Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem swiezo po rozmowie z Pania Renata. Spokojnie :)
Milka wlasnie ma gotowany ryz, z kurczakiem, z marchewka ;)
Nie jest tak, ze zupelnie nie je, ale jak to wiejski pies, karme sucha oleje, a zabije za kawalek chleba z maslem :), parowke i kielbase :)
"Moj" powsinoga :) Mroziak tez nie jadl suchej, nawet najlepszej formy, wiec trzeba bylo mu sucha mieszac z mokrym i tak sie nauczyl w koncu...
Bedzie dobrze :D

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina78']Jestem swiezo po rozmowie z Pania Renata. Spokojnie :)
Milka wlasnie ma gotowany ryz, z kurczakiem, z marchewka ;)
Nie jest tak, ze zupelnie nie je, ale jak to wiejski pies, karme sucha oleje, a zabije za kawalek chleba z maslem :), parowke i kielbase :)
"Moj" powsinoga :) Mroziak tez nie jadl suchej, nawet najlepszej formy, wiec trzeba bylo mu sucha mieszac z mokrym i tak sie nauczyl w koncu...
Bedzie dobrze :D[/QUOTE]

...bo wiesz, ja panikara jestem :)

Posted

Czemu mamy zmienic temat :)? Zly byl? Byl Milkowy :)

BTW - Milka nie jedzie do underjj, przykro mi, ale taka zostala podjeta decyzja - a latwa nie byla, bo underjj ma super dom napewno...
Jednak sunia ma zle wyniki badan krwi, musi miec je powtarzane, jesli nadal beda zle, bedzie koniecze leczenie... Na dodatek zero apetytu, pewnie ze stresu... Nie jest do wydania do DS... Nie ma co przedluzac - zostaje u nas, pod zajebi..ta opieka nie martwcie sie :)!!! Bedzie nadawac jak nadal bedzie szukala domku, na razie dochodzi do siebie po sterylce...
Pozdro wszystkim ;)!

Posted

[B][I][quote name='Paulina78']Czemu mamy zmienic temat :)? Zly byl? Byl Milkowy :)[/I][/B]

[B]-z tego co zrozumiałem Miłka znalazła przecież DS ..... chyba że źle zrozumiałem? <D.>[/B]

Posted

[quote name='lika1771']Underij przykro mi ze tak sie stało,wiem ze czekałas moze chcesz inna bide[/QUOTE]

Tak, już nad tym pracuję :) Będę informować na bieżąco - ale to nie zmienia faktu, że przykro mi z powodu Miłki:(

Posted

Nie, nie jest w DS. Jest w DT...
Drugiego badania jeszcze nie miala, bo dopiero przy zdejmowaniu szwow bedzie...
[B]underjj, a ta druga sunia juz u Ciebie :)???[/B]

Posted

[B]słuchajcie, w tym samym miejscu, gdzie była MIłka inny pies czeka na śmierć: [/B][url]http://www.dogomania.pl/threads/192474-nie-chce-zej%C5%9B%C4%87-z-tor%C3%B3w-dzikawy-pies-w-nieszcz%C4%99snych-okol.-Mi%C5%84ska-czeka-na-%C5%9Bmier%C4%87[/url]..!

Posted

dziewczyny, ja szukalam kogos na wizyte u underjj, bo zastanawiala sie nad sunia z mojego schronu. jednak ta sunia juz ma chetny ds, ta ode mnie
jesli wiec chcecie po wylecznieu dac Milke underjj, lub innego psiaka, w nadchodzacy wekend wizyte miala zrobic Shania. prosze sie juz z nia kotaktowac, ok? nie wiem,czy te wizyte odmawiac wreszcie na pewno?

wekend juz jutro

Posted

Z Milka ok, juz po sterylce, po szwach, po badaniach. Wszystko ok na szczescie...
Szukamy DS, bo przywyczaja sie bardzo :(
Milka nie moglaby byc w domku underjj, bo nie znosi zostawac sama! Musi byc z nia inny piesek, teraz jest z sunia jej wysokosci :) i kotami...
Tak latwiej jej przejsc rozlake...
W ogole idealnie by bylo, jakby wlasciciel tez czesto byl w domu - ona jest totalnie kanapowa... :) lozkowa i w ogole :)

Posted

Mi tez jest przykro, ale naprawde byl klopot jak Ci pisalam. jak zostala sama w innym DT, gdzie byla sama! - to wyla, porwala firanki itd... To kolejna trauma by byla - nowe miejsce, nowa osoba, sama w domu, bez innych zwierzat :(
Ciesze sie, ze z determinacja bierzesz biedotke inna :)! Cudownie!!!:loveu:

Posted

Jasne rozumiem, przecież psina tylko by sie u mnie męczyła...
Dziś po pracy jadę po nowego przyjaciela - mam nadzieję, że mnie 'zaakceptuje' hihi. Niestety psiak mimo, że jeszcze dziecko ma bardzo przykre doświadczenia za sobą ale nie będę Was obciążać jej historią bo juz niejedno słyszałyście - ale z dniem 17.09.2010 zacznie się nowy etap w jej życiu :)
Z pewnoscią prześlę WAM fotki :)