Marta_Ares Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Lui tak to ma byc rudy husky z blekitnymi oczami, albo umaszczenie podobne do Oskara od haski, ale bardziej bym wolala malamuta napewno ktoregos z nich:loveu: Quote
Anecioreczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja Tam jestem wierna Chartom Afga艅skim :loveu: Quote
bellatriks Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hej Luiza. przepraszam Ci臋 bardzo, od wiek贸w tu nie zagl膮da艂am, naprawd臋 bardzo przepraszam, obiecuj臋, 偶e si臋 poprawi臋. Co tam u Ciebie? Pewnie w og贸le zapomnia艂a艣, 偶e jaka艣 bellatriks kiedykolwiek odwiedza艂a Twoj膮 galeri臋:oops: 500 strona wymaga oblania, a co! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: PS. a goldenki s膮 cudowne!:loveu: Quote
Wyj膮tek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Lui ja na boksia czeka艂am 17 lat... Od kiedy mia艂am 3 latka i m贸j s膮siad mia艂 boksie dwa. Zobaczy艂am i sie zakocha艂am i od wtedy juz zawsze tylko boksie mi by艂y w g艂owie. Poza tym zawsze marzy艂am o takim duzym rozrywkowym zadziornym ruchliwym itd itd psiaku :) No i jest. Ale ju偶 cicho szaaa nic wiecej na ten temat;) Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No wida膰 偶e gadka an temat goldka si臋 rozwija... Lui ja te偶 bardzo kocham goldeny ale przeszkadza mi trosze "moda" na te psy... P.S. Ca艂膮 500 strona przegadana... :crazy: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dziewczyny, troch臋 nudzicie ... Ja poprosz臋 fotki Kiary, Cerberka i Male艅stwa, bo... czuj臋 niedosyt! Pzdr. Quote
Cerber Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Witam was kochani :) Samturia, ale goldeny to nie yorki :P Dzi臋ki kochani, 偶e do mnie wpadli艣cie... Balatriks jakbym mog艂a zapomnie膰. Ty jeste艣 pierwsz膮 osoob膮k, t贸ra zawita艂a na moj膮 galeri臋 i tak d艂ugo si臋 odzywa... ja tez wszystkich zaniedba艂am:oops: :oops: :oops: :oops: Niestety dziewczynki dzi艣 przy kompie na 100% nie posiedz臋... znaczy na dogo, poniewa偶 mam du偶o nauki na jutro... baaaaardzo du偶o nauki... Bogu dzi臋ki czwartek, pi膮tek i poniedzia艂ek mam wolny :multi: :multi: :multi: wtedy jakie艣 fotki na pewno si臋 pojawi膮 :) Poki co spadam si臋 szykowac do szko艂y. 呕ycz臋 mi艂ego dnia...;) Quote
haska_12 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ahh ta szko艂a :shake: No c贸偶.. jesli mozna tak zyczyc to zycze mi艂ej nauki ;) Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cze艣膰 Luiza :) Wpad艂am si臋 przywita膰 i nie przeszkadzam, ucz si臋 kochana, na dogo zawsze b臋dzie czas a matura jest zaraz. :buzi: Quote
Anecioreczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No widze ze sobie weekend Przed艂u偶aszzz :cool3: Quote
Wyj膮tek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a mi sie nie chce uczyc......... a kolos w czwartek :angryy: Quote
bellatriks Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cerber napisa艂(a):Witam was kochani :) Samturia, ale goldeny to nie yorki :P Dzi臋ki kochani, 偶e do mnie wpadli艣cie... Balatriks jakbym mog艂a zapomnie膰. Ty jeste艣 pierwsz膮 osoob膮k, t贸ra zawita艂a na moj膮 galeri臋 i tak d艂ugo si臋 odzywa... ja tez wszystkich zaniedba艂am:oops: :oops: :oops: :oops: Niestety dziewczynki dzi艣 przy kompie na 100% nie posiedz臋... znaczy na dogo, poniewa偶 mam du偶o nauki na jutro... baaaaardzo du偶o nauki... Bogu dzi臋ki czwartek, pi膮tek i poniedzia艂ek mam wolny :multi: :multi: :multi: wtedy jakie艣 fotki na pewno si臋 pojawi膮 :) Poki co spadam si臋 szykowac do szko艂y. 呕ycz臋 mi艂ego dnia...;) No to milej nauki, ju偶 nied艂ugo weekend:multi: ;) Quote
Cerber Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Witam kochani... za godzine wychodze do szko艂y, teraz sobie jeszzce powtarzam tematy z histy... trzymajcie za mnie ogomne kciukasy, 偶ebym napisa艂a conajmniej na 4 t膮 klas贸wke... bo jak nie to chyba si臋 zabij臋... kurcze musz臋 dobrze napisa膰 ten spr. bardzo mi zale偶y... teraz spadam dalej sobie powtarza膰... paaaaaa :* dziekuj臋 za odwiedzinki wczorajsze... PS. ANECIORECZEK - MAM REKOLEKCJE I DLATEGO NIE ID臉 DO SZKO艁Y od czwartku do poniedzia艂ku :eviltong: :eviltong: Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no wiesz Lui, z yorkami to ju偶 przesada-czapeczki, sukienki... :shake: szkoda gada膰 Quote
Anecioreczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cerber napisa艂(a):Witam kochani... za godzine wychodze do szko艂y, teraz sobie jeszzce powtarzam tematy z histy... trzymajcie za mnie ogomne kciukasy, 偶ebym napisa艂a conajmniej na 4 t膮 klas贸wke... bo jak nie to chyba si臋 zabij臋... kurcze musz臋 dobrze napisa膰 ten spr. bardzo mi zale偶y... teraz spadam dalej sobie powtarza膰... paaaaaa :* dziekuj臋 za odwiedzinki wczorajsze... PS. ANECIORECZEK - MAM REKOLEKCJE I DLATEGO NIE ID臉 DO SZKO艁Y od czwartku do poniedzia艂ku :eviltong: :eviltong: My mamy Lepiej:cool3: edziemy an wycieczke Klasow膮 28-30 . 03. :cool3: Rekolekcje mamy 2-4 :cool3: a potem jest wolne bo wielki czwartek,pi膮tek :lol: no i 艣wi臋ta:lol::cool3: Quote
Cerber Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 taaaa a co powiesz na to, 偶e 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam a偶 do 1 pa藕dziernika...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nikt mnie nie pobije :D Quote
Cerber Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 No tak, tylko, ze niestety ca艂y maj sk艂ada sie z Matury... co tydzie艅 lub 2 jakie艣 egzaminy... pora偶ka normalnie :/ Quote
haska_12 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cerber napisa艂(a): 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam a偶 do 1 pa藕dziernika. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja te偶 tak chce!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
kesslee Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 haska_12 napisa艂(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja te偶 tak chce!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja mam podobnie od 8 maja do 1 pa藕dziernika (no, gdzie艣 tam letnia sesja po drodze :cool3: ) Quote
Marta_Ares Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cerber napisa艂(a):taaaa a co powiesz na to, 偶e 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam a偶 do 1 pa藕dziernika...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nikt mnie nie pobije :D tak ma wiekszosc osob ktore zdaja maturke w tym roku:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 tak martu艣... m贸wi膮c, ze nikt mnie nie pobije mia艂am na my艣le, ze nie ma wi臋cej ludzi, kt贸rzy mieli by d艂u偶esze wakacje od student贸w :eviltong: no i absolwent贸w lice贸w :eviltong: Quote
Cerber Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ojej dziewuszki ale p艂aka膰 mi si臋 chce... w艂a艣nie chyba znalaz艂am dom dla Kiary :( musz臋 si臋 rozsta膰... ju偶 nie b臋d臋 mia艂a 偶adnego szczeniorka... zostanie mi tylko Cerber... ja ju偶 si臋 przyzwyczay艂am, ze mam 2 psy, a nie jednego... teraz b臋dzie tak smutno w domu... nie b臋d臋 s艂ysz艂a ju偶 tupotu tych maluchnych 艂apek i tego warczenia i szczekania na Cerberka i skakania na niego i gryzienia ogona i wog贸le... :(:(:(:( Boziu kochany ja musz臋 mie膰 tego goldena bo ja zwariuje chyba... ju偶 nie wyobra偶am sobie domu tylko z jednym psem... wydaje mi si臋, ze Cerber te偶 ju偶 si臋 przyzwyczai艂 i przywi膮za艂... ehhhh juz t臋sknie za tymi wszystkimi szkrabami... Kiarka jeszcze mnie tak podtrzymywa艂a po odejsciu reszty, ae teraz i ona odchodzi, to smutne :( Quote
Marta_Ares Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 LUi napisz cos wiecej o nowych wlascicielach. Jak sie udalo spotkanie z dogomaniaczka- Viris??? Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu spotkamy sie wszyscy razem Quote
Cerber Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 no ta dziewczyna jest w moim wieku i mieszka niedaleko Cz臋stochowy... chce Kiark臋 poniewa偶 ona straci艂a Bokserk臋 i czuje si臋 z tym zle... chc膮 po ni膮 przyjecha膰 albo jutro rano, albo w przysz艂ym tyg. a je艣li chodzi o Viris to jest to r贸wna kobitka :D ma 艣wietny samoch贸d :D i cudown膮, kochan膮 pyszczork臋 Klark臋 :) jest 艣liczna i kochana :) mam kilka fotak jak Klariska bawi艂a si臋 z Kiar膮... bo Cer to mia艂 sw贸j 艣wiat i zapuszcza艂 si臋 kilometry ode mnie :/ ale to nic, chocia偶 dziewczynki si臋 wybawi艂y i by艂o super... nie wiem kiedy mo偶emy spodziewa膰 si臋 kolejnego spotkania, ale wiem, ze Aga powiedzia艂a, ze moze wpadniemy do Kowala :D z psaiakami :D ja jak co艣 to w Busa z Cerberem i w Kowalu jestem :) Quote
Recommended Posts