Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Ogarnij Lidziu z wierzchu i tak od poniedziałku " narośnie" nowe ogarnianie. Najważniejsza Twoja głowizna. Moz ejest lepiej po nafaszerowaniu się tym, co trzeba...i odpocznij, głowa boli też- przede wszystkim- z przepracowania, zmęczenia. Niektórych od myslenia, ale Ty masz ten organ przyzwyczajony do wysiłku umysłowego, to myslenie mu nie zaszkodzi.
Gonia, ja mam pomysł, ale nie moge napisać...papuga:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Dawaj pomysł na PW:D POśmiejemy się trochę, bo coś mi się zdaje, ze masz ten sam:D
Lidziu- Danusia ma rację świętą...zostaw dom- nie ucieknie i sie kuruj...jak boli głowa, boli całe ciało...moze to byc tez zaczynająca sie grypa..czyzbys do mnie chciała dołączyć od poniedzialku???

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lidan']No cóż...mnie też przychodzą do głowy same nieetyczne i niemoralne propozycje więc przemilczę :p
Lepiej pójdę szukać miotły [IMG]http://www.picturesanimations.com/c/cleaning/10.gif[/IMG]i popatrzę na swoją papugę...tak dla większej dyscypliny :diabloti:[/QUOTE]HAhahha..Ty to masz dobrze Lidziu..masz papuge i ona Cie dyscyplinuje..a ja biedna..wiesz ile mnie kosztuje taka powściagliwość?? Toż to gorsze niz przerzucenie tony węgla;):D Chyba tez nawet lepsze sprzatanie;):D

Posted

Hahahhaa..ale sie uśmiałam w kontekście mojego konkursu, zobaczcie co znalazłam!!Normalnie szok!!
Przeprowadzam się i to od zaraz:D
[URL]http://praca.wp.pl/title,Nauczyciele-nie-chca-pracowac-za-500-zl-dziennie,wid,13034666,wiadomosc.html[/URL]
HAhahhahaaaaa......hahahah!!
Nie muszę nic robić, żeby zarobić!!Bez zapasiku jakos może przezyję (chociaz wątpie, więc na wszelki wypadek pohisteryzuję troszkę:D) Ewentualnie moge miec debet w wakacje(:D:D:p), bo od wrzesnia bede milionerką...więc zapasik sam się uzbiera:D:D A dobry zapasik nie jest zły:D:roflt:

Posted

[quote name='rita60']Obleciałam wątki,aż sie zasapałam......teraz kolej na wieczorne powitanie dla cioteczek:lol:[/QUOTE]Witaj cioteczko...juz się wystraszylam, ze o nas zapomniałas:) Nie chcesz byc przypadkiem nauczycielem??;) Bo cos mi sie wydaje ze po tym artykule będzie niezły wysyp;):D
A moze masz pomysły żeby nic nie robić, a zarobić;):D

Posted

[quote name='gonia66']HAhahha..Ty to masz dobrze Lidziu..masz papuge i ona Cie dyscyplinuje..a ja biedna..wiesz ile mnie kosztuje taka powściagliwość?? Toż to gorsze niz przerzucenie tony węgla;):D Chyba tez nawet lepsze sprzatanie;):D[/QUOTE]
Jestem w kropce: papugi dyscyplinującej nie mam- zresztą z trudem poddaję się zabiegom resocjalizacyjnym, bo to już nie ta pora- węgiel odpada, bo jako blokersowi spółdzielnia dba o moje ciepło zwewnętrzne- o wnętrze muszę sama zadbać- miotła już była w uzyciu,...
Przelecę sie po watkach!!! [SIZE=3][COLOR=red][B]Lidziu, proszę, wypożycz mi papugę[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='danka4u1']Jestem w kropce: papugi dyscyplinującej nie mam- zresztą z trudem poddaję się zabiegom resocjalizacyjnym, bo to już nie ta pora- węgiel odpada, bo jako blokersowi spółdzielnia dba o moje ciepło zwewnętrzne- o wnętrze muszę sama zadbać- miotła już była w uzyciu,...
Przelecę sie po watkach!!! [SIZE=3][COLOR=red][B]Lidziu, proszę, wypożycz mi papugę[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Danuś...ja tam od jutra nie sprzatam...zrobię to co myślimy;);), podreperuję budżet i wynajmuję służącą:D do wrzesnia jakos przepękam, zapasik zbiorę..a potem żyć, nie umierać;):D

Posted

Poleciałam zarobic kase bez pracy...a ludzie to czytają i niezorientowani " w temacie", myślą...
U nas w szkole od niepamiętnych czasów pracowało się -i nadal tak jest- charytatywnie we ferie, w wakacje przy naborze uczniów, w okresie matur, egzaminów, wstępnych itp. 5000 zł z trudem przychodzi mi wystukać na klawiaturze..co to za kwota?????

Posted

[quote name='danka4u1']Poleciałam zarobic kase bez pracy...a ludzie to czytają i niezorientowani " w temacie", myślą...
U nas w szkole od niepamiętnych czasów pracowało się -i nadal tak jest- charytatywnie we ferie, w wakacje przy naborze uczniów, w okresie matur, egzaminów, wstępnych itp. 5000 zł z trudem przychodzi mi wystukać na klawiaturze..co to za kwota?????[/QUOTE]OJ Danuś...nie udawaj, ze nie zarabiasz 5000:D HAhhhahahahah...
NO ale biegasz po tych watkach i biegasz i sobie sztucznie nabijasz postów..po co??Zeby ładnie wygladało??Opanuj sie kobieto, bo papugi Lidzi nie śpią:p
JA tam jestem niespotykanie spokojny człowiek:roflt:
Bierz przykład ze mnie:D

Posted

Tak właśnie myślę, że z nabijania post ów rosnie mój prestiż...jakas niedowartościowana jestem, czy co przez te dsięciolecia rządów papuzich....ja udowodnię, z enie jestem wielbłądem, tylko kogo to interesuje.
Łeb mi pęka; zaraza jakaś??
[B]:angryy:Dawaj tego Smoka!!!:angryy:[/B] Zrobimy siarczaną deratyzację i reanimację mnie przy okazji.

Posted

[quote name='gonia66']Witaj cioteczko...juz się wystraszylam, ze o nas zapomniałas:) Nie chcesz byc przypadkiem nauczycielem??;) Bo cos mi sie wydaje ze po tym artykule będzie niezły wysyp;):D
A moze masz pomysły żeby nic nie robić, a zarobić;):D[/QUOTE]
Moja mamusia była nauczycielem...ja raczej dziekuje:razz:

Posted

[quote name='danka4u1']Tak właśnie myślę, że z nabijania post ów rosnie mój prestiż...jakas niedowartościowana jestem, czy co przez te dsięciolecia rządów papuzich....ja udowodnię, z enie jestem wielbłądem, tylko kogo to interesuje.
Łeb mi pęka; zaraza jakaś??
[B]:angryy:Dawaj tego Smoka!!!:angryy:[/B] Zrobimy siarczaną deratyzację i reanimację mnie przy okazji.[/QUOTE]Taaaaa...dawaj Smoka...a myslisz ze skąd??Znam wprawdzie lokalizację ukrycia, ale nic poza tym:p
Smoczku...litości....chodź do nas!!Poczekamy razem na lepsze czasy po deratyzacji:);)
Na świecie juz "nibyreanimacja" wprawdzie jest ale jakas taka rozhistreryzowana i zaślepiona...jednym słowem "wyssana z palca"....a my chcemy tak wiesz...realnie, faktycznie i naturalnie...:)
Jesteśmy "zwarte i gotowe", liczniki nabite o zapasikach pomyslimy...ale czy to wystarczy??Deratyzacja na pewno cosik da:);)

Posted

[quote name='rita60']Moja mamusia była nauczycielem...ja raczej dziekuje:razz:[/QUOTE]

[quote name='danka4u1']Ciekawe dlaczego, córeczko...? Moja córka też na widok moich zmagań z " martwą materią" nie dała sie przekonac do " łatwego nauczycielskiego chlebusia"...[/QUOTE]
IIIIIiiiiiii tam, marudzicie:p JA tam myslę, że od wrzesnia będziemy dopiero życ pełna gębą....i to "za nic":p

Posted

[quote name='danka4u1']Cha cha cha:evil_lol: :shake: :evil_lol: pozyjemy, zobaczymy. Ja juz kupiłam większy portfel na karty, bo takiej kasy nie będę nosić tzn służbie nie dam do ręki[/QUOTE]
OOOOOOooooo...to jest myśl...trzeba zainwestwowac koniecznie!!! Bo nie dość , ze wypłata będzie kosmiczna to jeszcze zapasik trzeba będzie gdzieś schować;):p
Po niedzieli zacznę szukac konkretnego portfela..znaczy nesesera:p

Posted

[CENTER][I]:turn-l: Nauczyciele są jak papugi, nie usiedzą cicho przez 45 minut [/I] :roflt:

[LEFT]Przeczytałam to przed chwilą gdzieś szukając papugi dla Danusi.
Żeby lepiej Cię pilnowały to masz dwie duże z dużymi dziobami :eviltong:

[CENTER][IMG]http://www.picturesanimations.com/p/parrot/13.gif[/IMG]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Lidan'][CENTER][I]:turn-l: Nauczyciele są jak papugi, nie usiedzą cicho przez 45 minut [/I] :roflt:

Żeby lepiej Cię pilnowały to masz dwie duże z dużymi dziobami :eviltong:

[CENTER][IMG]http://www.picturesanimations.com/p/parrot/13.gif[/IMG]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER][/QUOTE]Hahahahha..a dla mnie???:o

Posted

[quote name='Lidan']Do usług goniu :-) Tylko, żebyś nie narzekała, że gada więcej od Ciebie (i głośniej :p)

[IMG]http://www.picturesanimations.com/p/parrot/6.gif[/IMG][/QUOTE]HAhah..myślisz ze da rade mnie przekrzyczeć..??:o Uuuuuuuu.....ciekawe, ciekawe..:D Jesli tak to chętnie przyjmę, trochę dzioba mi utrze:p I chcę od razu drugą...na zapasik:eviltong:
EDIT..posty znow przeskakuja:p

Posted

Do usług goniu :-) Tylko, żebyś nie narzekała, że gada więcej od Ciebie (i głośniej :p)

[IMG]http://www.picturesanimations.com/p/parrot/6.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Lidan'][CENTER][I]:turn-l: Nauczyciele są jak papugi, nie usiedzą cicho przez 45 minut [/I]:roflt:[/CENTER]

Żeby lepiej Cię pilnowały to masz dwie duże z dużymi dziobami :eviltong:[/LEFT]

[LEFT][CENTER][IMG]http://www.picturesanimations.com/p/parrot/13.gif[/IMG][/CENTER]

[/LEFT]

[/QUOTE]
Dzieki, Lidziu za papugaje i dzioby, widze - na wolności. To lubię.
Niech zyje wolność, wolność i swoboda
Niech żyje wolnośc i papuga młoda......to już nie o mnie niestety, a nauczyciele muszą gdakać, bo inaczej byłaby to zagłada uczniów, gdyby kazać im prezentować słownie wiedzę...przynajmniej często, za często tak bywa.

Posted

[quote name='danka4u1']Dzieki, Lidziu za papugaje i dzioby, widze - na wolności. To lubię.
Niech zyje wolność, wolność i swoboda
Niech żyje wolnośc i papuga młoda......to już nie o mnie niestety, a nauczyciele muszą gdakać, bo inaczej byłaby to zagłada uczniów, gdyby kazać im prezentować słownie wiedzę...przynajmniej często, za często tak bywa.[/QUOTE]

generalnie nie chciałam tu wchodzić ( z tego i owego powodu) ale teraz nie wytrzymałam

[COLOR=green][B]Niech zyje wolność, wolność i swoboda[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]Niech żyje wolnośc i papuga młoda[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
:loveu::loveu::loveu:
[COLOR=black][/COLOR]

Posted

[quote name='marysia55']Jakoś tak nie po drodze mi dzisiaj 'do spania' więc zaglądnęłam sobie do Was kochane kobietki.[/QUOTE]JUpi!!!!!!!Marys!!!!!!Przytulam mocno, mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='Charly']generalnie nie chciałam tu wchodzić ( z tego i owego powodu) ale teraz nie wytrzymałam

[COLOR=green][B]Niech zyje wolność, wolność i swoboda[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]Niech żyje wolnośc i papuga młoda[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
:loveu::loveu::loveu:
[COLOR=black][/COLOR][/QUOTE]Łoł!!!Ola tutaj??:) Witamy:):) I na powitanie zaśpiewamy:)
[url]http://w562.wrzuta.pl/audio/8OgYErRmQoy/boys_-_miala_matka_syna[/url]

Posted

widzę, że 'wampirki' wyszły ze swoich norek ..... nie daje mi spać myśl co ten mój biedak myśli będąc kolejny raz poza domem. Pewnie, że znowu 'jego pani' porzuciła go na pożarcie.... qurcze jak mnie jest z tym źle. Chyba bardziej niż jemu.