Jump to content
Dogomania

ZAFIR-ofiara WNYKÓW-URWANA ŁAPA,3 zmasakrowane - MA PRZEWSPANIAŁY zwierzolubny DOM :)

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eliza_sk']Cioteczki - a teraz do rzeczy. Skoro Gazeta Krakowska nie pomogła to może macie jakiś pomysł co dalej ? Chodzi mi o jakieś medialne kontakty - czy nie wiecie kto z dogo ma wtyczki w prasie bądź tv ? Gdzieś mi się takie dziewczyny przez wątki przewijały, ale nie zapisałam :([/QUOTE]

Eliza, a gdyby tak wysłać maila do ekspresu reporterów ?

Posted

[quote name='eliza_sk']Cioteczki - a teraz do rzeczy. Skoro Gazeta Krakowska nie pomogła to może macie jakiś pomysł co dalej ? Chodzi mi o jakieś medialne kontakty - czy nie wiecie kto z dogo ma wtyczki w prasie bądź tv ? Gdzieś mi się takie dziewczyny przez wątki przewijały, ale nie zapisałam :([/QUOTE]
Redaktorką bodaj w Super Expresie jest na dogo - Zofia.Sasza

Posted

[quote name='mama_Alfika']Eliza, a gdyby tak wysłać maila do ekspresu reporterów ?[/QUOTE]

Tylko, że to ma chyba charakter interwencyjny, nie ?

[quote name='Diuna B.']Redaktorką bodaj w Super Expresie jest na dogo - Zofia.Sasza[/QUOTE]

W gazecie, tak ?

Na tę chwilę napisałam do Krakowianek ws. gazet - czekam na odpowiedź. Mam już odpowiedź z Metra, że go opublikują, czekam na wytyczne ws. tekstu. I Zafiś załapałby się na listopadowy kącik adopcyjny w Przyjacielu Psie, w kioskach w połowie października. To tyle co załatwiłam na tę chwilę.

Posted

Witamy wszystkich. Patrzę z rozpaczą za okno. W moim ogrodzie robi się jeden wielki staw. Część drzew straciłam na wiosnę, teraz uschnie jeszcze więcej.
Noc była trudna. Ja nie spałam, a więc zwierzęta też nie spały. Zwierzęta nie spały to i ja nie spałam. Nie chcą wychodzić na siusiu więc budzą mnie kiedy ich przyciśnie.
Co do reklamy Zafira. Ekspres Reporterów prowadzi facet, który jest wyrywkowo w "kawa czy herbata" ew. "Pytanie na śniadanie". Ma kilka psów. Chętnie angażuje się w sprawy "mniejszych braci". Może by tam udeżyć w sprawie domu. Przy okazji Fundację zareklamować. Dziewczyny z Fundacji są bardzo reprezentacyjne - dobrze by w telewizji wypadły - o psach nie wspomnę.
Może głupi pomysł, ale co Wy na to.

Posted

[quote name='Ginn']
Przy okazji Fundację zareklamować. [/QUOTE]

Ginn - Stowarzyszenie ;)

Na tę chwile dobijamy się do prasy. Nigdy nie pukałam do TV w żadnej sprawie, nie wiem jak ciężko jest to osiągnąć.

Posted

Bardzo przepraszam - oczywiście, że Stowarzyszenie.
Kiedyś kontaktowałam się z "Wizjerem". Jeśli temat ich zainteresuje - sprawa idzie b.prosto i szybko. Postaram się pospisywać dziś telefony.
Internetem za dużo nie zdziałam - bo wiesz jak pracuje.

Posted

[quote name='Ginn']Bardzo przepraszam - oczywiście, że Stowarzyszenie.
Kiedyś kontaktowałam się z "Wizjerem". Jeśli temat ich zainteresuje - sprawa idzie b.prosto i szybko. Postaram się pospisywać dziś telefony.
Internetem za dużo nie zdziałam - bo wiesz jak pracuje.[/QUOTE]

Nie wiem, bo prawie nie oglądam telewizji, ale myślicie, że temat psa bez łapki, który szuka domu ich zainteresuje - może jestem w błędzie, ale wydaje mi sie, że te programy maja charakter interwencyjny, czy nie ?

Posted

Chodzi mi o Michała Olszańskiego. Pochodzi z Kielc. Ma 4 psy i 2 koty z Celestynowa. Marzy o samodzielnym programie o zwierzętach. W "Pytaniu na śniadanie" kilkakrotnie przedstawiał zwierzęta szukające domu. Wejdźcie w TVP Michał Olszański.

Posted

[quote name='Ginn'] Ekspres Reporterów prowadzi facet, który jest wyrywkowo w "kawa czy herbata" ew. "Pytanie na śniadanie". Ma kilka psów. Chętnie angażuje się w sprawy "mniejszych braci". [/QUOTE]

Ginn, masz na myśli Michała Olszańskiego, redaktora radiowej Trójki?
Może by zadzwonić do nich w trakcie programu i powiedzieć, jak wygląda sytuacja Zafira?
Program był przed wakacjami chyba w poniedziałki i wtorki. Kilka razy podejmowali temat bezdomnych psiaków, schronisk...

Posted

Ja też proponowałam wczoraj ekspres reporterów. Wydaje mi się, że to dobry pomysł. To nie tylko interwencje, ale nagłaśnianie różnych spraw. Był temat psów - ofiar powodzi, temat niehumanitarnego uboju zwierząt... Warto spróbować.

Posted

Myślę, że "Pytanie na śniadanie" byłoby lepsze. Chodzi nie o interwencję a o znalezienie domu. Co do managera na wizji - to przecież jest Zarząd Stowarzyszenia do ustalania takich rzeczy i reprezentowania.

Posted

Właśnie trwa "Pytanie na śniadanie" istnieje tu tzw. kacik adopcyjny - trawa właśnie adopcja. Podaję telefon kącika: 22 5070288. Elizo, myślę, że świetnie wypadniesz na wizji.

Posted

Właśnie trwa "Pytanie na śniadanie". Istnieje tu kącik adopcyjny - właśnie trwa adopcja. Telefon do kącika 22 50-70-288.
Myślę, że nie będzie problemu ze zgłoszeniem Zafira, czy charcików.
Elizo, myślę, że świetnie wypadniesz na wizji.