Paulina_mickey Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ja także będę starała się wpłacać na chłopaka kiedy tylko będe mogła. W najbliższym czasie wystawię też na Niego bazarek ogłoszeniowy-tylko uwinę się z obecnym. Quote
BUDRYSEK Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Linusiu trzymam kciuki zebys szybko wrocil do zdrowka!!! :) Quote
zuzlikowa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [SIZE=3][COLOR=royalblue][B][COLOR=red][SIZE=4]KONTO do wpłat z deklaracji[/SIZE] pozostaje bez zmian... to konto bico. Dzięki bico:) [/COLOR] DEKLARACJE STAŁE... Opiekunowie Wirtualni Lincolna:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=royalblue]1 dzień miesiąca - wiking042 - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]2 dzień miesiąca[/B] - Pies Wolny - 15 zł[COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2],grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]:loveu: [B]3 dzień miesiąca[/B] - ANETTTA - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listop[COLOR=black]a[/COLOR][COLOR=black]d,grudzień[/COLOR],styczeń, luty,marzec,kwiecień,...(...)..[B].pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 4 dzień miesiąca - bico - 15 z[COLOR=Black]ł...październik,[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 5 dzień miesiąca - bico - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]...październik[/COLOR], listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]6 dzień miesiąca[/B] - zuzlikowa - 15 zł[COLOR=Black]...październik, listopad,grudzień.............brak[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] styczeń-lipca... [B]pozostaje:loveu:[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]7 dzień miesiąca[/B] - Aimez_moi - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue],[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad,grudzień,styczeń,luty,,marzec,kwiecień,maj.czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]...[COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR] [B]8 dzień miesiąca [/B]- Paulina_mickey - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listopad, grudzień.styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj, czerwiec(5zł)[/SIZE][SIZE=2]...[B]pozostaje(bazarki ogłoszeniowe):loveu:[/B] [COLOR=royalblue]9 dzień miesiąca - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad...styczeń, luty, marzec[/SIZE][SIZE=2],...,maj, czerwiec, lipiec [/SIZE] [SIZE=2] [COLOR=royalblue]10 dzień miesiąca - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad...styczeń, luty, marzec[/SIZE][SIZE=2],...,maj, czerwiec, lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]11 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,maj(czerwiec?),lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 12 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty.marzec,kwiecień,maj,maj(czerwiec?),lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 13 dzień miesiąca - Freya73 - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec[/SIZE][SIZE=2],kwiecień, maj i czerwiec [COLOR=royalblue][B]14 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty.,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR] [/SIZE] [SIZE=2][COLOR=royalblue][B]15 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue],[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]16 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]17 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2] [COLOR=royalblue]18 dzień miesiąca - mestudio - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień...,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]19 dzień miesiąca[/B] - Arkadiusz I.- 15zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]20 dzień miesiąca[/B] -Arkadiusz I. -15zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [COLOR=royalblue][B]21 dzień miesiąca [/B]- Odi - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje:loveu:[/B] [COLOR=royalblue][B]22 dzień miesiąca[/B] - Pies Wolny - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje[/B][/SIZE][SIZE=2]:loveu: [COLOR=royalblue] 23 dzień miesiąca- haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik,[/COLOR][/COLOR] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,[/SIZE][SIZE=2]maj,czerwiec[/SIZE][SIZE=2] [COLOR=royalblue] 24 dzień miesiąca - haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik,[/COLOR][/COLOR] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec[/SIZE][SIZE=2] [COLOR=royalblue][COLOR=Black] [COLOR=RoyalBlue]25 dzień miesiąca -[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]........[B](rezygnacja 11.2010)[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 26 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]........[B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 27 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]......[B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 28 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR].......[B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 29 dzień miesiąca - Yana- 15zł[/COLOR][/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR], listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR],grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec[/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 30 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]......[B](rezygnacja 11.2010).[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 31 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]........[B](rezygnacja 11.2010)[/B] [B][COLOR=royalblue] [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]...rozpisałam i uzupełniłam wpłaty deklaracji za ubiegły okres oraz zaznaczyłam, które deklaracje są kontynuowane[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]... zerknijcie proszę, czy czegoś nie pominęłam. [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=royalblue] [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]Na ten moment mam informacje od 8 osób...[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=royalblue] [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=3][COLOR=royalblue] [/COLOR][/SIZE] Quote
BUDRYSEK Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [B][SIZE=4][COLOR=red]bardzo dziękuje Wszystkim ktorzy podtrzymali swoje deklaracje :) Jestescie Wspaniali!!! :)[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]a Lincoln jest tego wart! :)[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
zuzlikowa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Poprosiłam bico o przelanie kwoty 500zł na bieżące potrzeby LINCOLNA- wyżywienie, diagnozę, leczenie... Linuś od zaraz-czyli dziś, dostaje [B]leczniczą dawkę arthroflexu 5ml/dzień,dalacin(antybiotyk) i caprodyl (kontynuacja rimadylu).[/B] Linek nie specjalnie miał dzisiaj ochotę na zaprzyjaźnianie się z Fundacją, a wprost- nie miał na to ochoty... jeszcze się dobudza i oswaja z nowym miejscem i człowiekiem. Jednak ewidentnie, był baaaaaaardzo głodny i zjadł górę ryżu z kurczaczymi kadłubkami, a jeszcze o dokładkę dopraszał i warzywa zupełnie mu nie przeszkadzały. Quote
zuzlikowa Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Do BUDRYSEK: [QUOTE]... zmykaj, Ty- Następna Wspaniała spać i [B]jutro policz koszta podróży Linka.[/B] Dzięki, że pojechałaś z nami:)... i spokojnej nocy wszystkim. .[/QUOTE] No i dostałam informację...policz se sama. Więc liczę: 600km z autem spalajacym 8l/100km... 5,20zł srednio cena...wyszło mi 249,60zł . Z tego moje zobowiązania z deklaracji zaległych za okres styczeń- sierpień, czyli 120zł, przelewam na konto BUDRYSEK i pozostaje do uregulowania za zwrot kosztów transportu do Fundacji [B]130zł.[/B] Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ja mam trochę poślizgu z tymi wpłatami, dlatego nadganiam bazarkami, żeby mu wpłacać coś od czasu do czasu. I tak będzie ciągle. Nie rezygnuje ze wspierania go finansowo. Quote
zuzlikowa Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Ja mam trochę poślizgu z tymi wpłatami, dlatego nadganiam bazarkami, żeby mu wpłacać coś od czasu do czasu. I tak będzie ciągle. Nie rezygnuje ze wspierania go finansowo.[/QUOTE] Wiem Paulina i nie ma co się już nad tym rozwodzić... bazarki ogłoszeniowe na Linka wpisuję w deklaracje ok?[B]...to zapiszę,że "pozostaje(bazarki ogłoszeniowe)" - może być?[/B] Ja także jestem na poślizgu, ale uzupełnię moję"wpłaty"(na dziś to jest 105zł) deklaracyjne dopłacając do kosztów transportu Linka do Fundacji...czekam tylko na BUDRYSEK. Quote
zuzlikowa Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Jeśli gdzieś umknęło to wstawiam informację po raz wtóry: [SIZE=3][COLOR=royalblue][B][COLOR=red][SIZE=5]KONTO do wpłat z deklaracji[/SIZE] pozostaje[SIZE=5] bez zmian[/SIZE]... To konto bico. Dzięki wielkie bico:smile: [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='zuzlikowa']Wiem Paulina i nie ma co się już nad tym rozwodzić... bazarki ogłoszeniowe na Linka wpisuję w deklaracje ok?[B]...to zapiszę,że "pozostaje(bazarki ogłoszeniowe)" - może być?[/B] Ja także jestem na poślizgu, ale uzupełnię moję"wpłaty"(na dziś to jest 105zł) deklaracyjne dopłacając do kosztów transportu Linka do Fundacji...czekam tylko na BUDRYSEK.[/QUOTE] Tak, jak uwinę się z tym bazarkiem to następny będzie m. in na Lincolna także myślę, że nawet 100zł może wpaść jeśli wszystko się sprzeda. Ale jeszcze z tydzień, aż ten zakończę. Quote
ANETTTA Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [B]ja tez podtrzymuje deklaracje[/B][COLOR=red] i prosze innych w miare mozliwości o to samo [/COLOR] [B] to że linuś jest w Fundacji nie zwalnia nas z opłat za niego [/B] a i moje załegłe wplaty poleciały przedwczoraj ... Quote
Pies Wolny Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Odi , oczywiście także pozostaje - nie ma innej opcji ! Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Pies Wolny']Odi , oczywiście także pozostaje - nie ma innej opcji ![/QUOTE] Dziękujemy w imieniu Linka!...a to Ci dopiero- Odi nie ma innej opcji :) ! Tulasy dla Odi! Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='ANETTTA'][B]ja tez podtrzymuje deklaracje[/B][COLOR=red] i prosze innych w miare mozliwości o to samo [/COLOR] [B] to że linuś jest w Fundacji nie zwalnia nas z opłat za niego [/B] a i moje załegłe wplaty poleciały przedwczoraj ...[/QUOTE] Dziękuję... Nie specjalnie wysilałam się wtedy gdy miałam do czynienia z psiakami w fundacjach, ale ostatnio nie dobrze dzieje się i w fundacjach,stowarzyszeniach... szczególnie tych bez OPP... a sytuacje tej Fundacji znam( i nie chodzi o jakieś bidowanie, jedynie stwierdzenie, że przekazując do nich psiaki, mam pełną świadomość, że wpływy, z darowizn celowych pochodzą... tak więc jak nie ma ich wykazanych na "koncie" psiaka, to nie ma ich w ogóle... a "przyczyniając się" do przejęcia psiaka przez Fundację, muszę pamiętać, że psiak od momentu przejęcia przez Fundację nie staje się zdrowy, powietrzem żywić się nie może, jajeczka same mu nie odpadną, a częstokroć wymaga jeszcze wspomagania farmakologicznego i rewalidacji...) stąd moja prośba o utrzymanie deklaracji. A nadto, czyż Linek, Alik, Natalka, Marcinek, Boguś, Felek, Fela, Wiktor, Klaudiusz, Szekspir, Czaruś, Stefcio to nie nasze psiaki? ...psiaki z dogo? Czemuż nie możemy zostać ich wirtualnymi opiekunami, pomagając w ich utrzymaniu i leczeniu...[B]to grupa psiaków, którym sami nie byliśmy w stanie do końca pomóc(z różnych powodów - wiek, potrzeba opieki rewalidacyjnej i geriatrycznej, zachowanie)[/B]. Wiktor już ma grupę swoich wirtualnych opiekunów z dogo... może i następnym się też uda. Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [SIZE=3][COLOR=royalblue][B][COLOR=red][SIZE=4]KONTO do wpłat z deklaracji[/SIZE] pozostaje bez zmian... to konto bico. Dzięki bico:smile: [/COLOR] DEKLARACJE STAŁE... Opiekunowie Wirtualni Lincolna:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=royalblue]1 dzień miesiąca - wiking042 - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]2 dzień miesiąca[/B] - Pies Wolny - 15 zł[COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2], listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2],grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]:loveu: [B]3 dzień miesiąca[/B] - ANETTTA - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listop[COLOR=black]a[/COLOR][COLOR=black]d,grudzień[/COLOR],styczeń, luty,marzec,kwiecień,...(...)..[B].pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 4 dzień miesiąca - bico - 15 z[COLOR=Black]ł...październik,[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 5 dzień miesiąca - bico - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Black]...październik[/COLOR], listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]6 dzień miesiąca[/B] - zuzlikowa - 15 zł[COLOR=Black]...październik, listopad,grudzień... brak[/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] styczeń-sierpnia uregulowany przelewem 120zł na konto BUDRYSEK za koszty transportu Linka do Fundacji ... [B]pozostaje:loveu:[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]7 dzień miesiąca[/B] - Aimez_moi - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue],[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad,grudzień,styczeń,luty,,marzec,kwiecień,maj.czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]...[COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR] [B]8 dzień miesiąca [/B]- Paulina_mickey - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listopad, grudzień.styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj, czerwiec(5zł)[/SIZE][SIZE=2]...[B]pozostaje(bazarki ogłoszeniowe):loveu:[/B] [COLOR=royalblue]9 dzień miesiąca - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad...styczeń, luty, marzec[/SIZE][SIZE=2],...,maj, czerwiec, lipiec [/SIZE] [SIZE=2] [COLOR=royalblue]10 dzień miesiąca - agnieszka32 - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad...styczeń, luty, marzec[/SIZE][SIZE=2],...,maj, czerwiec, lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue]11 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,maj(czerwiec?),lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 12 dzień miesiąca - BonaJ - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty.marzec,kwiecień,maj,maj(czerwiec?),lipiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] 13 dzień miesiąca - Freya73 - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik,listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec[/SIZE][SIZE=2],kwiecień, maj i czerwiec [COLOR=royalblue][B]14 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty.,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black][B]pozostaje:loveu:[/B][/COLOR][/COLOR] [/SIZE] [SIZE=2][COLOR=royalblue][B]15 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue],[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]16 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][B]17 dzień miesiąca[/B] - Grażyna R. - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2] [COLOR=royalblue]18 dzień miesiąca - mestudio - 15 zł[/COLOR]...październik,listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień...,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]19 dzień miesiąca[/B] - Arkadiusz I.- 15zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] [B]20 dzień miesiąca[/B] -Arkadiusz I. -15zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń, luty,marzec,kwiecień,maj,czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec....[B]pozostaje:loveu:[/B] [COLOR=royalblue][B]21 dzień miesiąca [/B]- Odi - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje:loveu:[/B] [COLOR=royalblue][B]22 dzień miesiąca[/B] - Pies Wolny - 15 zł[/COLOR]...październik, listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec,[/SIZE][SIZE=2]lipiec...[B]pozostaje[/B][/SIZE][SIZE=2]:loveu: [COLOR=royalblue] 23 dzień miesiąca- haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik,[/COLOR][/COLOR] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,[/SIZE][SIZE=2]maj,czerwiec[/SIZE][SIZE=2] [COLOR=royalblue] 24 dzień miesiąca - haniabor -15zł[COLOR=Black]...październik,[/COLOR][/COLOR] listopad,grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec[/SIZE][SIZE=2] [COLOR=royalblue][COLOR=Black] [COLOR=RoyalBlue]25 dzień miesiąca -[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]........[B](rezygnacja 11.2010)[/B] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 26 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]........[B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 27 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]......[B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue] 28 dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR].......[B](rezygnacja 11.2010)[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 29 dzień miesiąca - Yana- 15zł[/COLOR][/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR], listopad[/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=Black],[/COLOR][/COLOR],grudzień,styczeń,luty,marzec,kwiecień,maj,[/SIZE][SIZE=2]czerwiec[/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 30 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]......[B](rezygnacja 11.2010).[/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=RoyalBlue] 31 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=RoyalBlue]dzień miesiąca -JOHANNALIND[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue] -15zł[/COLOR][COLOR=royalblue][COLOR=Black]...październik[/COLOR][/COLOR]........[B](rezygnacja 11.2010)[/B] [B][COLOR=royalblue] [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=black]...rozpisałam i uzupełniłam wpłaty deklaracji za ubiegły okres oraz zaznaczyłam, które deklaracje są kontynuowane[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]... zerknijcie proszę, czy czegoś nie pominęłam. [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=royalblue] [/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=2][COLOR=royalblue][COLOR=black]Na ten moment mam informacje od 8 osób... zabezpieczone 13 x 15zł tj. 195zł...dziękuję w imieniu Linka. [/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Pokażę Wam najpierw, jaka to gromadka otacza teraz Linusia... jeszcze nie w bezpośrednim kontakcie, bo Linek ewidentnie teraz jeszcze na NIE nastawiony i do ludzi i do psów... choć na konie spogląda z obojętnością. [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/269/1002992gm.jpg/"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/3521/1002992gm.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Mój Aluś... zupełnie nie chciał mieć ze mną i z BUDRYSEK do czynienia:shake:...ale podgladał z ukradka co robimy :cool3: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/807/1002979.jpg/"][IMG]http://img807.imageshack.us/img807/7100/1002979.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Stefcio,psiak, który też już miał nie żyć od dawna, ułożył się pod nogami BUDRYSEK i spał smacznie. [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/803/1002980.jpg/"][IMG]http://img803.imageshack.us/img803/421/1002980.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Jasio, następny benio ze wskazaniem- igła, a jednak pieścić się chce nadal i nadal jest radosny... [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/607/1002984.jpg/"][IMG]http://img607.imageshack.us/img607/8818/1002984.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] ...reszty gromadki w całości nie wyłapałam...i Halinka mała nie chciała zbyt długiego kontaktu- spać się śpi o tej porze, a nie w odwiedziny przyjeżdża, więc spała sobie smacznie zwinięta, i retwailerka Bella po przywitaniu Linka, też się rozłożyła, Oskar bielutki- szef nad szefy, który nie daje sie nawet benkom zdetronizować całkowicie, zaskoczył mnie przyjemnie, bo pamiętałam słabego i zachudzonego, a tu mięśniasty pan mnie przywitał:lol:...A to tylko fragmencik gromadki domowej... tych w kojcach nie niepokoiłam błyskami fleszy- wystarczy, że nocą psiaki pobudziłyśmy i latałyśmy oglądać i na "żywo" poznawać Wiktora,Felę, Felka, Barnabę, Sebastiana-Oczko, Klaudiusza, Demona przesłodkiego,Seta... [U][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/233/1002982f.jpg/][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/2551/1002982f.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] [/U][URL="http://imageshack.us"][/URL] Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 A i skrzydlaci mieszkańcy smacznie sobie spali: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/577/1002989h.jpg/][IMG]http://img577.imageshack.us/img577/8722/1002989h.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Zgodnie z obietnicą, wklejam zdjęcia Linka z podróży... Tak wyglądał tył, jeszcze nie przygotowany ostatecznie, jenom zawalony poduszkami, kocami, kołdrami i dla Rysia, Romusia i Zenusia... na miejscu , po rozdzieleniu posłanek psiakom, ostatecznie wymoszczone zostało miejsce dla Linka... [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/38/1002971k.jpg/"][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/8063/1002971k.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Ostatnie zdjęcia Linka w hotelu... być może zmiana pogody... a może co innego, spowodowało, że był niespokojny... [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/220/1002975o.jpg/"][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/8750/1002975o.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/842/1002976y.jpg/"][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/7593/1002976y.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Już w czasie drogi... jedziemy... [URL="http://imageshack.us"][/URL][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/88/dscf5179v.jpg/"][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/7774/dscf5179v.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/28/dscf5178o.jpg/"][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/2782/dscf5178o.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/26/dscf5177m.jpg/"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6371/dscf5177m.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/402/dscf5166.jpg/"][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/6647/dscf5166.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL] ...posłanko mięciutkie, wygodne, ale widać nie odpowiadąło Linkowi- skopał je sobie wg własnej woli i na miejscu w zasadzie wszystko było do wyrzucenia, bo psiak sie porządnie zmoczył ... Quote
MaDi Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Brak słów. Zajrzyjcie proszę. [url]http://www.dogomania.pl/threads/211677-Sama-sk%C3%B3ra-i-Ko%C5%9Bci-do-tego-50-centymetrowy-%C5%82a%C5%84cuch!-20-kilogramowy-WIELKOPIES.?p=17311811[/url] Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='zuzlikowa']Poprosiłam bico o przelanie kwoty 500zł na bieżące potrzeby LINCOLNA- wyżywienie, diagnozę, leczenie... Linuś od zaraz- czyli dziś, dostaje [B]leczniczą dawkę arthroflexu 5ml/dzień,dalacin(antybiotyk) i caprodyl (kontynuacja rimadylu).[/B] Linek nie specjalnie miał dzisiaj ochotę na zaprzyjaźnianie się z Fundacją, a wprost- nie miał na to ochoty... jeszcze się dobudza i oswaja z nowym miejscem i człowiekiem. Jednak ewidentnie, był baaaaaaardzo głodny i zjadł górę ryżu z kurczaczymi kadłubkami, a jeszcze o dokładkę dopraszał i warzywa zupełnie mu nie przeszkadzały.[/QUOTE] W zachowaniu Linka do wczoraj nie było żadnych zmian- nie chce kontaktu... "Nie patrz na mnie, nie mów do mnie, a daj jeść to dobre...ok, podjadłem- teraz możesz już mi zejść z oczu". Je bardzo ładnie i czyści michy do błysku... dostaje leki... Quote
Aimez_moi Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A ja wierze, ze w Benkowej Dolinie to sie zmieni.....na pewno! Bedzie cudownym, radosnym i MILUTKIM benkiem,......:) Quote
zuzlikowa Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Aimez_moi']A ja wierze, ze w Benkowej Dolinie to sie zmieni.....na pewno! Bedzie cudownym, radosnym i MILUTKIM benkiem,......:)[/QUOTE] ...innego wyjścia nie ma:evil_lol: Na razie, ani radosny, ani milutki drań nie jest, choć cudowny nadal zostaje. :lol: Teraz usiłuje wprowadzić swoje "porządki" i podporządkować sobie wszystkich w około( cóż, stare mechanizmy w ciągu 2 dni nie zanikną), ale nie wie jeszcze, że na to ma zerowe szanse:diabloti: ...jeszcze próbuje, jeszcze usiłuje...tylko też jakoś nie do końca konsekwentnie i zdecydowanie. Quote
ANETTTA Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 on chyba nie rozumie dlaczego g znowu oddano !!!!w obce miejsce Quote
Recommended Posts