aikowo Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 dzień pełen wrażeń:) była dzisiaj u mnie rodzina która chce zaadoptować Barrego, myślę że Barry nie mógłby lepiej trafić :) Młodzi ludzie dla których ważne jest aby pies był zrównoważony:) Będzie miał zagwarantowane spacerki, kontakt z człowiekiem oraz własny ogródek - po prostu bajka. Pani jest zdecydowana, czekam na info czy małżonek też (trzymam kciuki!!). Quote
mamanabank Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 ale to już kolejni chętni Państwo, czy ci pierwsi, bo się pogubiłam :-) Quote
aikowo Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 kolejni tamci się wykruszyli: 1. znaleźli swojego zgubionego psa 2. przygarnęli błąkającego się po ich okolicy więc to jest trzeci potencjalny domek i trzymam kciuki że docelowy:) Quote
mamanabank Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 :-D :-D Dotarło już do mnie, że pierwsze domki odpadły :-D Teraz pytałam, czy trzeci są trzeci, samotrzeci, czy czwarci :lol: :lol: :lol: Quote
Ekiana Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Podczytuję po cichutku i trzymam kciuki za nowy domek - oby był wspaniały jak piszesz i przede wszystkim aby Pan się zdecydował :) Quote
aikowo Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 to jest trzeci i tylko trzeci :) jak z środą? Quote
mamanabank Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Mnie pasuje środa, najwyżej będzie lało :-) ale tego i tak nie przewidzimy. Quote
Andzike Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='mamanabank']Mnie pasuje środa, najwyżej będzie lało :-) ale tego i tak nie przewidzimy.[/QUOTE] Aaaa !!!! a ja nic nie wiem, jak zwykle ostatnio. Prostestuje. Też chce jechać do Łowicza !!!! :D PS. Trzymam mocno kciuki za nowy, potencjalny domek Barrego... ;) Quote
aikowo Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='Andzike']Aaaa !!!! a ja nic nie wiem, jak zwykle ostatnio. Prostestuje. Też chce jechać do Łowicza !!!! :D PS. Trzymam mocno kciuki za nowy, potencjalny domek Barrego... ;)[/QUOTE] szefunio się w sodę nigdzie nie wybiera?? mogłybyśmy pojechać razem:) Quote
aikowo Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 moja wesoła trójeczka oblazła mi nogi (przynajmniej mi ciepło) :) Quote
mamanabank Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='aikowo']szefunio się w sodę nigdzie nie wybiera?? mogłybyśmy pojechać razem:)[/QUOTE] Właśnie właśnie, wbijać mi się tutaj na imprezkę :-) Quote
Andzike Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='mamanabank']Właśnie właśnie, wbijać mi się tutaj na imprezkę :-)[/QUOTE] W środę w sumie szefa nie ma, ale w biurze się powinnam pokazać, cholercia :( A na którą jest planowana wycieczka do Łowicza? ;) Quote
aikowo Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 trzecia rodzina wycofała się z adopcji Barrego.... coś psina nie ma szczęścia, nawet nikt mu nie dał szansy poznania jaki jest w domu.... Komu... komu Barrego do domu .... :( Quote
mamanabank Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Pewnie, lepiej kupić szczeniaczka w Słomczynie :angryy: Uwielbiam takie historie. Ale nie ma tego złego... ;) Quote
aikowo Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 no tak... może słomczyn nie będzie grany, każdy chce szczeniaczka.... Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 a Barry to przeciez jeszcze szczylek jest, a już przynajmniej mądry i nie sika, ehhh ludzie ludzie Quote
elinka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nie wiem, czy dobrze zrobiłam, ale Barrego poleciłam kobiecie z Bydgoszczy, która szuka dużego szczeniaka do ogrodu. Wysłałam jej link do tego wątku. Quote
Andzike Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='elinka']Nie wiem, czy dobrze zrobiłam, ale Barrego poleciłam kobiecie z Bydgoszczy, która szuka dużego szczeniaka do ogrodu. Wysłałam jej link do tego wątku.[/QUOTE] Elinka, super zrobiłas !!! Mam nadzieje, że Pani się Barry spodoba, bo to naprawdę super pies !!! Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 zalezy w jakim sensie "do ogrodu" Quote
elinka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nie wiem. Na razie to była wstępna rozmowa. Jeśli Pani zdecyduje się na Barrego, na wizycie prześwietlimy dokładnie ten ogródek :fadein: Quote
aikowo Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 superr:) jeżeli wszystko będzie ok, przetransportowanie biorę na siebie:) Quote
jambi Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 i co z tą "Panią od ogrodu" ??? a może coś nowego w sprawie Barrego? Quote
elinka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Niestety, Pani już nie odpisała :sad: Quote
aikowo Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 ojej...:( może jeszcze odpisze....:( trzymajcie dziewczyny kciuki za domek dla Barrego mój super teściu z kimś rozmawia i może może.... Quote
Recommended Posts