Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co u dzieciaczka? martwi mnie to, że nikt jeszcze nie odpowiedział na jego ogłoszenia :( nikt się nim nie interesuje :( przecież to taki słodziak kochany, dlaczego nie złapał nikogo za serce jeszcze :(

Posted

ogłaszałam też pięknego Werna i chłopak tak samo jak Boluś - nikt się nim nie interesuje :( idzie zima, a on nadal w schronie :( a może jakieś plakaciki by się przydały? możnaby porozwieszać w gabinetach, sklepach zoologicznych... albo banerek?

• 2 weeks later...
Posted

W sprawie Bolusia nikt nie zadzwonił. Była jedna osoba zainteresowana ale jednak nic z tego nie wyszło. Z przyczyn technicznych. Facet nie mógł otworzyć przesłanych zdjęć. Nie rozumiem! Niestety Boluś jest w nocy przywiązywany łańcuchem. Pani mówi, że to bardzo cienki łańcuszek absolutnie nie krowi. Ponieważ jednak mieszkają przy Warszawskiej (To trasa z Warszawy na Mińsk Maz.) to było jedyne wyjście. W ciągu dnia Boluś już nie ucieka. Oddadzą psa ale tylko w lepsze warunki niż oni mogli mu stworzyć. Ma cieplutką budę i duży teren do biegania. Chyba lepsze to, niż schronisko:razz:

Posted

Ale zdecywoali, że może u nich zostać na łańcuchu tak?. Czy dalej oni i tak chcą go oddać?.
Nowe ogłoszonka się przydadzą. Może dzisiaj uda mi się mu porobić jak "ogarnę" biologię...

Posted

Może zostać. Przyzwyczaili się do niego. Boluś jest na prawdę fajnym pieskiem. Niestety dla własnego bezpieczeństwa w nocy musi być na łańcuchu.

Posted

auraa napisał(a):
Może zostać. Przyzwyczaili się do niego. Boluś jest na prawdę fajnym pieskiem. Niestety dla własnego bezpieczeństwa w nocy musi być na łańcuchu.

Tylko w nocy jest na łańcuchu?.
Po jego oczkach to naprawdę można zobaczyć jaki on cudny...