What May NN Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 byłam dziś u Arona, zawiozłam mu karmę dla seniorów.. przywitał mnie wylewnie, dał się pogłaskać, rzucałam mu piłeczkę. wygląda o niebo lepiej, trochę przytył, ucho jest prawie ok, no i włoski zaczynają staruszkowi odrastać! generalnie jest mniej zestresowany, nie warczy, nie gryzie :) chłopak lepiej się poczuł i od razu lepszy humor ma!! tylko tylne łapki ma słabiutkie - trzeba będzie pomyśleć o jakimś specyfiku dla Arona.. może ktoś może mu coś odstąpić?? Quote
Ajula Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 :multi::multi::multi::multi: cudowne cudowne wieści, aż się płakać chce z radości i DAŁ się pogłaskać?? :crazyeye: bawił się piłeczką> kupię mu nową, żeby nie musiał nosić w pyszczku tej swojej starej (piłeczka Aronka wygląda tak jak on sam :evil_lol:) jestem zachwycona a w piątek jedziemy z nim znowu do weta, wtedy mu kupię coś na stawy Quote
What May NN Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 pani zgodziła się też wysterylizować Sonię - na bank.. możnaby zrobić bazarek na leczenie Arona i sterylizację Soni.. jak tylko się podleczę to mogę zacząć działać.. Quote
Ajula Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 mam jedną kochaną duszyczkę, która chce się dołożyć do sterylki Soni :) Quote
What May NN Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 a myslisz, ze ile bedzie kosztowala ta sterylka?? ona taka mała.. Quote
Ajula Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 ze dwie stówy, a jakby zrobić z tymi szwami rozpuszczalnymi to może trochę więcej Quote
KateBono Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ajula napisał(a):mam jedną kochaną duszyczkę, która chce się dołożyć do sterylki Soni :) To ja będę druga - mogę dać niewiele ( 30 zł. ) wiem, że to niedużo ale teraz nie jestem przy kasie żeby dać więcej i mogę pojechać z wami cioteczki ( użyczę samochodu chociaż ):oops: Quote
rytka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 no i teraz mi wstyd,ze ja nic i tez dorzuce chociaz 20zł. to razem z KB bedzie okragłe 50 zł:diabloti: Quote
Ajula Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 dziewczyny nie szalejcie tak ;) KB nic nie dokładaj, bo Wy macie na co zbierać dla Aronka i Soni możemy zrobić bazarek, jkp też chce się dorzucić, damy radę Quote
What May NN Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ale jesteście kochane :loveu: najpierw zrobimy bazarek - jeśli zabraknie to będziemy zbierać.. myślę, że właścielka na pewno też coś da, tyle ile będzie mogła.. Quote
Ajula Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 What May NN napisał(a):.. myślę, że właścielka na pewno też coś da, tyle ile będzie mogła.. też tak myślę, że kilka zł dołoży muszę się rozejrzeć czy mam coś w domu i spróbuję zrobić pierwszy w życiu bazarek Quote
KateBono Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Przypominam , że u nas są twoje rzeczy ( z poprzedniego bazarku ) i można by było je również dołożyć na bazarek:lol: Quote
What May NN Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ajula - ja mam kilka rzeczy więc jeśli wiesz, że ruszasz z bazarkiem na Arona i Sonię to je obfocę, opiszę i Tobie wyślę.. daj znać w każdym razie! ale fajnie, że coś się ruszyło, że Aron zdrowieje!! Quote
KateBono Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 What May NN napisał(a):.....tylko tylne łapki ma słabiutkie - trzeba będzie pomyśleć o jakimś specyfiku dla Arona.. może ktoś może mu coś odstąpić?? Czy to może być specyfik (na stawy ) z glukozaminą dla ludzi? Jak będziesz z Ajulą w piątek u weta z Aronem to się spytajcie Quote
Ajula Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 o tym bazarku pomyślę później, bo mam dziś słaby dzień i się kiepsko czuję Quote
BeaBono Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ....................................... Quote
What May NN Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 będziemy u weta w piątek to się dowiemy i damy znać.. bardzo dziękuje w imieniu Arona za pomoc :loveu: Quote
Ajula Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='BeaBono'] Powyższe by się nadawało cioteczki ?[/QUOTE] chyba tak, jak ma chronić chrząstkę przed zwyrodnieniami to pewnie tak Quote
BeaBono Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 ........................................... Quote
Ajula Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 już ożyłam, bo przez 2,5 godz uganiałam się za taką jedną sunią :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/191557-Poznaniacy-pom%C3%B3%C5%BCcie!!!/page9?p=15299900#post15299900[/url] Quote
rytka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ajula masz TZ dzielnego;) opiekujesz sie nalezycie bohaterem,rany przemywasz? ale sunia fajna - dom odrazu znalazla,wg.mnie takie nieufne pisaki sa najwierniejsze wojemu wlascicielowi potem. Quote
Ajula Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 rany mojego TZ goją się błyskawicznie :p dziś Aronka zabieramy do weta, ciekawe czy damy sobie z nim radę :evil_lol: Quote
KateBono Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Jak wizyta u weta ?Nie mogę się doczekać... Czy z Aronkiem dobrze i jak tam sterylka suni, ile będzie kosztować? Quote
Ajula Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Aronek ma się o wiele wiele lepiej :multi: nie śmierdzi ani trochę, ucho jest dużo lepsze, trochę mu się boczki zaokrągliły, przestał się drapać, pojawiają się na łysej skórze jakieś nowe kępki sierści :-o ogólnie jestem w szoku, że w tak krótkim czasie taka duża poprawa dziś Aron przy nas kaszlał, wet posłuchał serca i powiedział, że słychać szmery - ale w tym wieku to nic dziwnego pytałyśmy o glukozaminę, powiedział wet, że można trochę podawać, ale dał nam coś innego - zestaw na stawy, skórę i coś tam jeszcze za dziesięć dni jedziemy raz jeszcze za wizytę zapłaciłyśmy razem z ciocią WMNN :loveu: acha - dziś pojechał z nami Pan Piotr - Pan Piotr kocha Arona, a Aronek kocha jego - widać to :) Pan Piotr szczęśliwy, że zaopiekowałyśmy się Aronkiem jeśli chodzi o sterylizację Soni, to według cennika u weta trzeba by zapłacić 300-400 zł :roll: strasznie drogo spróbujemy poszukać taniej Quote
Recommended Posts