Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1'][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSY_6KqVYsav5FL06bVCUXpYjguq_S_UE1a9hujlX65h0EH47l[/IMG]
U mnie juz sterylnie...jak widać na załączonym zdjęciu.[/QUOTE]Czy to aby Danusiu na pewno Twoje szafki ?? jakoś przy ganianiu po dogo nie wydaje mi się żebyś znalazła czas na doprowadzenie kuchni do takiej 'nieprzyzwoitej' sterylności :diabloti: ... to jest możliwe jedynie gdy się nic w kuchni nie robi:evil_lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1'][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSY_6KqVYsav5FL06bVCUXpYjguq_S_UE1a9hujlX65h0EH47l[/IMG]
U mnie juz sterylnie...jak widać na załączonym zdjęciu.[/QUOTE]
U mnie w zasadzie tez juz jest łądnie...służąca była posprzatać :roflt:
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzhRqkX--8pLbhXIa20PRgRgpIw3bXbrq_zcs14qlNu3dpxIOw[/IMG]

Posted

Pod sam domek to już od dawna nie da się dojechać bo on w polach stoi i droga polna tam dochodzi...teoretycznie. Tamte okolice są takie, że jak pada śnieg to go zwiewa na ulicę, a to taka trzeciej kategorii odśnieżania, więc trzeba uważać bo może się okazać, że np. dojedziemy ale nie damy rady wrócić. Psy zostawiamy w domu więc byłby to kłopot gdyby coś takiego nam się przytrafiło.

Posted

[quote name='Lidan']A tak! Mam wolny caaały weekend i dzisiaj też miałam wolne :-) Żadnych szafek :lmaa: Ja mam jeszcze dużo czasu na porządki :siara: Poza tym ja mało czasu spędzę w domu w czasie świąt to po co mam się wysilać :eviltong: Jutro wybieramy się do mamy, która tą zimę postanowiła spędzić na wsi (ze względu na psa głównie) ale czy uda nam się dojechać? O to jest pytanie :???:
Chyba pójdę do łóżka po mi się już gęba drze...a na nową mnie nie stać :razz: Tylko po co mąż włączył teraz właśnie telewizor :hmmmm: Mężczyźni są jacyś tacy...ech...

Danusiu, w takiej sterylnej kuchni nie da się normalnie funkcjonować :shake: To nie Twoja. :diabloti:[/QUOTE]
Czekamy na sprawozdanie z błogiego lenistwa przez tyle dni. Jak Ty to przeżyjesz? Myślę, że jednak oczaruje Cię w międzyczasie jakaś szafka do mycia...
Mnie tez gęba sie drze i tez nie moge sobie pozwolic na nową. Zrujnowały mnie dzisiejsze wędrówki po sklepach. Finansowo i fizycznie.
Totalna ruina ....stosowna do wieku zresztą.
A ten telewizor i u mnie włączony..też przez mężczyznę..ja okupuję komputer. Obok dwa telefony. Praca wre!!!
Masz rację, Ldziu. Nie funkcjonowałam dziś normalnie w kuchni - była kupiona pizza .

[quote name='marysia55']Czy to aby Danusiu na pewno Twoje szafki ?? jakoś przy ganianiu po dogo nie wydaje mi się żebyś znalazła czas na doprowadzenie kuchni do takiej 'nieprzyzwoitej' sterylności :diabloti: ... to jest możliwe jedynie gdy się nic w kuchni nie robi:evil_lol:[/QUOTE]
Dziś [I],córeczko-[/I] ganiałam po dogo, po sklepach i rankiem nauczałam młodzież. Rezultaty tych gonitw były różne. Najlepiej mi poszło w sklepach...

Posted

[quote name='danka4u1'] [B]A ten telewizor i u mnie włączony..też przez mężczyznę.[/B].ja okupuję komputer. Obok dwa telefony. Praca wre!!![/QUOTE] faceci ogladaja powtórkę walki Adamka ... mój Przemek tez dopiero co wrócił z pracy i zamiast spać włączył telewizor .... a o 7 do pracy musi iść :shake:
[QUOTE] Dziś [I],córeczko-[/I] ganiałam po dogo, po sklepach i rankiem nauczałam młodzież. Rezultaty tych gonitw były różne. [B]Najlepiej mi poszło w sklepach...[/B][/QUOTE] czyli wydałaś całą kasiorkę i na prezent pod choinkę dla mnie już nie starczy :placz::placz:

Posted

[quote name='marysia55']czyli wydałaś całą kasiorkę i na prezent pod choinkę dla mnie już nie starczy :placz::placz:[/QUOTE]
Starczy Maryś...moje cieplutkie myśli przesyłam ciągle w Twoją stronę...może tak być?

Posted

[quote name='danka4u1']Starczy Maryś...moje cieplutkie myśli przesyłam ciągle w Twoją stronę...może tak być?[/QUOTE] te ciepłe myśli są bardziej dla mnie cenne niż prezent, a więc jak najbardziej może tak być:lol::lol:

Posted

[quote name='gonia66']Jak bym sie nie upomniala to by mi nic nie zostało....SELAVI....:([/QUOTE] [B]jak to niccc , mam dla Ciebie dużo smakowitej, pachnącej kawusi na wieczorową porę :lol::lol:[/B]

[CENTER][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/2691/kawalg.jpg[/IMG] [IMG]http://img220.imageshack.us/img220/3576/kawaczarnabialazdjeciag.jpg[/IMG] [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/322/dokawy.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

MMMMMMMMMMmmmmmm...no takim przysmakiem nie pogardze...tym bardziej, ze akurat mnie sennosc jakas wzięla...ale takim wczesnym wieczorem iśc spac..??:o
DZięki Maryś...zaczyna od brzegu:)

Posted

[quote name='gonia66']MMMMMMMMMMmmmmmm...no takim przysmakiem nie pogardze...tym bardziej, ze akurat mnie sennosc jakas wzięla...ale takim wczesnym wieczorem iśc spac..??:o
DZięki Maryś...zaczyna od brzegu:)[/QUOTE]no widziszzzz .... wiem jak zaspokoić wymagającą kobietę:roflt::roflt::roflt:

Posted

Ale Marys do tej kawy konieczna dobra muzyka..pozwól, ze teraz ja Ci zrobie prezent...
Swietna muzyka, głęboki tekst i doskonała choreografia w pigułce...uwazam, ze to powinien byc przebój dogo..
[url]http://www.kciuk.pl/Przeboj-Mongolskich-dyskotek-a33411[/url]

Posted

[quote name='marysia55']no widziszzzz .... wiem jak zaspokoić wymagającą kobietę:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]
Maryś!!! Nie [B]takem[/B] Cię wychowała na cnotliwą panienkę..a fe, a fe a kysz zły duchu homo

[IMG]http://p1.kciuk.pl/p1.kciuk.pl/fb30afbf62d38a577c6f74fd15cf76de.jpg[/IMG]

Zobaczcie obżartuchy i popijacze kawy po północy. Znowy intruz albo jakiś trojan...wygląda nawet na mutanta..
Idę do kuchni cos przekąsić, tylko te szafki wysterylizowane mnie stopują, ale do świąt nic nie jeeść???

Posted

[quote name='danka4u1']Maryś!!! Nie [B]takem[/B] Cię wychowała na cnotliwą panienkę..a fe, a fe a kysz zły duchu homo
[IMG]http://p1.kciuk.pl/p1.kciuk.pl/fb30afbf62d38a577c6f74fd15cf76de.jpg[/IMG]

Zobaczcie obżartuchy i popijacze kawy po północy. Znowy intruz albo jakiś trojan...wygląda nawet na mutanta..
Idę do kuchni cos przekąsić, tylko te szafki wysterylizowane mnie stopują, ale do świąt nic nie jeeść???[/QUOTE][I]mamuśka[/I] 'przeca;' ja tylko wirtualnie 'zaspokajam' więc 'cnotliwa' dalej jestem:roll:.
A ten mutant jest przecudny i gdyby tak stanął na mojej drodze to nie wiem czy bym się nie zdecydowała na trzeciego ... ale to już chyba by jakaś patologia była :evil_lol:

Posted

[quote name='gonia66']Ej, no Danus przed jedzeniem koniecznie posłuchaj przeboju!!!!!!!!zareczam CI, ze juz glodna nie będziesz...;)[/QUOTE]
Właśnie jakoś dziwnie poczułam się po wysłuchaniu tego arcydzieła...jakby głód albo raczej co...

[quote name='marysia55']A ten mutant jest przecudny i gdyby tak stanął na mojej drodze to nie wiem czy bym się nie zdecydowała na trzeciego ... ale to już chyba by jakaś patologia była :evil_lol:[/QUOTE]
To specjalnie dla Ciebie było Maryś. Wiedziałam, ze nie odmówisz starej matce i dasz dom stały oczywiście temu Trojanowi

Posted

Pelagia śpi cała zadowolona, Maja podobno szczęśliwa w nowym domu...[B]świat[/B] stoi na głowie...na dom podwójny czeka M&P...
Proszę o jakiś prosty przepis na ciasto świąteczne. Trzeba wziąć pod uwagę, [B]żem [/B]debilna w tych sprawach, ale ambitna i...chyba ryzykantka, że chcę tym nakarmić rodzinę.. spokojnie Maryś, Ty nie będziesz narażona na degustację.

Posted

[quote name='danka4u1']Pelagia śpi cała zadowolona, Maja podobno szczęśliwa w nowym domu...[B]świat[/B] stoi na głowie...na dom podwójny czeka M&P...
Proszę o jakiś prosty przepis na ciasto świąteczne. Trzeba wziąć pod uwagę, [B]żem [/B]debilna w tych sprawach, ale ambitna i...chyba ryzykantka, że chcę tym nakarmić rodzinę.. [B]spokojnie Maryś, Ty nie będziesz narażona na degustację.[/QUOTE][/B] a niby dlaczego nie ..... jestem zaszczepiona ... chyba odrobaczona ... to nie powinno mi nic zaszkodzić ... nawet ciasto od mamuśki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moze rzeczywiście zahaczysz kiedyś o Rybnik. Na święta prawdopodobnie będę tutaj; jeszcze trwaja rozmowy na szczycie, kto i do kogo jedzie...ale moich specjałów nikomu nie polecam....nie trzeba było zostawić swojego syna dla mojej córki??? I kuchnia z głowy, i wszystko zostaje w rodzinie. Niedopatrzenie

Posted

[quote name='danka4u1']Pelagia śpi cała zadowolona, Maja podobno szczęśliwa w nowym domu...[B]świat[/B] stoi na głowie...na dom podwójny czeka M&P...
Proszę o jakiś prosty przepis na ciasto świąteczne. Trzeba wziąć pod uwagę, [B]żem [/B]debilna w tych sprawach, ale ambitna i...chyba ryzykantka, że chcę tym nakarmić rodzinę.. spokojnie Maryś, Ty nie będziesz narażona na degustację.[/QUOTE]Ja znam ja znam!!!Idziesz do Biedronki..a tam...pyszna babka....roboty mało, energii zero...no i nikt nie bedzie narzekał.ze coś nie wyszło:)

[quote name='danka4u1']Moze rzeczywiście zahaczysz kiedyś o Rybnik. Na święta prawdopodobnie będę tutaj; jeszcze trwaja rozmowy na szczycie, kto i do kogo jedzie...ale moich specjałów nikomu nie polecam....nie trzeba było zostawić swojego syna dla mojej córki??? I kuchnia z głowy, i wszystko zostaje w rodzinie. Niedopatrzenie[/QUOTE]NO jak....kazirodztwo..??:o Ej, no wszystko tu juz bylo...ale nie takie rzeczy....wstydzę sie nawet myśleć...;)

Posted

[quote name='danka4u1']Moze rzeczywiście zahaczysz kiedyś o Rybnik. Na święta prawdopodobnie będę tutaj; jeszcze trwaja rozmowy na szczycie, kto i do kogo jedzie...ale moich specjałów nikomu nie polecam....[B]nie trzeba było zostawić swojego syna dla mojej córki??? [/B]I kuchnia z głowy, i wszystko zostaje w rodzinie. Niedopatrzenie[/QUOTE] i Ty to mi mówisz :crazyeye::crazyeye: .... ja swojego syna zostawiłam , ale Ty swoją córkę wydałaś :cool3::cool3: