Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pasztecika musialam oddac poniewaz byl strasznie dziki i drapal wszystkich, wogole nie mozna go bylo oswoic wwt powiedzial ze u obcych moze sie poprawic poniewaz my z nim co miesiac musielismy jezdzic do weta na obcinanie pazurow czego on nie cierpial. Kiedy Ares sie pojawil juz zupelnie zdziczal:( strach bylo mu jesc dac, dalam go do kolegi mojej mamy ktory mial 2 doroslych dzieci i wlasnie one sie nim zajelzy, wiem ze Pasztecik ma sie tam dobrze i bardzo zmienil sie jego charakter juz jedzenie zreki bierze i przychodzi na wolanie...

Posted

[COLOR=Indigo][I][B]Witanko Gwiazdeczko;-)..ojjj pasztecik mniam mniam..... Pewnie moja zuzanka by go schrupała na sniadanko ;-)....ja jako dziecie 6-7 letnie znosiłam do domu ..traszki ;-)...i trzymałam je pod łozkiem w garnku ;-)... no a poza tym to miałam psa ,szczura rybki papuge i chomika który zwał sie TOBIASZ i był wsciekły ;-)
Pozdrowionka
[/B][/I][/COLOR]

Posted

Cze.ść kochana zuzi :) ooo traszki, a jak to wygląd???:oops: :oops: :oops: mi sie skojarzyło z turkawkami i juz chciałam powiedzieć, ze Ty to jak święty Franciszek Turkaweczki hodowałaś :)

Posted

oj tak Milenko, ja dokładnie wiem dlaczego nie wypiszesz swoich zwierzątek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD musiałabyś mi chyba poemat na ten temat napisać :)

Posted

Hejka Lui :*:*:*

Normalnie dziewczynki mówię wam, chomoczek jest cudowny :loveu: Lui se może na niego wołać Krecik :p , ale ja mam dla niego alternatywne imię Smołek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maluszek jest super, tylko troszkę dzikusek i nie za bardzo daje się oswoić :roll: No lae już niedługo, mam nadzieję Lui zrobi z nim porządek i bede go mogła wziąźć na rączki :p :p :p :p

Posted

Nie do końca dzikusek... Krecik jużjest w połowie oswojony... siedział u mnie na rękach ponad 5 minut i wcale nie uciekał... już jutro będzie można go norm,alnie brać na rękę, ale spotkanie z Cerberem to nie wiem kiedy będzie, moze pojutrze... wolałabym być w 100% pewna, ze Krecik jest oswojony i żadnego numeru nie wykręci :) Póki co jest nawet lepiej niz myślałam :) dajemy radę...

[B]a teraz mówimi z Cerberkiem i Krecikiem.... DOBRANOC :*:*:*[/B]

Posted

Dopiero do Ciebie przyjechał, więc nie ma się co dziwic, że jest troche przestraszony i się boi, ale napewno szybko się przywyczai ;)

Dobranoc :calus:

Posted

a no miałam 12 jakos tak trafiło sie, ze a to jedna zdechła, a to ze dwie lub trzy mojej mamie uciekły, a to jedna drugiej wydziobała oczy i dziub i tak jakoś wszystkie papugi odfrunęły z mojego domu... ostatnie jakie miałam to było ponad 4 lata temu i musiałam je oddać bo mama powiedziała, ze albo papugi i chomiki, albo pies... zdecydowałam się na psa i papugi oddałam, a chomiki zanim zdażyłam nawet poprosić żeby zostały to zdechły, jeden po drugim... i tam po tych stworzeniach dostyałam Cerbera i mam go do dziś :)

Posted

Cześć Gosiu u mnie nic ciekawego, wlasnie wstałam z wyrka i będę sprzątała bo o 13 juz korki mam z angola...:shake: :shake: :shake: Pani Ewa już do mnie przychodzi i będę musiała się uczyć... zaraz zmykam bo kilka zadań musze jeszzce zrobić...

a u Krecika suuuper, robimy już duże postęmy, malec nauczył sie jeździć w kołowrotku i poszedł spać do swojego domku, gdzie na początwku wogóle wejść nie chciał.... jak się obudzi to go troche na reke wezme, żeby się przyzwyczajał :)

Posted

No no coś w tym jest, chciałabymn, żeby krecikt to taki jak Robaczek był :( już oswojony, cobym go mogła wszędzie postawić, a on by nie uciekł, cobym do mogła połozyć na Cerberku i on by sobie po nim budszował... wczoraj kiedy miałam go na ręku coś w TV trzasnęło troszke głośniej i malec się tak przestraszył, ze wyszkuczuł mi z kolana, po którym chodził jak ja siedziałam, skoczył na ziemie i chciał uciec, a ja ledwo go złapałam... musiałam bardzo delikatnie za nim dążyć ręką, zeby go nie przestraszyć... mimo wszystko już było po ptokach, bo malec był strasznie przestraszony...

Posted

cześć Luiza :calus:

[quote name='furciaczek']a teraz prosze panstwa Cerber czytajacy gazete:evil_lol:
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images2.fotosik.pl/314/d1d498a9b05b00a2.jpg[/IMG][/URL][/quote]

:evil_lol: dobre dobre, Cerber cudny :cool3: