Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiam kolejny bazarek dla Bruna, do poprzedniego dodałyśy trochę ubrań, fajnych, często znanego producenta.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202345-Bazarek-dla-Bruna-ubrania-papucie-pluszaki-ksiazki-kosmetyki-do-30.03.-g.23.00?p=16315431#post16315431[/URL]

Prosze o pomoc w rozsyłaniu wątku bazarku, inaczej niewiee się dzieje na nim :(
Ja powstawiam jeszcze dziś zdjęcia, lub część - nei zdążę już chyba wszystkich... :)

• Replies 731
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sundayrose na bazarku koniecznie zdjęcia by się przydały ale możesz wstawiać tylko po 5 zdjęć w jednym poście. Mod bardzo pilnuje;)

A Brunek w górę szukaj domku!!:lol:

Posted

cioteczki ,wyslijcie mi nr konta , bo widze , ze jestem 2 miesiace do tylu .. ,prosze nastepnym razem o przypomnienie ,bo mam sporo stalych deklaracji i czesto poprostu nie pamietam co gdzie wplacilam ,a co nie:oops:

Posted

[quote name='psiakiGabi']Bruno jest bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi:loveu: W kojcu jak się buntuje to gryzie kraty, ale nie jest to agresja tylko pokazuje w ten sposób, że mu się nie podoba coś:evil_lol:[/QUOTE]

Zagladam do Bruna....nie moge wejsc na link hoteliku??? Nie wiem dlaczego???? Gabi jakie pieski przyjmujesz? Mnie chodzi o pudele musza byc w domu..

Zajrzyjcie do Jokkiego slepego uratowany od eutanzji...zbieramy deklaracje....

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)#post16314782[/URL]

Posted

coronaaj wątek hoteliku na dogo został usunięty przez moda.
Psiaki przyjmujemy głównie duże, problemowe itp. Maluszków nie bierzemy ponieważ nie mamy jeszcze możliwości w domu ich trzymać:oops:

Posted

[quote name='anett']Dokładnie!:happy1:
A jest wydanie internetowe GL? jak nie to może jakaś dobra duszyczka zeskanuje i wstawi na wątek?[/QUOTE]

przyłączam się do tej prośby :)

Posted

Jeszcze pytacie?:-o Pewnie, wstawię link do artykułu od razu jak tylko się ukarze:cool3: sama jestem ciekawa jakie zdjęcia będą w artykule bo trochę ich Pani redaktor napstrykała, ale nie wiem co Jej z tego wyszło :evil_lol: no i ciekawa jestem co napisze, bo tak szczerze mówiąc to mam kiepskie doświadczenia z prasą, zawsze coś pomieszają, ale tą Pania trochę znam i raczej nie powinna nic przekręcić, robiła dokładne notatki:lol:

Posted

matko, Gabi po takim dniu jeszcze miałaś siłę wejść na kompa? dzisiaj koleżanka Bruna pojechała do domku!!:multi::multi::multi: słyszałam, że domek superowy!!:loveu:

Posted

Natalia artykuł nie ukazał się w ten weekend, bo redaktorka nie zdążyła przygotować, to ma być jakiś duży artykuł o nas, o Żarskim schronisku i ogólnie o psach w potrzebie, obiecała że zadzwoni do mnie jak będzie wiedziała kiedy się ukarze:) to dam Wam znać kiedy kupić gazetę :)