zomo Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Osobom zainteresowanym tym "hodowcą" proponuje najpierw poczytać sobie jak jest lubiany: http://tnij.org/lajn Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Pozdrawiam serdecznie Zomo jego przyjaciół a przede wszystkim HODOWCÓW, którzy go stworzyli swoim wyniosłym planowaniem . :) Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Witamy Serdecznie Szczególnie wszystkich nowych oglądających maluszki z hodowli ROYALSTAFF SOPOT FCI. Mamy nadzieję iż fotografie spodobają się Państwu i będziecie nam kibicować w pasji jaką jest dla nas kynologia. Niedługo fotografie maluszków ze skojarzenia naszej pary hodowlanej... MALUSZKI RODZĄ SIĘ W TRZECH SŁYNNYCH KOLORACH: CZARNYM CZARNYM PĘGOWANYM PRĘGOWANYM Wszytskie słodziutkie maluszki posiadają białe znaczenia po ojcu Białym Szogunie (PIED) . Są wesołe, zwarjowane, ponad życie kochające człowieka ;). Mama maluszków jest zaś koloru czarnego ( czarna jak smoła ) C.D.N. wł. hodowli Łukasz Wróbel . [SIZE="4"]SPARROW'S PROJECT. Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Tak powtarzamy "znowu krycie" Niesamowicie ta para pasuje do siebie, szczenięta rodzą się dużo lepsze od rodziców, i oczywiście tworzymy postęp hodowlany jak w założeniu ZKWP. Idealnie dopełniają się nawzajem. Proszę spojrzeć na naszą ROYAL PRIDE LUB ROYAL SHARE - SĄ PIĘKNE. Nie wspomnę już o ROYAL SILK, może będzie w Sopocie na wystawie to będziesz mogła PATKA iść do porównania . Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich potomstwa, w związku z powyższym jak na wstępie. Bardzo dziękujemy za odwiedziny i wpis. Łukasz Wróbel Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Witamy Serdecznie Szczególnie wszystkich nowych oglądających maluszki z hodowli ROYALSTAFF SOPOT FCI. Mamy nadzieję iż fotografie spodobają się Państwu i będziecie nam kibicować w pasji jaką jest dla nas kynologia. Niedługo fotografie maluszków ze skojarzenia naszej pary hodowlanej... MALUSZKI RODZĄ SIĘ W TRZECH SŁYNNYCH KOLORACH: CZARNYM CZARNYM PĘGOWANYM PRĘGOWANYM Wszytskie słodziutkie maluszki posiadają białe znaczenia po ojcu Białym Szogunie (PIED) . Są wesołe, zwarjowane, ponad życie kochające człowieka ;). Mama maluszków jest zaś koloru czarnego ( czarna jak smoła ) C.D.N. wł. hodowli Łukasz Wróbel . [SIZE="4"]SPARROW'S PROJECT. Quote
Patka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 raczej nie pójdę do porównania moja sucz inna klasa a szczeniaki to samce a w porównaniu płci o rasę raczej z Twoją suką się nie spotkam ;) Quote
Vesper Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Hmmm... Skąd pan Vroobel może przewidzieć już teraz maść nienarodzonych szczeniąt? W poprzednim kryciu była przecież biała sunia? Szoguna widziałam na własne oczy i ciekawa jestem jaką biel przekazuje- czystą czy z tickingiem? Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 STO OSIEMDZIESIĄTA SZÓSTA arielkooo :)..... Po prostu jestem jasnowidzem a szczeniaczki mojej hodowli rodzą się zielone w pomarańczowe gwiazdki, piękny masz baner aż mi się rany na ciele otworzyły :) Tęż jesteś króliczkiem playboya z chihuahua ??? daleka bariera od tych twoich zabawek do mocnych staffordów, ciekawa metamorfoza :) Quote
Vesper Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Co ty o mnie wiesz żeby cokolwiek pisać? Zabolało że na darmowej stronie która miała być reklamą hodowli ktoś wypowiada się nie tak jak chcesz? A po twojemu- ta maść z tickingiem (chodzi mi o ten biały kolor w małe, przesiane czarne cętki) jest typowa dla jack russella np, u bullowatych bardzo niepożądana. W końcu biały to biały- choćbyś nie wiem jak kombinował. Druga sprawa- przerośnięte staffiki wcale nie są takie "cool"- może lepiej było sobie AST-a kupić? Polecam porządnie przeczytać wzorzec. A jasnowidzem to nie jesteś- po co przyjeżdżałbyś na te wystawy na których cię widziałam? I jeszcze jedno- króliczka Playboya to sobie szukaj w swoich mokrych snach (jeżeli takie masz...możliwości) a nie rób z siebie prostaka wd którego mały piesek jest tylko dla Paris Hilton np (taka dziedziczka amerykańska). Oprócz chihuahua hoduję też staffiki- a że banner mam taki to moja sprawa, lepsze to niż walnąć flagę i nazwę mało znanej hodowli- nawet zdjęć nie ma, ciekawe dlaczego? Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 heheh jesteś zajebista LANDRYNECZKO :) kibicuję ci !! mega zajebista !!! pisz nawet kabaret ani mru mru mnie tak nie bawi jak twoje słodkie chchuahuaposty, tylko nie zabieraj tych małych psiaków do restaracji na rękach :) Mam takie pytanko - zbierasz te małe kupki po nich do pudełeczka czy ich nie widzisz :) Quote
Vesper Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Qpki zbieram-a w jakim celu pewnie niedługo się dowiesz... I nie tylko te małe... Quote
Patka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Royal a myślałam, że zmądrzałeś choc ciut nadzieja jak widać mnie zawiodła :) przestań kozaczyć, bo nie masz czym ... Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 w życiu nie znałaś bardziej skromnej osoby ode mnie :) nie kozacze. :) hehhhhhhh Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Witamy Serdecznie Szczególnie wszystkich nowych oglądających maluszki z hodowli ROYALSTAFF SOPOT FCI. Mamy nadzieję iż fotografie spodobają się Państwu i będziecie nam kibicować w pasji jaką jest dla nas kynologia. Niedługo fotografie maluszków ze skojarzenia naszej pary hodowlanej... MALUSZKI RODZĄ SIĘ W TRZECH SŁYNNYCH KOLORACH: CZARNYM CZARNYM PĘGOWANYM PRĘGOWANYM Wszytskie słodziutkie maluszki posiadają białe znaczenia po ojcu Białym Szogunie (PIED) . Są wesołe, zwarjowane, ponad życie kochające człowieka ;). Mama maluszków jest zaś koloru czarnego ( czarna jak smoła ) C.D.N. wł. hodowli Łukasz Wróbel . [SIZE="4"]SPARROW'S PROJECT. [SIZE="6"]ROYAL SWEETNESS [SIZE="3"]CZARNO - BIAŁA PANDA - BEZ PRĘGÓW , NAJNOWSZA MAŚĆ W NASZEJ ROYAL RODZINIE Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [SIZE="6"]ROYAL GEM OD ROYALSTAFF SOPOT [SIZE="6"]AGOUTI CZERWONE - dzięki za edu, D. :) czekamy na pigmentacje :) Po raz pierwszy udało się trochę czerwonego wydobyć z genów przodków. Druga nowa maść od Royalstaff Sopot [SIZE="3"]KOLOR TYGRYSI ZNOWU NATURA NAS ZASKOCZYŁA - NIBY NIE MA NIESPODZIANEK ;) PRAWDZIWY TYGRYS :) [SIZE="5"]Trzy kolejne to dwa czarne pręgowane i jeden cały czarny :) a ich imiona miotowe to : [SIZE="7"]ROYAL DEVOTION ROYAL EXALTATION ROYAL COMMANDER Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [SIZE="7"]ROYAL SOURCE [SIZE="5"]CZARNY W BIAŁE ZNACZENIA WIECEJ W PRZYSZŁYM TYGODNIU MIŁEGO OGLĄDANIA MUSZKIETERÓW I PANDY. Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 niestety wyjazd mnie czeka na 5 dni , reszta fotografii dopiero za tydzień. pozdrawiam serdecznie użytkowników, miłego oglądania pięknych słodziutkich maluszków. Łukasz Quote
Vectra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ty tu nie świruj , dawaj foty tego czerwonego czegoś :diabloti: czarne z białym oklepane .... .ja tam lubię extrema :cooldevi: i Amora badania odbierz , bo ja jestem ich ciekawa , bo mam siostrę Amora i siostrzenice , a są tacy , co i wożą się na badaniach innych :) bez tych prążków , to się tak nie ciesz - one wyłażą z wiekiem :evil_lol: Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Od razu widzę czy Będą pręgi czy nie, nawet kilka godzin po porodzie juz wiem.Zdjęcia w sobotę wrzucę rudolfiny.Badanka tez bedą.POZDR. Quote
ROYALSTAFF SOPOT Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [SIZE="3"]A OTO DRAŃ SOPOCKI, KTÓREGO DZIAŁANIE SPRAWIŁO, ŻE MAMY TYLE RADOŚCI SZOGUN JEST DOBRYM OJCEM, JEST OPIEKUŃCZY I ZARADNY MA SWOJĄ ŻONĘ, KTÓREJ NIE ODDA NIKOMU :) JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJEMY PANI MAŁGOSIU ZA NIEGO JESZCZE NIGDY TAK NIELICZNY NIE ZROBIŁ TAK WIELE DLA TAK LICZNYCH :) starczy do usłyszenia, zobaczenia następnym razem :P........... Łukasz Quote
Recommended Posts