Polla Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 bardzo martwi mnie ta cisza :( a zbliża się zima :( zapowiadają śnieg z deszczem lada chwila :( Quote
auraa Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Tamci ludzie go nie chcą! Niech ktoś zadzwoni! Quote
phase Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Co zrobią państwo z Bolusiem gdy już im się "odwidzi" totalnie?? :O Quote
auraa Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Nie wiem, koleżanka jest z nimi w kontakcie. Może coś zmienić w ogłoszeniach? Quote
auraa Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Nie wiem, co z nim zrobić. Ci ludzie wiecznie nie będą go trzymać... Quote
Polla Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 co u dzieciaczka? martwi mnie to, że nikt jeszcze nie odpowiedział na jego ogłoszenia :( nikt się nim nie interesuje :( przecież to taki słodziak kochany, dlaczego nie złapał nikogo za serce jeszcze :( Quote
Polla Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ciotki a zaglądacie tutaj czasami? http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa może warto powrzucać go do jakichś wątków? Quote
auraa Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Tak zaglądam i czasami wrzucałam. Boluś ma pecha........ Quote
Polla Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ogłaszałam też pięknego Werna i chłopak tak samo jak Boluś - nikt się nim nie interesuje :( idzie zima, a on nadal w schronie :( a może jakieś plakaciki by się przydały? możnaby porozwieszać w gabinetach, sklepach zoologicznych... albo banerek? Quote
auraa Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Boluś jest porozwieszany. Kobirta dzwoniła do koleżanki i pytała kiedy go zabierzemy..... Quote
auraa Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 W sprawie Bolusia nikt nie zadzwonił. Była jedna osoba zainteresowana ale jednak nic z tego nie wyszło. Z przyczyn technicznych. Facet nie mógł otworzyć przesłanych zdjęć. Nie rozumiem! Niestety Boluś jest w nocy przywiązywany łańcuchem. Pani mówi, że to bardzo cienki łańcuszek absolutnie nie krowi. Ponieważ jednak mieszkają przy Warszawskiej (To trasa z Warszawy na Mińsk Maz.) to było jedyne wyjście. W ciągu dnia Boluś już nie ucieka. Oddadzą psa ale tylko w lepsze warunki niż oni mogli mu stworzyć. Ma cieplutką budę i duży teren do biegania. Chyba lepsze to, niż schronisko:razz: Quote
phase Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Dobrze, że chociaż go nie wyrzucą... Może warto poprosić kogoś z dogo o ogłoszenia dla Malca?. Quote
auraa Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Ja już sama nie wiem, oni go nie wyrzucą. Zdecydowali, że może u nich zostać. Miał już tyle ogłoszeń i nic. Quote
phase Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ale zdecywoali, że może u nich zostać na łańcuchu tak?. Czy dalej oni i tak chcą go oddać?. Nowe ogłoszonka się przydadzą. Może dzisiaj uda mi się mu porobić jak "ogarnę" biologię... Quote
auraa Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Może zostać. Przyzwyczaili się do niego. Boluś jest na prawdę fajnym pieskiem. Niestety dla własnego bezpieczeństwa w nocy musi być na łańcuchu. Quote
phase Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 auraa napisał(a):Może zostać. Przyzwyczaili się do niego. Boluś jest na prawdę fajnym pieskiem. Niestety dla własnego bezpieczeństwa w nocy musi być na łańcuchu. Tylko w nocy jest na łańcuchu?. Po jego oczkach to naprawdę można zobaczyć jaki on cudny... Quote
auraa Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Ponoć tylko w nocy. W dzień jest na podwórku! Quote
Polla Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 w tym tygodniu poodnawiam ogłoszenia Bolusia. ale naprawdę martwi mnie to, że nikt na nie nie odpowiedział :( Quote
auraa Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Może trzeba coś zmienić? Jutro pomyślę nad tekstem. Quote
Polla Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 ciotki przyszedł mail w sprawie Bolusia!!! aura wysłałam ci go na pw Quote
Recommended Posts