Szamanka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [B][COLOR="darkgreen"]Szanowanie Panie, jeśli w dziale Psy do adopcji zakładany jest wątek jakiegoś konkretnego psiaka - rozumie się przez to, że pies ten potrzebuje pomocy. W przypadku tego wątku - właściwie nie wiadomo o co chodzi, bo przeczytać tu cokolwiek o psie w zasadzie się nie da... To co tu robicie - to TOTALNY off topic - więc jeśli chcecie dalej sobie urządzać pogaduszki - skierujcie się albo na jakiegoś fotobloga albo do działu Off Topic. Wątek w trakcie moderacji.[/COLOR][/B] Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='Szamanka'][B][COLOR="darkgreen"]Szanowanie Panie, jeśli w dziale Psy do adopcji zakładany jest wątek jakiegoś konkretnego psiaka - rozumie się przez to, że pies ten potrzebuje pomocy. W przypadku tego wątku - właściwie nie wiadomo o co chodzi, bo przeczytać tu cokolwiek o psie w zasadzie się nie da... To co tu robicie - to TOTALNY off topic - więc jeśli chcecie dalej sobie urządzać pogaduszki - skierujcie się albo na jakiegoś fotobloga albo do działu Off Topic. Wątek w trakcie moderacji.[/COLOR][/B][/QUOTE]Pproszę o niemoderowanie wątku a o przeniesienie go do innego działu, ponieważ Pelasia juz domku nie szuka przez dogomanię...Ja oczywiście zmienię tytuł. Pozdarwiam Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 NApisałam prośbę o przeniesienie watku do innego działu,więc bedziemy sobie mogły swobodnie rozmawiać. Szczreze mowiac wiedzialam na 100%, ze zaraz tu ktos wkroczy, niekoniecznie "sam z siebie";) Wrócimy dziewczyny do tematu, jak watek będzie przeniesiony a tytul zmienię oczywiście;):) Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 JUZ tytuł zmieniony, wątek przeniesiony:) Możemy więc cioteczki gadac do woli- o wszystkim i o niczym:):) Ciekawe czy ciotki znajdą Pelaśke:);)hehehe... TO na [B]czym[/B] skończyłyśmy Danuś..??:eviltong: CHyba na chłopie w workiem pieniędzy:loveu: Quote
Lidan Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Witaj goniu w nowym dziale :-) [IMG]http://www.picturesanimations.com/h/hello/Donkey-Heh-Heh.gif[/IMG] Tu mnie jeszcze nigdy nie było...heh...Nawet nie wiedziałam, że jest taki. I super! Już dawno myślałam, że powinnyśmy się gdzieś przenieść, a biorąc pod uwagę, że wchodzimy tu o różnych porach to ani chat ani nic tego typu nie wchodzi w grę :p Przynajmniej nikt się nie będzie czepiał, że nie wiadomo o co chodzi. Ja sama nie lubię takich wątków gdzie więcej jest kłapania i gadania o niczym, hopania, podnoszenia itp niż konkretnych wiadomości, zwłaszcza gdy wchodzę pierwszy raz na wątek, który trwa już od jakiegoś czasu i usiłuję znaleźć konkrety. Pierwsze forum na jakie trafiłam dotyczyło ptaków i było rygorystycznie prowadzone, rzetelnie moderowane, zwracano uwagę na pisownie, kulturę itp. Ciężko było mi się przestawić do pisania na dogomanii, do podnoszenia np bazarków. Tutaj wcale nie jest sztuką nastukać 1000 postów co dla postronnych może być mylące. Do każdego wątku powinien być specjalny załącznik gdzie są tylko rzeczy ważne albo właśnie te mniej ważne ale podnoszące go ;-) Reszta też tu dotrze. Znajdą nas i ci co mają w subskrypcjach i nie tylko. Przyjdą za głosem serca i po "śladach" :eviltong: [IMG]http://www.picturesanimations.com/h/hello/T2GoBigMouthHowdy252525252Dvi.gif[/IMG] Dobrze, że w porę zareagowałaś bo by nam zamknęli dziób jak tej papudze ;-) Quote
rita60 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Witajcie cioteczki w tej innej sceneri:multi:mamy swój plotkarski ;)watek:lol: Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='rita60']Witajcie cioteczki w tej innej sceneri:multi:mamy swój plotkarski ;)watek:lol:[/QUOTE]Noooooooooo....teraz juz do woli możemy sobie gadać o czym chcemy , bez upomnien:):) ale jakbym miala jakies wieści o Pelasi, to dam znać oczywiście:):) Quote
Lidan Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 No proszę...[B]rita[/B] już nas znalazła :happy1: Witaj [img]http://www.picturesanimations.com/h/hello/MouseClickHello-vi.gif[/img] Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!A Lidzia nas pierwsza znalazła:):):)Jupi!!!!!!!!!! MAsz rację kochana, ja kiedys juz też juz myslalam o przeniesieniu tego watku, tylko zwyczajnie mi sie nie chcialo pisać do moda:):) Ale teraz luz i ulga i bardzo sie cieszę, bo ktos nam sie ewidentnie przysłużył (nie chce pisać kto:p:p:D) Oj...byłabym niepocieszona gdyby nam dzioby zamkneli....bardzo bym była niepocieszona:p:D:D Czekamy na reszte ekipy:) Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 O żesz...niestety własnie otrzymałam okrutną wiadomość, ze nasza radośc z powodu świezego powietrza i oddechu na zawsze była przedwczesna...w zasadzie mozna się było tego spodziewać, bo "superman" zmienia poglądy jak moja Zuzia rękawice będąc na saneczkach...Poza tym wiadomo- świeże powietrze nie moze trwac wiecznie...byle "pierdunek" i już zadyma;) :roflt:...no ale jest tez dobra wiadomość i dlatego prosze o medal:) Podobno to świeze powietrze i głęboki oddech ja osobiście załatwiłam:):)!!!:roflt: Czuję się niezmiernie zaszczycona i szczęsliwa, żem taka wszechmocna, dlatego dopominam się o nagrode:):) Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [IMG]http://www.picturesanimations.com/h/hello/T2GoBigMouthHowdy252525252Dvi.gif[/IMG]A ja czuję sie jak ta idiotka papuga, ale [B]pyska skrępowac sobie nie dam[/B]. Przeżyłam [B]czerwono[/B], przeżyję i inne kolory. a tak nawiasem mówiąc, gdzie jesteśmy, bo że w domu z Pelasia , to wiem, a reszta niech będzie milczeniem.... Watek został może przeniesiony, ale z pewnością zmoderowany. Pytam: jakim prawem w tej sytuacji? [B]Moje[/B] liczne, bardzo liczne posty zostały usuniete. Jakim prawem w tej sytuacji??? To był nasz wspólny " dorobek", spotykałysmysie tutaj dla Pelasi, bo ona nas połączyła i posty sa nasza własnością. Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Danuś, skarbie:) Mnie tez to sie bardzo nie podoba tym bardziej, ze natychmiast poprosilam o niemoderowanie postow.. mam tez swoje zdanie na ten temat juz dawno wyrobione...ale wiesz....co wolno wojewodzie...to nic, ze jestesmy "seniorkami", nikt sie z tym nie liczy...trudno...Chociaz wiesz...na pewno interwencja była "z zewnątrz"...nawet można się domyslić "z jakiego wewnątrz":p JA się tam jednak nie przejmuje:) JUz teraz na szczęscie mamy wolność:):) Nikt nam nie zarzuci pisania nie na temat:):) Quote
danka4u1 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale czytać ze zrozumieniem mało kto potrafi, a na pewno nie ten, co nie ma organu służącego do tego celu...napisać, o kim myślę? Quote
rita60 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 U mnie też zminusowano licznik postów:cool3: Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='danka4u1']Ale czytać ze zrozumieniem mało kto potrafi, a na pewno nie ten, co nie ma organu służącego do tego celu...napisać, o kim myślę?[/QUOTE]Heheheh..czy ja wiem..??I tak wszyscy wiedzą:p [quote name='rita60']U mnie też zminusowano licznik postów:cool3:[/QUOTE]No ja nawet na to nie zwróciłam uwagi,ale jak kasuja nasze posty to i na liczniku jest zapewne mniej automatycznie...życie:);) Quote
gonia66 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Kurcze....Marysi Saszka znów zaniemógł..pojechała z nim do kliniki...:(:( MArtwię się juz nie na zarty...teraz juz jest caly czas na lekach..na diecie...co moze się znowu dziać..??:(:(... Zesz w mordę.... A taki miałam dziś dobry humor...:(:(:(... Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Dzwoniłas do Marysi? O której? Czy ma tel. stacjonarny, bo mnie od nowej umowy wywaliło opcję 1000 darmowych rozmów i klapa... Quote
gonia66 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='danka4u1']Dzwoniłas do Marysi? O której? Czy ma tel. stacjonarny, bo mnie od nowej umowy wywaliło opcję 1000 darmowych rozmów i klapa...[/QUOTE]MAm gdzie stacjonarny...ale ona chyba nie jest w domku, albo juz śpi......prosilam ja o smska...moze zadzwonie na kom...myslisz ze nie śpi???NA Twoja odpowiedzialnośc moge dzwonic(mam jeszcze minutki) EDIT Napisalam smska...ale cisza..:( Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 To nie dzwoń, bo może jest w lecznicy, a smsa odbierze, jak bedzie mogła Martwi mnie to bardzo Quote
gonia66 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='danka4u1']To nie dzwoń, bo może jest w lecznicy, a smsa odbierze, jak bedzie mogła Martwi mnie to bardzo[/QUOTE] No mnie niestety tez:( Nie odpowiedziala na smska...to chyba śpi albo siedzi w lecznicy z Saszką...:( Quote
rita60 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Saszka,trzymaj sie malenki dzielnie........ Quote
danka4u1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Starym obyczajem i zgodnie z dobrym wychowaniem, witam Pelagię- na wygnaniu!!- US- ciągle nam ukrytego- i Was " odkryte" ciotki!!! Jak leci? Czy leci? Co leci? CO U MARYSI??? Macie jakies wiadomości? Quote
gonia66 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Cześc dziewczyny na wygnaniu:) Jestem i ja choc dopiero teraz, poniwaz dzis pól dnia wiszę na telefonkach;) Ale za to sporo dobrego udalo sie dzieki tym telefonkom osiagnąć:)Zaraz jakas kawusia się szykuje a potem nie czekam- dzwonie do Marysi...i oby dzisiejszych dobrych wiesci nie było końca...:) Quote
gonia66 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Dostałam smsa od Marysi...Saszka jest w domku ale jest bardzo słaby, nie chce jeśc,nie wstaje... Marysia podejrzewa, ze traci wzrok...:(Zrobil prawie powtórkę z Wigilii..:( Marysia nie moze teraz wejsc na kompa..bardzo martwi się o Saszkę i spustoszenie jakie moze ta trzustka zrobic w układzie pokarmowym Saszki... Kurcze...nie zazdroszczę...kompletna załamka jak dla mnie...:( Quote
Szamanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='danka4u1']A ja czuję sie jak ta idiotka papuga, ale [B]pyska skrępowac sobie nie dam[/B]. Przeżyłam [B]czerwono[/B], przeżyję i inne kolory. a tak nawiasem mówiąc, gdzie jesteśmy, bo że w domu z Pelasia , to wiem, a reszta niech będzie milczeniem.... Watek został może przeniesiony, ale z pewnością zmoderowany. Pytam: jakim prawem w tej sytuacji? [B]Moje[/B] liczne, bardzo liczne posty zostały usuniete. Jakim prawem w tej sytuacji??? To był nasz wspólny " dorobek", spotykałysmysie tutaj dla Pelasi, bo ona nas połączyła i posty sa nasza własnością.[/QUOTE] [B][COLOR="darkgreen"]Wątek został zmoderowany, bo znajdował się w innym dziale, a co za tym idzie - jego istnienie tam miało konkretny cel. Zaczęłam go moderować zanim Gonia napisała, że chce go przenieść. Dział do adopcji nie służy pogaduszkom o wszystkim i o niczym. Skoro wątek miał tylko do tego służyć - trzeba było niezwłocznie dać znać modom o konieczności przeniesienia. Waż bardziej swoje słowa Danusiu, bo ani to śmieszne, ani grzeczne. Zwłaszcza forma wypowiedzi. [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts