danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='gonia66']BArdzo dziękuję Isadorce- tez dostaje plusika za aktywnośc:) Ktory czyj..??NAgany wpisuje tylko podpisy rodzicow obowiazkowe!!!![/QUOTE] A ja mam plusiki [B]MOTYLEK +:mad::mad:[/B] Moi rodzice wyjechali za chlebem :shake: może ciotka podpisać?:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Igiełka']Danka4u1 pytanie czy Mnie złapiesz? -marzyć sobie możesz :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Zapytaj Matkę Dyrektorkię, ona mnie zna:evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='danka4u1']A ja mam plusiki [B]MOTYLEK +:mad::mad:[/B] Moi rodzice wyjechali za chlebem :shake: może ciotka podpisać?:evil_lol:[/QUOTE]Zależy ,czy aby nie taka ciotka , jak na watku Weroniki "tatuś"...jesli nr telefonu sie bedzie zgadzal, nr dowodu i nr buta- to ok:) Tez ogladam "dzien Swira" (na TVN+1) i się kurde skupić nie mogę..tam motylek motylko pogania;):D Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='danka4u1']Zapytaj Matkę Dyrektorkię, ona mnie zna:evil_lol:[/QUOTE]Igieło..niestety....mam dla Ciebie przykrą wiadomośc..ja DAnuśkę znam...Ona Cie złapie na bank:( Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nie wiem czy złapie bo szybko biegam ale niech myśli że tak i się pocieszy. :evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Igiełka']Nie wiem czy złapie bo szybko biegam ale niech myśli że tak i się pocieszy. :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dzięki za pocieszenie.Bardzo się przyda. Dziś miałam trudny dzień i w realu i ten na dogo. Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='danka4u1']Dzięki za pocieszenie.Bardzo się przyda. Dziś miałam trudny dzień i w realu i ten na dogo.[/QUOTE] OOOOOOOooooo..niezły kamuflaż;):D Quote
Igiełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ciotka wie co robi ale nic z tego- plusika nie będzie. :evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Igiełka']Ciotka wie co robi ale nic z tego- plusika nie będzie. :evil_lol:[/QUOTE] TAa..ona nie dla plusika...tylko dla Uspienia Twojej czujności;):D Quote
gonia66 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 KUrde...starosc nie radość...?? Sen mnie brac zaczyna..??:o O takiej wczesniej porze, to aż nieprzyzwoite...musze iśc pod prysznic, inaczej padnę noskiem na klawiaturkę;) Quote
Igiełka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ciotka no co Ty już ziuziu hi hi :evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Igiełka']Ciotka no co Ty już ziuziu hi hi :evil_lol:[/QUOTE] Nieeeee..no ziuziu nieeeeeeeeeeee..uciekam pod prysznic- to się ocucę:):) Quote
danka4u1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Mam propozycję i - moze zarobię plusik- powinnyśmy mieć swoje motto na dzień dobry, z którym będzie nam lepiej rozpoczynało się wędrówki po psich nieszczęściach na wątkach. Myślę,że motylek znakomicie nadawałby się na to hasło dnia, ale o to zapytamy Matkę Dyrektorkę, jak wróci czysta jak łza spod prysznica. Może być? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs[/URL] Quote
Igiełka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Danuś z Ciebie to cwana Bestyja jest. :diabloti: Quote
danka4u1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Stary praktyk, Igiełeczko kochana, doswiadczony przez tych od koszy na głowę.. Quote
gonia66 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='danka4u1']Mam propozycję i - moze zarobię plusik- powinnyśmy mieć swoje motto na dzień dobry, z którym będzie nam lepiej rozpoczynało się wędrówki po psich nieszczęściach na wątkach. Myślę,że motylek znakomicie nadawałby się na to hasło dnia, ale o to zapytamy Matkę Dyrektorkę, jak wróci czysta jak łza spod prysznica. Może być? [URL]http://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs[/URL][/QUOTE] JU...czysciutka i pachnąca, wybalsamowana....;)Jestem za oczywiscie:):) Wprawdzie do motylka mi daleko (lalal..motylem byłem ale.....:()..to pomarzyc zawsze wolno:) No dobra Danuś...juz taka grzeczna jesteś i potulna a w dodatku pomysłowa- masz plusika:):);) Quote
danka4u1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Proszę pani, pardon- Matko Założycielko, mogę iść spać, bo jak nie, to i tak pójdę? Obudź mnie świtkiem o 11 !! Matko Ty moja Quote
Igiełka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ach śpij Danuś jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Wszystkie dzieci nawet złe pogrążyły się we śnie a Ty Jedna tylko nie. Ach śpij........ Dobranoc i kolorowych snów. :evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='danka4u1']Proszę pani, pardon- Matko Założycielko, mogę iść spać, bo jak nie, to i tak pójdę? Obudź mnie świtkiem o 11 !! Matko Ty moja[/QUOTE] [quote name='Igiełka']Ach śpij Danuś jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Wszystkie dzieci nawet złe pogrążyły się we śnie a Ty Jedna tylko nie. Ach śpij........ Dobranoc i kolorowych snów. :evil_lol:[/QUOTE] POdpisuję się:) JAm tez senna, wiec zaraz udam się na spoczynek:) Niech Pelasia odpocznie od nas troszkę;):D Quote
gonia66 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='Igiełka']Ja też zaraz idę. :lol:[/QUOTE] D*O*B*R*A*N*O*C****** Pelansjanomi Pelasi przede wszystkim:):)NIech dziewczynka śpi i śni...:) [IMG]http://i2.pinger.pl/pgr373/4f76080a001d4100498be769/dobranoc4.jpg[/IMG] Quote
Igiełka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Piękne- Dobranoc Pelasiu i Cioteczkom. ;):lol: Quote
Recommended Posts