Dacote Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='zakla']Jak w całym mym profilu wrzeszczy- australijską. [url]http://aussies.republika.pl/su.htm[/url][/QUOTE] Mogę spróbować, chociaż już byłam z psem tej rasy ;) Quote
zakla Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja się nie narzucam zwłaszcza że nie wiem nawet, czy na 100% zgłoszę sucz, btw widzę Blusia w Twoim avatarze :) Quote
Dacote Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='zakla']Ja się nie narzucam zwłaszcza że nie wiem nawet, czy na 100% zgłoszę sucz, btw widzę Blusia w Twoim avatarze :)[/QUOTE] Tak, to Busio, na Jesiennym NDM ;) Szczerze mówiąc, znalazłam już wilczaka na drugi, może mam też beagla na I ;) Quote
jefta Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Dacote']Tak, to Busio, na Jesiennym NDM ;) Szczerze mówiąc, znalazłam już wilczaka na drugi[/QUOTE] WOW! gratuluję odwagi! zdradzisz co to za wilczak? Quote
Dogha Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dac, ja też gratuluje odwagi. Ja bym się bała z wilczakiem na MP XD Beagla na sobote masz napewno, tylko napisz do babki. Quote
Iza. Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Mój Buenosek też zgłoszony, i możliwe że moje maleństwo zadebiutuje w MP hihi Quote
Dacote Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='jefta']WOW! gratuluję odwagi! zdradzisz co to za wilczak?[/QUOTE] Nie mogę zdradzić, chyba popełniłam gafę już zdradzając rasę :(, ale na pewno pochwalę się wynikiem ;) Quote
Dacote Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='jefta']a ja napewno przyjdę kibicować :)[/QUOTE] W oba dni? Z aparatem? :D Quote
jefta Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 wilczakowi tylko czyli na drugi. mam nadzieję, że aparatem ;) Quote
maciek_axa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Prawdopodobnie będę poszukiwał transportu na sobotę dla jednej osoby + suczki niufka (baby). Interesują mnie okolice : Inowrocławia,Bydgoszczy,Konina,Torunia, Gniezna lub ewentualnie Poznań,Włocławek (to kwestia do dogadania, mogę wsiąść gdzieś "po drodze") ;) [U]Dokładam się do kosztów paliwa ![/U] czekam za odpowiedzią tu, lub na emailu: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :) Quote
borzoj Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 my też będziemy:) nasza trzecia wystawa w szczeniakach:) a mam jeszcze pytanie; nie znalazł by się ktoś chętny do wpożyczenia psa do MP? Moja borzojka jest jeszcze za młoda:( z góry dziękuję:) Quote
Dumisiowa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Hej... my się wybieramy w sobotę...i jeśli ktoś chce to mogę użyczyć psiaka do MP :) Quote
Foxowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dumisiowa jak coś ja byłabym chętna ;) Quote
Dacote Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Dumisiowa']Hej... my się wybieramy w sobotę...i jeśli ktoś chce to mogę użyczyć psiaka do MP :)[/QUOTE] Aktualne? Bo z chęcią bym skorzystała ;) Quote
Foxowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Iza, pewnie że będę nie wiem czy z piesem ale na 100% ja tak ;> (oczywiście aparat też :lol:) Quote
Foxowa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dumisiowa ja już nieaktualna, biorę swojego na MP ;) Także NDM z Audolem :D:D Quote
Iza. Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='Foxowa']Iza, pewnie że będę nie wiem czy z piesem ale na 100% ja tak ;> (oczywiście aparat też :lol:)[/QUOTE] Koniecznie zajdź do nas! :cool3: Quote
immortal Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Szukam transportu z Warszawy dla mnie i małego psa, dokładam się do paliwa. Quote
Darianna Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja będę z Karmelowym, ale on dla lubiących wyzwania jeśli chodzi o handling ;) Quote
Dacote Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='Darianna']Ja będę z Karmelowym, ale on dla lubiących wyzwania jeśli chodzi o handling ;)[/QUOTE] Chodzi o MP, czy o normalny ring? ;) Bo ja jestem chętna na MP, a na normalnym ringu nidy nie występowałam, więc nie wiem, czy podjęłabym się takieego wyzwania ;)) Quote
Darianna Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 o MP, na ringu obcej osobie go nie dam bo za dużo mam do stracenia ;) Na MP, albo po prostu po jego ocenie do poćwiczenia sobie z nim. Quote
Dacote Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='Darianna']o MP, na ringu obcej osobie go nie dam bo za dużo mam do stracenia ;) Na MP, albo po prostu po jego ocenie do poćwiczenia sobie z nim.[/QUOTE] Jestem chętna do wzięcia go na MP :) Jest szansa? Quote
Recommended Posts