Jump to content
Dogomania

Wyniki z zagranicy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='NigdyNigdy']Doooobra, nie tłumacz się :cool1:
Dopiekłaś mi, zrujnowałaś sens mojego życia- moje... NASZE championaty, zdobyte krwawicą, zostały publicznie zdeptane :placz:
Zdyskredytowałaś wartośc mojego psa (a w zasadzie suki) - trudno będzie Ci to wybaczyć....
Dobrze, że mam kasę.... dużo kasy.... spróbuję zrobić sobie kolejne championaty- może moje życie znów nabierze sensu ;)[/quote]

Taki właśnie był mój cel :p przejżałaś mnie :)

A tak na serio żeby ktoś nie pomyślał my tak sobie lubimy pożartować ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ReiMar']"Zdrowych", czyli...? Ten cudzyslow i emotek na koncu sprawily, ze naprawde nie wiem czy zgadzasz sie z tym co napisalam czy polemizujesz :)[/quote]

A nie- ja jak najbardziej się z Tobą zgadzam :p
Ten cudzysłów to dlatego, że trudno teraz określić, co jest faktycznie "zdrowe", a co nie ;)

Posted

Pierwsze newsy z Ostrawy!!!
Psy kl. mł. 1. Szejk Marioli 1 lokata + BIS Junior :multi:
2 lokata Artic Freedom Choice - synek Sochi ;)
Suki kl. młodzieży
1. lok. AFERA Freedom Choice - córka Sochi :multi:
Suki kl. pośrednia - 1 CAC, NV, BOB FAMA Sądeckie Pieszczochy :multi:
Katia Eskimoski Domek - CAC w klasie otwartej, 2 i res.CAC NIKITA NIKE'S Śnieżna Wataha. ;)
Suki kl.Champ. 1 CAC Ch.Pl. ALBANY Arktyczna Siła - ukończony Championat Czech!!! (córeczka mojego Najkusia) :multi:
AFERA & ARTIC Freedom Choice - Najlepsza Para Wystawy :multi: :multi: :multi:
ps. Jak coś pomyliłam to przepraszam, to newsy przez telefon uzyskane ;)

Posted

[quote name='zpr']Pierwsze newsy z Ostrawy!!!
Suki kl. młodzieży
1. lok. AFERA Freedom Chioce - córka Sochi :multi:
Katia Eskimoski Domek - CAC w klasie otwartej, 2 i res.CAC NIKITA NIKE'S Śnieżna Wataha. ;)
Suki kl.Champ. 1 CAC ALBANY Arktyczna Siła - ukonczony Championat Czech!!! (córeczka mojego Najkusia) :multi:
ps. Jak cos pomyliłam to przepraszam, to newsy przez telefon uzyskane ;)[/quote]

[CENTER][B]OGROMNE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: [/B]

[B]Mariola ale zaszaleliście :multi: :multi: :multi: SUPER :multi: :multi:[/B] :multi: :multi: [/CENTER]

Posted

Suki kl. młodzieży
1. lok. AFERA Freedom Chioce - córka Sochi :multi:
Suki kl.Champ. 1 CAC ALBANY Arktyczna Siła - ukonczony Championat Czech!!! (córeczka mojego Najkusia) :multi:
ps. Jak cos pomyliłam to przepraszam, to newsy przez telefon uzyskane ;)[/quote]

[B][COLOR=Red]Wielkie gratki dla FAMY!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=Green]I równie duże dla SZEJKA!!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=DarkSlateBlue]Gratulujemy również pozostałym zwycięzcom i całej polskiej ekipie!!![/COLOR][/B]

Posted

Łaaaa! Piękne wyniki! :multi:
Serdeczne gartulacje za solidne podkreślenie obecności polskich psów lub choćby ich genów :p
Szczególne gratulacje dla Marioli- piękny dzień, domyślam się, że emocje były ogromne :loveu:
Jak zwykle, jak już się doczłapiecie, ochłoniecie to... uśmiechamy się o staweczkę, pełne wyniki i sędziego rzecz jasna ;)

Posted

Suki kl. młodzieży
Suki kl.Champ. 1 CAC Ch.Pl. ALBANY Arktyczna Siła - ukończony Championat Czech!!! (córeczka mojego Najkusia) :multi:
ps. Jak coś pomyliłam to przepraszam, to newsy przez telefon uzyskane ;)[/quote]

Wszystko poprawnie;)
Bardzo sie ciesze ze wybiegałam z Szejkiem Bis Junior i BOB z Famą:cool3: czekam na zdjecia od Marioli bo duzo tam popstrykali:):loveu:

Posted

ja narazie tylko wstawie co tam wynalazlam i jeszcze cos widac.

AFERA Freedome Choice- CAJC
[IMG]http://img59.imageshack.us/img59/2791/p4150051az2.jpg[/IMG]

Ch.PL, Zw.Czech ALBANY Arktyczna Siła- Ukończony Championat Czech- CAC
[IMG]http://img238.imageshack.us/img238/6873/p4150069zz0.jpg[/IMG]
Arctic Freedome Choice- 2 dosk.
[IMG]http://img116.imageshack.us/img116/5231/beztytuubz3.jpg[/IMG]

Posted

[COLOR=Blue][B]Dziękuję Wszystkim ślicznie za gratulacje. Muszę przyznać ,że baaardzo się cieszę :multi:

Dziękuję pięknie Asi ,że pomogła mi z moimi pieszczochami :loveu:
[/B][/COLOR][quote name='NigdyNigdy']
Jak zwykle, jak już się doczłapiecie, ochłoniecie to... uśmiechamy się o staweczkę, pełne wyniki i sędziego rzecz jasna ;)[/quote]

Jutro podam wyniki i staweczki i oczywiście fotki .Jestem padnięta po całym dniu wrażeń i po podróży po naszych drogach.

Posted

Pelne wyniki z wegierskiej klubowki

[FONT=Georgia][SIZE=1][FONT=Georgia]April 9, 2007 Szilvasvarad, Hungary

Judge: Mrs. Rita Reyniers (Belgium)

Siberian Husky Results:

PUPPY DOG

Very Promising, Best Puppy, BIS Puppy: A HAPPY DAY OF SILVERLIGHT (Almost All Of Wolf Point x Daybreak Of Silverlight) Br/Ow: Daniela Epure (RO)

Absent: BIG FOOT BOND JAMES BOND (Kortina's Brown And Blue x Big Foot Good Morning) Br/Ow: Eva Varga (H)

YOUTH DOG

Exc. I, HPJ, Junior Clubwinner, Junior BIS III: TANGO OF SILVERLIGHT (Tovik's Law And Order x Magic Adventures Of Wolf Point) Br/Ow: Daniela Epure (RO)

Exc. II: SNOWY GROVE'S FOREVER YOUNG (Shapali N Bahr's Chasin The Sun x Winalmik's Grey Moon of Snowy Grove) Br/Ow: Gabor Antal (H)

OPEN DOG

Exc. I, CAC, Club Winner: NOTHING TO FEAR OF WOLF POINT (Tawny de Ciukci x Next Winner Of Wolf Point) Br: Ionescu Augustin (RO), Ow: Timea Szalai (H)

Exc. II, R.CAC: ALIVE ASKARI OF ARCTIC SKYLINE (Haky-Nakuro Of Doghouse Farm x Rakish-Chiara Of Doghouse Farm) Br: Silke Michelak (A), Ow: S. Michelak & A. Fischerauer (A)

Exc. III: INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM (Cry Out Eminem x Karnovanda's Lisette) Br: Maja Golob (SLO), Ow: Maja Golob & Zsofia Gombai (H)

Exc. IV: SHAPALI N BAHR'S CHASIN THE SUN (Shapali N Bahr's Miracle Maker x Shapali's Krystal Blue Kiara) Br: Terry Bahr (CAN), Ow: Luba Zipkova & Gabor Antal (H)

Absent: SEPPALA FAITHFULL OF WOLF RED CHANDLER () Br/Ow: Berke Attila (H)

CHAMPION DOG

Exc. I, CAC: HCH TOVIK'S LAW AND ORDER (Kristari's Rudolph Valentino x Tovik's Trace Evidence) Br: Kelly K. Boyd & Linda S. Boyd (USA), Ow: Susan Marton (H)

Exc. II, R.CAC: MultiCH KRISTARI'S FIRELITBYCHIPSAHOY (Innisfree's Chips Ahoy x Kristari's Tahluu Miss Fire) Br: Sharon O'Sharow (USA), Ow: M.L.Maijala-Mannstt€ ö (EST)

Exc. III: € ÖCH AIRBORNE SHADOW OF ARCTIC SKYLINE (Haky-Nakuro Of Doghouse Farm x Rakish-Chiara Of Doghouse Farm) Br/Ow: Silke Michelak (A)

Exc. IV: MultiCH TOKIMA'S NORTHWEST PASSAGE (Karnovanda's North By Northwest x Karnovanda's Kenzi II) Br: Maryl Foster (USA), Ow: Maja Golob (SLO)

VETERAN DOG

Exc. I, CAC: HCH KAKASTAVI ASTERIX (Tai-Mir Of Wolf Silver Icewind x Amulett Bilka CD) Br/Ow: Susan Marton (H)

Exc. II, R.CAC: HCH BUCK BOSS OF THE BIS FROM ANDREA'S (Big Foot Traffic Jam x Exy The Eskimo Of Nordica) Br: Andrea Tornyine Horvath (H), Ow: Eniko Buza (H)

BABY BITCH

Very Promising I, Res.BIS Baby: BRIGHT LIGHTNING OF ARCTIC SKYLINE (Airborne Shadow Of Arctic Skyline x Doghousefarm Anakin) Br/Ow: Silke Michelak (A)

Very Promising: WILD LOOK OF LITTLE CRISIA (Pitarak Of Baker Lake x Queen Of Hearts Yukon Tanana) Br/Ow: Bogdan Buzatu (RO)

Very Promising: SNOWY GROVE'S GWEN STEFANI (Shapali N Bahr's Chasin The Sun x Winalmik's Grey Moon Of Snowy Grove) Br: Gabor Antal (H), Ow: Karmen Lenarth & Attila Farkas (H)

Promising: TIC-TAC-TIC-TAC BOOM OF NORDICA (Tovik's Law And Order x Oumiak's The Dream is On) Br/Ow: Teodora Zajane Nagy (H)

PUPPY BITCH

Very Promising I: ORINOCO HYDRARGIUM (Indian Warrior Hydrargium x Karnovanda's The Ice Princess) Br: Maja Golob (SLO), Ow: Tsitsak V.

Absent: BIG FOOT GOOD MORNING LARA (Kortina's Brown And Blue x Big Foot Good Morning) Br: Eva Varga (H), Ow: Zsuzsanna Hodi (H)

YOUTH BITCH

Exc. I, HPJ, Junior Clubwinner, Junior Res.BISS: TAKE A CHANCE OF SILVERLIGHT (Tovik's Law And Order x Magic Adventures Of Wolf Point) Br/Ow: Daniela Epure (RO)

Exc. II: SOPHIE'S PEARL DREAM CAME TRUE (Innisfree Akela x Dynasty D Ruby Rea) Br/Ow: Gyongyi Beres & Zsofia Gombai (H)

INTERMEDIATE BITCH

Exc. I, CAC: ARTIC BREEZE OF WOLF POINT () Br: Ionescu Augustin (RO), Ow: Laszlo Matulik (H)

Exc. II, R.CAC: CRY OUT REBELLION JWW'06 (Missing On The Pack Della Farha x Remember Me Of Doghouse Farm) Br/Ow: Davide Cappani (I)

Exc. III: RISING FORCE OF JINNEE (Dynasty Ph€ öibos Apollon x Dynasty D Nova) Br: Attila Gabor Horvath (H), Ow: Karmen Lenarth & Attila Farkas (H)

Exc. IV: LOVE ME SWEET OF SILVERLIGHT (Nothing To Fear Of Wolf Point x Naomi Campbell Of Silverlight) Br: Daniela Epure (RO), Ow: Cordea Veronica (RO)

Good: RISING FORCE OF KYRA () Br/Ow: Attila Gabor Horvath (H)

Absent: AKABA DE CIUKCI (Tahow de Ciukci x Kristari's Red Wolfie) Br: Guardiola Durall Joaquin (E), Ow: M.L.Maijala-Mannstt€ ö (EST)

OPEN BITCH

Exc. I, CAC: MORNING SUNSHINE YUKON TANANA (Tai-Mir Of Wolf Red Devil x Star Thet Travels Xani) Br: Melania Margineanu (RO), Ow: Dorel Cionca (RO)

Exc. II: PRETTY WOMAN YUKON TANANA (Klondike Power Yukon Tanana x Ice Princess Yukon Tanana) Br: Melania Margineanu (RO), Ow: Gabiella Caras (RO)

Very Good: RUSSIAN ROULETTE OF NORDICA (Oumiak's x) Br/Ow: Teodora Zajane Nagy

CHAMPION BITCH

Exc. I, CAC, Club Winner, BOB, Reserve BIS: SAHARA (Ankalyn Common Talk x Midnight Lady) Br: Di Martino Antonella (I), Ow: All.Isola Del Vento (I)

Exc. II, R.CAC: DAYBREAK OF SILVERLIGHT (Original Of Wolf Point x Magic Adventures Of Wolf Point) Br/Ow: Daniela Epure (RO)

Exc. III: QUEEN OF HEARTS YUKON TANANA (Tai-Mir Of Wolf Red Devil x Star Thet Travels Xani) Br: Melania Margineanu (RO), Ow: Bogdan Bozatu (RO)

Exc. IV: PRESENT PERFECT OF WOLF-POINT (Kefren De Ciukci x Claudia Schiffer) Br: Augustin Ionescu (RO), Ow: N. Privalova (RU)

Exc.: GO AND WIN OF WOLF-POINT (Pitarak Of Baker Lake x Talk To Much Of Wolf Point) Br: Augustin Ionescu (RO), Ow: N. Privalova (RU)

Absent: EXPLORER SHE'S NOT AN ANGEL (Kefren De Ciukci x Artic Blue Pretty) Br/Ow: Explorer kennel (H)

VETERAN BITCH

Exc. I, CAC, Veteran Res.BIS: HCH LOVE ME DO OF NORDICA (Big Foot Traffic Jam x I See You Iceflower of Nordica) Br/Ow: Teodora Zajane Nagy (H)[/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=1][FONT=Georgia] [/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='jolka11'][COLOR=blue][B]Dziękuję Wszystkim ślicznie za gratulacje. Muszę przyznać ,że baaardzo się cieszę :multi:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=blue]Dziękuję pięknie Asi ,że pomogła mi z moimi pieszczochami :loveu: [/COLOR][/B]

Jutro podam wyniki i staweczki i oczywiście fotki .Jestem padnięta po całym dniu wrażeń i po podróży po naszych drogach.[/quote]

Ja musze Tobie Mariolu takze pogratulowac wspaniałych psiaczkow:loveu:
I dziekuje za miłe towarzystwo i wspaniałą atmosfere na wystawie;)

Posted

Suki kl. młodzieży
ps. Jak coś pomyliłam to przepraszam, to newsy przez telefon uzyskane ;)[/quote]
[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]GRATULACJE DLA MARIOLI i PSIAKÓW!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]SUPER!!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

Stawka z Ostrawy:

Sędzia; Libuse Pecena

Psy

klasa młodzieży :

1 Artic Freedome Choice
2 Oumiak's Bay of Passion

Suki

klasa młodzieży

1. Afera Freedome Choice
2. Gabi Singel Moanke dysk
3. Honky-Tonk Siwash Legend

klasa pośrednia

1. Fama Sądeckie Pieszczochy

klasa otwarta

1. Katia Eskimoski Domek
2. Nikita Black Stripe Nike's Śnieżna Wataha

klasa championów

1.Albany Arktyczna Siła

Posted

[quote name='jolka11']Stawka z Ostrawy:

Sędzia; Libuse Pecena

Psy

klasa młodzieży :

1 Artic Freedome Choice [B]V2[/B]
2 Oumiak's Bay of Passion [B]V1 CAJC, BIS JUNIOR[/B]

Suki

klasa młodzieży

1. Afera Freedome Choice [B]V1 CAJC[/B]
2. Gabi Singel Moanke -[B]dyskwalifikacja[/B]
3. Honky-Tonk Siwash Legend -[B]V2[/B]

klasa pośrednia

1. Fama Sądeckie Pieszczochy[B] V1 CAC, NV,BOB[/B]

klasa otwarta

1. Katia Eskimoski Domek [B]V1 CAC[/B]
2. Nikita Black Stripe Nike's Śnieżna Wataha [B]V2, res.CAC[/B]

klasa championów

1.Albany Arktyczna Siła [B]V1,CAC, ukonczony Championat Czech[/B][/quote]

uzupelnilam;)

Posted

No to kilka fotek
[IMG]http://images21.fotosik.pl/178/77b6f25d2a4090d9med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images22.fotosik.pl/102/c60606a6fba6936c.jpg[/IMG]

[IMG]http://images22.fotosik.pl/102/e9c7eebedb9d50eb.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/232/06bf30e990530957.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/232/57ba0983d7bff555med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images20.fotosik.pl/232/f44340907ee9a5f6.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/178/51ee4b6998d4a520.jpg[/IMG]

[IMG]http://images21.fotosik.pl/178/440dcecd83f119d3.jpg[/IMG]

Posted

oh to okropne podium na ktorym sie psy rozjezdzaly;)

Ta suczka z mlodziezy po Shapalim byla bardzo ladna tylko jeszcze troche za tlusciutka i luzna;) jedyna czeska konkurencja:roll:

Posted

[quote name='jolka11'][COLOR=blue][B]Dziękuję Wszystkim ślicznie za gratulacje. Muszę przyznać ,że baaardzo się cieszę :multi:[/B][/COLOR][/quote]

No, ja myślę :p
Taki dzień, to nieliczni mieli okazję przeżyć - gratulacje jeszcze raz :)

Dzięki za zdjecia i wyniki!
A ta sędzia skąd była, jeszcze mi powiedzcie :)

Posted

[quote name='NigdyNigdy']
A ta sędzia skąd była, jeszcze mi powiedzcie :)[/quote]

Najprawdopodobniej z Czech :p
Zmienili nam sędziego ,gdyż miał być Słowak :Pskay Vladimir

Posted

[quote name='flashka-g']oh to okropne podium na ktorym sie psy rozjezdzaly;)

Ha ! Nie tylko podium . Ringi to dopiero był koszmar :diabloti: jeździło się jak po lodowisku !!.

Posted

[quote name='jolka11']Najprawdopodobniej z Czech :p
Zmienili nam sędziego ,gdyż miał być Słowak :Pskay Vladimir[/quote]

OK, dzięki :)
Ten Piskay mnie interesuje.... ;-)

Posted

a wyboru pary nie ocenial przypadkiem wlasnie Piskay? Nie wiem nie mam katalogu a przez to zamieszanie jakie bylo nie pamietam.

A sedzina co oceniala husky- oceniala wylacznie je- dziwne ze dostala tylko jedna rase.

A ringi jak zwykle tragiczne dla wiekszych psow:roll:

Posted

[quote name='NigdyNigdy']OK, dzięki :)
Ten Piskay mnie interesuje.... ;-)[/quote]

Noooo,bardo elegancki pan :lol: :evil_lol: .
Wybiera psy z nienaganną budową i ruchem . Takie słyszałam opinie

Posted

[COLOR=black][B]Gratki dla Marioli , Famy i Szejka [/B][B]!!! :multi: :multi: :multi: [/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkslateblue]Gratki pozostałym zwycięzcom i całej polskiej ekipie!!! :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...