pierozek_monika Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [B]Jagoda[/B], czy to tak zawsze? bo ja dopiero 2 razy tak zgłaszałam ale też wszystkie aż 2 razy pomyłkowo informowano mnie o braku płatności :) Quote
Jagoodka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Mnie przez tyle lat się zdarzyło to po raz pierwszy... Quote
J.G Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nie wiem czy płakac czy się śmiac. Na stronie oddziału jest napisane że zgłoszenia do 01.10.2010.,wszyscy wiedzą że dzień kończy się o godz.24-ej.,jeżeli ktoś zgłasza psa o godz.23:59 dostaje e-maila z potwierdzeniem przyjęcia psa,i nawet robiąc opłatę za zgłoszone psy dn.01.10(PIĄTEK) to pieniądze nie będą na koncie oddziału zaksięgowane 01.10:angryy: Ktoś nie pomyślał co pisze. Quote
Siamensis Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 nam sie miejsce wystawy nie bardzo podoba....moze chociaz padac nie będzie ..... Quote
mare Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cześć! Czy ktoś z Was orientuje się, gdzie będzie mi najlepiej wysiąść jadąc na wystawę PKP z Krakowa? Nie mogę znaleźć adresu dworca PKP w Świętochłowicach... Quote
panienkabubu Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='mosca']Cześć! Czy ktoś z Was orientuje się, gdzie będzie mi najlepiej wysiąść jadąc na wystawę PKP z Krakowa? Nie mogę znaleźć adresu dworca PKP w Świętochłowicach...[/QUOTE] Ten chyba najbliższy: [URL="http://www.zumi.pl/1491645,Dworzec_Kolejowy_Chorzow_Batory,Chorzow,firma.html"][B]Dworzec[/B] Kolejowy Chorzów Batory[/URL] Chorzów, Armii Krajowej 46, Quote
panienkabubu Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Czy ktoś wie kiedy można spodziewać się planu sędziowania ? Quote
Jagoodka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A w Chorzowie wsiądziesz w tramwaj 7 i dojedziesz pod sam teren wystawy :) Quote
FRODKA Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nie ma potrzeby wysiadać z pociągu w Chorzowie jak staje w Świętochłowicach. Co prawda nigdy nie szłam z tego dworca na wystawę ale wiem że da się dojść.Najlepiej sprawdzić na mapie albo zapytać ,każdy powie gdzie jest Skalka. [url]http://maps.google.pl/maps?um=1&ie=UTF-8&q=dworzec+%C5%9Bwi%C4%99toch%C5%82owice&fb=1&gl=pl&hq=dworzec&hnear=%C5%9Awi%C4%99toch%C5%82owice&ei=8p6sTMbPNoGXOt3xwaQH&sa=X&oi=local_group&ct=image&resnum=1&ved=0CC8QtgMwAA[/url] proszę znalazłam mapę Quote
mare Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dzięki wielkie :) Już szukam najkorzystniejszej trasy. Jadę z babykiem, więc jest dla mnie istotne by nie nadkładać drogi. Quote
Jagoodka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mimo iż w Świętochłowicach jest dworzec PKP, to jadąc z Krakowa żaden pociag się tam nie zatrzymuje. Moim zdaniem najlepiej jest dojechac do Katowic i tam wsiąść w tramwaj 7 i podjechac pod sam teren wystawy, niż jechac pociagiem do Katowic, czekac na kolejny pociag do Świętochłowic i potem iść przez pół Świętochłowic na teren wystawy. Quote
aniaDark Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Popieram pomysł Jagódki - to jest najlepsze rozwiązanie :) Quote
romanisiberian Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ja juz taki spacerek odbylem z dworca na teren wystawy i nie jest tak daleko to tylko na mapie wyglada ze jest daleko Quote
FRODKA Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tu masz rozkład jazdy tramwaj 7 [url]http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady&submenu=tabliczka&nr_linii=T7&nr_przyst=67&id_trasy=4485[/url] a czy bardziej opłaci się jechać pociagami ,czy pociągiem i tramwajem musisz sobie sprawdzić w połączeniach. Quote
mare Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dziękuję!!! Nie wiem co bym bez Was zrobiła :D Zdecydowanie opcja Katowice + tramwaj jest najkorzystniejsza :) Oby tylko maluszek mógł podróżować bez kagańca...No i już mam nadzieję ostatnie pytanie: rozumiem, że wysiadam na przystanku tramwajowym "Piaśniki Osiedle Skałka"??:) Dalej już powinnam sobie poradzić... :) Quote
FRODKA Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tak wysiadasz na tym przystanku. Co do podróży bez kagańca to nie wiem jakiego masz psa ale i w pociągu i w tramwaju kaganiec jest wymagany ( w tramwaju u małych mniej wymagają zależy na kogo się trafi ,ale do pociągu bez kagańca bym się nie odważyła wejść ). W tramwaju nie musisz kupować biletu dla małego psa jeżeli jedzie na kolanach. Quote
Dominik- HANDLING Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Witam :) Wybiera się ktoś na wystawe z Rzeszowa i okilic ??? Proszę o kontakt : gg:13333780 skype: dominik.mucha5 e0mail: [email][email protected][/email] Z góry dzięki za odp.?? Quote
panienkabubu Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [url]http://www.zabrze.zkwp.pl/oddzialy/zabrze/zabrze_2010_spis_wystawcow.pdf[/url] Quote
Dominik- HANDLING Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Dominik- HANDLING']Witam :) Wybiera się ktoś na wystawe z Rzeszowa i okilic ??? Proszę o kontakt : gg:13333780 skype: dominik.mucha5 e0mail: [email][email protected][/email] Z góry dzięki za odp.??[/QUOTE] Poznawiam :):) Quote
Kisses Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Też jesteśmy. Wie ktoś, czy będzie plan sędziowania? Służę pomocą w wystawieniu psa, o ile nie pokryje mi się to z prezentacja mojego Cairna i Młodym Prezenterem - zapraszam na Pw po szczegóły ;) Quote
Ania&Kasia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 ja też mogę pomóc w wystawieniu ;] w Zabrzu wyjątkowo nic nie wystawiam a będę popatrzeć jeśli komuś byłaby potrzebna pomoc to proszę o kontakt na PW [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts