Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To ja jeszcze podkabluję Ajkę, bo sama równie skromna co piękna, więc się pewnie nie przyzna ;) W sobotę wieczorem Ajka znalazła na stacji benzynowej maleńką koteczką. Nie mogła jej tam zostawić, więc zapakowała do kontenerka i rzutem na tasmę zabrałyśmy ją w niedzielę na Cmentarz dla Zwierząt... Koteczka też znalazła super domek w Warszawie :) Farciara - spotkała na swojej drodze Ajke ;) PS. I moja Szisza też znalazła dom dzięki wizycie na Cmentarzu dla Zwierząt... Za rok bierzemy po 5 psów ;) Quote
kajkoowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Strasznie się cieszę! Kolejny psiak w domku! Quote
aikowo Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Fantastycznie było spotkać taką masę fajnych ludzi:) Nie wiedziałam że nas kochających zwierzęta jest tak dużo :) Wszystkim wielkie dzięki!!!!! P.S sierściuch trafił do fantastycznego domu:) Pancia Zofia będzie na pewno o nią dbać tak jak Pancia Barrego :) Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dopiero co dotarłam na wątek,gratulacje!Napiszcie jak wreszcie znalazłyście domek dla Barrego.Ogłoszenia zadziałały czy inaczej?Co do Twoich kudłaczy Andzike to śledzę na bieżąco.Koteczka szczęściara.Gratuluję pomysłów z cmentarzem dla zwierząt.Super! Quote
Andzike Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Romka']Dopiero co dotarłam na wątek,gratulacje!Napiszcie jak wreszcie znalazłyście domek dla Barrego.Ogłoszenia zadziałały czy inaczej?Co do Twoich kudłaczy Andzike to śledzę na bieżąco.Koteczka szczęściara.Gratuluję pomysłów z cmentarzem dla zwierząt.Super![/QUOTE] Romka, Barry to też "adopcja cmentarna" :) Panie zakochały się w nim, prosto z cmentarza Ajeczka pojechala sprawdzić dom... I Barry już w nim zostal :) Quote
malawaszka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wspaniałe wieści!!!!!! Szczęścia Barrusiu!!! Quote
M@d Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi: I poproście o jakieś zdjęęęęciaaaa farciarza!!! :cool3: Quote
Romka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Andzike']Romka, Barry to też "adopcja cmentarna" :) Panie zakochały się w nim, prosto z cmentarza Ajeczka pojechala sprawdzić dom... I Barry już w nim zostal :)[/QUOTE] Cudnie,ale macie energię dziewczyny... Quote
aikowo Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 poproszę:) ale może za jakiś tydzień:) nie chcę być nachalna ;) Quote
jambi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='M@d']Już minął tydzień :razz:[/QUOTE] ba, nawet drugi już w połowie ;) Quote
M@d Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 I ... trzeci leci ... :-( A zdjątek nima :shake: Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='M@d']I ... trzeci leci ... :-( A zdjątek nima :shake:[/QUOTE] Oj ni ma...zdjęcia chcemy Aikowo... Quote
Ma Ka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Witam Wszystkich! Już od dwóch miesięcy Barry jest członkiem naszej rodziny. Mam nadzieję, że jest szczęśliwy z nami, bo my z nim na pewno. Dziękuję wszystkim, którzy kibicowali jego adopcji, a przede wszystkim Pani Ani. Barry nadal ma wilczy apetyt, zaokrąglił się, ale długie spacery z możliwością "wybiegania się" powinny pomóc w utrzymaniu właściwej wagi. W okolicy są bezpieczne trasy spacerowe gdzie może biegać bez smyczy. Jest typem dominującym więc nie z każdym psem chce i może się bawić, ale ma kilka zaprzyjaźnionych suczek. Zdjęcia Barrego są dostępne na: [URL]http://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=makakrolik&target=ALBUM&id=5548295457986938289&authkey=Gv1sRgCIXwvIa9i_u6gwE&invite=CK6OoewD&feat=email[/URL] Serdecznie pozdrawiam Magda Quote
mamanabank Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Obejrzałam wszystkie zdjęcia i jestem zauroczona, ależ Barry ma świetne, ciekawe życie!!! Lepiej nie mógł trafić! Wszyscy chcieli zdjęcia, a jak już są to nikogo nie ma :lol: Chodźcie tu :multi: :multi: :multi: Quote
jambi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 ja własnie oglądam ;) szczęśliwy pies :) Ma Ka - witaj na forum! Quote
Andzike Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 A ja już je oglądałam tydzień temu u aikowo :D Ma Ka - witamy serdecznie na forum i do zobaczenia w przyszłym roku w Koniku! :) Quote
Paula03 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ma Ka witamy na forum! Zdjęcia super, Barry szczęśliwy ;) Quote
aikowo Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 witam troszkę mnie tu nie było cieszę się, że Pancia Barrego jest z nami na forum :) Quote
Recommended Posts