Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ehhh bo Cerber jest jedyny w swoim rodzaju... :D:D:D:D:D

Może to dlatego, ze on od szczenięciea wychowywał się z gryzoniami i innymi szczeniakami i dorosłymi psami, sama nie wiem, ale pamiętam, że jak był szczeniakiem do moje świnki morskie cały czas trącał nosem za dupki i lizał im sierść, a one kwiczały :D:D:D:D:D ta świnka, z którą Cerber miał zdjęcie to była najlepsza, bo wchodziła mu pod brzuch, żeby się połozyć spać a kiedy cerber wstawał to chodziła za nim... to samo było na dworzu. Kiedy postwaiłam Perełkę na ziemi i coś hałasowało to ona przylatywała do mnie i wchodziła na mnie...:loveu: :loveu: :loveu: a kiedy brałam ją na rękę to chowała główkę mi pod pachę, żeby było bezpieczniej... Perełka była super, cerber z reszta też jeeeest - najwspanialszym opikunem na świecie... :) jestem z niego dumna...

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo widze, że foteczki nikomu się nie podobają :( no trudno gdynym wiedziała to bym nie wstawiała... ehhhh ja już spadam bo mam kupe lekcji... papapapapa :)

Posted

[COLOR=Purple][I][B]Witaj Gwiazdeczko ;-)...ojojoj..alez miałam zaległosci hehe ...ale nadrobiłam ;-) ..piekne foteczki i zwierzaczki tez ...milusi byl ten Twoj ROBACZEK ;-)....
bUZIACZKI I MIZIANKO DLA pIESECZKA ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

jestem kochani bo juz normalnie dostaje kociokwika przy tej hiście, no ile można się uczyć no :/ mam juz dość, robie se 2 godzinną przerwę, mam to gdzieś najwyżej zarwę nockę... :/ Boże kto wymyslił wogóle szkołę no :/ ale jestem wściekła...

Posted

Przepraszam ze pytam ale ja nie w temacie-co sie stalo z Robaczkiem? :-(
A fotki Cera z Robaczkiem suuuuuper :loveu:
Uwielbiam taka przyjazn-milosc miedzy zwierzaczkami :evil_lol:

Posted

Wiem Kamilo, ze nie jesteś w temacie, bo kiedy to wszystko się wydarzyło jeszcze się nie odwiedzałyśmy...

to jest os str. 244 kiedy poinformowałam wszystkich o tym co się stało, aż do 247, kiedy napisałam, ze Robaczek odszedł...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26591&page=244[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26591&page=247[/URL]

Posted

Ja niestety Robaczka na żywo zobaczyłam, kiedy już odchodził... mimo wszystko bardzo go polubiłam... widać było że walczy o życie... ale niestety przegrał te walkę :-( Teraz jest szczęśliwy za TM...

Posted

[B]Haska[/B] - tak zaraz balanga, już trzecia na mojej galerii, jeśli mi pomożecie to jeszcze dziś będziemy balować...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[B]Ola[/B] - ja tego nigdy nie zapomnę, Robaczka miałam najkrucej ze wsystkich zwierzątek w życiu, ale baaaaardzo się do niego przywiązałam, nawet bardziej niż do śnieżka chyba... wiem, że gdyby przeżył, wygrał walkę ze śmiercia to byłby najwspanialszym chomikiem pod słońcem, bo chomiki syryjskie to najlepsze gryzonie na świecie i nie zmienie zdania...:-(

[B]Tygra [/B]- Witam kochana :) taaak całusek jak nic...

Posted

[quote name='Cerber'][B]Haska[/B] - tak zaraz balanga, już trzecia na mojej galerii, jeśli mi pomożecie to jeszcze dziś będziemy balować...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ja

Posted

[quote name='haska_12'][quote name='Cerber'][B]Haska[/B] - tak zaraz balanga, już trzecia na mojej galerii, jeśli mi pomożecie to jeszcze dziś będziemy balować...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ja[/quote]

co ja???????????

Posted

[quote name='Cerber'][B]Haska[/B] - tak zaraz balanga, już trzecia na mojej galerii, jeśli mi pomożecie to jeszcze dziś będziemy balować...:eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]

Ja ..........................

Posted

hahahaha aha teraz rozumiem o co Ci chodziłpo... e tam wszyscy o mnie zapomnieli dziś... :eviltong: :eviltong: :eviltong: wyparowaloi do Olki balować...