Bjuta Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Grinko, mam nadzieję, że umyłaś wcześniej ząbki? :diabloti: Zamówiłam pakiecik ogłoszeń dla Griny. Quote
marta0731 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Oby pakiecik został szczęśliwym pakiecikiem ;) Grina, dzikusko, daj się komuś pokochać, przecież tego pragniesz............. Zaraz puszczę wpłatę za październik Quote
LILUtosi Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Żebyście widzialy jak ona wystawia zęby w obronie swojej miski - wreszcie żaden pie nie podejdzie. Poczuła się pewniej na tym swoim kocyku. [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-SWWh1GJHdjg/TpAVXOWb6pI/AAAAAAAAKDU/pe_2G7bSRnU/s720/IMG_7900.JPG[/IMG] Quote
marta0731 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='LILUtosi']Żebyście widzialy jak ona wystawia zęby w obronie swojej miski - wreszcie żaden pie nie podejdzie. Poczuła się pewniej na tym swoim kocyku. [/QUOTE] Rozepchała sobie żołądek, to jej więcej teraz potrzeba, i pilnuje swojego ;) :D Quote
Bjuta Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Ona jest siostrą bliźniaczką mojej Sieny! Strzelają takie same minki! Quote
marta0731 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Grincia, coś cicho u Ciebie... Ciotunia zagląda, i się zaczyna zastanawiać, kiedy by Cię odwiedzić :D Quote
mila-ada Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Chcemy wpłacić coś na Grinę. Prosimy o numer konta. My pojechaliśmy do Lilu po Grinę a wyjechaliśmy z Kają Pozdrawiam Quote
marta0731 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='mila-ada']Chcemy wpłacić coś na Grinę. Prosimy o numer konta. My pojechaliśmy do Lilu po Grinę a wyjechaliśmy z Kają Pozdrawiam[/QUOTE] jechaliście po Grinę??? Czy ja coś przeoczyłam???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
mila-ada Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [B]Tak[/B], wybraliśmy ją na podstawie zdjęć od Lilu, bo wcześniej już siedzieliśmy w aucie, żeby wziąć Wolwerina(może przez v?), ale okazało się, że on nie może chodzić po schodach. Już na miejscu, Grina obchodziła na szerokim łukiem i Lilu mówiła, że ona nie bardzo sie jeszcze nadaje do adopcji, bo może nam zwiać. Mimo to byliśmy zdecydowani spróbować zmierzyć się z problemem i oswoić ją. Oglądalismy jeszcze inne psy do adopcji i... mąż zobaczył Kaję. To była miłość od pierwszego wejrzenia chociaż stale o Grinie myślimy. Quote
ALMA2 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='mila-ada'][B]Tak[/B], wybraliśmy ją na podstawie zdjęć od Lilu, bo wcześniej już siedzieliśmy w aucie, żeby wziąć Wolwerina(może przez v?), ale okazało się, że on nie może chodzić po schodach. Już na miejscu, Grina obchodziła na szerokim łukiem i Lilu mówiła, że ona nie bardzo sie jeszcze nadaje do adopcji, bo może nam zwiać. Mimo to byliśmy zdecydowani spróbować zmierzyć się z problemem i oswoić ją. Oglądalismy jeszcze inne psy do adopcji i... mąż zobaczył Kaję. To była miłość od pierwszego wejrzenia chociaż stale o Grinie myślimy.[/QUOTE] Witamy Was serdecznie:loveu:, na watku Grinki - może jak zadomowicie się z Kają:p, to bedziecie mogli wziąś również dzikuskę ;) Grinę do siebie. Bardzo dziekujemy za chęć wpłaty na Grinkowe konto. Bjutka wejdzie na wątek to poda Wam nr konta. Quote
LILUtosi Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='LILUtosi']Trudno powiedzieć czy się nadaje. Ona juz taka jest strachliwa i nie wiem ile czasu musi upłynąć żeby się zmienić. Może i nigdy to nie nastąpi. Ostatnio nawet o mały włos nie pojechała do domu. No ale co to za pies co pogłaskać się nie daje. Trzeba ogłaszać, może znajdzie bardzo wyrozumiałych właścicieli.[/QUOTE] Pisałam wcześniej że Grina o mały wlos nie pojechała do domu. Jak mam domki zainteresowane adopcją to podsyłam zdjęcia wszystkich piesków pasujących do wytycznych zainteresowanych. Niektóre pieski , szczególnie wolf nie może chodzić po schodach bo ma łapy słabe po pogryzieniach w schronie. Już trzeci raz Wolf odstępuje domek innej biedzie. Zaproponowałam Grinę bo jest ładna i potrzebuje swoich ludzi. Ale szczerze mówiąc to ona w środku miasta mogłaby mieć straszny problem. Spacery dla niej byłyby cierpieniem. Najlepiej byloby żeby trafiła do domu z ogrodem w spokojnej okolicy. Dla niej każdy hałas z nienacka jest powodem ucieczki. Nawet jak spadnie coś na podłogę to już ucieka w panice. Adopcja Kaji przez państwo była dla mnie zaskoczeniem bo przyjechali do mnie po średniaka a Kaja jest wielka. Nawet owczarek był już za duży. Dlatego nawet nie wysyłałam zdjęć Kaji i jej nie pokazywałam na początku. Ale na miłość od pierwszego wejrzenia nie ma siły. ;-) Każdy pies musi znaleźć tego swojego człowieka i odwrotnie. Gdzieś tam czeka też człowiek na Grinę. Quote
ALMA2 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='LILUtosi']Pisałam wcześniej że Grina o mały wlos nie pojechała do domu. Jak mam domki zainteresowane adopcją to podsyłam zdjęcia wszystkich piesków pasujących do wytycznych zainteresowanych. Najlepiej byloby żeby trafiła do domu z ogrodem w spokojnej okolicy..[/QUOTE] Domysliłam, że to o to chodziło. ja mam zdanie, ze dobrze postępujesz jezeli chodzi o Grinkę, bo zawsze trzeba zachowac rozwagę i wybrać tak żeby było dobrze. Państwo tez słusznie postapili, ze wybrali psa który przypadł im do serca. A nasza Grinka też będzie miała swoją cudowna szansę na domek w spokojnej okolicy.:p Quote
ALMA2 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='LILUtosi']Ale na miłość od pierwszego wejrzenia nie ma siły. ;-) Każdy pies musi znaleźć tego swojego człowieka i odwrotnie. Gdzieś tam czeka też człowiek na Grinę.[/QUOTE] Pięknie powiedziane:p Quote
Bjuta Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='mila-ada']Chcemy wpłacić coś na Grinę. Prosimy o numer konta. My pojechaliśmy do Lilu po Grinę a wyjechaliśmy z Kają Pozdrawiam[/QUOTE] Dziękujemy bardzo za propozycję!! :) :) :) Wysłałam dane na PW. Quote
Bjuta Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Mila-Ado - dostaliśmy 50 zł oz ZM z Wrocławia, to od Ciebie, prawda? Na razie tak księguję w poście rozliczeniowym. Wielkie dzięki!! Listopad był dla Griny b. przychylny - dwie wpłaty jednorazowe 370 zł od Bożeny z Zabrza i 50 od Milo-Ady i dzięki temu po opłaceniu 370 zł za hotelik - dziewczyna jest na plusie! (Zostało jej 210 zł) Uffffff. Quote
mila-ada Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Witam Tak, to od nas ale wysłane z konta męża. Pozdrawiamy[quote name='Bjuta']Mila-Ado - dostaliśmy 50 zł oz ZM z Wrocławia, to od Ciebie, prawda? Na razie tak księguję w poście rozliczeniowym. Wielkie dzięki!! Listopad był dla Griny b. przychylny - dwie wpłaty jednorazowe 370 zł od Bożeny z Zabrza i 50 od Milo-Ady i dzięki temu po opłaceniu 370 zł za hotelik - dziewczyna jest na plusie! (Zostało jej 210 zł) Uffffff.[/QUOTE] Quote
ALMA2 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='mila-ada']Witam Tak, to od nas ale wysłane z konta męża. Pozdrawiamy[/QUOTE] Pieknie dziekujemy w imieniu Grinki :iloveyou::Rose: Kochani choć to wątek Grinki - ale napisze nam jak układa Wam sie nowe życie z Kają:p, albo może wklejcie link do wątku Kaji - jeżeli taki jest. Quote
mila-ada Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='ALMA2']Pieknie dziekujemy w imieniu Grinki :iloveyou::Rose: Kochani choć to wątek Grinki - ale napisze nam jak układa Wam sie nowe życie z Kają:p, albo może wklejcie link do wątku Kaji - jeżeli taki jest.[/QUOTE] Oj jest i to dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi. Kaja jest świetna. Oczywiście bardzo proszę wątek Kaji:[url]http://www.dogomania.pl/threads/198742-Kaja...Hotelowa%C5%82a-si%C4%99-u-Lilu-i...-do-DS-trafi%C5%82a!-%29/page50[/url] Pozdrawiam serdecznie Quote
Syla Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dzisiaj wpłacę za październik i jak pozwolicie, to będę wysyłać z miesięcznym opóźnieniem, ale jak już dam radę to nadpłacę ten jeden miesiąc.Pozdrawiam Grinusię. Quote
ALMA2 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Przyszłam ucałowac Grinkę:buzi:, a że jest już po 20.00 i grzeczne pieski już są po myciu ząbków:evil_lol: - to spokojnie mogę sobie pozwolic na caluski:eviltong:. Quote
Mysia_ Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 dostałam maile z aktywacją ogłoszeń, wszystkie aktywowałam i trzymam kciuki :) Quote
Recommended Posts