Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Nie bądźcie takie, podzielcie się, bo nie wiem ile jeszcze zniosę pobudki o 5 rano przez coraz bardziej rozbrykanego Krecika! :)[/QUOTE]
Kurde, ja przez Brunka na wczasach jestem budzona o 5:30, to jest dopiero bandytyzm ;)

Magda zamówiła lek dla Niki, dzisiaj o 13 Pani wet ma przywieźć a ja zadzwoniłam do Pani Lunki/Dolly, mówiła, że wszystko układa się super, że z drugą sunią- owczarką świetnie się dogadały a Lunka się ośmieliła, jest wesoła i niczego się nie boi ;) Powiedziałam o pasożytach u innej suni i podałam nazwę leku, będą zamawiać u weta.

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Kurde, ja przez Brunka na wczasach jestem budzona o 5:30, to jest dopiero bandytyzm ;).[/QUOTE]

Brunuś po prostu dba, byś jak najwcześniej zaczynała wdychać jod! :) Ja też o 5 rano wstaję, otwieram okno na oścież i chłonę poranne rześkie puszczańskie powietrze, by mi starczyło na cały dzień w Warszawie. Same korzyści nam nasze psiaki przynoszą! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Brunuś po prostu dba, byś jak najwcześniej zaczynała wdychać jod! :) Ja też o 5 rano wstaję, otwieram okno na oścież i chłonę poranne rześkie puszczańskie powietrze, by mi starczyło na cały dzień w Warszawie. Same korzyści nam nasze psiaki przynoszą! :)[/QUOTE]

No faktycznie...ja spaceruję sobie nocą i o świcie....samo zdrowie;)

Posted

A ja jednak wolę pospać ;) Teraz psiaki śpią a potem nad ranem rześkie jak górskie powietrze ;)

Dzisiaj asiaf1 była na wizycie przedadopcyjnej u Państwa, którzy chcą adoptować Nikę. Dzięki Asiu.:loveu:
Wszystko wypadło dobrze ale Państwo nie odbierają telefonów. Mamy nadzieję, że się jednak nie rozmyślili tylko nie mogą rozmawiać. Zobaczymy ;)

Posted

Dzis o Nefri nikt nie pytał.A ona jest taka kochana, radosna. Bawi sie, biega a co jakiś czas przybiega z jęzorem na wierzchu żeby ją pogłaskać i biegnie dalej:loveu:

Posted

[quote name='auraa']Dzis o Nefri nikt nie pytał.A ona jest taka kochana, radosna. Bawi sie, biega a co jakiś czas przybiega z jęzorem na wierzchu żeby ją pogłaskać i biegnie dalej:loveu:[/QUOTE]

Trzeba będzie ją jeszcze poogłaszać...na Metro zapolujemy i pójdzie do domku, innej opcji nie ma:)

Posted

No i jeszcze Koffi:)
Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu

Posted

[quote name='ludwa']No i jeszcze Koffi:)
Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu[/QUOTE]

Strasznie się cieszę że jest lepiej:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Nie rozmyślili się:loveu: Pani oddzwoniła, jutro pewnie pojadą po Nikusię:) ufffff.....[/QUOTE]

`. to super !!. :multi:
Jeszcze druga Kruszynka została...

Posted

Cioteczki zajrzyjcie do mojego kolejnego nieszczęścia[URL="http://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia%21"]http://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia![/URL]

Posted

[quote name='Tora&Faro']Megii rozmawiałam z Panią od Nikusi (przez przypadek zresztą:)), jeszcze nie wie o której do Was podjadą ale na pewno będzie to jakoś pod wieczór.[/QUOTE]

Czekamy cierpliwie:)

Posted

[quote name='auraa']Cioteczki zajrzyjcie do mojego kolejnego nieszczęścia[URL="http://www.dogomania.191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia%21?p=15260413#post15260413"]http://www.dogomania.pl/threads/191608-Dzia%C5%82ki-opustoszej%C4%85-co-z-nim-b%C4%99dzie-Jeszcze-szczeniak-Bolu%C5%9B.-DT-og%C5%82oszenia!?p=15260413#post15260413[/URL][/QUOTE]
Link się nie otwiera

Posted

[quote name='AguusS__x33']`. to super !!. :multi:
Jeszcze druga Kruszynka została...[/QUOTE]
Nie, Lunka/Dolly juz w domu, od niedzieli.
Państwo od Niki mieli dzisiaj wieczorem przyjechać po małą Nikę ale jakoś milczą...Zobaczymy.

Posted

[quote name='ludwa']No i jeszcze Koffi:)
Na szczęście leki dobrze dzialają. Oko już nie ropieje, mały szaleje:) No i zaczął jeść karmę chętnie. Widać jednak nie bez powodu nie miał apetytu[/QUOTE]
Bardzo się cieszę, jak wrócę, poogłaszam go mocniej, bo to śliczny psiak, aż dziwne, że nikt nie dzwoni.

Nefri też musimy lepszą reklamę zrobić.

I jeszcze puchatki z Otrębusów ale to nie ten wątek.

Posted

[quote name='mysza 1']Nie, Lunka/Dolly juz w domu, od niedzieli.
Państwo od Niki mieli dzisiaj wieczorem przyjechać po małą Nikę ale jakoś milczą...Zobaczymy.[/QUOTE]

`. Aj przepraszam za gapę. :oops::oops: Przeczytałam post, gdzie wywnioskowałam, że druga Mała jest bez domku. :lol:
Oby się Państwo nie rozmyślili...
Mizianko dla Niki. :buzi:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Pojęcia nie mam, jeszcze dzisiaj Pani mnie zapewniała że jadą po małą....[/QUOTE]

Dziwni Ci ludzie. Ja bym do nich zadzwoniła, czy są zainteresowani Niką bo są już na nią kolejni chętni i wtedy się sprawa wyjaśni.