mysza 1 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Nutusia']Nie bądźcie takie, podzielcie się, bo nie wiem ile jeszcze zniosę pobudki o 5 rano przez coraz bardziej rozbrykanego Krecika! :)[/QUOTE] Kurde, ja przez Brunka na wczasach jestem budzona o 5:30, to jest dopiero bandytyzm ;) Magda zamówiła lek dla Niki, dzisiaj o 13 Pani wet ma przywieźć a ja zadzwoniłam do Pani Lunki/Dolly, mówiła, że wszystko układa się super, że z drugą sunią- owczarką świetnie się dogadały a Lunka się ośmieliła, jest wesoła i niczego się nie boi ;) Powiedziałam o pasożytach u innej suni i podałam nazwę leku, będą zamawiać u weta. Quote
Nutusia Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='mysza 1']Kurde, ja przez Brunka na wczasach jestem budzona o 5:30, to jest dopiero bandytyzm ;).[/QUOTE] Brunuś po prostu dba, byś jak najwcześniej zaczynała wdychać jod! :) Ja też o 5 rano wstaję, otwieram okno na oścież i chłonę poranne rześkie puszczańskie powietrze, by mi starczyło na cały dzień w Warszawie. Same korzyści nam nasze psiaki przynoszą! :) Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Nutusia']Brunuś po prostu dba, byś jak najwcześniej zaczynała wdychać jod! :) Ja też o 5 rano wstaję, otwieram okno na oścież i chłonę poranne rześkie puszczańskie powietrze, by mi starczyło na cały dzień w Warszawie. Same korzyści nam nasze psiaki przynoszą! :)[/QUOTE] No faktycznie...ja spaceruję sobie nocą i o świcie....samo zdrowie;) Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 A ja jednak wolę pospać ;) Teraz psiaki śpią a potem nad ranem rześkie jak górskie powietrze ;) Dzisiaj asiaf1 była na wizycie przedadopcyjnej u Państwa, którzy chcą adoptować Nikę. Dzięki Asiu.:loveu: Wszystko wypadło dobrze ale Państwo nie odbierają telefonów. Mamy nadzieję, że się jednak nie rozmyślili tylko nie mogą rozmawiać. Zobaczymy ;) Quote
phase Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 `. Oj oby, oby się nie rozmyślili. ;) Mizianko dla Maluchów. :buzi:. Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nie rozmyślili się:loveu: Pani oddzwoniła, jutro pewnie pojadą po Nikusię:) ufffff..... Quote
megii1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Tora&Faro']Nie rozmyślili się:loveu: Pani oddzwoniła, jutro pewnie pojadą po Nikusię:) ufffff.....[/QUOTE] Super:)))) Quote
auraa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Dzis o Nefri nikt nie pytał.A ona jest taka kochana, radosna. Bawi sie, biega a co jakiś czas przybiega z jęzorem na wierzchu żeby ją pogłaskać i biegnie dalej:loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='auraa']Dzis o Nefri nikt nie pytał.A ona jest taka kochana, radosna. Bawi sie, biega a co jakiś czas przybiega z jęzorem na wierzchu żeby ją pogłaskać i biegnie dalej:loveu:[/QUOTE] Trzeba będzie ją jeszcze poogłaszać...na Metro zapolujemy i pójdzie do domku, innej opcji nie ma:) Quote
ludwa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 No i jeszcze Koffi:) Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='ludwa']No i jeszcze Koffi:) Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu[/QUOTE] Strasznie się cieszę że jest lepiej:) Quote
phase Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Tora&Faro']Nie rozmyślili się:loveu: Pani oddzwoniła, jutro pewnie pojadą po Nikusię:) ufffff.....[/QUOTE] `. to super !!. :multi: Jeszcze druga Kruszynka została... Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Megii rozmawiałam z Panią od Nikusi (przez przypadek zresztą:)), jeszcze nie wie o której do Was podjadą ale na pewno będzie to jakoś pod wieczór. Quote
auraa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cioteczki zajrzyjcie do mojego kolejnego nieszczęścia[URL="http://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia%21"]http://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia![/URL] Quote
megii1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Tora&Faro']Megii rozmawiałam z Panią od Nikusi (przez przypadek zresztą:)), jeszcze nie wie o której do Was podjadą ale na pewno będzie to jakoś pod wieczór.[/QUOTE] Czekamy cierpliwie:) Quote
megii1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='auraa']Cioteczki zajrzyjcie do mojego kolejnego nieszczęścia[URL="http://www.dogomania.191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia%21?p=15260413#post15260413"]http://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia!?p=15260413#post15260413[/URL][/QUOTE] Link się nie otwiera Quote
auraa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Już się otwiera! Nie wiem co z tą bidą zrobić. Quote
mysza 1 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='AguusS__x33']`. to super !!. :multi: Jeszcze druga Kruszynka została...[/QUOTE] Nie, Lunka/Dolly juz w domu, od niedzieli. Państwo od Niki mieli dzisiaj wieczorem przyjechać po małą Nikę ale jakoś milczą...Zobaczymy. Quote
mysza 1 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 [quote name='ludwa']No i jeszcze Koffi:) Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu[/QUOTE] Bardzo się cieszę, jak wrócę, poogłaszam go mocniej, bo to śliczny psiak, aż dziwne, że nikt nie dzwoni. Nefri też musimy lepszą reklamę zrobić. I jeszcze puchatki z Otrębusów ale to nie ten wątek. Quote
phase Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='mysza 1']Nie, Lunka/Dolly juz w domu, od niedzieli. Państwo od Niki mieli dzisiaj wieczorem przyjechać po małą Nikę ale jakoś milczą...Zobaczymy.[/QUOTE] `. Aj przepraszam za gapę. :oops::oops: Przeczytałam post, gdzie wywnioskowałam, że druga Mała jest bez domku. :lol: Oby się Państwo nie rozmyślili... Mizianko dla Niki. :buzi: Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Niestety Państwo od Nikusi się nie odezwali...mam nadzieję że się nie rozmyślili.... Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='idusiek']uuuu, kurde o co kaman?[/QUOTE] Pojęcia nie mam, jeszcze dzisiaj Pani mnie zapewniała że jadą po małą.... Quote
megii1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Tora&Faro']Pojęcia nie mam, jeszcze dzisiaj Pani mnie zapewniała że jadą po małą....[/QUOTE] Dziwni Ci ludzie. Ja bym do nich zadzwoniła, czy są zainteresowani Niką bo są już na nią kolejni chętni i wtedy się sprawa wyjaśni. Quote
Recommended Posts