as_ko Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 To bardzo dobra wiadomość, że Lincoln to dość młody psiak, dzięki temu ma na pewno większe szansę na adopcje :) Rzeczywiście trzeba go zabierać, bo jeśli nikt się nim nie zajmie a on dalej będzie się zachowywał tak jak teraz to marny jego los :( Ja niestety nie znam żadnego hotelu, który podjąłby się pracy z beniem, ale będziemy szukać. Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Potrzebujemy pomocy, więc się pokazujemy!!! Jeśli nie możesz pomóc inaczej...[B]POKAŻ LINCOLNA INNYM DOGOMANIAKOM I MIŁOŚNIKOM WIELKOPSIAKÓW!!![/B] Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='as_ko']To bardzo dobra wiadomość, że Lincoln to dość młody psiak, dzięki temu ma na pewno większe szansę na adopcje :) Rzeczywiście trzeba go zabierać, bo jeśli nikt się nim nie zajmie a on dalej będzie się zachowywał tak jak teraz to marny jego los :( Ja niestety nie znam żadnego hotelu, który podjąłby się pracy z beniem, ale będziemy szukać.[/QUOTE] Dzięki...tylko razem uda się uratować Lincolna...bo na dzień dzisiejszy czarno to widzę...choć też się cieszę,że jest znacznie młodszy niż się wstępnie wydawało!!! Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 LINCOLN POKAZUJE SIĘ...może gdzieś jeszcze drzemie iskierka nadziei i zaufania do człowieka...[B]POMÓŻMY MU JĄ ODNALEŹĆ![/B] Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='psiakiGabi']podniosę biedaka![/QUOTE] Akurat piszę do Ciebie pw...jeśli nie dojdzie, daj znać na mojego maila [B][email protected][/B]...niestety kłopoty z pw mam nieustająco- ostatnie mi wykasowało,a wcześniej ich nie umiałam otworzyć...teraz mi się udało więc piszę...może dojdzie!!! Quote
Aimez_moi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Zuzliczku a moze Jamor ma jakies wolne miejsca? Ostatnio gdy bylam u Niego to byly same duze psiaki....... Quote
matrioszka2 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 W jego położeniu nic się nie zmieniło.Dzisiaj, dla odmiany leżał na budzie i - dla odmiany - poszczekiwał.Oczy już dużo lepiej.Nadal w izolatce. Nie było z kim rozmawiać. Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Podpytam u Jamora...za 4 dni mam dzwonić(tak się umówiłam!),a kierownik będzie próbował...socjalizować...przyzwyczajać do siebie...zobaczymy! A tu poproszę o pomoc w zebraniu srodków na hotel...[B]DEKLARACJE NAJMNIEJSZE WIELE DLA TEGO PSIAKA ZNACZĄ![/B] Quote
ANETTTA Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 zmieńcie mu w metryczce lata życia zwiekszy to jego szanse Quote
zuzlikowa Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='ANETTTA']zmieńcie mu w metryczce lata życia zwiekszy to jego szanse[/QUOTE] Słusznie!..... Quote
zuzlikowa Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='matrioszka2']Na pierwszą.[/QUOTE] Dokładnie tak...na sam poczatek!!! LINCOLN...czy ma jakieś szanse?...czy ktokolwiek zechce mu ją dać? [B]POMÓŻCIE ZEBRAĆ DEKLARACJE DLA TEGO CHŁOPAKA...[/B] Quote
zuzlikowa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Lincoln przypomina o sobie i błaga o pomoc...[B]zajrzyjcie na bazarki benkowe..[/B].może to da im szansę...za moment będę robić allegra ceglaste indywidualne...na zbiorcze niestety zbyt duże potrzeby...tak jak beniuty i ich tragedie... [IMG]http://i35.tinypic.com/2ci7hir.jpg[/IMG] Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Cudny jest....... widac, ze bardzo nieszczesliwy...... Quote
zuzlikowa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Aimez_moi']Cudny jest....... widac, ze bardzo nieszczesliwy......[/QUOTE] Mam nadzieję,że jutro uda mi sie zadzwonić...bardzo o niego się martwię... [SIZE=1]...mam powtórkę tego co stało sie mamie- wczoraj zrobiła to samo mama małżeństwa:-(...[/SIZE] Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Czekam na jakies wiesci o biedactwie....... Quote
ANETTTA Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 a gdzie linki do bazarków na benkowym moze wrzuć i drukowanymi abykazdy widział chyba ze tylko ja taka w tyle .. Quote
zuzlikowa Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='ANETTTA']a gdzie linki do bazarków na benkowym moze wrzuć i drukowanymi abykazdy widział chyba ze tylko ja taka w tyle ..[/QUOTE] Racja Anetko...zaniedbałam linkowania bazarków...nadrabiam już... Różności dla upiekszenia...nie tylko domu...srebro piekne też... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191698-4-bernardyny_kumple-ze-schronu-czekaja-na-pomoc_KU-OZDOBIE-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci_SREBRO-te%C5%BC_-4.-09[/URL] Nie tylko na podróż i nie tylko latem... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191602-Nie-tylko-w-podr%C3%B3%C5%BCy_Nie-tylko-latem%21-Pi%C4%99knie-i-uzytecznie-na-codzie%C5%84_dla-benk%C3%B3w-3.09"]http://www.dogomania.pl/threads/191602-Nie-tylko-w-podr%C3%B3%C5%BCy_Nie-tylko-latem!-Pi%C4%99knie-i-uzytecznie-na-codzie%C5%84_dla-benk%C3%B3w-3.09[/URL] Doposaż kuchnię i ozdób nie tylko mieszkanie... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191516-Doposa%C5%BC-swoj%C4%85-kuchni%C4%99_ozd%C3%B3b-dom_MI%C5%81O_PI%C4%98KNIE_WYGODNIE_na-beni%C4%99-Misi%C4%98-i-Silverka-2.09[/URL] ZAPRASZAMY!...o licytację...podnoszenie...prosimy!!! Quote
bico Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 o matko!:-o Roma, bardzo mi przykro z powodu wypadku mamy Twojego męża:-(:-(:-( a Lincoln jest śliczny, prawdziwy benio...nie sprawdzano przy okazji uśpienia czy nie ma może tatuażu?:roll: marny los tego psa, jeśli nie uda się go wyciągnąc do doświadczonego DT lub hotelu:-(:-(:-( Quote
Aimez_moi Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Piekny jest i zamiast kropeczek ma rozowiutki pysio....... Quote
Recommended Posts