Jump to content
Dogomania

Amy - arystokratka ze schroniska i Wilhelm oraz wiecznie w pamięci Kaziu[*]...:(

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Zobaczcie jaki słodki!! :loveu: :loveu: :loveu:
[video=youtube;xNm9TvXSOp0]http://www.youtube.com/watch?v=xNm9TvXSOp0&feature=related[/video]

Musiałam go zacytować, uśmiałam się :lol: tymbardziej że szalenie lubię lemury :loveu:

a Amy widzę sławna :)

Posted

Koma napisał(a):
Musiałam go zacytować, uśmiałam się :lol: tymbardziej że szalenie lubię lemury :loveu:
a Amy widzę sławna :)

Ja ten filmik z lemurkiem oglądałam juz chyba z 20 razy:)

Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

woow!mamy sławne koleżanki z artykułu!!!:):):)super:)

a ja się jeszcze chyba nie chwaliłam,ale jakiś czas temu miałam przyjemność poznać Amy:)
pozdrawiam!

Posted

Amy swojego czasu była też w Moim Psie :evil_lol: taka gwiazda ;)
Gwiazda tak przytyła przez czas mojej sesji, że aż wstyd :evil_lol: Muszę ją porządnie rozruszac...

Dzisiaj wiosna zawitała w jej główkę ;) Od rana tylko baw się ze mną i baw ;) Latała z zabawkami i zaczepiała ;) No, a ja oczywiście nie mogłam się z dzieckiem bawic, bo dzisiaj o 18 miałam ostatni egzamin...

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co to dzisiaj było? I kiedy oficjalne wyniki?

pzdr.

Biochemia ;) Ale ZDAŁAM :D:D:D Zdało 9 osób z 60... czuję się wyjątkowa :D

Posted

Korenia napisał(a):
Biochemia ;) Ale ZDAŁAM :D:D:D Zdało 9 osób z 60... czuję się wyjątkowa :D

Tak jest, czuj się wyjątkowa:)
Gratulacje!!!!

zuzia_kuzik napisał(a):
Czy ktos ma moze telefon do Korenii ?? Korenia ma skrzyenczke zapchana , a ja mam dosc pilna sprawe ...

Przykro mi, ale nie mam...
Korenia jest na FB, ale tam nie ma podanego jej nr telefonu, szkoda... Jest tylko mail...

Pzdr.

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']Czy ktos ma moze telefon do Korenii ?? Korenia ma skrzyenczke zapchana , a ja mam dosc pilna sprawe ...
Wiesz co? Może ulvheddin będzie miała? One są w kontakcie...
Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Gratulacje!!!

A kiedy sie Amy pokaze?[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:

[quote name='Cienka']No właśnie sesja sesjom skoro już po sesji to fotki by się przydały[/QUOTE]
No przydałby się, ale nie ma kiedy zdjec nowych robic, poza tym Amy brzydko wygląda :P Sierśc ma paskudną... megasucha, skóra też sucha. Dodajemy jej oliwkę z pestek winogron do żarełka, ale jeszcze nie ma efektów... będę musiała też ją wykąpac i dobrze naodżywkowac...
[quote name='Asiaczek']Tak jest, czuj się wyjątkowa:)
Gratulacje!!!!
Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Doginka']Gratuluję zdanej sesyjki:klacz:[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']No to bomba, gratulacje !!![/QUOTE]

Zdania tej biochemii w ogóle się nie spodziewałam, zwłaszcza, że egamin był strasznie trudny. Idę dla świętego spokoju zobaczyc wyniki i patrze, że zdałam :D Radośc niesamowita ;) W ogóle w tej sesji miałam takie egzaminy, że zdanie ich sprawiało niesamowitą radośc ;) Taka chemia fizyczna - średnia robienia tego kursu to 4 razy, a Renia zdała w pierwszym terminie ;) Oby każda sesja była taka owocna;)

Mam fotki z wakacji, chyba z tysiąc, jeszcze nie wstawiane ;) Mogą byc?

Posted

[quote name='Doginka']Pewnie, ze mogą być, nam już się tęskni do wakacji;-)

Doginko czy Twoi chłopcy mieli może kiedyś problemy z sierścią? bo moja ma taką sierśc brzydką, że aż wstyd... sucha i taka matowa i do tego sucha skóra, że się sypie...

Focie:)