SYLWIA:) Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]opłacałała się wyprawa:lol: [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue][B]GRATULACJE DLA SIBERII!!!:multi: [/B][/COLOR][/FONT][/CENTER]
Cyraneczka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [COLOR=magenta][B]Gratulacje dla weekendowych podróżników!!![/B][/COLOR]
NigdyNigdy Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [SIZE=3][COLOR=black][quote name='Savannah']Marta i łysiutka Asanpi wioza do domku CAC i res. CACIB[/COLOR][/SIZE][LEFT][SIZE=3][COLOR=black]GRATULACJE MARTUS !!![/COLOR][/SIZE][/LEFT] [/quote] [SIZE=3][COLOR=black][quote name='USH']SANKT PETERSBURG[/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=3][COLOR=black]BLUE MERLE SIBERIA Bricassart[/COLOR][/SIZE] [LEFT][SIZE=3][COLOR=black]CAC, CACIB, BOB[/COLOR][/SIZE] [/LEFT] [/quote] [LEFT][SIZE=3]Gratki! Gratki! :multi: [/SIZE] [SIZE=3]A czy wiadomo coś o wynikach Sądeckich Pieszczochów w Brnie? [/SIZE] [/LEFT] [/LEFT]
Savannah Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='NigdyNigdy'][LEFT][SIZE=3][/SIZE][SIZE=3]A czy wiadomo coś o wynikach Sądeckich Pieszczochów w Brnie? [/SIZE] [/quote] Niestety wiem tylko o Marcie i Asanpi, ale pewnie Mariolka sie pochwali jak wroci;) [/LEFT]
efra-husky Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 W Brnie Szejk CAJC, a Fama III lokata. GRATULACJE dla wszystkich, którzy walczyli poza granicami naszego kraju :multi:
jolka11 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Savannah']Niestety wiem tylko o Marcie i Asanpi, ale pewnie Mariolka sie pochwali jak wroci;) [/left][/quote] Pewnie ,pewnie ,że się pochwalę ,bo jestem samochwała :eviltong: Szejkura zdobył CAJC ( choć jego futro w kondycji wystawowej nie jest .) Jest od wczoraj nowym Młodzieżowym Championem Czech :multi: A Faminka niestety była trzecia . Stawkę za chwilę wpiszę a wyniki prawdopodobnie uzupełni Marta .Ona skrupulatnie pisała wyniki.
jolka11 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Stawka Brno Psy Szczenięta Kristari's Chinook At Jednicka Młodzież Highlander Shiwash Legend Oumiak's Bay of Passion Pośrednia Love 4 Ever Of Night In Nome Sheair's Mi Title Pirate O'taja Otwarta Alive Askari Of Arctic Skyline Petrof Polarni Expres Championy Airborne Shadow Of Arctic Skyline suki baby Natalie Forjana Szczeniąt Bright Lightning Of Arctic Skylin Polar Noise Jednicka Pretty Blackie Jednicka Winalmik's Everwood "Amy" Młodzieży Heaven's Blue Taja Siwash Legend Karlie Forjana Naty Jednicka Winalmik's Black Velvet Otwarta Doghouse Farm Anakin Fama Sądeckie Pieszczochy Tivaye Asanpi for Potęga Naturalności Winalmik's Baby Revolutions of Marok Ravine Championy Mark My Style of Wolf Point
Jednicka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Psy Szczenięta Kristari's Chinook At Jednicka - BO1, BIS puppy°3 :lol::lol::lol: Młodzież Highlander Shiwash Legend - dosk2 Oumiak's Bay of Passion - dosk1, CAJC, Czech Junior Champion Pośrednia Love 4 Ever Of Night In Nome - dosk2, res. CAC Sheair's Mi Title Pirate O'taja - dosk1, CAC, CACIB, BOB Otwarta Alive Askari Of Arctic Skyline - dosk1, CAC Petrof Polarni Expres - dosk2, res. CAC Championy Airborne Shadow Of Arctic Skyline - dosk1, CAC, res. CACIB suki baby Natalie Forjana - niebyla Szczeniąt Bright Lightning Of Arctic Skylin - BO1 Polar Noise Jednicka - O2 Pretty Blackie Jednicka - niebyla Winalmik's Everwood "Amy" - niebyla Młodzieży Heaven's Blue Taja Siwash Legend - dosk3 Karlie Forjana - niebyla Naty Jednicka - dosk2 Winalmik's Black Velvet - dosk1, CACJC Otwarta Doghouse Farm Anakin - dosk2 Fama Sądeckie Pieszczochy - dosk3 Tivaye Asanpi for Potęga Naturalności - dosk1, CAC, res. CACIB Winalmik's Baby Revolutions of Marok Ravine - dosk4 Championy Mark My Style of Wolf Point - dosk1, CAC, CACIB
NigdyNigdy Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 WoW! :multi: No, to gratulacje dla ekipy dogomaniackiej! :p Szczególnie gorące gratulacje dla Marioli i Szejka- Championat Słowacji.... marzy nam się ;) A czy o jakieś zdjęcia możemy się pouśmiechać? :razz:
piotrjan Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Wow !!! Już rok temu mówiłem , ze za kilka lat Europa będzie nasza . Wyniki naszych reprezentantów za granicą tylko to potwierdzają . Wszystkim wielkie gratulacje . Szczególnie Larrysie !
jolka11 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='NigdyNigdy']WoW! :multi: No, to gratulacje dla ekipy dogomaniackiej! :p Szczególnie gorące gratulacje dla Marioli i Szejka- Championat Słowacji.... marzy nam się ;) A czy o jakieś zdjęcia możemy się pouśmiechać? :razz:[/quote] "A mnie się marzy kurna chata...":lol: A tak na poważnie to dziękujemy za gratki . Cieszę się ,że mimo wszystko nam się udało :lol: No to do zobaczenia w Bratysławie :evil_lol:
piotrjan Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='jolka11']No to do zobaczenia w Bratysławie :evil_lol:[/quote] .... będzie nam miło , spotkać rodaków :loveu: . My z wszystkim co mamy . Nawet mała zadebiutuje w pupkach . .... a tak poza tym , to dzisiaj dowiedziałem się , że Kuba jest również Championem Białorusi . :cool1: Mała rzecz , a cieszy .
NigdyNigdy Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='piotrjan'].... a tak poza tym , to dzisiaj dowiedziałem się , że Kuba jest również Championem Białorusi . :cool1: Mała rzecz , a cieszy .[/quote] Jak mogłeś żyć w takiej niewiedzy? :lol: Gratulacje Piotrze :multi: I do zobaczenia w Bratysławie- widzę, że polska ekipa będzie, tym razem, liczna. SUPER! :loveu:
sh_maniak Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dziękujemy za gratulacje :) Cieszę się że łysolkowi i śwince :oops: jednak się udało CACa wywalczyć :evil_lol: , jeszcze jeden mały brakuje nam do skonczenia championatu Czech :loveu: Tylko kiedy my sie tam znowu zwleczemy :evil_lol: Jeszcze raz gratulacje dla Szejka i Syberii, piekn wynik :) Teraz ruszamy na wschód ;)
Cyraneczka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Mam pierwsze wieści z Litwy z wystawy krajowej w Silutes: [COLOR=red][B]Arktogea QUEEN OF SNOW - 1, CAC, NSwR, BOB[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Arktogea VIXEN - CAC[/B][/COLOR] Dziewczyny czekają na grupę, trzymamy mocno kciuki!!!
flashka-g Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Cyraneczka']Mam pierwsze wieści z Litwy z wystawy krajowej w Silutes: [COLOR=red][B]Arktogea QUEEN OF SNOW - 1, CAC, NSwR, BOB[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Arktogea VIXEN - CAC[/B][/COLOR] Dziewczyny czekają na grupę, trzymamy mocno kciuki!!![/quote] Trzymamy trzymamy!!:loveu: :loveu: :loveu:
SiberijaEl Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red][I]PAMELA II ESKIMOSKI DOMEK NOWY ML CHEMPION LITWY :loveu: :multi: [/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red][I]POZDROWIENIA DLIA SILWII Z DZIEWCZYNKAMI[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :Rose:
Kida Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wielkie brawa dla Sylwii i suczek oraz dla Pameli ED :) Czekamy na kolejne wieści!
SiberijaEl Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][I]Arktogea QUEEN OF SNOW BOG IV :multi: [/I][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=black][I]sendzia J.Opara[/I][/COLOR][/SIZE][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=red]Serdecznie pozdrawiami[/COLOR] :laola: [/SIZE][/I][/B]
jolka11 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [COLOR=SeaGreen][SIZE=5][B]Wielkie brawa dla walczących i wygranych z Silutes :cool2::klacz::klacz:[/B][/SIZE][/COLOR]
piotrjan Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [SIZE=4]Gratulacje dla Sylwii i jej dziewczyn !!![/SIZE]
Savannah Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [SIZE=3][COLOR=Purple][B]Gratulacje dla Sylwii i suczek !!![/B][/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi:
NigdyNigdy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Cyraneczka'][COLOR=red][B]Arktogea QUEEN OF SNOW - 1, CAC, NSwR, BOB[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]Arktogea VIXEN - CAC[/B][/COLOR][/quote] [quote name='SiberijaEl'][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=red][I]PAMELA II ESKIMOSKI DOMEK NOWY ML CHEMPION LITWY[[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]/quote] Gratki również od NigdyNigdziaków! :multi: A staweczkę z pełnymi wynikami możemy prosić? :loveu:
SiberijaEl Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Staweczka,hm...tylko prosze niesmiacsie :razz: Tylie wiem: Byla Silwia z diewczynkami, mala Daya Dayita ED suczka w sczeniakach , Pamela II ED w mlodziezy -ZwMl Lady Gabriela ED w otwartei -II Reszta nieobecne :p
NigdyNigdy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='SiberijaEl']Staweczka,hm...tylko prosze niesmiacsie :razz: [/quote] Z czego tu się śmiać- to i tak więcej niż w Olsztynie :evil_lol: Dzięki Elina ;)
Recommended Posts