Ada-jeje Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Koszt pobytu psiaka to 450 zl. Olu mozna juz wplacac, na przelewie prosze podac swoj nick z dopskiem Quatro. Z ogloszeniami jeszcze za wczesnie, nie wiemy jak psa opisac. Poczekajmy okolo 2 tygodni. Quote
baster i lusi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Ada-jeje']Koszt pobytu psiaka to 450 zl. Olu mozna juz wplacac, na przelewie prosze podac swoj nick z dopskiem Quatro. Z ogloszeniami jeszcze za wczesnie, nie wiemy jak psa opisac. Poczekajmy okolo 2 tygodni.[/QUOTE] to poprosze o nr konta na pw. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Jolu ja też numer konta poprosze :) no chyba że na konto fundacji ?? tam jest jakiś numer z PKO Quote
Ada-jeje Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Olu to Ty zalozylas watek, i zgodnie z regulaminem dogo musisz wpisywac na biezaco wplaty jakie bede podawac na watku. Prosze wpisz w pierwszy post dane do przelewu. [B]PKO BP 24 1020 2384 0000 9502 0095 0717 Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom ul. Żeromskiego 6 32-500 Chrzanów[/B] [B]Wplacajacych prosze o podawanie nicku na przelewie wraz z dopiskiem Quatro.[/B] Doniesienie gotowe, zwrcam sie z prosba do osob bedacych na watku o podanie mi danych na PW ktore moga zeznawac na wlasnym terenie jako swiadkowie w tej sprawie. Im wiecej swiadkow, tym wieksza szansa uznania winnej Sylwi, przez sad. Pan Tomek juz widzial Quatro, ktory dal mu wyraznie do zrozumienia, NIE PODCHDZ !!! Oznajmil ze pies byl bity i to dobrze, jest piekielnie zastraszony. Quote
baster i lusi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ten sam bank co mój więc wpłaty będą szybciutko .Od kiedy można wpłacac. Quote
Ada-jeje Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Kazdy chetny moze juz wplacac, jutro uplynie pierwsza doba za ktora trzeba zaplacic. :lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Joluś ja już jutro wpłace kaske bo mi już literki skacza przed oczami,wpisałam na pierwszej stronie dane fundacji do przelewów,poślij mi jeszcze ten wątek żebym wiedziała jak mam te rozliczenia robić okey? Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Aniu kochana jest w pierwszym poście :) Quote
Martens Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bardzo się cieszę, że Quatro nareszcie w dobrych rękach :) Ma teraz swoją pierwszą prawdziwą szansę... Dziś wystawię bazarki książkowe, a jak zdążę, to jeszcze tarotowy też dziś. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 kochane kto się zgłaszał że może być świadkiem?? grzebie w wątku i nie mogę tego wyłapać :) jeszcze będe szukać ale jeśli ktoś wie to niech od razu pisze Quote
Ada-jeje Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Na swiadka zglosila sie juz Martens. W poniedzialek wysle siostrze do podpisania zrzecznie sie psa. Wpisz Olu w pierwszy post wplate od:baster i Lusi[B] 20 zl.[/B] Quote
Aleksandra Bytom Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 znalazłam wpisa agnieszki32 że może w każdej chwili zeznawać,już wpisuje wpłate,dochodzą w sobote?? Quote
Ada-jeje Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wplata byla juz wczoraj wieczorem tylko Ty nie mialas jeszcze wzoru, jak prowadzic watek rozliczeniowy. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Ada nadal nie mam hehe,wysyłałaś coś ?? edit: jest,sorki,ja tak dzis z doskoku bo mi się mała moja córeczka przeziębiła i bardzo marudzi :( Quote
Ada-jeje Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Chyba wyslalam, ale widze ze sobie poradzilas bez wzoru. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 teraz podglądam wzór :) Quote
Aleksandra Bytom Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 hej kochane chyba powinnyście wiedzieć że Sylwia wysłała dziś do mojej siostry esa i przeprosiła za całą sytuację z psem,zaproponowała że wspomoże finansowo psa,umówiłyśmy się że zwróci koszty poniesione na wyciągnięcie psa ze schroniska i dowóz go do hoteliku,no i oczywiście wizyte za weta (szczepienia w to nie wliczyłam bo to zawaliła moja siostra i za to ponosze koszt ja i tylko ja) i kaganiec który trzeba było kupić,ma też odzyskać smycz i kolczatke psa ze schroniska bo podobno to w schronie pies miał,oby to się udało bo on miał naprawde fajną i droga nową smycz,poprzednia zjadł,poprosiłam żeby te rzeczy odesłała pocztą do mojej siostry,Sylwia ma się zastanowić co do propozycji żeby poniosła częściowo koszty pobytu psa w hoteliku,mam nadzieje że faktycznie żałuje tego co się z psem stało i weźmnie za to choćby taką odpowiedzialność... Quote
Martens Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ja tam nie wierzę w cudowną przemianę. W życiu by tego nie zrobiła, gdyby nie strach u d***, że poniesie konsekwencje prawne. Wystarczy sobie przypomnieć jej wcześniejszy ton... Quote
Aleksandra Bytom Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 ja pamiętam ale wiesz jeśli chce mi oddać kase którą w końcu sama osobiście wydałam żeby ratować psa z sytuacji do której w końcu ona z premedytacją doprowadziła to dla mnie okey,ja bym ta kase i tak dostała z powrotem tyle że przez sąd i troche bym musiała na nia poczekać,a że się boi to dobrze,pamiętam niepewność w której nas trzymała i kręcenie do ostatniej minuty,ten tupet przez telefon i fochy,oskarżanie wszystkich tylko w sobie winy nie widziała Quote
Alicja Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Sylwia zbanowana nie jest więc niech ma odwage wszystko tu napisać tak by było potwierdzenie .... Olu nie chwal dnia przed zachodem słońca ;) .... Quote
Aleksandra Bytom Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 nie chwale,napisałam oficjalnie to o czym rozmawiałam z Sylwią żeby potem nie było że coś jest robione za plecami,wszystko czarno na białym,raczej sie tu nie odezwie bo przeprosiny też smsem wysłała,a gdzieś tam czytałam że to niedojrzałość czy coś w tym stylu :) Quote
Ada-jeje Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Popieram slowa Alicji, nic na gebe, ta dziewucha juz dosc naobiecywala. Jak zrobi wpis i sie okresli do kiedy Tobie zwroci kase i od kiedy zacznie sie dokladac do utrzymania Quatro w hoteliku, bedziemy sie zastanawiac co dalej. Quote
Recommended Posts