Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Luiza. przepraszam Ci臋 bardzo, od wiek贸w tu nie zagl膮da艂am, naprawd臋 bardzo przepraszam, obiecuj臋, 偶e si臋 poprawi臋. Co tam u Ciebie? Pewnie w og贸le zapomnia艂a艣, 偶e jaka艣 bellatriks kiedykolwiek odwiedza艂a Twoj膮 galeri臋:oops:

500 strona wymaga oblania, a co! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

PS. a goldenki s膮 cudowne!:loveu:

Posted

Lui ja na boksia czeka艂am 17 lat... Od kiedy mia艂am 3 latka i m贸j s膮siad mia艂 boksie dwa. Zobaczy艂am i sie zakocha艂am i od wtedy juz zawsze tylko boksie mi by艂y w g艂owie. Poza tym zawsze marzy艂am o takim duzym rozrywkowym zadziornym ruchliwym itd itd psiaku :) No i jest. Ale ju偶 cicho szaaa nic wiecej na ten temat;)

Posted

No wida膰 偶e gadka an temat goldka si臋 rozwija... Lui ja te偶 bardzo kocham goldeny ale przeszkadza mi trosze "moda" na te psy...
P.S. Ca艂膮 500 strona przegadana... :crazy:

Posted

Witam was kochani :)

Samturia, ale goldeny to nie yorki :P

Dzi臋ki kochani, 偶e do mnie wpadli艣cie... Balatriks jakbym mog艂a zapomnie膰. Ty jeste艣 pierwsz膮 osoob膮k, t贸ra zawita艂a na moj膮 galeri臋 i tak d艂ugo si臋 odzywa... ja tez wszystkich zaniedba艂am:oops: :oops: :oops: :oops:

Niestety dziewczynki dzi艣 przy kompie na 100% nie posiedz臋... znaczy na dogo, poniewa偶 mam du偶o nauki na jutro... baaaaardzo du偶o nauki... Bogu dzi臋ki czwartek, pi膮tek i poniedzia艂ek mam wolny :multi: :multi: :multi: wtedy jakie艣 fotki na pewno si臋 pojawi膮 :)

Poki co spadam si臋 szykowac do szko艂y. 呕ycz臋 mi艂ego dnia...;)

Posted

Cerber napisa艂(a):
Witam was kochani :)

Samturia, ale goldeny to nie yorki :P

Dzi臋ki kochani, 偶e do mnie wpadli艣cie... Balatriks jakbym mog艂a zapomnie膰. Ty jeste艣 pierwsz膮 osoob膮k, t贸ra zawita艂a na moj膮 galeri臋 i tak d艂ugo si臋 odzywa... ja tez wszystkich zaniedba艂am:oops: :oops: :oops: :oops:

Niestety dziewczynki dzi艣 przy kompie na 100% nie posiedz臋... znaczy na dogo, poniewa偶 mam du偶o nauki na jutro... baaaaardzo du偶o nauki... Bogu dzi臋ki czwartek, pi膮tek i poniedzia艂ek mam wolny :multi: :multi: :multi: wtedy jakie艣 fotki na pewno si臋 pojawi膮 :)

Poki co spadam si臋 szykowac do szko艂y. 呕ycz臋 mi艂ego dnia...;)

No to milej nauki, ju偶 nied艂ugo weekend:multi: ;)

Posted

Witam kochani... za godzine wychodze do szko艂y, teraz sobie jeszzce powtarzam tematy z histy... trzymajcie za mnie ogomne kciukasy, 偶ebym napisa艂a conajmniej na 4 t膮 klas贸wke... bo jak nie to chyba si臋 zabij臋... kurcze musz臋 dobrze napisa膰 ten spr. bardzo mi zale偶y... teraz spadam dalej sobie powtarza膰... paaaaaa :* dziekuj臋 za odwiedzinki wczorajsze...

PS. ANECIORECZEK - MAM REKOLEKCJE I DLATEGO NIE ID臉 DO SZKO艁Y od czwartku do poniedzia艂ku :eviltong: :eviltong:

Posted

Cerber napisa艂(a):
Witam kochani... za godzine wychodze do szko艂y, teraz sobie jeszzce powtarzam tematy z histy... trzymajcie za mnie ogomne kciukasy, 偶ebym napisa艂a conajmniej na 4 t膮 klas贸wke... bo jak nie to chyba si臋 zabij臋... kurcze musz臋 dobrze napisa膰 ten spr. bardzo mi zale偶y... teraz spadam dalej sobie powtarza膰... paaaaaa :* dziekuj臋 za odwiedzinki wczorajsze...

PS. ANECIORECZEK - MAM REKOLEKCJE I DLATEGO NIE ID臉 DO SZKO艁Y od czwartku do poniedzia艂ku :eviltong: :eviltong:

My mamy Lepiej:cool3:
edziemy an wycieczke Klasow膮 28-30 . 03. :cool3: Rekolekcje mamy 2-4 :cool3: a potem jest wolne bo wielki czwartek,pi膮tek :lol: no i 艣wi臋ta:lol::cool3:

Posted

taaaa a co powiesz na to, 偶e 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam a偶 do 1 pa藕dziernika...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nikt mnie nie pobije :D

Posted

Cerber napisa艂(a):
27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam a偶 do 1 pa藕dziernika.

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja te偶 tak chce!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

haska_12 napisa艂(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja te偶 tak chce!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ja mam podobnie od 8 maja do 1 pa藕dziernika (no, gdzie艣 tam letnia sesja po drodze :cool3: )

Posted

Cerber napisa艂(a):
taaaa a co powiesz na to, 偶e 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam a偶 do 1 pa藕dziernika...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nikt mnie nie pobije :D

tak ma wiekszosc osob ktore zdaja maturke w tym roku:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

tak martu艣... m贸wi膮c, ze nikt mnie nie pobije mia艂am na my艣le, ze nie ma wi臋cej ludzi, kt贸rzy mieli by d艂u偶esze wakacje od student贸w :eviltong: no i absolwent贸w lice贸w :eviltong:

Posted

ojej dziewuszki ale p艂aka膰 mi si臋 chce... w艂a艣nie chyba znalaz艂am dom dla Kiary :( musz臋 si臋 rozsta膰... ju偶 nie b臋d臋 mia艂a 偶adnego szczeniorka... zostanie mi tylko Cerber... ja ju偶 si臋 przyzwyczay艂am, ze mam 2 psy, a nie jednego... teraz b臋dzie tak smutno w domu... nie b臋d臋 s艂ysz艂a ju偶 tupotu tych maluchnych 艂apek i tego warczenia i szczekania na Cerberka i skakania na niego i gryzienia ogona i wog贸le... :(:(:(:( Boziu kochany ja musz臋 mie膰 tego goldena bo ja zwariuje chyba... ju偶 nie wyobra偶am sobie domu tylko z jednym psem... wydaje mi si臋, ze Cerber te偶 ju偶 si臋 przyzwyczai艂 i przywi膮za艂... ehhhh juz t臋sknie za tymi wszystkimi szkrabami... Kiarka jeszcze mnie tak podtrzymywa艂a po odejsciu reszty, ae teraz i ona odchodzi, to smutne :(

Posted

no ta dziewczyna jest w moim wieku i mieszka niedaleko Cz臋stochowy... chce Kiark臋 poniewa偶 ona straci艂a Bokserk臋 i czuje si臋 z tym zle... chc膮 po ni膮 przyjecha膰 albo jutro rano, albo w przysz艂ym tyg.

a je艣li chodzi o Viris to jest to r贸wna kobitka :D ma 艣wietny samoch贸d :D i cudown膮, kochan膮 pyszczork臋 Klark臋 :) jest 艣liczna i kochana :) mam kilka fotak jak Klariska bawi艂a si臋 z Kiar膮... bo Cer to mia艂 sw贸j 艣wiat i zapuszcza艂 si臋 kilometry ode mnie :/ ale to nic, chocia偶 dziewczynki si臋 wybawi艂y i by艂o super... nie wiem kiedy mo偶emy spodziewa膰 si臋 kolejnego spotkania, ale wiem, ze Aga powiedzia艂a, ze moze wpadniemy do Kowala :D z psaiakami :D ja jak co艣 to w Busa z Cerberem i w Kowalu jestem :)