Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mshume, numer Komety jest we pierwszym poscie... Nie ma Jej na watku, bo ma problemy z netem :( Taki bedzie najlepszy kontakt... bezposredni...

Jesli chodzi o sterylke, to ja wlasnie zalatwialam dla "mojej" Sonii, ale wczesniej wplacala tam kase kolezanka, ja niestety nic nie wplacalam, nie mam nawet mozliwosci pomocy finansowej kompletnie... :(

Posted

Sterylke może pokryłaby skarbonka sterylkowa, ale ja tam niestety nie należę :( [quote name='karolina_g_k']jest u [B]mshume[/B] tylko trzeba zebrac pieniadze na kosmetyki do kapieli, szczepienie i sterylke.
No i przewieźć sunie do Dt[/QUOTE]

Posted

Ona dzis byla tam na miejscu, ale suni nie bylo :(
Tragedia, bo jutro tam jakies wiejskie dozynki sa, wiec po prostu super :(
Na dodatek pisala, ze znalazla tam dwa psy do kolana :( jedna suke w czasie cieczki :(! i przestarszonego pieseczka... O matko, jechac po jednego, a tu dwie bidy! I co zrobic...? Tej suczki zal, z cieczka :placz::placz::placz:

Posted

Problem jest ogromny, bo i z ta sunia cieczkowa, ten problem jest jeszcze bardziej palacy :(
Suka z cieczka i psy co ja gwalca, to zaraz bedzie kupa szczeniakow bezdomnych a jesien zaraz, potem zima... Boze co za zycie :(!!! Moze ta suke tez by zlapac, jak bedziemy lapac Milke...? Macie jakies pomysly? Tylko co dalej :(....?

Posted

I przede wszystkim nie ma psa :( co jest najgorsze :(
Cokolwiek sie dowiem, to zaraz pisze na watku... Tez mi zalezy na malej...:placz:

Posted

Ale tak sobie mysle.... ze w sumie Kometa pojedzie tam dopiero w piatek teraz, to i tak mshume nie przetrzyma malutkiej wtedy dlugo :( To akurat Rybkowe DT moze sie uda wlasnie... Tylko, zeby chlopina sie nie rozmyslil :)
No chyba, ze ktos dysponuje transportem, to ja moge jechac lapac... wczesniej niz piatek...

Posted

[quote name='lika1771']A dlaczego dopiero w piatek? A jezeli Ty bys ja złapała to Kometa nie mogła by ja zawiesc?[/QUOTE]
Ja mieszkam też w Warszawie, i własnie w tym problem, bo nie mam transportu...
Czemu w piątek? Oj, nie zapytałam akurat o to, pewnie praca czy coś... W każdym razie taką dostałam odpowiedź...

Posted

[quote name='Sankja']małą trzeba złapać jak najszybciej. Piątek jest dopiero za tydzień.[/QUOTE]
Zgadzam się, ale naprawdę ja nie mam żadnej możliwośc przetransportowania sunii... :(