marysia55 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='danka4u1'][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSY_6KqVYsav5FL06bVCUXpYjguq_S_UE1a9hujlX65h0EH47l[/IMG] U mnie juz sterylnie...jak widać na załączonym zdjęciu.[/QUOTE]Czy to aby Danusiu na pewno Twoje szafki ?? jakoś przy ganianiu po dogo nie wydaje mi się żebyś znalazła czas na doprowadzenie kuchni do takiej 'nieprzyzwoitej' sterylności :diabloti: ... to jest możliwe jedynie gdy się nic w kuchni nie robi:evil_lol: Quote
gonia66 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='danka4u1'][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSY_6KqVYsav5FL06bVCUXpYjguq_S_UE1a9hujlX65h0EH47l[/IMG] U mnie juz sterylnie...jak widać na załączonym zdjęciu.[/QUOTE] U mnie w zasadzie tez juz jest łądnie...służąca była posprzatać :roflt: [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzhRqkX--8pLbhXIa20PRgRgpIw3bXbrq_zcs14qlNu3dpxIOw[/IMG] Quote
Lidan Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Pod sam domek to już od dawna nie da się dojechać bo on w polach stoi i droga polna tam dochodzi...teoretycznie. Tamte okolice są takie, że jak pada śnieg to go zwiewa na ulicę, a to taka trzeciej kategorii odśnieżania, więc trzeba uważać bo może się okazać, że np. dojedziemy ale nie damy rady wrócić. Psy zostawiamy w domu więc byłby to kłopot gdyby coś takiego nam się przytrafiło. Quote
danka4u1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Lidan']A tak! Mam wolny caaały weekend i dzisiaj też miałam wolne :-) Żadnych szafek :lmaa: Ja mam jeszcze dużo czasu na porządki :siara: Poza tym ja mało czasu spędzę w domu w czasie świąt to po co mam się wysilać :eviltong: Jutro wybieramy się do mamy, która tą zimę postanowiła spędzić na wsi (ze względu na psa głównie) ale czy uda nam się dojechać? O to jest pytanie :???: Chyba pójdę do łóżka po mi się już gęba drze...a na nową mnie nie stać :razz: Tylko po co mąż włączył teraz właśnie telewizor :hmmmm: Mężczyźni są jacyś tacy...ech... Danusiu, w takiej sterylnej kuchni nie da się normalnie funkcjonować :shake: To nie Twoja. :diabloti:[/QUOTE] Czekamy na sprawozdanie z błogiego lenistwa przez tyle dni. Jak Ty to przeżyjesz? Myślę, że jednak oczaruje Cię w międzyczasie jakaś szafka do mycia... Mnie tez gęba sie drze i tez nie moge sobie pozwolic na nową. Zrujnowały mnie dzisiejsze wędrówki po sklepach. Finansowo i fizycznie. Totalna ruina ....stosowna do wieku zresztą. A ten telewizor i u mnie włączony..też przez mężczyznę..ja okupuję komputer. Obok dwa telefony. Praca wre!!! Masz rację, Ldziu. Nie funkcjonowałam dziś normalnie w kuchni - była kupiona pizza . [quote name='marysia55']Czy to aby Danusiu na pewno Twoje szafki ?? jakoś przy ganianiu po dogo nie wydaje mi się żebyś znalazła czas na doprowadzenie kuchni do takiej 'nieprzyzwoitej' sterylności :diabloti: ... to jest możliwe jedynie gdy się nic w kuchni nie robi:evil_lol:[/QUOTE] Dziś [I],córeczko-[/I] ganiałam po dogo, po sklepach i rankiem nauczałam młodzież. Rezultaty tych gonitw były różne. Najlepiej mi poszło w sklepach... Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='danka4u1'] [B]A ten telewizor i u mnie włączony..też przez mężczyznę.[/B].ja okupuję komputer. Obok dwa telefony. Praca wre!!![/QUOTE] faceci ogladaja powtórkę walki Adamka ... mój Przemek tez dopiero co wrócił z pracy i zamiast spać włączył telewizor .... a o 7 do pracy musi iść :shake: [QUOTE] Dziś [I],córeczko-[/I] ganiałam po dogo, po sklepach i rankiem nauczałam młodzież. Rezultaty tych gonitw były różne. [B]Najlepiej mi poszło w sklepach...[/B][/QUOTE] czyli wydałaś całą kasiorkę i na prezent pod choinkę dla mnie już nie starczy :placz::placz: Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='marysia55']czyli wydałaś całą kasiorkę i na prezent pod choinkę dla mnie już nie starczy :placz::placz:[/QUOTE] Starczy Maryś...moje cieplutkie myśli przesyłam ciągle w Twoją stronę...może tak być? Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='danka4u1']Starczy Maryś...moje cieplutkie myśli przesyłam ciągle w Twoją stronę...może tak być?[/QUOTE] te ciepłe myśli są bardziej dla mnie cenne niż prezent, a więc jak najbardziej może tak być:lol::lol: Quote
gonia66 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='danka4u1']Starczy Maryś...moje cieplutkie myśli przesyłam ciągle w Twoją stronę...może tak być?[/QUOTE] Ej....no a dla mnie..??:(:(:( Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [B]:loveu::loveu:Ależ też oczywiścież:loveu::loveu:[/B] Quote
gonia66 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='danka4u1'][B]:loveu::loveu:Ależ też oczywiścież:loveu::loveu:[/B][/QUOTE] Jak bym sie nie upomniala to by mi nic nie zostało....SELAVI....:( Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='gonia66']Jak bym sie nie upomniala to by mi nic nie zostało....SELAVI....:([/QUOTE] [B]jak to niccc , mam dla Ciebie dużo smakowitej, pachnącej kawusi na wieczorową porę :lol::lol:[/B] [CENTER][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/2691/kawalg.jpg[/IMG] [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/3576/kawaczarnabialazdjeciag.jpg[/IMG] [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/322/dokawy.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
gonia66 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 MMMMMMMMMMmmmmmm...no takim przysmakiem nie pogardze...tym bardziej, ze akurat mnie sennosc jakas wzięla...ale takim wczesnym wieczorem iśc spac..??:o DZięki Maryś...zaczyna od brzegu:) Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='gonia66']MMMMMMMMMMmmmmmm...no takim przysmakiem nie pogardze...tym bardziej, ze akurat mnie sennosc jakas wzięla...ale takim wczesnym wieczorem iśc spac..??:o DZięki Maryś...zaczyna od brzegu:)[/QUOTE]no widziszzzz .... wiem jak zaspokoić wymagającą kobietę:roflt::roflt::roflt: Quote
gonia66 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Ale Marys do tej kawy konieczna dobra muzyka..pozwól, ze teraz ja Ci zrobie prezent... Swietna muzyka, głęboki tekst i doskonała choreografia w pigułce...uwazam, ze to powinien byc przebój dogo.. [url]http://www.kciuk.pl/Przeboj-Mongolskich-dyskotek-a33411[/url] Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='marysia55']no widziszzzz .... wiem jak zaspokoić wymagającą kobietę:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Maryś!!! Nie [B]takem[/B] Cię wychowała na cnotliwą panienkę..a fe, a fe a kysz zły duchu homo [IMG]http://p1.kciuk.pl/p1.kciuk.pl/fb30afbf62d38a577c6f74fd15cf76de.jpg[/IMG] Zobaczcie obżartuchy i popijacze kawy po północy. Znowy intruz albo jakiś trojan...wygląda nawet na mutanta.. Idę do kuchni cos przekąsić, tylko te szafki wysterylizowane mnie stopują, ale do świąt nic nie jeeść??? Quote
gonia66 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Ej, no Danus przed jedzeniem koniecznie posłuchaj przeboju!!!!!!!!zareczam CI, ze juz glodna nie będziesz...;) Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='danka4u1']Maryś!!! Nie [B]takem[/B] Cię wychowała na cnotliwą panienkę..a fe, a fe a kysz zły duchu homo [IMG]http://p1.kciuk.pl/p1.kciuk.pl/fb30afbf62d38a577c6f74fd15cf76de.jpg[/IMG] Zobaczcie obżartuchy i popijacze kawy po północy. Znowy intruz albo jakiś trojan...wygląda nawet na mutanta.. Idę do kuchni cos przekąsić, tylko te szafki wysterylizowane mnie stopują, ale do świąt nic nie jeeść???[/QUOTE][I]mamuśka[/I] 'przeca;' ja tylko wirtualnie 'zaspokajam' więc 'cnotliwa' dalej jestem:roll:. A ten mutant jest przecudny i gdyby tak stanął na mojej drodze to nie wiem czy bym się nie zdecydowała na trzeciego ... ale to już chyba by jakaś patologia była :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='gonia66']Ej, no Danus przed jedzeniem koniecznie posłuchaj przeboju!!!!!!!!zareczam CI, ze juz glodna nie będziesz...;)[/QUOTE] Właśnie jakoś dziwnie poczułam się po wysłuchaniu tego arcydzieła...jakby głód albo raczej co... [quote name='marysia55']A ten mutant jest przecudny i gdyby tak stanął na mojej drodze to nie wiem czy bym się nie zdecydowała na trzeciego ... ale to już chyba by jakaś patologia była :evil_lol:[/QUOTE] To specjalnie dla Ciebie było Maryś. Wiedziałam, ze nie odmówisz starej matce i dasz dom stały oczywiście temu Trojanowi Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Wiecie co kobitki ..... te nasze nocne dysputy dają efekt w postaci tego,że wątek Pelagii i Mai jest ciągle na pierwszym miejscu w dziale "adopcje":lol::lol: Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Pelagia śpi cała zadowolona, Maja podobno szczęśliwa w nowym domu...[B]świat[/B] stoi na głowie...na dom podwójny czeka M&P... Proszę o jakiś prosty przepis na ciasto świąteczne. Trzeba wziąć pod uwagę, [B]żem [/B]debilna w tych sprawach, ale ambitna i...chyba ryzykantka, że chcę tym nakarmić rodzinę.. spokojnie Maryś, Ty nie będziesz narażona na degustację. Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='danka4u1']Pelagia śpi cała zadowolona, Maja podobno szczęśliwa w nowym domu...[B]świat[/B] stoi na głowie...na dom podwójny czeka M&P... Proszę o jakiś prosty przepis na ciasto świąteczne. Trzeba wziąć pod uwagę, [B]żem [/B]debilna w tych sprawach, ale ambitna i...chyba ryzykantka, że chcę tym nakarmić rodzinę.. [B]spokojnie Maryś, Ty nie będziesz narażona na degustację.[/QUOTE][/B] a niby dlaczego nie ..... jestem zaszczepiona ... chyba odrobaczona ... to nie powinno mi nic zaszkodzić ... nawet ciasto od mamuśki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Moze rzeczywiście zahaczysz kiedyś o Rybnik. Na święta prawdopodobnie będę tutaj; jeszcze trwaja rozmowy na szczycie, kto i do kogo jedzie...ale moich specjałów nikomu nie polecam....nie trzeba było zostawić swojego syna dla mojej córki??? I kuchnia z głowy, i wszystko zostaje w rodzinie. Niedopatrzenie Quote
gonia66 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='danka4u1']Pelagia śpi cała zadowolona, Maja podobno szczęśliwa w nowym domu...[B]świat[/B] stoi na głowie...na dom podwójny czeka M&P... Proszę o jakiś prosty przepis na ciasto świąteczne. Trzeba wziąć pod uwagę, [B]żem [/B]debilna w tych sprawach, ale ambitna i...chyba ryzykantka, że chcę tym nakarmić rodzinę.. spokojnie Maryś, Ty nie będziesz narażona na degustację.[/QUOTE]Ja znam ja znam!!!Idziesz do Biedronki..a tam...pyszna babka....roboty mało, energii zero...no i nikt nie bedzie narzekał.ze coś nie wyszło:) [quote name='danka4u1']Moze rzeczywiście zahaczysz kiedyś o Rybnik. Na święta prawdopodobnie będę tutaj; jeszcze trwaja rozmowy na szczycie, kto i do kogo jedzie...ale moich specjałów nikomu nie polecam....nie trzeba było zostawić swojego syna dla mojej córki??? I kuchnia z głowy, i wszystko zostaje w rodzinie. Niedopatrzenie[/QUOTE]NO jak....kazirodztwo..??:o Ej, no wszystko tu juz bylo...ale nie takie rzeczy....wstydzę sie nawet myśleć...;) Quote
marysia55 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='danka4u1']Moze rzeczywiście zahaczysz kiedyś o Rybnik. Na święta prawdopodobnie będę tutaj; jeszcze trwaja rozmowy na szczycie, kto i do kogo jedzie...ale moich specjałów nikomu nie polecam....[B]nie trzeba było zostawić swojego syna dla mojej córki??? [/B]I kuchnia z głowy, i wszystko zostaje w rodzinie. Niedopatrzenie[/QUOTE] i Ty to mi mówisz :crazyeye::crazyeye: .... ja swojego syna zostawiłam , ale Ty swoją córkę wydałaś :cool3::cool3: Quote
gonia66 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Wysiadam....normalnie mnie sennośc wzieła na maxa....sorki..ale nie mogę tego powstrzymac...SELAVI...;) Dobranoc kochane cioteczki kloteczki:):) Quote
Recommended Posts