efra-husky Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 niestety katalogi zostały w domu także najwcześniej jutro będę mogła wstawić stawki z Banskiej i z klubówki ze Słowacji ;)
zpr Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Krajowa Wystawa Psów - Banska Bystrica 4 maj 2008 sędzia: M. Musiał Psy kl. pośrednia 1. Kristari's CHINOOK AT JEDNICKA - CAC Psy kl. otwarta 1. Sheair's MI TITLE PIRAT - CAC Psy kl. championów 1. Oumiak's THE SHOW MUST GO ONE - CAC, BOS, BOB 2. PETROFF Polarni Expres - res.CAC Suki kl. szczeniąt 1. QUEEN ANKIE Jednicka Suki kl. młodzieży 1. NATASHA Forjana - CAJC Suki kl. pośrednia 1. Heaven's Blue TAJA SIWASH LEGEND - CAC 2. PRETTY BLACKIE Jednicka - res.CAC 3. AFERA Freedome Choice FCI 4. FULL OF ENERGY Potęga Naturalności SUKI kl. otwarta 1. EVENING FALLS Potęga Naturalności - CAC Suki kl. championów 1. NOKIA BRAZIL Z Pierwszej Ręki FCI - CAC, BOS 2. NATY Jednicka - res.CAC
efra-husky Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 SUKI kl. otwarta EVENING FALLS Potęga Naturalności - CAC ;) Dla nas wyjazd bardzo udany bo obie moje dziewczyny zaczęły Championat Słowacji :p Funny (FULL OF ENERGY Potęga Naturalności) w sobotę zdobyła na klubówce CAC, natomiast Efra (EVENING FALLS Potęga Naturalności) w niedzielę CAC
Jednicka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Sedzia: Piotr Król, PL PSY steniat: OLIVIER FORJANA BO PSY mlodych: SOPHIE´S PEARL HOWLIN´WITH THE PACK dosk 1, CAJC PSY posredna: KRISTARI´S CHINOOK AT JEDNIČKA dosk 1, CAC - ukonczony Junior Champion Slowacji PSY otwarta: OUMIAK´S THE SHOW MUST GO ONdosk 1, CAC, Zw. Klubu, BOB - ukonczony Grandchampion Slowacji SHEAIR´S MI TITLE PIRATE O´TAJAdosk 2, Res.CAC PSY pracovni: LACIAK POLARNI PRZYJACIELEdosk 1, Zw. Kl. pracy A-SWIFT VRBOVSKÝ SIBÍR bard. dobry 2 ALAN VRBOVSKÝ SIBÍRbard. dobry 3 PSY sampionow: CH. PETROFF POLÁRNÍ EXPRES dosk 1, CAC SUČKY dorost: QUEEN ANKIE JEDNIČKA BO SUČKY mlodych: NATASHA FORJANA dosk 1, CAJC, KVM SUČKY posrednia: FULL OF ENERGY POTEGA NATURALNOŚCI dosk 1, CAC HEAVEN´S BLUE TAJA SIWASH LEGEND dosk 2, Res.CAC HULDUHEIMS CRY FOR A SHADOW dosk 3 PRETTY BLACKIE JEDNIČKA dosk 4 SUČKY otvarta: NATY JEDNIČKA dosk 1, CAC, Zw. Klubu EVENING FALLS POTEGA NATURALNOŚCI dosk 2, Res.CAC YOLA KAISEROV DVOR dosk 3 ARETHA SIBERIAN TUNDRA dosk 4 SUČKY pracovna: ARUMA CHUGACH bard. dobra 1 GOODY MARTINSKÝ ZDROJbard. dobra 2 CASSIE COLLECTION ASTIGbard. dobra 3 CASSY ZEW ALASKIbard. dobra 4 ANDRA GRALMIANbard. dobra ARIET VRBOVSKÝ SIBÍRbard. dobra HACK BERRY SAMČANKA bard. dobra HONEY SAMČANKAbard. dobra VIECHTACHER TAL AKAJAbard. dobra SUČKY sampionow: CH. VINYAMAR´S FLASHING STAR dosk 1, CAC
Savannah Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 no to tylko pozmniejszam fotki i wstawie tutaj dzisiaj :) Gabrysia jak będziesz chciała, to Ci orginalne rozmiary wyśle na maila.
Savannah Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Krajowa Wystawa Psów - Banska Bystrica 4 maj 2008 sędzia: M. Musiał Psy kl. pośrednia Kristari's CHINOOK AT JEDNICKA - CAC Psy kl. otwarta Sheair's MI TITLE PIRAT - CAC
Savannah Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Psy kl. championów Oumiak's THE SHOW MUST GO ON - CAC, BOS, BOB PETROFF Polarni Expres - res.CAC Suki kl. szczeniąt QUEEN ANKIE Jednicka - NSZwR
Savannah Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Suki kl. młodzieży NATASHA Forjana - CAJC Suki kl. pośrednia 1. Heaven's Blue TAJA SIWASH LEGEND - CAC
Savannah Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Suki kl. pośrednia 1. Heaven's Blue TAJA SIWASH LEGEND - CAC FULL OF ENERGY Potęga Naturalności & Heaven's Blue TAJA SIWASH LEGEND AFERA Freedome Choice FCI FULL OF ENERGY Potęga Naturalności
Savannah Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 SUKI kl. otwarta 1. EVENING FALLS Potęga Naturalności - CAC Suki kl. championów 1. NOKIA BRAZIL Z Pierwszej Ręki FCI - CAC, BOS
Savannah Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 FULL OF ENERGY Potęga Naturalności sesja poza ringiem :) foto - Asiaczek
Nitor-Nivalis Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 My dzisiaj rodzinnie w Palmie :) moze wyniki nie sa super ale i tak mamy sie czym chwalic Winterfrost´s PEGASO - kl. ch. ex 3 Innisfree Fleur de Lis - kl. ot. ex 2 res. CAC Winterfrost´s Angel of Glory - kl.ch ex 1, Best Female Dathor Shanadu - kl wet ex 2 Imperial Ice Sadeckie Pieszczochy - Best Puppy in Breed ale na finalach Pegaso i Angie BEST IN SHOW PAR IMPERIAL ICE Sadeckie Pieszczochy BEST IN SHOW PUPPY rase wygral CARLOMAGNO - i byl II na BIS
flashka-g Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ewa a kto to sedziowal ze Carlomagno byl niby lepszy od Pegaso i Lily:roll:?? A był ktos jeszcze poza Winter Melody i Winterfrost? Bo Ciukci to wiem ze nie bylo:)
Nitor-Nivalis Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 flashka-g napisał(a):Ewa a kto to sedziowal ze Carlomagno byl niby lepszy od Pegaso i Lily:roll:?? A był ktos jeszcze poza Winter Melody i Winterfrost? Bo Ciukci to wiem ze nie bylo:) Zaraz wrzuce wszystko napisalam ze rodzinnie :evil_lol: bo tylko Winter Melody i Winterfrosts
Nitor-Nivalis Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 wiec dzisiaj troche zmian Pegaso - ex 1, CACIB, Best Male, Lily - ex 2, res. CAC Angie - ex 2, res. CACIB Shany - ex 2, Maite - ex 1, BOB Puppy Na finalach Angie i Pegas - III BIS PAR Maite w bardzo duzej stawce III BIS PUPPY ta czarna rozmazana plama to ja :eviltong: BOB, BOG i BIS Lara Croft :)
Recommended Posts