Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam dziś u Arona, zawiozłam mu karmę dla seniorów..
przywitał mnie wylewnie, dał się pogłaskać, rzucałam mu piłeczkę. wygląda o niebo lepiej, trochę przytył, ucho jest prawie ok, no i włoski zaczynają staruszkowi odrastać! generalnie jest mniej zestresowany, nie warczy, nie gryzie :) chłopak lepiej się poczuł i od razu lepszy humor ma!! tylko tylne łapki ma słabiutkie - trzeba będzie pomyśleć o jakimś specyfiku dla Arona.. może ktoś może mu coś odstąpić??

Posted

:multi::multi::multi::multi:
cudowne cudowne wieści, aż się płakać chce z radości

i DAŁ się pogłaskać?? :crazyeye:
bawił się piłeczką> kupię mu nową, żeby nie musiał nosić w pyszczku tej swojej starej (piłeczka Aronka wygląda tak jak on sam :evil_lol:)

jestem zachwycona
a w piątek jedziemy z nim znowu do weta, wtedy mu kupię coś na stawy

Posted

Ajula napisał(a):
mam jedną kochaną duszyczkę, która chce się dołożyć do sterylki Soni :)

To ja będę druga - mogę dać niewiele ( 30 zł. ) wiem, że to niedużo ale teraz nie jestem przy kasie żeby dać więcej i mogę pojechać z wami cioteczki ( użyczę samochodu chociaż ):oops:

Posted

dziewczyny nie szalejcie tak ;)
KB nic nie dokładaj, bo Wy macie na co zbierać
dla Aronka i Soni możemy zrobić bazarek, jkp też chce się dorzucić, damy radę

Posted

What May NN napisał(a):
.. myślę, że właścielka na pewno też coś da, tyle ile będzie mogła..

też tak myślę, że kilka zł dołoży

muszę się rozejrzeć czy mam coś w domu i spróbuję zrobić pierwszy w życiu bazarek

Posted

Ajula - ja mam kilka rzeczy więc jeśli wiesz, że ruszasz z bazarkiem na Arona i Sonię to je obfocę, opiszę i Tobie wyślę.. daj znać w każdym razie! ale fajnie, że coś się ruszyło, że Aron zdrowieje!!

Posted

What May NN napisał(a):
.....tylko tylne łapki ma słabiutkie - trzeba będzie pomyśleć o jakimś specyfiku dla Arona.. może ktoś może mu coś odstąpić??

Czy to może być specyfik (na stawy ) z glukozaminą dla ludzi?
Jak będziesz z Ajulą w piątek u weta z Aronem to się spytajcie

Posted

już ożyłam, bo przez 2,5 godz uganiałam się za taką jedną sunią :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191557-Poznaniacy-pom%C3%B3%C5%BCcie!!!/page9?p=15299900#post15299900[/url]

Posted

Ajula masz TZ dzielnego;) opiekujesz sie nalezycie bohaterem,rany przemywasz?
ale sunia fajna - dom odrazu znalazla,wg.mnie takie nieufne pisaki sa najwierniejsze wojemu wlascicielowi potem.

Posted

Aronek ma się o wiele wiele lepiej :multi:
nie śmierdzi ani trochę, ucho jest dużo lepsze, trochę mu się boczki zaokrągliły, przestał się drapać, pojawiają się na łysej skórze jakieś nowe kępki sierści :-o
ogólnie jestem w szoku, że w tak krótkim czasie taka duża poprawa

dziś Aron przy nas kaszlał, wet posłuchał serca i powiedział, że słychać szmery - ale w tym wieku to nic dziwnego

pytałyśmy o glukozaminę, powiedział wet, że można trochę podawać, ale dał nam coś innego - zestaw na stawy, skórę i coś tam jeszcze

za dziesięć dni jedziemy raz jeszcze

za wizytę zapłaciłyśmy razem z ciocią WMNN :loveu:

acha - dziś pojechał z nami Pan Piotr - Pan Piotr kocha Arona, a Aronek kocha jego - widać to :)
Pan Piotr szczęśliwy, że zaopiekowałyśmy się Aronkiem

jeśli chodzi o sterylizację Soni, to według cennika u weta trzeba by zapłacić 300-400 zł :roll: strasznie drogo
spróbujemy poszukać taniej