Jump to content
Dogomania

RoYALSTAFF SOPOT - Psy z hodowli, szczenięta - SOPOCKIE STAFFORDY

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Serdecznie

Szczególnie wszystkich nowych oglądających maluszki z hodowli ROYALSTAFF SOPOT FCI.

Mamy nadzieję iż fotografie spodobają się Państwu i będziecie nam kibicować w pasji jaką jest dla nas kynologia.

Niedługo fotografie maluszków ze skojarzenia naszej pary hodowlanej...

MALUSZKI RODZĄ SIĘ W TRZECH SŁYNNYCH KOLORACH:

CZARNYM
CZARNYM PĘGOWANYM
PRĘGOWANYM

Wszytskie słodziutkie maluszki posiadają białe znaczenia po ojcu Białym Szogunie (PIED) .
Są wesołe, zwarjowane, ponad życie kochające człowieka ;).
Mama maluszków jest zaś koloru czarnego ( czarna jak smoła )

C.D.N.

wł. hodowli

Łukasz Wróbel .

[SIZE="4"]SPARROW'S PROJECT.

Posted

Tak powtarzamy "znowu krycie"
Niesamowicie ta para pasuje do siebie, szczenięta rodzą się dużo lepsze od rodziców, i oczywiście tworzymy postęp hodowlany jak w założeniu ZKWP.
Idealnie dopełniają się nawzajem.
Proszę spojrzeć na naszą ROYAL PRIDE LUB ROYAL SHARE - SĄ PIĘKNE.
Nie wspomnę już o ROYAL SILK, może będzie w Sopocie na wystawie to będziesz mogła PATKA iść do porównania .
Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich potomstwa,
w związku z powyższym jak na wstępie.

Bardzo dziękujemy za odwiedziny i wpis.

Łukasz Wróbel

Posted

Witamy Serdecznie

Szczególnie wszystkich nowych oglądających maluszki z hodowli ROYALSTAFF SOPOT FCI.

Mamy nadzieję iż fotografie spodobają się Państwu i będziecie nam kibicować w pasji jaką jest dla nas kynologia.

CZARNYM
CZARNYM PĘGOWANYM
PRĘGOWANYM

Wszytskie słodziutkie maluszki posiadają białe znaczenia po ojcu Białym Szogunie (PIED) .

C.D.N.

wł. hodowli

Łukasz Wróbel .

• 3 weeks later...
Posted

raczej nie pójdę do porównania moja sucz inna klasa a szczeniaki to samce a w porównaniu płci o rasę raczej z Twoją suką się nie spotkam ;)

Posted

Hmmm... Skąd pan Vroobel może przewidzieć już teraz maść nienarodzonych szczeniąt? W poprzednim kryciu była przecież biała sunia? Szoguna widziałam na własne oczy i ciekawa jestem jaką biel przekazuje- czystą czy z tickingiem?

Posted

STO OSIEMDZIESIĄTA SZÓSTA arielkooo :).....

Po prostu jestem jasnowidzem a szczeniaczki mojej hodowli rodzą się zielone w pomarańczowe gwiazdki, piękny masz baner aż mi się rany na ciele otworzyły :) Tęż jesteś króliczkiem playboya z chihuahua ??? daleka bariera od tych twoich zabawek do mocnych staffordów, ciekawa metamorfoza :)

Posted

Co ty o mnie wiesz żeby cokolwiek pisać? Zabolało że na darmowej stronie która miała być reklamą hodowli ktoś wypowiada się nie tak jak chcesz?
A po twojemu- ta maść z tickingiem (chodzi mi o ten biały kolor w małe, przesiane czarne cętki) jest typowa dla jack russella np, u bullowatych bardzo niepożądana. W końcu biały to biały- choćbyś nie wiem jak kombinował. Druga sprawa- przerośnięte staffiki wcale nie są takie "cool"- może lepiej było sobie AST-a kupić?
Polecam porządnie przeczytać wzorzec.
A jasnowidzem to nie jesteś- po co przyjeżdżałbyś na te wystawy na których cię widziałam?
I jeszcze jedno- króliczka Playboya to sobie szukaj w swoich mokrych snach (jeżeli takie masz...możliwości) a nie rób z siebie prostaka wd którego mały piesek jest tylko dla Paris Hilton np (taka dziedziczka amerykańska).
Oprócz chihuahua hoduję też staffiki- a że banner mam taki to moja sprawa, lepsze to niż walnąć flagę i nazwę mało znanej hodowli- nawet zdjęć nie ma, ciekawe dlaczego?

Posted

heheh jesteś zajebista LANDRYNECZKO :) kibicuję ci !!
mega zajebista !!! pisz nawet kabaret ani mru mru mnie tak nie bawi jak twoje słodkie chchuahuaposty,
tylko nie zabieraj tych małych psiaków do restaracji na rękach :)
Mam takie pytanko - zbierasz te małe kupki po nich do pudełeczka czy ich nie widzisz :)

• 3 weeks later...
Posted

Witamy Serdecznie

CZARNYM
CZARNYM PĘGOWANYM
PRĘGOWANYM

C.D.N.

wł. hodowli

Łukasz Wróbel .

[SIZE="6"]ROYAL SWEETNESS

[SIZE="3"]CZARNO - BIAŁA PANDA - BEZ PRĘGÓW , NAJNOWSZA MAŚĆ W NASZEJ ROYAL RODZINIE

Posted

[SIZE="6"]ROYAL GEM OD ROYALSTAFF SOPOT

[SIZE="6"]AGOUTI CZERWONE - dzięki za edu, D. :)

czekamy na pigmentacje :)

Po raz pierwszy udało się trochę czerwonego wydobyć z genów przodków.
Druga nowa maść od Royalstaff Sopot

[SIZE="3"]KOLOR TYGRYSI ZNOWU NATURA NAS ZASKOCZYŁA - NIBY NIE MA NIESPODZIANEK ;)

PRAWDZIWY TYGRYS :)

[SIZE="5"]Trzy kolejne to dwa czarne pręgowane i jeden cały czarny :) a ich imiona miotowe to :

[SIZE="7"]ROYAL DEVOTION

ROYAL EXALTATION

ROYAL COMMANDER

Posted

Ty tu nie świruj , dawaj foty tego czerwonego czegoś :diabloti: czarne z białym oklepane .... .ja tam lubię extrema :cooldevi:
i Amora badania odbierz , bo ja jestem ich ciekawa , bo mam siostrę Amora i siostrzenice , a są tacy , co i wożą się na badaniach innych :)

bez tych prążków , to się tak nie ciesz - one wyłażą z wiekiem :evil_lol:

Posted

[SIZE="3"]A OTO DRAŃ SOPOCKI, KTÓREGO DZIAŁANIE SPRAWIŁO, ŻE MAMY TYLE RADOŚCI
SZOGUN JEST DOBRYM OJCEM, JEST OPIEKUŃCZY I ZARADNY
MA SWOJĄ ŻONĘ, KTÓREJ NIE ODDA NIKOMU :)

JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJEMY PANI MAŁGOSIU ZA NIEGO

JESZCZE NIGDY TAK NIELICZNY NIE ZROBIŁ TAK WIELE DLA TAK LICZNYCH :)

starczy do usłyszenia, zobaczenia następnym razem :P...........

Łukasz