sundayrose Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Zrobiam kolejny bazarek dla Bruna, do poprzedniego dodałyśy trochę ubrań, fajnych, często znanego producenta. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202345-Bazarek-dla-Bruna-ubrania-papucie-pluszaki-ksiazki-kosmetyki-do-30.03.-g.23.00?p=16315431#post16315431[/URL] Prosze o pomoc w rozsyłaniu wątku bazarku, inaczej niewiee się dzieje na nim :( Ja powstawiam jeszcze dziś zdjęcia, lub część - nei zdążę już chyba wszystkich... :) Quote
anett Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Sundayrose na bazarku koniecznie zdjęcia by się przydały ale możesz wstawiać tylko po 5 zdjęć w jednym poście. Mod bardzo pilnuje;) A Brunek w górę szukaj domku!!:lol: Quote
sundayrose Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Tak, tak, wiem :) Zdjęcia są w drodze, zaraz je załadujemy :) Quote
monika083 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 cioteczki ,wyslijcie mi nr konta , bo widze , ze jestem 2 miesiace do tylu .. ,prosze nastepnym razem o przypomnienie ,bo mam sporo stalych deklaracji i czesto poprostu nie pamietam co gdzie wplacilam ,a co nie:oops: Quote
coronaaj Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='psiakiGabi']Bruno jest bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi:loveu: W kojcu jak się buntuje to gryzie kraty, ale nie jest to agresja tylko pokazuje w ten sposób, że mu się nie podoba coś:evil_lol:[/QUOTE] Zagladam do Bruna....nie moge wejsc na link hoteliku??? Nie wiem dlaczego???? Gabi jakie pieski przyjmujesz? Mnie chodzi o pudele musza byc w domu.. Zajrzyjcie do Jokkiego slepego uratowany od eutanzji...zbieramy deklaracje.... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)#post16314782[/URL] Quote
psiakiGabi Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 coronaaj wątek hoteliku na dogo został usunięty przez moda. Psiaki przyjmujemy głównie duże, problemowe itp. Maluszków nie bierzemy ponieważ nie mamy jeszcze możliwości w domu ich trzymać:oops: Quote
Kajusza Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 hooop, hooop, Brunek na góre! a ja zaraz zajrze na bazarek :-) Quote
sundayrose Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Zapraszamy, zapraszamy na bazarek :) Quote
Iljova Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Brunuś jak tam u Ciebie ? Jesteś grzeczny ? Quote
psiakiGabi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bruno dzisiaj pozował do zdjęć do artykułu w Gazecie Lubuskiej o naszych psiakach :) Ciotki z lubuskiego, czytajcie weekendowe wydanie gazety :) Quote
sundayrose Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ale fajnie! :) Trzymajmy kciuki, żeby Domek kupił weekendową Lubuską i wypatrzył tam swojego Bruna !!!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
anett Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dokładnie!:happy1: A jest wydanie internetowe GL? jak nie to może jakaś dobra duszyczka zeskanuje i wstawi na wątek? Quote
Iljova Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='anett']Dokładnie!:happy1: A jest wydanie internetowe GL? jak nie to może jakaś dobra duszyczka zeskanuje i wstawi na wątek?[/QUOTE] przyłączam się do tej prośby :) Quote
psiakiGabi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jeszcze pytacie?:-o Pewnie, wstawię link do artykułu od razu jak tylko się ukarze:cool3: sama jestem ciekawa jakie zdjęcia będą w artykule bo trochę ich Pani redaktor napstrykała, ale nie wiem co Jej z tego wyszło :evil_lol: no i ciekawa jestem co napisze, bo tak szczerze mówiąc to mam kiepskie doświadczenia z prasą, zawsze coś pomieszają, ale tą Pania trochę znam i raczej nie powinna nic przekręcić, robiła dokładne notatki:lol: Quote
anett Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 matko, Gabi po takim dniu jeszcze miałaś siłę wejść na kompa? dzisiaj koleżanka Bruna pojechała do domku!!:multi::multi::multi: słyszałam, że domek superowy!!:loveu: Quote
sundayrose Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Super, że koleżanka Bruna już w domku :) Czemu sam Bruno nie ma takiego szczęścia ;( Quote
psiakiGabi Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wczoraj Elza pojechała do nowego domku, a jutro narzeczona Bruna - Rudzia jedzie do swojego nowego domku:lol: Teraz kolej na Bruna, musi wreszcie mu się udać:lol: Quote
koelka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Narzeczone Bruna znajdują domki, a on ciągle zostaje sam:( Może w końcu i do niego szczęście się uśmiechnie... Quote
psiakiGabi Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Narzeczona Bruna już w nowym domku :) teraz kolej na Bruna :) Quote
Iljova Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No Brunuś niech się pojawia ten Twój domek i zmykaj ! :-) Quote
sundayrose Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Przejrzałam weekendowe wydanie Lubuskiej i nic nie znalazłam... :( Może się jeszcze pojawi, np. w następnym wydaniu? Do góry Bruno! Quote
psiakiGabi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Natalia artykuł nie ukazał się w ten weekend, bo redaktorka nie zdążyła przygotować, to ma być jakiś duży artykuł o nas, o Żarskim schronisku i ogólnie o psach w potrzebie, obiecała że zadzwoni do mnie jak będzie wiedziała kiedy się ukarze:) to dam Wam znać kiedy kupić gazetę :) Quote
sundayrose Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Łokej, bedziemy zatem wszyscy czekać cierpliwie :) Quote
Recommended Posts