Cerber Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='leemonca']"Pasztecik" - mniam mniam - zjadła go :diabloti:[/quote] olaboga :-o :-o :-o :-o Martuś powiedz, ze to nie prawda... Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Pasztecika musialam oddac poniewaz byl strasznie dziki i drapal wszystkich, wogole nie mozna go bylo oswoic wwt powiedzial ze u obcych moze sie poprawic poniewaz my z nim co miesiac musielismy jezdzic do weta na obcinanie pazurow czego on nie cierpial. Kiedy Ares sie pojawil juz zupelnie zdziczal:( strach bylo mu jesc dac, dalam go do kolegi mojej mamy ktory mial 2 doroslych dzieci i wlasnie one sie nim zajelzy, wiem ze Pasztecik ma sie tam dobrze i bardzo zmienil sie jego charakter juz jedzenie zreki bierze i przychodzi na wolanie... Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='leemonca']"Pasztecik" - mniam mniam - zjadła go :diabloti:[/quote] hehe on by taki malutki ze raczej za malo miesa by na pasztet bylo:D Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [COLOR=Indigo][I][B]Witanko Gwiazdeczko;-)..ojjj pasztecik mniam mniam..... Pewnie moja zuzanka by go schrupała na sniadanko ;-)....ja jako dziecie 6-7 letnie znosiłam do domu ..traszki ;-)...i trzymałam je pod łozkiem w garnku ;-)... no a poza tym to miałam psa ,szczura rybki papuge i chomika który zwał sie TOBIASZ i był wsciekły ;-) Pozdrowionka [/B][/I][/COLOR] Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Cze.ść kochana zuzi :) ooo traszki, a jak to wygląd???:oops: :oops: :oops: mi sie skojarzyło z turkawkami i juz chciałam powiedzieć, ze Ty to jak święty Franciszek Turkaweczki hodowałaś :) Quote
BBeta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Chomiczek już jest u Ciebie ?? :) Gratuluje nowego wspólokatora ;) Quote
milena182 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [B]hehe kazdy wypisuje jakie zwierzaki mial ale ja chyba nie bede i mysle ze lui podejzewa dlaczego;)[/B] Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 oj tak Milenko, ja dokładnie wiem dlaczego nie wypiszesz swoich zwierzątek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD musiałabyś mi chyba poemat na ten temat napisać :) Quote
Ola&Kora Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hejka Lui :*:*:* Normalnie dziewczynki mówię wam, chomoczek jest cudowny :loveu: Lui se może na niego wołać Krecik :p , ale ja mam dla niego alternatywne imię Smołek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maluszek jest super, tylko troszkę dzikusek i nie za bardzo daje się oswoić :roll: No lae już niedługo, mam nadzieję Lui zrobi z nim porządek i bede go mogła wziąźć na rączki :p :p :p :p Quote
haska_12 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No to wychodzi na to, ze Luiza będzie miała chomika - dzikusa :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Nie do końca dzikusek... Krecik jużjest w połowie oswojony... siedział u mnie na rękach ponad 5 minut i wcale nie uciekał... już jutro będzie można go norm,alnie brać na rękę, ale spotkanie z Cerberem to nie wiem kiedy będzie, moze pojutrze... wolałabym być w 100% pewna, ze Krecik jest oswojony i żadnego numeru nie wykręci :) Póki co jest nawet lepiej niz myślałam :) dajemy radę... [B]a teraz mówimi z Cerberkiem i Krecikiem.... DOBRANOC :*:*:*[/B] Quote
BBeta Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dopiero do Ciebie przyjechał, więc nie ma się co dziwic, że jest troche przestraszony i się boi, ale napewno szybko się przywyczai ;) Dobranoc :calus: Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Lui-mialas 12 papug? :crazyeye: rany ...co sie znimi stalo? Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Lui-mialas 12 papug? :crazyeye: rany ...co sie znimi stalo? Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 a no miałam 12 jakos tak trafiło sie, ze a to jedna zdechła, a to ze dwie lub trzy mojej mamie uciekły, a to jedna drugiej wydziobała oczy i dziub i tak jakoś wszystkie papugi odfrunęły z mojego domu... ostatnie jakie miałam to było ponad 4 lata temu i musiałam je oddać bo mama powiedziała, ze albo papugi i chomiki, albo pies... zdecydowałam się na psa i papugi oddałam, a chomiki zanim zdażyłam nawet poprosić żeby zostały to zdechły, jeden po drugim... i tam po tych stworzeniach dostyałam Cerbera i mam go do dziś :) Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 dobra teraz to jua na serio dobranoc :*:*:* Quote
furciaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 dziendobry luizko:p jak tam dzisiaj samopoczucie? i co u krecika Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Cześć Gosiu u mnie nic ciekawego, wlasnie wstałam z wyrka i będę sprzątała bo o 13 juz korki mam z angola...:shake: :shake: :shake: Pani Ewa już do mnie przychodzi i będę musiała się uczyć... zaraz zmykam bo kilka zadań musze jeszzce zrobić... a u Krecika suuuper, robimy już duże postęmy, malec nauczył sie jeździć w kołowrotku i poszedł spać do swojego domku, gdzie na początwku wogóle wejść nie chciał.... jak się obudzi to go troche na reke wezme, żeby się przyzwyczajał :) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [B]Cerber[/B] - metoda małych kroczków, co? Pzdr. Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 No no coś w tym jest, chciałabymn, żeby krecikt to taki jak Robaczek był :( już oswojony, cobym go mogła wszędzie postawić, a on by nie uciekł, cobym do mogła połozyć na Cerberku i on by sobie po nim budszował... wczoraj kiedy miałam go na ręku coś w TV trzasnęło troszke głośniej i malec się tak przestraszył, ze wyszkuczuł mi z kolana, po którym chodził jak ja siedziałam, skoczył na ziemie i chciał uciec, a ja ledwo go złapałam... musiałam bardzo delikatnie za nim dążyć ręką, zeby go nie przestraszyć... mimo wszystko już było po ptokach, bo malec był strasznie przestraszony... Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [I][B]:pdzień dobry Uszka do góry , Krecik się oswoi ;) [/B][/I] Quote
furciaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a teraz prosze panstwa Cerber czytajacy gazete:evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/314/d1d498a9b05b00a2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cześć Luiza :calus: [quote name='furciaczek']a teraz prosze panstwa Cerber czytajacy gazete:evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/314/d1d498a9b05b00a2.jpg[/IMG][/URL][/quote] :evil_lol: dobre dobre, Cerber cudny :cool3: Quote
Recommended Posts