Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][COLOR=royalblue][B][COLOR=red][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=black]Poprawione i uaktualnione...[/COLOR][/SIZE]

KONTO do wpłat z deklaracji[/SIZE] pozostaje bez zmian... to konto bico.
Dziękuję bico:loveu:
[/COLOR]
DEKLARACJE STAŁE,[/B][SIZE=2] czyli [/SIZE][B]
Opiekunowie Wirtualni Lincolna-[/B][SIZE=2] Pies Wolny, ANETTTA, zuzlikowa, Aimez_moi, Paulina_mickey, agnieszka32, Grażyna R, Arkadiusz I, Odi, haniabor, Yana, Freya73(do 12.2011), mparsley [/SIZE][B]...dziękuję w imieniu Lincolna.[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=Red][B][U][URL="http://img844.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img844.imageshack.us/img844/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/U][/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=royalblue]1 dzień miesiąca - wiking042 - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień ,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]2 dzień miesiąca[/B] - Pies Wolny - 15 zł[COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2],grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]:loveu:
[B]3 dzień miesiąca[/B] - ANETTTA - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listop[COLOR=black]a[/COLOR][COLOR=black]d,grudzień[/COLOR],styczeń, luty,marzec,kwiecień,...(...)..[B].pozostaje:loveu:[/B]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 4 dzień miesiąca - bico - 15 z[COLOR=Black]ł...październik,[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 5 dzień miesiąca - bico - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]...październik[/COLOR], listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]6 dzień miesiąca[/B] - zuzlikowa - 15 zł[COLOR=Black]...październik, listopad,grudzień... brak[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] styczeń-sierpnia uregulowany przelewem 120zł na konto BUDRYSEK za koszty transportu Linka do Fundacji ... [B]pozostaje:loveu:[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]
[B]7 dzień miesiąca[/B] - Aimez_moi - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue],[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad,grudzień,styczeń,luty,,marzec,kwiecień ,maj.czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]...[COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR]
[B]8 dzień miesiąca [/B]- Paulina_mickey - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listopad, grudzień.styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj, czerwiec(5zł)[/SIZE][SIZE=2]...[B]pozostaje(bazarki ogłoszeniowe):loveu:
[/B][COLOR=royalblue][B]9 dzień miesiąca[/B] - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad...styczeń, luty, marzec[/SIZE][SIZE=2],...,maj, czerwiec, lipiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2] [COLOR=royalblue][B]10 dzień miesiąca[/B] - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad...styczeń, luty, marzec[/SIZE][SIZE=2],...,maj, czerwiec, lipiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue]11 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,maj(czerwiec?),lipiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 12 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty.marzec,kwiecień,maj,maj(czerwiec?),lipiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]13 dzień miesiąca [/B]- Freya73 - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listopad,grudzień,styczeń,luty,m arzec[/SIZE][SIZE=2],kwiecień, maj i czerwiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje do końca 2011r:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2] [COLOR=royalblue][B]14 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty.,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR]
[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=royalblue][B]15 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue],[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]16 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]17 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B]
[/SIZE][SIZE=2] [COLOR=royalblue]18 dzień miesiąca - mestudio - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień...,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]19 dzień miesiąca[/B] - Arkadiusz I.- 15zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]20 dzień miesiąca[/B] -Arkadiusz I. -15zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B]
[COLOR=royalblue][B]21 dzień miesiąca [/B]- Odi - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje:loveu:[/B]
[COLOR=royalblue][B]22 dzień miesiąca[/B] - Pies Wolny - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje[/B][/SIZE][SIZE=2]:loveu:
[COLOR=royalblue] [B]23 dzień miesiąca[/B]- haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik,[/COLOR][/COLOR] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,[/SIZE][SIZE=2]maj,czerwiec[/SIZE][SIZE=2]...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2] [COLOR=royalblue] [B]24 dzień miesiąca [/B]- haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik,[/COLOR][/COLOR] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec[/SIZE][SIZE=2]...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2] [COLOR=royalblue][COLOR=Black] [COLOR=RoyalBlue][B]25 dzień miesiąca [/B]-[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][B](rezygnacja 11.2010)[COLOR=blue]...mparsley- 15zł...[/COLOR][/B][COLOR=blue](od sierpnia)[/COLOR]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 26 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2][B][COLOR=blue]...[/COLOR][/B]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 27 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][B](rezygnacja 11.2010)[COLOR=blue]...[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 28 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][B](rezygnacja 11.2010)[COLOR=blue]...[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue]
[B]29 dzień miesiąca - [/B]Yana- 15zł[/COLOR][/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR], listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR],grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec[/SIZE][SIZE=2]...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B] pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 30 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2][B][COLOR=blue]...[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 31 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2][B][COLOR=blue]...[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [B][COLOR=royalblue]

[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]...rozpisałam i uzupełniłam wpłaty deklaracji za ubiegły okres oraz zaznaczyłam, które deklaracje są kontynuowane[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]... zerknijcie proszę, czy czegoś nie pominęłam.
[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=royalblue]
[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]Na ten moment mam informacje od 13 osób... zabezpieczone [B]20 x 15zł tj. 300zł.[/B]..dziękuję w imieniu Linka.[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pies Wolny']Znaczy tak, duch w narodzie nie gnie :loveu: to ..... i Linek też nie zginie. Uważam, że w istocie nie można mówić o 'cofaniu' się Linka w socjalizacji, a o płytkim odprężeniu i pokazaniu gdzie leży problem. Winy czy 'udziału' DT tu nie ma. Rzeczywiście łatwo nie będzie, bo nic nie wiemy o Jego przeszłości i wszystko co można to wyłącznie metodą prób i obserwacji, i dostosowywania środków i metod. Uniwersalnych nie ma, metody siłowe ? a bruń boszsze :mad:. Tylko spokojnie i powoli.
W swoim 'gnieździe' już tak mamy, że jak nie dziki pies Dingo - zwany Odi, do tego autystyk i ..... kolekcjoner psychicznych fobii to złamana w przeszłości (katowana) Szefowa, albo inna agresorka, też pobita w lesie, ze złamana kufą, uszkodzonym okiem i tak mogę wymieniać dalej - sens jest jeden. Trzeba dużo pokory i cierpliwości opiekunom - czego Linkowi nie brakuje, żeby tego giganta 'uczłowieczyć'. Będzie dobrze. Najważniejsze zdrowie fizyczne, potem psychiczne, potem socjalizacja. Jak by kto chciał zobaczyć drzwi drewniane z naszego gniazda, od pokoju Kruszynki to jest właśnie ostania szansa - właśnie idą do .... kominka, a agresja Kruszynki to tylko ...wisienka na torcie, BUU! słabnie , bo Krucha ciężko schorowana. Co do kojca. Po pierwsze trzeba bezwzględnie sprawdzić, czy nie jest on ustawiony na cieku wodnym lub w oczku siatki szwajcarskiej. Występuje w obu przypadkach ujemne promieniowanie pola hydro-magneto-elektrycznego. To lubią wyłącznie koty. Trzeba sprawdzić różdżką ew. przy użyciu także ręki różdżkarza :evil_lol:. W moich łapach różdżki wija się jak węże - tajna broń, wążżż na każdą okazję :evil_lol:
Jeśli pole jest silne, działa w większej strefie niż wynika to z koncentracji źródła. Poza tym każdy organizm jest uwrażliwiony na innym poziomie. Może trzeba pomyśleć o odpromiennikach - to nie musi być droga inwestycja. Na początek można użyć kamienie polne, ale wyłącznie gładkie otoczaki. Ułożyć warstwę około 25 cm grubo, zasypać piachem drobnym i po tym niech Gostek sobie chodzi i śpi - najlepiej cała powierzchnia kojca i wybiegu. Jeśli pola nie są specjalnie silne to same kamienie pomogą. To trzeba sprawdzić! Zawsze usunięcie efektu pola promieniowania daje silny efekt wyciszenia i otwiera się furtka do nowych możliwości. Ja mam całą chałupę na odpromiennikach i to działa.
U Linka efekt kojca klaustrofoba, może dawać samo zadaszenie kojca. Trzeba, jeśli można dodać odkryty wybieg ( duża buda na odkrytym terenie - może bez przyczyn do zastanawiania się nad tym nagle usunąć problem), bo tak miał w dzieciństwie - nie wiemy. Może Linek jest generalnie nadwrażliwcem z niskim progiem bólowym - wtedy mały ból daje duży 'kłopot'. Trzeba pokombinować i pomóc Gadzinie, bo jak nie my - wszyscy - to kto ? durne pytanie, ale prawdziwe. I tej wersji proponuję się trzymać.[/QUOTE]

Gdyby problem "kojcowy" pojawił się w jednym kojcu, to bezwzglednie trzeba doszukiwać się wszystkiego, a cieki wodne, to pierwsze co trzeba by brać pod uwagę, ale...u Linka ten problem był i w schronisku, i w hotelu, w dwóch bardzo odległych kojcach(nawet nie wiem, czy nie do kilometra odległość dobija;) ), a już na pewno zupełnie gdzie indziej jest fundacyjny kojec. Jedyną wspólną płaszczyzną tych kojców jest reakcja Linka na nie- zawsze bardziej zestresowany jest w kojcach zamkniętych 3 scianami, zawsze bardziej otwarty na współpracę jest poza kojcami... ale przyznam, że dach zupełnie uciekł z mojej świadomości. Jednak Fundacja własnie taki otwarty, nie zadaszony, duży(ponad kilkunastometrowy) kojec proponowała... może o dachu także pomyślała.

A swoją drogą... Psie Wolny, czy Ty masz jakiś nasłuch;),że wszystkie przegadywane mozliwości wyłuskałeś?... " Może Linek jest generalnie nadwrażliwcem z niskim progiem bólowym - wtedy mały ból daje duży 'kłopot'."...my nazwałyśmy to "histeryk", ale dokładnie ta sama wykładnia :)
...a i to jakbym już gdzieś słyszała ;) :"Trzeba pokombinować i pomóc Gadzinie, bo jak nie my - wszyscy - to kto ?" ... tego także się będę trzymać licząc na Waszą pomoc, ale najbardziej liczyć MUSI na nią Linek... on nie ma innego wyjścia.

Posted

Dokonalam wlasnie wplaty do konca 2011 roku za miesiace: lipiec, sierpien, wrzesien, pazdziernik, listopad, grudzien, w kwocie 90 zl.

Samych szczesliwosci i zdrowotnosci dla Lincolna, Freya.

Posted

Hmmm.... myślę, że Linek zaznał w przeszłości dużo krzywdy od ludzi. Bardzo go skrzywdzono, dlatego dziś reaguje ofensywnie. W małym kojcu czuł się źle (schronisko) - był naprawdę malutki (widziałam na własne oczy). Chyba żaden pies nie lubi nosić kagańca, choć Linek nie kochał go wcale. Zmuszanie go do założenia i noszenie go, doprowadzało Linka do drgawek i szału. Uspokajał się bez niego. Żaden pies nie lubi być zamknięty. Linek bardzo lubił swobodę - wypuszczany na ogródek wokół domu (hotel) czuł się bardzo dobrze i nie uśmiechało mu się wracać do kojca. Jednak kojca nie rozwalał, nie wisiał na kracie rozwścieczony. Oczywiście zgadzam się z tym, że musi nauczyć się słuchać i wiedzieć gdzie jest jego miejsce. Musi pozwolić sobie na grzebanie w uszach, czy bycie spokojnym w kagańcu... będzie ciężko i Fundacja ma dużo pracy przed sobą. Wierzę, że się uda. Wierzę, bo widziałam Linka "wiszącego" na kracie w schronisku i ujadającego, by po paru godzinach jazdy w aucie Linek zjadł mi z ręki. Był spokojny. Siedział i oglądał świat za szybą samochodu. Nie był pod wpływem środków ogłupiających. Na początku gdy tylko był wsadzany do auta, to go przyśpiono. Środek przestał działać po 15 minutach. Sama zdjęłam mu kaganiec, bo widziałam co się z nim dzieje. Ze strachu dusił się w nim. Spędziłam z nim ponad 5 godzin w samochodzie i ani razu nie zaszczekał, nie zawarczał. Przy wyciąganiu z auta też się na mnie nie rzucił, tylko sam wysiadł i wystraszony, płaczący i skulony poszedł naprowadzony do kojca. Nawet gdy weszła do niego od razu Iwona, to jej nie zjadł, tylko płakał sobie w budzie. W późniejszym okresie, gdy miałam okazję go odwiedzić, też nie szalał na mój widok. Był spokojny. Dlatego napisałam, że się uwstecznił, bo nie rozumiem skąd nagle taka zmiana w nim - nie daje podjeść do siebie. Nie twierdzę, że wcześnieł był misiem do przytulania. Jednak można było z nim wyjść na spacer i dawał się prowadzić. Owszem to za mało, by był gotowy do adopcji. Nigdy nie uważałam, by w ogóle był. Wiedziałam, że trzeba będzie w niego włożyć dużo pracy. Cieszę się bardzo, że Fundacja wyraziła zgodę na jego przejęcie. Uważam, że to dobry pomysł, by Linkowi wybudować kojec. Duży. Trzeba mu dać się oswoić z nową sytuacją. Pozwolić obserwować i dać się wyciszyć. Będą z niego "ludzie".:-)

Posted

[B]wklejam za zgoda zuzlikowej i beniutkow :)[/B]

prosze zagladnijcie do Maleństwa [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/211302-Jestem-PON....czyli-POLSKI-OWCZAREK-NIZINNY-szuka-pomocy-na-CITO!!!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

[B][COLOR=red]Mój Pan umarł...ja też chcę...[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/211302-Jestem-PON....czyli-POLSKI-OWCZAREK-NIZINNY-szuka-pomocy-na-CITO!!!/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212075-Mój-Pan-umarł...ja-też-chcę...-(?p=17352341#post17352341"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2120...1#post17352341[/COLOR][/URL]

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/694/20110730113700.jpg/"][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/9753/20110730113700.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Zuzlikowa

[SIZE=2][COLOR=royalblue][B]3 dzień miesiąca[/B] - ANETTTA - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listop[COLOR=black]a[/COLOR][COLOR=black]d,grudzień[/COLOR],styczeń, luty,marzec,kwiecień,...(...)..[B].pozostaje:loveu:

ja wplacałam kilka dni temu tydzień ponad tydzień temu czy macie juz moja kwote na koncie ??
[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='ANETTTA']Zuzlikowa

[SIZE=2][COLOR=royalblue][B]3 dzień miesiąca[/B] - ANETTTA - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listop[COLOR=black]a[/COLOR][COLOR=black]d,grudzień[/COLOR],styczeń, luty,marzec,kwiecień,...(...)..[B].pozostaje:loveu:

ja wplacałam kilka dni temu tydzień ponad tydzień temu czy macie juz moja kwote na koncie ??
[/B][/SIZE][/QUOTE]

Jak bico bedzie mogła wejść na neta, sprawdzi i wykaże wpływy... dziekuję.

Posted

[quote name='Freya73']Dokonalam wlasnie wplaty do konca 2011 roku za miesiace: lipiec, sierpien, wrzesien, pazdziernik, listopad, grudzien, w kwocie 90 zl.

Samych szczesliwosci i zdrowotnosci dla Lincolna, Freya.[/QUOTE]

Dziękuję i za wpłatę i życzenia dla Lincolna ...

Posted

Wracam do problemu kojcowego - wszystko wiem, bo już pisałaś po kawałku o tym. Upieram się przy odpromieniowaniu, nawet z tzw. ostrożności procesowej, bo w dłuższym czasie daje bardzo dobre efekty. Kamule są obłędnie dobre.
W sprawie zamykania w ścianach. Mieliśmy kiedyś psa Hektora - dziecko naszej Finy, bardzo stare dzieje. Ten gostek miał hopla nie na punkcie kojca, bo w nim nigdy nie siedział, ale na punkcie zamkniętych pomieszczeń. Jeśli się zamknęło Gościa w łazience, żeby nie uszkodził fachowców, bo w chałupie była budowa - to wyszedł z drzwiami w zębach. Jeśli został zamknięty w kuchni - to wyszedł z drugimi drzwiami w zębach. Potem jak zaadaptowali Go znajomi - wyszedł z salonu przez szklane drzwi i spryciula nawet się nie zadrasnął. Zawsze, gdy zatrzasnęły się drzwi do pomieszczenia, gdzie przebywał miał natychmiast chęć opuszczenia tego pomieszczenia w tempie turbodoładowanym. Jeśli drzwi były pootwierane był najłagodniejszym onkiem na świecie. Ostatecznie trafił do hodowli koni - tam był szczęśliwy. Jednak największą radochę miał z przeskakiwania płota i ..... dawaniu dyla w przestrzeń. Wracał potem zlochany jak dzikus i było na dwa dni ok. Pewnego razu dał w długą i tyle Go widzieli. Obecnie Krucha zaczyna na zamknięte drzwi reagować podobnie. Trzeba kupić nowe.
Może trzeba Linkowi więcej luzu i przestrzeni.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Jak bico bedzie mogła wejść na neta, sprawdzi i wykaże wpływy... dziekuję.[/QUOTE]

ok boje sie ze moze cos zle wplaciłam .....
bo ja jako ksiegowa to wiecie moge sie pomylić ....w pracy wielkie tyś sei przelewa i jest ok
a w domu ostatni płaciłam za smeici i zaplacilam sobie chyba za 10 lat na raz ....na szczęscie mogłam ten przelew edytowac i usuną tylko dlatego ze była to za duza kwota chyba płatnosci dziennej albo pozna pora w pko heheheh

Posted

Oczywiście podtrzymuję deklarację - [B]1 dzień miesiąca jest mój![/B] :evil_lol: Róbcie tak, żeby psu było dobrze. Pozdrowienia dla Wszystkich i zdrowia dla Lincolna! :multi:

Posted

[quote name='BUDRYSEK'][B]wklejam za zgoda zuzlikowej i beniutkow :)[/B]

prosze zagladnijcie do Maleństwa [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/211302-Jestem-PON....czyli-POLSKI-OWCZAREK-NIZINNY-szuka-pomocy-na-CITO%21%21%21/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

[B][COLOR=red]Mój Pan umarł...ja też chcę...[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/211302-Jestem-PON....czyli-POLSKI-OWCZAREK-NIZINNY-szuka-pomocy-na-CITO%21%21%21/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212075-M%C3%B3j-Pan-umar%C5%82...ja-te%C5%BC-chc%C4%99...-%28?p=17352341#post17352341"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2120...1#post17352341[/COLOR][/URL]

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/694/20110730113700.jpg/"][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/9753/20110730113700.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Benie, nawet same w złej sytuacji, nigdy nie odmawiają pomocy innym potrzebującym... pokażmy ten drobiazg. Może właśnie tu znajdzie pomoc i domek.

Posted

Przepraszam za off, ale te psiaki równiez potrzebują pomocy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212037-Psy-z-pseudohodowli-potrzebują-pomocy?p=17349345&posted=1[/URL]

Posted

[quote name='Aimez_moi']Beda z Linka ludzie.....wiem to.....:)[/QUOTE]

Już zaczynaja być :)... pierwsze oznaki uspokojenia i wyciszenia...pierwsze oznaki oswajania się z nowym miejscem- Linek leży już prawie cały dzień przed budą i przyglada sie temu co dzieje się wokół. Już bez stresu, wrzasków, pobudzenia nadmiernego. Po prostu obserwuje.

Posted

[B][FONT=Tahoma]FINANSE LINCOLNA:[/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]10.09.2010 - bico - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]10.09.2010 - Aldrumka - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]10.09.2010 - tula - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]10.09.2010 - Macia - 60 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]10.09.2010 - Paulinken - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]13.09.2010 - Aimez_moi - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]15.09.2010 - Bamboo - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]15.09.2010 - Kapsel - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]15.09.2010 - p.Maciej Kraków - 300 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]16.09.2010 - p.Krystyna T.-K. Myszków - 10 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]20.09.2010 - wiking042 - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]20.09.2010 - BonaJ. - 60 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]20.09.2010 - matrioszka2 - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]20.09.2010 - bazarek holly101 - 100 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]22.09.2010 - Coronaaj - 105 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]22.09.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 150 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]22.09.2010 - P.H.U. TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna - 100 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.02.2011 - Coronaaj - 50 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]23.09.2010 - Anettta - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]27.09.2010 - Paulina_mickey - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]28.09.2010 - Paulina_mickey - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]28.09.2010 - agnieszka32 - 60 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]29.09.2010. - Pies Wolny - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]30.09.2010 - Freya73 i Dariusz - 45 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]30.09.2010 - zuzlikowa - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.10.2010 - BonaJ. - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.10.2010 - wiking042 - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.10.2010 - P.H.U. TOP System p.Arkadiusz I. Wiązowna - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.10.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.10.2010 - bico - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.10.2010 - as_ko - 35 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.10.2010 - haniabor - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]06.10.2010 - p.Tomasz W. Nowa Brzeźnica - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]07.10.2010 - Odi - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]11.10.2010 - Aimez_moi - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]11.10.2010 - Paulina_mickey - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]11.10.2010 - mestudio(za październik i listopad) - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]12.10.2010 - joshua_ada - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]18.10.2010 - Aldrumka(bazarek) - 100,40 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]19.10.2010 - Paulina_mickey(bazarek) - 20 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]20.10.2010 - Freya73(za 6 miesięcy) - 90 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]22.10.2010 - Yana(za październik) - 15 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]Wydatek nr 1 - odrobaczenie i preparat Arthrofos - 115 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]Wydatek nr 2 - hotel: 26-30.09.2010 - 5x15=75 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]Wydatek nr 3 - hotel: 01-31.10.2010 - 31x15=465[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]RAZEM - 619 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]27.10.2010 - Johaninalind - 90 zł(deklaracja stała za październik)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]28.10.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]29.10.2010 - PHU TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna - 30 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.11.2010 - BonaJ - 30 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]02.11.2010 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.11.2010 - Aldrumka(bazarek) - 111,80 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.11.2010 - Odi - 15 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.11.2010 - Pies Wolny - 30 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.11.2010 - bico - 30 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]05.11.2010 - Aimez_moi - 15 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.11.2010 - ecological - 60 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.11.2010 - haniabor - 30 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]10.11.2010 - Yana - 15 zł(deklaracja stała za listopad)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]19.11.2010 - mestudio - 15 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]25.11.2010 - zuzlikowa - 20 zł(deklaracja stała za listopad i grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]26.11.2010 - Anettta - 15 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]30.11.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.12.2010 - PHU TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna - 30 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.12.2010 - BonaJ - 30 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.12.2010 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.12.2010 - zuzlikowa - 10 zł(dopłata do deklaracji stałej za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.12.2010 - Odi - 15 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.12.2010 - Pies Wolny - 30 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.12.2010 - haniabor - 30 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]06.12.2010 - Aimez_moi - 15 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.12.2010 - bico 30 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]13.12.2010 - Yana - 15 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]13.12.2010 - Paulina_mickey - 30 zł(deklaracja stała za grudzień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]21.12.2010 - p.Grażyna R. Wiązowna - 120 zł(deklaracja stała za styczeń i luty 2011 r.)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]24.12.2010 - PHU TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna - 60 zł(deklaracja stała za styczeń i luty 2011 r.)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.01.2011 - BonaJ. - 30 zł(deklaracja stała za styczeń)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.01.2011 - Aimez_moi - 15 zł(deklaracja stała za styczeń)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.01.2011 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za styczeń)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]10.01.2011 - bico - 30 zł(deklaracja stała za styczeń)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]Wydatek nr 4 - hotel za listopad - 446 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]Wydatek nr 5 - hotel za grudzień - 465 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]RAZEM - 911 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]11.01.2011 - Odi - 15 zł(deklaracja stała za styczeń)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]11.01.2011 - Pies Wolny - 30 zł(deklaracja stała za styczeń)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]12.01.2011 - haniabor - 30 zł(deklaracja stała za styczeń)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]12.01.2011 - Yana - 15 zł(deklaracja stała za styczeń)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]12.01.2011 - Anettta - 30 zł(deklaracja stała za styczeń i luty)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]12.01.2011 - mestudio - 30 zł(deklaracja stała za styczeń i luty)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.02.2011 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za luty)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.02.2011 - BonaJ - 30 zł(deklaracja stała za luty)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.02.2011 - agnieszka32 - 90 zł(deklaracja stała za styczeń, luty, marzec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.02.2011 - Aimez_moi - 15 zł(deklaracja stała za luty)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.02.2011 - bico - 30 zł(deklaracja stała za luty)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.02.2011 - Odi - 15 zł(deklaracja stała za luty)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.02.2011 - Pies Wolny - 30 zł(deklaracja stała za luty)[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=3][B][FONT=Tahoma]10.02.2011 - Yana - 15 zł(deklaracja stała za luty)[/FONT][/B][/SIZE]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]21.02.2011 - haniabor - 30 zł(deklaracja stała za luty)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.03.2011 - BonaJ - 30 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.03.2011 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][B][FONT=Tahoma]01.03.2011 - bico - 30 zł(deklaracja stała za marzec)[/FONT][/B][/SIZE]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]05.03.2011 - Aimez_moi - 15 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]05.03.2011 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]05.03.2011 - Pies Wolny(deklaracja stała za marzec) - 30 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][B][FONT=Tahoma]05.03.2011 - Odi - 15 zł(deklaracja stała za marzec) - 15 zł[/FONT][/B][/SIZE]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]07.03.2011 - Wydatek nr 4:[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]- hotel styczeń 2011 - 465 zł.[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]- hotel luty 2011 - 420 zł.[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]- hotel marzec 2011 - 465 zł.[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma]RAZEM - 797,20 zł[/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]07.03.2011 - mestudio - 15 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]09.03.2011 - BonaJ - 30 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]09.03.2011 - 30 zł PHU TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna - 30 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]11.03.2011 - Yana - 15 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]11.03.2011 - Anettta - 30 zł(deklaracja stała za marzec i kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]16.03.2011 - haniabor - 30 zł(deklaracja stała za marzec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]17.03.2011 - Paulina_mickey - 45 zł(deklaracja stała za styczeń, luty, marzec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]17.03.2011 - Paulina_mickey - 80 zł(bazarek)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.04.2011 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.04.2011 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.04.2011 - BonaJ - 30 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.04.2011 - Aimez_moi - 15 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.04.2011 - Odi - 15 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.04.2011 - Pies Wolny - 30 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.04.2011 - bico - 30 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]05.04.2011 - 30 zł PHU TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]RAZEM - 1.297,20 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]07.04.2011 - Wydatek nr 6:[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]- hotel kwiecień 2011 - 450 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]11.04.2011 - Yana - 15 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]14.04.2011 - haniabor - 30 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/FONT][/B]

[FONT=Tahoma][B][SIZE=3]18.04.2011 - mestudio - 15 zł(deklaracja stała za kwiecień)[/SIZE][/B][/FONT]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]02.05.2011 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za maj)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]02.05.2011 - bico - 30 zł(deklaracja stała za maj)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]02.05.2011 - Aimez_moi - 15 zł(deklaracja stała za maj)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]02.05.2011 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł(deklaracja stała za maj)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.05.2011 - Pies Wolny - 30 zł(deklaracja stała za maj)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]04.05.2011 - Odi - 15 zł(deklaracja stała za maj)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]06.05.2011 - BonaJ - 30 zł(deklaracja stała za maj)[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=3][B][FONT=Tahoma]15.05.2011 - Yana - 15 zł(deklaracja stała za maj)[/FONT][/B][/SIZE]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]26.05.2011 - BonaJ - 30 zł(deklaracja stała za maj)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]27.05.2011 - 60 zł PHU TOP SYSTEM p.Arkadiusz I. Wiązowna(deklaracja stała za maj i czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=3][B][FONT=Tahoma]27.05.2011 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł(deklaracja stała za czerwiec)[/FONT][/B][/SIZE]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]31.05.2011 - Wydatek nr 7:[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]- hotel maj 2011 - 465 zł[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]- hotel czerwiec - 450 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]31.05.2011 - Wydatek nr 8:[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]- preparat przeciw kleszczom - 51 zł[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=3][B][FONT=Tahoma]26.04.2011 - Freya73 - 45 zł(deklaracja stała za kwiecień, maj i czerwiec) - 45 zł[/FONT][/B][/SIZE]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.06.2011 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]02.06.2011 - haniabor - 60 zł(deklaracja stała za maj i czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.06.2011 - Odi - 15 zł(deklaracja stała za czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]03.06.2011 - Pies Wolny - 30 zł(deklaracja stała za czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]06.06.2011 - Aimez_moi - 15 zł(deklaracja stała za czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.06.2011 - mestudio - 15 zł(deklaracja stała za czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]13.06.2011 - Yana - 15 zł(deklaracja stała za czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]21.06.2011 - bico - 30 zł(deklaracja stała za czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]27.06.2011 - Bona J. - 30 zł(deklaracja za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]29.06.2011 - agnieszka32 - 120 zł(deklaracja za maj, czerwiec, lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]29.06.2011 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł(deklaracja stała za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]29.06.2011 - p.Arkadiusz I. Wiązowna - 30 zł(deklaracja stała za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.07.2011 - wiking042 - 15 zł(deklaracja stała za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.07.2011 - Aimez_moi - 15 zł.(deklaracja stała za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]05.07.2011 - bico - 30 zł.(deklaracja stała za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]02.07.2011 - Wydatek nr 9 - 200 zł. - zaliczka na kastrację[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.07.2011 - Pies Wolny - 30 zł.(deklaracja stała za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]08.07.2011 - Odi - 15 zł.(deklaracja stała za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]20.07.2011 - Wydatek nr 10 - 500zł. przelane do Fundacji BERNARDYN na karmę, diagnozę i leczenie Lincolna.[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]21.07.2011 – Yana – 15 zł.(deklaracja stała za lipiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]22.07.2011 – Anettta – 30 zł.(deklaracja stała za maj i czerwiec)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]27.07.2011 - p.Grażyna R. Wiązowna - 60 zł.(deklaracja stała za sierpień)[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Tahoma][SIZE=3]01.08.2011 – bico – 30 zł.(deklaracja stała za sierpień)[/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=3]01.08.2011 - mparsley - 15 zł.(deklaracja stała za sierpień)[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]01.08.2011 - Freya73 - 90 zł.(deklaracja stała za VIII,IX,X,XI,XII)[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]01.08.2011 - wiking042 - 15 zł.(deklaracja stała za sierpień)[/SIZE][/B]

[SIZE=3][B][COLOR=red][FONT=Tahoma]RAZEM - 441,20 zł – stan na dzień 02.08.2011 r.[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

Posted

Czy doszla juz moja wplata w wysokosci 90 zl gdyz nie widze jej w rozliczeniu?

Jest to wplata do konca 2011 roku za miesiace: lipiec, sierpien, wrzesien, pazdziernik, listopad i grudzien.

Posted

[quote name='Freya73']Czy doszla juz moja wplata w wysokosci 90 zl gdyz nie widze jej w rozliczeniu?

Jest to wplata do konca 2011 roku za miesiace: lipiec, sierpien, wrzesien, pazdziernik, listopad i grudzien.[/QUOTE]

Owszem. Doszła wczoraj.
Aktualizacja widoczna powyżej.

Posted

[quote name='Pies Wolny']Wracam do problemu kojcowego - wszystko wiem, bo już pisałaś po kawałku o tym. Upieram się przy odpromieniowaniu, nawet z tzw. ostrożności procesowej, bo w dłuższym czasie daje bardzo dobre efekty. Kamule są obłędnie dobre.
W sprawie zamykania w ścianach. Mieliśmy kiedyś psa Hektora - dziecko naszej Finy, bardzo stare dzieje. Ten gostek miał hopla nie na punkcie kojca, bo w nim nigdy nie siedział, ale na punkcie zamkniętych pomieszczeń. Jeśli się zamknęło Gościa w łazience, żeby nie uszkodził fachowców, bo w chałupie była budowa - to wyszedł z drzwiami w zębach. Jeśli został zamknięty w kuchni - to wyszedł z drugimi drzwiami w zębach. Potem jak zaadaptowali Go znajomi - wyszedł z salonu przez szklane drzwi i spryciula nawet się nie zadrasnął. Zawsze, gdy zatrzasnęły się drzwi do pomieszczenia, gdzie przebywał miał natychmiast chęć opuszczenia tego pomieszczenia w tempie turbodoładowanym. Jeśli drzwi były pootwierane był najłagodniejszym onkiem na świecie. Ostatecznie trafił do hodowli koni - tam był szczęśliwy. Jednak największą radochę miał z przeskakiwania płota i ..... dawaniu dyla w przestrzeń. Wracał potem zlochany jak dzikus i było na dwa dni ok. Pewnego razu dał w długą i tyle Go widzieli. Obecnie Krucha zaczyna na zamknięte drzwi reagować podobnie. Trzeba kupić nowe.
Może trzeba Linkowi więcej luzu i przestrzeni.[/QUOTE]

Wybacz, że dopiero teraz odpisuję... muszę ścigać sie z netem niestety.

Oczywiście przekazała wszystkie Twoje sugestie do Fundacji... najlepiej będą wiedziec jak je wykorzystać już na miejscu. Moje odniesienia jednak nie zawsze opierają się na bezposredniej wiedzy co do warunków, a nawet kilkugodzinna wizyta nocna nie daje mi ku temu kompetencji:)...

Benie to takie dziwoki :), które przestrzeń bardzo kochają... i nawet nie muszą z niej bezpośrednio w nadmiarze korzystać, ale "wpatrywać się" i mieć wrażenie wolności i dalekiego horyzontu, bardzo lubią. I bywa, że drzwi wtedy przeróżnie wyglądają i wymagają wymiany :)... moje także, niestety, mają ślady Zuzolindy młodszej:evil_lol:.

Z Linkiem przyjęty został plan działania taki punktowy i jest skutecznie realizowany:

1. natychmiast zapobiec bólowi , zdiagnozować, wyleczyć ...
na bieżąco realizowany, a przy okazji udało się i wykastrować chłopaka( mniej testosteronu, mnie adrenaliny... jest szansa na wyciszenie), obciąć pazur wrastający w opuszek i wyczyścić ropień powstały w związku z tym...

2. zlikwidować niedobór masy ciała i mięśniowy... ten punkt daje się realizować na razie fragmentarycznie- Linek pięknie je i dostaje 3 x dziennie pełne michy gotowanego jedzenia z dodatkami( a to serek, a to żółteczko, a to gnata gigantycznego...).
Nieco gorzej z wybieganiem chłopaka... teraz nie specjalnie można go wyprowadzać na spacery, na wybieg ... trzeba coś pokombinować, by umożliwić mu słusznie sugerowane "Może trzeba Linkowi więcej luzu i przestrzeni."

Można zacząć starą metodą- "na kiełbaskę", ale wtedy wracamy do starych mechanizmów i uniemożliwiamy na przyszłość pracę nad przekierowaniem zachowania Linka w kierunku podporzadkowania go człowiekowi, a nie podporządkowaniu człowieka Linkowi.
Nie wolno nam sie teraz uwstecznić- jeśli ma mieć szansę na adopcję, Linek musi iść do przodu, a nie utrwalać stare nawyki.

Kombinujemy nad tym, by dobudować Linkowi wybieg przed kojcem, co umożliwiałoby mu swobodne wychodzenie i rozruszanie mięśni, a jednocześnie nie zakłócało funkcjonowania pozostałych psów i opieki nad nimi- poczatkowo rozpatrywane było 27m2, ale niestety nie zmieści się... musimy poprzestać na wybiegu 16m2 dla Linka.
Na jak długo będzie ten wybieg Linkowi potrzebny? Dziś trudno określić, ale jednoznacznie stanowi szansę zapewnienia mu koniecznego ruchu i jednocześnie umożliwia "swobodne" uczestniczenie w życiu psiaków i ludzi... daje możliwość uczenia się przez obserwację... a jednocześnie nie narazi go na warunki w których ponownie mogłoby dojść do nawrotu stanów zapalnych.

Jako, że potrzebne są w związku z tym środki na materiały("robocizna" zostanie wykonana we własnym zakresie), już powoli przygotowuję bazarek "kojcowy" dla Linka i bardzo proszę o pomoc w każdej możliwej postaci (najchętniej bazarkowej, fantowej, finansowej, w propagowaniu...). Dziś jeszcze podliczę potrzebne na ten cel środki i przekażę informację już konkretną.

Posted

[INDENT] [SIZE=3][COLOR=royalblue][B][COLOR=red][SIZE=4][SIZE=2][COLOR=black]Poprawione i uaktualnione...[/COLOR][/SIZE]

KONTO do wpłat z deklaracji[/SIZE] pozostaje bez zmian... to konto bico.
Dziękuję bico:loveu:
[/COLOR]
DEKLARACJE STAŁE,[/B][SIZE=2] czyli [/SIZE][B]
Opiekunowie Wirtualni Lincolna-[/B][SIZE=2] Pies Wolny, ANETTTA, zuzlikowa, Aimez_moi, Paulina_mickey, agnieszka32, Grażyna R, Arkadiusz I, Odi, haniabor, Yana, Freya73(do 12.2011), mparsley , bico[/SIZE][B]... dziękuję w imieniu Lincolna.[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red]
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=Red][B][U][URL="http://img844.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img844.imageshack.us/img844/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/U][/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=royalblue][B]1 dzień miesiąca[/B] - wiking042 - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień ,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[/SIZE][SIZE=2][B]pozostaje:loveu:[/B][/SIZE]... sierpień
[SIZE=2][COLOR=royalblue][B]2 dzień miesiąca[/B] - Pies Wolny - 15 zł[COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2],grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]:loveu:
[B]3 dzień miesiąca[/B] - ANETTTA - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listop[COLOR=black]a[/COLOR][COLOR=black]d,grudzień[/COLOR],styczeń, luty,marzec,kwiecień,...(...)..[B].pozostaje:loveu:[/B]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]4 dzień miesiąca[/B] - bico - 15 z[COLOR=Black]ł...październik,[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[/SIZE][SIZE=2][B]pozostaje:loveu:[/B][/SIZE]..[SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]sierpień[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]5 dzień miesiąca[/B] - bico - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]...październik[/COLOR], listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[/SIZE][SIZE=2][B]pozostaje:loveu:[/B][/SIZE]...[SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]sierpień[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue][B]6 dzień miesiąca[/B] - zuzlikowa - 15 zł[COLOR=Black]...październik, listopad,grudzień... brak[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] styczeń-sierpień( uregulowany przelewem 120zł na konto BUDRYSEK za koszty transportu Linka do Fundacji )... [B]pozostaje:loveu:[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]
[B]7 dzień miesiąca[/B] - Aimez_moi - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue],[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień ,maj.czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]...[COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR]
[B]8 dzień miesiąca [/B]- Paulina_mickey - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listopad, grudzień.styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj, czerwiec(5zł)[/SIZE][SIZE=2]...[B]pozostaje(bazarki ogłoszeniowe):loveu:
[/B][COLOR=royalblue][B]9 dzień miesiąca[/B] - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad...styczeń, luty, marzec[/SIZE][SIZE=2],...,maj, czerwiec, lipiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2] [COLOR=royalblue][B]10 dzień miesiąca[/B] - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad...styczeń, luty, marzec[/SIZE][SIZE=2],...,maj, czerwiec, lipiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue]11 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,maj(czerwiec?),lipiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 12 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty.marzec,kwiecień,maj,maj(czerwiec?),lipiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]13 dzień miesiąca [/B]- Freya73 - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listopad,grudzień,styczeń,luty,m arzec[/SIZE][SIZE=2],kwiecień, maj i czerwiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje do końca 2011r:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]...sierpień, wrzesień, październik, listopad, grudzień
[SIZE=2] [COLOR=royalblue][B]14 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty.,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:... [/B]sierpień[/COLOR][/COLOR]
[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=royalblue][B]15 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue],[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:...[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]sierpień[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]16 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:...[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]sierpień[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]17 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:...[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]sierpień[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2] [COLOR=royalblue]18 dzień miesiąca - mestudio - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień...,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]19 dzień miesiąca[/B] - Arkadiusz I.- 15zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]20 dzień miesiąca[/B] -Arkadiusz I. -15zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B]
[COLOR=royalblue][B]21 dzień miesiąca [/B]- Odi - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje:loveu:[/B]
[COLOR=royalblue][B]22 dzień miesiąca[/B] - Pies Wolny - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje[/B][/SIZE][SIZE=2]:loveu:
[COLOR=royalblue] [B]23 dzień miesiąca[/B]- haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik,[/COLOR][/COLOR] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,[/SIZE][SIZE=2]maj,czerwiec[/SIZE][SIZE=2]...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2] [COLOR=royalblue] [B]24 dzień miesiąca [/B]- haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik,[/COLOR][/COLOR] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień, maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec[/SIZE][SIZE=2]...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2] [COLOR=royalblue][COLOR=Black] [COLOR=RoyalBlue][B]25 dzień miesiąca [/B]-[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=blue]mparsley- 15zł..[/COLOR][B][COLOR=blue].[/COLOR][/B][COLOR=blue](od sierpnia)...[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]sierpień[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 26 dzień miesiąca -[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 27 dzień miesiąca -[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 28 dzień miesiąca -[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue]
[B]29 dzień miesiąca - [/B]Yana- 15zł[/COLOR][/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR], listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR],grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec[/SIZE][SIZE=2]...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B] pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 30 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]dzień miesiąca -[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 31 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]dzień miesiąca -[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [B][COLOR=royalblue]

[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue][COLOR=black]JOHANNALIND w listopadzie zrezygnowała z 6 dni (25-28 i 30-31)...
mparsley... zadeklarowała wpłaty od sierpnia 2011 :) ...za dzień 25-ty na stałe.
[/COLOR]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]...rozpisałam i uzupełniłam wpłaty deklaracji za ubiegły okres, bieżący oraz zaznaczyłam, które deklaracje są kontynuowane[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]... zerknijcie proszę, czy czegoś nie pominęłam.
[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=royalblue]
[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]Na ten moment mam informacje od 14 osób... zabezpieczone [B]23 x 15zł tj. 345zł.[/B].. dziękuję w imieniu Linka.[/COLOR][/COLOR][/SIZE] [/INDENT]

Posted

[B][SIZE=5]L[/SIZE][/B][SIZE=5][B][SIZE=5]incoln[/SIZE] sprzedaje serduszko swoje...na stałe([SIZE=3]deklaracje stałe[/SIZE])...
[/B][/SIZE][SIZE=7][B]
[SIZE=6]KALENDARZ Lincolna:[/SIZE][/B][/SIZE][COLOR=Red][B][SIZE=6]
[/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=5][B]
[SIZE=3]_Pierwszy dzień miesiąca...wiking042...[URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_drugi dzień miesiąca...Pies Wolny...[/SIZE][/B][/SIZE][SIZE=3][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_trzeci dzień m-ca...ANETTTA...[URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_czwarty dzień m-ca...bico...[URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_piąty dzień m-ca...bico...[URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_szósty dzień m-ca...zuzlikowa...[URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/B][B]
_siódmy dzień m-ca...Aimez_moi...[/B][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/B]
[B]_ósmy dzień m-ca...Paulina_mickey...[/B][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_dziewiąty dzień m-ca...agnieszka32...[/B][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_dziesiąty dzień m-ca...agnieszka32...[/B][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/B]
[B] _jedenasty dzień m-ca...BonaJ...[/B][/SIZE][SIZE=3][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/B][/SIZE]......?
[SIZE=3][B]_dwunasty dzień m-ca...BonaJ...[/B][/SIZE][SIZE=3][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/B][/SIZE].......?
[SIZE=3][B] _trzynasty dzień m-ca...Freya73( do końca 2011r)...[/B][/SIZE][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_czternasty dzień m-ca...Grażyna R...[/SIZE][/B][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]_piętnasty dzień m-ca...Grażyna R...[/SIZE][/B][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]_szesnasty dzień m-ca...Grażyna R...[/SIZE][/B][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B][B][SIZE=3]
_siedemnasty dzień m-ca...Grażyna R...[/SIZE][/B][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B][B][SIZE=3]
_osiemnasty dzień m-ca...mestudio...[/SIZE][/B][SIZE=3][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/B][/SIZE].......?[B][SIZE=3]
[/SIZE][/B][SIZE=3][B] _dziewiętnasty dzień m-ca...Arkadiusz I...[/B][/SIZE][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B]_dwudziesty dzień m-ca...Arkadiusz I...[/B][/SIZE][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
[SIZE=3][B]-dwudziesty pierwszy dzień m-ca...Odi...[/B][/SIZE][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B][SIZE=3][B]
_dwudziesty drugi dzień m-ca...Pies Wolny...[/B][B][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/B]
[/SIZE][B]_dwudziesty trzecie dzień m-ca...haniabor...[SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE]
_dwudziesty czwarty dzień m-ca...haniabor...[SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
_[B]dwudziesty piaty dzień m-ca...[/B][B]mparsley( od sierpnia 2011)...[/B][B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
[B] _dwudziesty szósty dzień m-ca..[/B][B]
_dwudziesty siódmy dzień m-ca...[/B][B]
_dwudziesty ósmy dzień m-ca...[/B][B]
_dwudziesty dziewiąty dzień m-ca...Yana[/B] [B][SIZE=3][URL="http://img806.imageshack.us/i/sercem.jpg/"][IMG]http://img806.imageshack.us/img806/6541/sercem.jpg[/IMG][/URL]
_trzydziesty dzień m-ca...[/SIZE][/B]
[B]_trzydziesty pierwszy dzień m-ca...[/B]
[SIZE=6]
[B]Dziękujemy...[/B][/SIZE] [SIZE=6]za [B][SIZE=7][COLOR=Red]23[/COLOR][/SIZE][COLOR=Red]bezpieczne dni [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=6][B]Lincolna[/B][/SIZE][SIZE=6][COLOR=Red][SIZE=2](co do 3 nie mam jasności- brak odpowiedzi)[/SIZE][/COLOR][B]
[SIZE=4] ... agresora, który z ręki je, ale jeszcze nie zaufał człowiekowi na tyle by oddać mu przewodnictwo ![/SIZE][/B]
[/SIZE] [B]

Każdy dzień...to 1 serduszko...to 15zł...[/B]

[SIZE=5][B][SIZE=6][COLOR=Red][SIZE=7][SIZE=5]Serdecznie dziękujemy...[/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=6][COLOR=Red][SIZE=7][SIZE=4]mamy jeszcze [/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=6][COLOR=Red][SIZE=7][SIZE=4]26-28[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=6][COLOR=Red][SIZE=7][SIZE=4] dzień m-ca i [/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=6][COLOR=Red][SIZE=7][SIZE=4]30- 31[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=6][COLOR=Red][SIZE=7][SIZE=4] dzień m-ca...może serce Lincolna bije i dla Ciebie?[/SIZE][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][COLOR=Red][B][SIZE=6]
[/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=5]
[/SIZE]