Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja jeszcze podkabluję Ajkę, bo sama równie skromna co piękna, więc się pewnie nie przyzna ;)
W sobotę wieczorem Ajka znalazła na stacji benzynowej maleńką koteczką. Nie mogła jej tam zostawić, więc zapakowała do kontenerka i rzutem na tasmę zabrałyśmy ją w niedzielę na Cmentarz dla Zwierząt... Koteczka też znalazła super domek w Warszawie :) Farciara - spotkała na swojej drodze Ajke ;)

PS. I moja Szisza też znalazła dom dzięki wizycie na Cmentarzu dla Zwierząt... Za rok bierzemy po 5 psów ;)

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantastycznie było spotkać taką masę fajnych ludzi:)
Nie wiedziałam że nas kochających zwierzęta jest tak dużo :)

Wszystkim wielkie dzięki!!!!!

P.S
sierściuch trafił do fantastycznego domu:) Pancia Zofia będzie na pewno o nią dbać tak jak Pancia Barrego :)

Posted

Dopiero co dotarłam na wątek,gratulacje!Napiszcie jak wreszcie znalazłyście domek dla Barrego.Ogłoszenia zadziałały czy inaczej?Co do Twoich kudłaczy Andzike to śledzę na bieżąco.Koteczka szczęściara.Gratuluję pomysłów z cmentarzem dla zwierząt.Super!

Posted

[quote name='Romka']Dopiero co dotarłam na wątek,gratulacje!Napiszcie jak wreszcie znalazłyście domek dla Barrego.Ogłoszenia zadziałały czy inaczej?Co do Twoich kudłaczy Andzike to śledzę na bieżąco.Koteczka szczęściara.Gratuluję pomysłów z cmentarzem dla zwierząt.Super![/QUOTE]

Romka, Barry to też "adopcja cmentarna" :) Panie zakochały się w nim, prosto z cmentarza Ajeczka pojechala sprawdzić dom... I Barry już w nim zostal :)

Posted

[quote name='Andzike']Romka, Barry to też "adopcja cmentarna" :) Panie zakochały się w nim, prosto z cmentarza Ajeczka pojechala sprawdzić dom... I Barry już w nim zostal :)[/QUOTE]
Cudnie,ale macie energię dziewczyny...

• 1 month later...
Posted

Witam Wszystkich!
Już od dwóch miesięcy Barry jest członkiem naszej rodziny. Mam nadzieję, że jest szczęśliwy z nami, bo my z nim na pewno. Dziękuję wszystkim, którzy kibicowali jego adopcji, a przede wszystkim Pani Ani. Barry nadal ma wilczy apetyt, zaokrąglił się, ale długie spacery z możliwością "wybiegania się" powinny pomóc w utrzymaniu właściwej wagi. W okolicy są bezpieczne trasy spacerowe gdzie może biegać bez smyczy. Jest typem dominującym więc nie z każdym psem chce i może się bawić, ale ma kilka zaprzyjaźnionych suczek. Zdjęcia Barrego są dostępne na: [URL]http://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=makakrolik&target=ALBUM&id=5548295457986938289&authkey=Gv1sRgCIXwvIa9i_u6gwE&invite=CK6OoewD&feat=email[/URL]
Serdecznie pozdrawiam
Magda

Posted

Obejrzałam wszystkie zdjęcia i jestem zauroczona, ależ Barry ma świetne, ciekawe życie!!! Lepiej nie mógł trafić!

Wszyscy chcieli zdjęcia, a jak już są to nikogo nie ma :lol:

Chodźcie tu :multi: :multi: :multi:

• 2 weeks later...