Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='gonia66']BArdzo dziękuję Isadorce- tez dostaje plusika za aktywnośc:)
Ktory czyj..??NAgany wpisuje tylko podpisy rodzicow obowiazkowe!!!![/QUOTE]
A ja mam plusiki [B]MOTYLEK +:mad::mad:[/B]
Moi rodzice wyjechali za chlebem :shake: może ciotka podpisać?:evil_lol:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']A ja mam plusiki [B]MOTYLEK +:mad::mad:[/B]
Moi rodzice wyjechali za chlebem :shake: może ciotka podpisać?:evil_lol:[/QUOTE]Zależy ,czy aby nie taka ciotka , jak na watku Weroniki "tatuś"...jesli nr telefonu sie bedzie zgadzal, nr dowodu i nr buta- to ok:)
Tez ogladam "dzien Swira" (na TVN+1) i się kurde skupić nie mogę..tam motylek motylko pogania;):D

Posted

[quote name='danka4u1']Zapytaj Matkę Dyrektorkię, ona mnie zna:evil_lol:[/QUOTE]Igieło..niestety....mam dla Ciebie przykrą wiadomośc..ja DAnuśkę znam...Ona Cie złapie na bank:(

Posted

[quote name='Igiełka']Nie wiem czy złapie bo szybko biegam ale niech myśli że tak i się pocieszy. :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki za pocieszenie.Bardzo się przyda. Dziś miałam trudny dzień i w realu i ten na dogo.

Posted

[quote name='danka4u1']Dzięki za pocieszenie.Bardzo się przyda. Dziś miałam trudny dzień i w realu i ten na dogo.[/QUOTE]
OOOOOOOooooo..niezły kamuflaż;):D

Posted

[quote name='Igiełka']Ciotka wie co robi ale nic z tego- plusika nie będzie. :evil_lol:[/QUOTE]
TAa..ona nie dla plusika...tylko dla Uspienia Twojej czujności;):D

Posted

KUrde...starosc nie radość...??
Sen mnie brac zaczyna..??:o
O takiej wczesniej porze, to aż nieprzyzwoite...musze iśc pod prysznic, inaczej padnę noskiem na klawiaturkę;)

Posted

Mam propozycję i - moze zarobię plusik- powinnyśmy mieć swoje motto na dzień dobry, z którym będzie nam lepiej rozpoczynało się wędrówki po psich nieszczęściach na wątkach. Myślę,że motylek znakomicie nadawałby się na to hasło dnia, ale o to zapytamy Matkę Dyrektorkę, jak wróci czysta jak łza spod prysznica. Może być?
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs[/URL]

Posted

[quote name='danka4u1']Mam propozycję i - moze zarobię plusik- powinnyśmy mieć swoje motto na dzień dobry, z którym będzie nam lepiej rozpoczynało się wędrówki po psich nieszczęściach na wątkach. Myślę,że motylek znakomicie nadawałby się na to hasło dnia, ale o to zapytamy Matkę Dyrektorkę, jak wróci czysta jak łza spod prysznica. Może być?
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=BksJPPMryJs[/URL][/QUOTE]
JU...czysciutka i pachnąca, wybalsamowana....;)Jestem za oczywiscie:):) Wprawdzie do motylka mi daleko (lalal..motylem byłem ale.....:()..to pomarzyc zawsze wolno:)
No dobra Danuś...juz taka grzeczna jesteś i potulna a w dodatku pomysłowa- masz plusika:):);)

Posted

Ach śpij Danuś jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Wszystkie dzieci nawet złe pogrążyły się we śnie a Ty Jedna tylko nie. Ach śpij........ Dobranoc i kolorowych snów. :evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']Proszę pani, pardon- Matko Założycielko, mogę iść spać, bo jak nie, to i tak pójdę?
Obudź mnie świtkiem o 11 !! Matko Ty moja[/QUOTE]

[quote name='Igiełka']Ach śpij Danuś jeśli gwiazdkę z nieba chcesz dostaniesz. Wszystkie dzieci nawet złe pogrążyły się we śnie a Ty Jedna tylko nie. Ach śpij........ Dobranoc i kolorowych snów. :evil_lol:[/QUOTE]
POdpisuję się:)
JAm tez senna, wiec zaraz udam się na spoczynek:) Niech Pelasia odpocznie od nas troszkę;):D

Posted

[quote name='Igiełka']Ja też zaraz idę. :lol:[/QUOTE]
D*O*B*R*A*N*O*C****** Pelansjanomi Pelasi przede wszystkim:):)NIech dziewczynka śpi i śni...:)
[IMG]http://i2.pinger.pl/pgr373/4f76080a001d4100498be769/dobranoc4.jpg[/IMG]