Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miłka wczoraj :)

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/St/DSC00076.jpg[/IMG]
[/CENTER]

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/St/DSC00084.jpg[/IMG][/CENTER]

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis widzialam Milke :), ze tak powiem, wreszcie na zywo :) Mru ma racje, to malizna :)!
A przekochana, przeprzytulasna!!!
Sterylka bedzie juz w piatek, na Hawajskiej (mru wiesz pewnie :) u Tomczaka i Bryly )
Jutro mala idzie do weta znowu, bo brak Jej apetytu, a miala kleszcze, wiec Pani z DT boi sie o Jej zdrowie... Na oko jest ok, ale lepiej sprawdzic, fakt :) Na razie ma juz czipa :), szczepienie jeszcze nie, juz po sterylce pewnie...

Posted

[quote name='Paulina78']Hehe, Abra, czyli dostaniemy nawet info czy undrjj miala mandaty za szybka jazde :D???:loveu: To jest wywiad dobry :evil_lol:[/QUOTE]

Ups :P
Nie wiem czy się nie wycofać - takie brudy wyciągać nono :D

Posted

Wiesz, u nas to wszystko perfekcyjnie sie odbywa. Monitorujemy po calosci :evil_lol:
Ojjj, jak dobrze, ze Milka bezpieczna - DT jest naprawde ok :)

Posted

[quote name='underjj']Ups :P
Nie wiem czy się nie wycofać - takie brudy wyciągać nono :D[/QUOTE]

Na dogo o mandatach oficjalnie nie informujemy...;) , o sposobach zdobywania danych rowniez :evil_lol:, co nie ? Ciociu Paulinko..:diabloti:

Underjj - nie wycofuj sie - jesli masz cos na sumieniu - mozesz liczyc na nasza dyskrecje ;).
Najwazniejsza jest Milka i jej przyszlosc.

Posted

[quote name='Paulina78']Wiesz, u nas to wszystko perfekcyjnie sie odbywa. Monitorujemy po calosci :evil_lol:
Ojjj, jak dobrze, ze Milka bezpieczna - DT jest naprawde ok :)[/QUOTE]

Co do pierwszej części - zdecydowanie się z tym zgadzam i cieszę się, że jest system weyfikacji potencjalnych właścicieli.
Co do drugiego stwierdzenia - oj bez wątpienia cudownie...mam nadzieję, że u nas też jej się spodoba:)

Posted

[quote name='Abrakadabra']Na dogo o mandatach oficjalnie nie informujemy...;) , o sposobach zdobywania danych rowniez :evil_lol:, co nie ? Ciociu Paulinko..:diabloti:

Underjj - nie wycofuj sie - jesli masz cos na sumieniu - mozesz liczyc na nasza dyskrecje ;).
Najwazniejsza jest Milka i jej przyszlosc.[/QUOTE]

Kochana - ja? Nigdy. Jak coś mówię - to robię:)

Posted

[quote name='Abrakadabra']Na dogo o mandatach oficjalnie nie informujemy...;) , o sposobach zdobywania danych rowniez :evil_lol:, co nie ? Ciociu Paulinko..:diabloti:

Najwazniejsza jest Milka i jej przyszlosc.[/QUOTE]
Bozzzzze Abra, posikam sie ze smiechu! Musimy miec wspolne transporty to sie chociaz ubawimy :)! A moze i jakis patrol sie napatoczy, tylko oby NERIS z pomoca nie leciala, ze facet ma atak w samochodzie hehehehehehehhee :evil_lol:
Ja przepraszam za dygresje, ale w tym smutnym psim swiecie czasem milo sie rozesmiac, a z Abra idzie mi to NAJLEPIEJ po prostu :)

Posted

[quote name='Paulina78']No ba :), warszawska ekipa sie spreza, hehe :)
Powiem DT o kleszczu, dzis miala isc do weta... na razie nie mam wiesci...[/QUOTE]

Ja też potrzebuję takiej ekipy (około warszawskiej, Piaseczno/Zalesie Górne na przykład) albo chociaż jej części :). Już drugi wieczór próbujemy z mężem odłowić małego wystraszonego pieska, który błąka się po peronie. Dzisiaj było już tak blisko a jednak się nie udało.
Dobrze, że chociaż u Miłki spokojnie.

Posted

[quote name='kameralna']Ja też potrzebuję takiej ekipy (około warszawskiej, Piaseczno/Zalesie Górne na przykład) albo chociaż jej części :). Już drugi wieczór próbujemy z mężem odłowić małego wystraszonego pieska, który błąka się po peronie. Dzisiaj było już tak blisko a jednak się nie udało.
Dobrze, że chociaż u Miłki spokojnie.[/QUOTE]
Juz nadaje temat :)

Posted

[quote name='Aneta220978']Miłka się znalazła:multi:, ma nowy domek, który niecierpliwie na nią czeka:multi: czegóż chcieć wiecej :-) No chyba tylko tego, żeby nowych bid ubywało a nie przybywało:-([/QUOTE]
Nasza kudlata kurdupelka :) w piatek bedzie miala sterylke...
Nadal cisza co do kontrolerow :) przy wizycie przedadopcyjnej :)

Posted

[quote name='Paulina78']Nasza kudlata kurdupelka :) w piatek bedzie miala sterylke...
Nadal cisza co do kontrolerow :) przy wizycie przedadopcyjnej :)[/QUOTE]

Spojrzałam na nowe zdjęcie Miłki. Uśmiechnięta, ożywiona - widać już wie, że jej los cudownie się odmienił :) Poza tym widzę, że cioteczki trzymają tempo działania i ... jazdy :D

Posted

Taaa ciotka Abra i Paulina z jednej (jednego??? :evil_lol:) Gliny, ze tak powiem, hehehehe!
Rezolutne takie jestemy :diabloti::diabloti::diabloti:
Abra czekam na tel czy kogos zwerbowalas :), undejj nam sie denerwuje :D i tupie nogami :) - juz chce pol zoologicznego wykupic :D

Posted

[quote name='Paulina78']Taaa ciotka Abra i Paulina z jednej (jednego??? :evil_lol:) Gliny, ze tak powiem, hehehehe!
Rezolutne takie jestemy :diabloti::diabloti::diabloti:
Abra czekam na tel czy kogos zwerbowalas :), undejj nam sie denerwuje :D i tupie nogami :) - juz chce pol zoologicznego wykupic :D[/QUOTE]

Legowisko już zamówione:P

Posted

[quote name='Paulina78']... tylko oby NERIS z pomoca nie leciala, ze facet ma atak w samochodzie hehehehehehehhee :evil_lol: [/QUOTE]

Rozwalilas mnie :loveu:
Podobnie jak Neris, kiedy sprzedala nam swoja opowiesc :megagrin:

Urzekla mnie ta historia !

Posted

Historia Neris byla pelna empatii..., obawy o ludzki los..., o zdrowie... zapewne szlachetnego czyjegos malzonka :lol::lol::lol: Dzieci kwila, zona w oknie z tluczkiem, a on ZEMDLAL!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Neris jest zawsze w odpowiednim miejscu i czasie :)
Abra sikam normalnie :D

Super underjj :)!!! Bardzo sie ciesze, ze tak sie szykujecie :)!!!

Posted

Dziewczyny, jest sprawa !

Wkoncu udalo mi sie dzisiaj dodzwonić do Pani R.

Chodzi o to, że z tego co zrozumiałam z rozmowy, to Miłka nie chce jeść a Pani R. podaje jej suchą kocią karmę. Podejrzewam, ze taki piesek co sobie biegał sam nawet nie wie jak jeść taką suchą karmę. Rozmawiałyśmy krótko, bo coś nas rozłączyło i później Pani R. juz nie odebrała.

Czy istnieje mozliwosć, aby podrzucić jej jakiś inny typ karmy - bo strasznie się o nią martwię :placz:

Posted

[quote name='underjj']Dziewczyny, jest sprawa !

Wkoncu udalo mi sie dzisiaj dodzwonić do Pani R.

Chodzi o to, że z tego co zrozumiałam z rozmowy, to Miłka nie chce jeść a Pani R. podaje jej suchą kocią karmę. Podejrzewam, ze taki piesek co sobie biegał sam nawet nie wie jak jeść taką suchą karmę. Rozmawiałyśmy krótko, bo coś nas rozłączyło i później Pani R. juz nie odebrała.

Czy istnieje mozliwosć, aby podrzucić jej jakiś inny typ karmy - bo strasznie się o nią martwię :placz:[/QUOTE]

Masz rację, pieski które żywiły się czym popadnie często nie gustują w suchej karmie. Zresztą nie każda karma smakuje (pamiętam, jak wydawałam na Eukanube a moje sunia nie chciała ich nawet tknąć). Czuję, że ryż z kawałkami kurczaka i marchewką zachęciłyby miłkę do jedzenie :)