Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żebyście widzialy jak ona wystawia zęby w obronie swojej miski - wreszcie żaden pie nie podejdzie. Poczuła się pewniej na tym swoim kocyku.
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-SWWh1GJHdjg/TpAVXOWb6pI/AAAAAAAAKDU/pe_2G7bSRnU/s720/IMG_7900.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='LILUtosi']Żebyście widzialy jak ona wystawia zęby w obronie swojej miski - wreszcie żaden pie nie podejdzie. Poczuła się pewniej na tym swoim kocyku.
[/QUOTE]

Rozepchała sobie żołądek, to jej więcej teraz potrzeba, i pilnuje swojego ;) :D

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='mila-ada']Chcemy wpłacić coś na Grinę. Prosimy o numer konta.
My pojechaliśmy do Lilu po Grinę a wyjechaliśmy z Kają
Pozdrawiam[/QUOTE]

jechaliście po Grinę???
Czy ja coś przeoczyłam???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[B]Tak[/B], wybraliśmy ją na podstawie zdjęć od Lilu, bo wcześniej już siedzieliśmy w aucie, żeby wziąć Wolwerina(może przez v?), ale okazało się, że on nie może chodzić po schodach.
Już na miejscu, Grina obchodziła na szerokim łukiem i Lilu mówiła, że ona nie bardzo sie jeszcze nadaje do adopcji, bo może nam zwiać. Mimo to byliśmy zdecydowani spróbować zmierzyć się z problemem i oswoić ją. Oglądalismy jeszcze inne psy do adopcji i... mąż zobaczył Kaję. To była miłość od pierwszego wejrzenia chociaż stale o Grinie myślimy.

Posted

[quote name='mila-ada'][B]Tak[/B], wybraliśmy ją na podstawie zdjęć od Lilu, bo wcześniej już siedzieliśmy w aucie, żeby wziąć Wolwerina(może przez v?), ale okazało się, że on nie może chodzić po schodach.
Już na miejscu, Grina obchodziła na szerokim łukiem i Lilu mówiła, że ona nie bardzo sie jeszcze nadaje do adopcji, bo może nam zwiać. Mimo to byliśmy zdecydowani spróbować zmierzyć się z problemem i oswoić ją. Oglądalismy jeszcze inne psy do adopcji i... mąż zobaczył Kaję. To była miłość od pierwszego wejrzenia chociaż stale o Grinie myślimy.[/QUOTE]

Witamy Was serdecznie:loveu:, na watku Grinki - może jak zadomowicie się z Kają:p, to bedziecie mogli wziąś również dzikuskę ;) Grinę do siebie.

Bardzo dziekujemy za chęć wpłaty na Grinkowe konto. Bjutka wejdzie na wątek to poda Wam nr konta.

Posted

[quote name='LILUtosi']Trudno powiedzieć czy się nadaje. Ona juz taka jest strachliwa i nie wiem ile czasu musi upłynąć żeby się zmienić. Może i nigdy to nie nastąpi.
Ostatnio nawet o mały włos nie pojechała do domu. No ale co to za pies co pogłaskać się nie daje.
Trzeba ogłaszać, może znajdzie bardzo wyrozumiałych właścicieli.[/QUOTE]

Pisałam wcześniej że Grina o mały wlos nie pojechała do domu.
Jak mam domki zainteresowane adopcją to podsyłam zdjęcia wszystkich piesków pasujących do wytycznych zainteresowanych.
Niektóre pieski , szczególnie wolf nie może chodzić po schodach bo ma łapy słabe po pogryzieniach w schronie.
Już trzeci raz Wolf odstępuje domek innej biedzie.
Zaproponowałam Grinę bo jest ładna i potrzebuje swoich ludzi. Ale szczerze mówiąc to ona w środku miasta mogłaby mieć straszny problem. Spacery dla niej byłyby cierpieniem.
Najlepiej byloby żeby trafiła do domu z ogrodem w spokojnej okolicy. Dla niej każdy hałas z nienacka jest powodem ucieczki. Nawet jak spadnie coś na podłogę to już ucieka w panice.
Adopcja Kaji przez państwo była dla mnie zaskoczeniem bo przyjechali do mnie po średniaka a Kaja jest wielka. Nawet owczarek był już za duży. Dlatego nawet nie wysyłałam zdjęć Kaji i jej nie pokazywałam na początku. Ale na miłość od pierwszego wejrzenia nie ma siły. ;-) Każdy pies musi znaleźć tego swojego człowieka i odwrotnie. Gdzieś tam czeka też człowiek na Grinę.

Posted

[quote name='LILUtosi']Pisałam wcześniej że Grina o mały wlos nie pojechała do domu.
Jak mam domki zainteresowane adopcją to podsyłam zdjęcia wszystkich piesków pasujących do wytycznych zainteresowanych.
Najlepiej byloby żeby trafiła do domu z ogrodem w spokojnej okolicy..[/QUOTE]

Domysliłam, że to o to chodziło. ja mam zdanie, ze dobrze postępujesz jezeli chodzi o Grinkę, bo zawsze trzeba zachowac rozwagę i wybrać tak żeby było dobrze. Państwo tez słusznie postapili, ze wybrali psa który przypadł im do serca.
A nasza Grinka też będzie miała swoją cudowna szansę na domek w spokojnej okolicy.:p

Posted

[quote name='LILUtosi']Ale na miłość od pierwszego wejrzenia nie ma siły. ;-) Każdy pies musi znaleźć tego swojego człowieka i odwrotnie. Gdzieś tam czeka też człowiek na Grinę.[/QUOTE]

Pięknie powiedziane:p

Posted

[quote name='mila-ada']Chcemy wpłacić coś na Grinę. Prosimy o numer konta.
My pojechaliśmy do Lilu po Grinę a wyjechaliśmy z Kają
Pozdrawiam[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo za propozycję!! :) :) :) Wysłałam dane na PW.

Posted

Mila-Ado - dostaliśmy 50 zł oz ZM z Wrocławia, to od Ciebie, prawda? Na razie tak księguję w poście rozliczeniowym. Wielkie dzięki!!
Listopad był dla Griny b. przychylny - dwie wpłaty jednorazowe 370 zł od Bożeny z Zabrza i 50 od Milo-Ady i dzięki temu po opłaceniu 370 zł za hotelik - dziewczyna jest na plusie! (Zostało jej 210 zł) Uffffff.

Posted

Witam
Tak, to od nas ale wysłane z konta męża.
Pozdrawiamy[quote name='Bjuta']Mila-Ado - dostaliśmy 50 zł oz ZM z Wrocławia, to od Ciebie, prawda? Na razie tak księguję w poście rozliczeniowym. Wielkie dzięki!!
Listopad był dla Griny b. przychylny - dwie wpłaty jednorazowe 370 zł od Bożeny z Zabrza i 50 od Milo-Ady i dzięki temu po opłaceniu 370 zł za hotelik - dziewczyna jest na plusie! (Zostało jej 210 zł) Uffffff.[/QUOTE]

Posted

[quote name='mila-ada']Witam
Tak, to od nas ale wysłane z konta męża.
Pozdrawiamy[/QUOTE]

Pieknie dziekujemy w imieniu Grinki :iloveyou::Rose:

Kochani choć to wątek Grinki - ale napisze nam jak układa Wam sie nowe życie z Kają:p, albo może wklejcie link do wątku Kaji - jeżeli taki jest.

Posted

[quote name='ALMA2']Pieknie dziekujemy w imieniu Grinki :iloveyou::Rose:
Kochani choć to wątek Grinki - ale napisze nam jak układa Wam sie nowe życie z Kają:p, albo może wklejcie link do wątku Kaji - jeżeli taki jest.[/QUOTE]
Oj jest i to dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi. Kaja jest świetna. Oczywiście bardzo proszę wątek Kaji:[url]http://www.dogomania.pl/threads/198742-Kaja...Hotelowa%C5%82a-si%C4%99-u-Lilu-i...-do-DS-trafi%C5%82a!-%29/page50[/url]
Pozdrawiam serdecznie

Posted

Dzisiaj wpłacę za październik i jak pozwolicie, to będę wysyłać z miesięcznym opóźnieniem, ale jak już dam radę to nadpłacę ten jeden miesiąc.Pozdrawiam Grinusię.

Posted

Przyszłam ucałowac Grinkę:buzi:, a że jest już po 20.00 i grzeczne pieski już są po myciu ząbków:evil_lol: - to spokojnie mogę sobie pozwolic na caluski:eviltong:.