Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psa wydali bez problemu,za darmo,kierownik bardzo miły i potulny,pies przeszczęśliwy,jadą do weta go zaszczepić,nie odzyskaliśmy smyczy i kagańca więc kaganiec mają mu kupić po drodze,smycz siostra ma byle jaką z domku ale na razie mu wystarczy,aha Quatro kuleje

Posted

A gdzie smycz i kaganiec, kto go sobie przywlaszczyl ??? Ola powiadom siostre zeby wziela choc rachunek na kaganiec, i niech sie kontakuje z p. Tomkiem bo widze ze nie dotra tam przed 14,00 moze uda sie p. Tomkowi opóznic wyjazd. Przy okazji szczepienia moze popatrzy wet na kulejaca lape.

Posted

Ada z kolezanka probowalysmy walczyc zeby tam byc wolontariuszkami i dupa nic... ;(
A jestem w szoku ze kierownik byl mily ;D cos nowego ;p ale fajnie ze piesek juz jedzie we wlasciwe miejsce! :)

Posted

Jak się cieszę :loveu:
Ciekawe co się biedakowi w łapę stało, może samochód go puknął jak się błąkał... Jeszcze tego temu biednemu psu brakowało - niepotrzebnego bólu. Dla mnie jest tylko jedna osoba za to odpowiedzialna :angryy:

Posted

być może ale on nie kuleje bardzo choć widać że łapka go boli,on jest taki niezaradny bardzo,kierownik mówił że on w schronisku z budy wogóle nie wychodził,teraz jest bardzo wesoły a zaraz będzie w dobrych rękach a co bedzie dalej zależy juz tylko od niego,na pewno będzie potrzebował wiele czasu na dojście do siebie ale w rękach fachowca będa z niego psy :) ja w to wierze że będzie dobrze i bedzie się dało go naprawić :)

Posted

Aktualizacja,pies jest jeszcze u weta,jest zaszczepiony,ma kulawizne łapy,prawdopodobnie zwichnięcie stawu barkowego,być może przy łapaniu na chwytak,dostał zastrzyk i tabletki,jest bardzo wystraszony i daje się badać,pan Tomek nie może czekać ale jest w hoteliku jego mama i żona więc nie trzeba się śpieszyć,on będzie do siostry dzwonić,w każdym razie pies oprócz tej biednej łapki jest zdrowy i na niego czekają w hoteliku,fakture za weta kazałam na fundacje wystawić,nie wiem czy dobrze

Posted

ja z tym molestowaniem nic nie slyszalam, za to inne bajki tu byly ale tego publicznie wole nie pisac bo az sie zyc w takich momentach odechciewa... ;/ ale duzo sie dzialo w tym schronisku nawet bardzo!
zreszta teraz nie wiem czy dalabym rady wejsc tam do schroniska zwlaszcza ze najprawdopodobniej jest tam jeszcze amstaff z ktorym mialam duuuzo wspolnego :( nie dalabym rady przejsc obok niej obojetnie ;(

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']zaraz będzie w dobrych rękach a co bedzie dalej zależy juz tylko od niego,na pewno będzie potrzebował wiele czasu na dojście do siebie ale w rękach fachowca będa z niego psy :) ja w to wierze że będzie dobrze i bedzie się dało go naprawić :)[/QUOTE]
Olu bardzo nie lubię takich wypowiedzi ,, byc albo nie byc w łapkach psa"bo już na niejednym wątku tak było.Przecież to w duzej mierze zalezy od człowieka jak prowadzi psa,chyba,ze się ja mylę.

Posted

[quote name='baster i lusi']Olu bardzo nie lubię takich wypowiedzi ,, byc albo nie byc w łapkach psa"bo już na niejednym wątku tak było.Przecież to w duzej mierze zalezy od człowieka jak prowadzi psa,chyba,ze się ja mylę.[/QUOTE]
chodziło mi o to że na to już nie mam wpływu,taki skrót myślowy

Posted

[quote name='fifka']ja z tym molestowaniem nic nie slyszalam, za to inne bajki tu byly ale tego publicznie wole nie pisac bo az sie zyc w takich momentach odechciewa... ;/ ale duzo sie dzialo w tym schronisku nawet bardzo!
zreszta teraz nie wiem czy dalabym rady wejsc tam do schroniska zwlaszcza ze najprawdopodobniej jest tam jeszcze amstaff z ktorym mialam duuuzo wspolnego :( nie dalabym rady przejsc obok niej obojetnie ;([/QUOTE]
fifka są tam dwa amstaffy na 100% łagodne,pewnie to któryś z nich

Posted

tu jest link do zwierząt jakie tam są ale na pewno było tam jeszcze rano więcej psów bo rano były 3 strony a teraz są dwie i na bank było wyraźne zdjęcie jakiegoś bullowatego a teraz juz go nie widze,zobaczcie na godzine aktualizacji,chyba ich Ada porządnie nastraszyła,sam fakt że pies został wydany bez opłat świadczy że tam coś jest chyba nie halo... [URL]http://sioz.pl/Animals.aspx?BID=4&IDG=1&pageIndex=1&pageSize=60[/URL]

Posted

Moze od przyszlego roku, bedzie lepiej w schroniksach i weksza odpowiedzialnosc spadnie na UMiG
[URL]http://wiadomosci.onet.pl/kraj/koniec-z-psim-smalcem-sejm-znowelizuje-ustawe,1,3784347,wiadomosc.html[/URL]
powoli koniec cieplym posadkom w schronach, majac znowelizowana ustwe zaczniemy ja egzekwowac z jeszcze wiekszym naciskiem jak do tej pory.

Posted

Ada-jeje oby ten projekt wszedł w życie :) Quatro zrobił kupke u weta po szczepieniu na wścieklizne ale wet był bardzo miły i się nie gniewał,myśle że pies jest już na miejscu w hoteliku,siostra ma tam z nim troche posiedziec żeby się nie bał za bardzo,mówiła że dużo dzisiaj od niego buziaków dostała :)

Posted

maluch już w hoteliku u pana Tomka,ma ocieplany domek w osobnym boksie,ma tam kocyk,dostał jeszcze tez swój osobisty kocyk z domku i ręcznik,troszke płakał,Elka rozmawiała z p.Tomkiem przez tel i mu opowiadała o zachowaniu psa i powiedział że jest do uratowania więc jestem dobrej myśli,pan Tomek obiecał nad nim intensywnie pracować :)

Posted

Emocje opadly. spokojnie mozemy teraz poczekac za tydzien do 10 dni beda pierwsze wiaomosci o bidaku. Prosimy o wsparcie w oplacie hotelu. Szczesliwy dzis dzien, Mapet i Aspar z naszej stronki pojechaly do DS a Quatro czeka ciezka praca, i moze wroci szczesliwie do swojego DS?