Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 731
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam dzisiaj u Brunka - był krótko po zabiegu, nie kontaktował za bardzo jeszcze. Chciał wstac do mnie, ale wolałam, żeby sobie poleżał, więc nie stała długo, po co ma sie denerwować.
Ale ma kocyki to nie zmarznie!!!!!!!!!!!!!

Posted

Najważniejsze, że wszystko OK po zabiegu:multi: Super!! teraz to już z górki:lol:
Tydzień rekonwalescencji i do Gabi po lepsze życie!!!:lol::lol:

Posted

Brunik nadal w schroniskowym szpitaliku, ale dobrze z nim, wstał i cieszył się na mój widok, merdał ogonem. Już niedługo ściągnięcie szwów i zaraz po, jak najszybciej wieziemy go do hotelu.

Posted

hoop Bruno na spacerek,

a dogomaniaków zapraszam na bazarek dla niego: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193759-Jesienny-bazarek-„Seans-na-jesienny-wieczór...”-dla-Bruna?p=15468922[/URL] już coraz mniej pozycji jest do kupienia!!!!!!!!!! proszę się pospieszyć ....

Posted

Ja równiez była u Bruna... cieszył się, jadł chętnie z reki kiełbaskę... ale jaks konczyly sie smaczki, to juz taki chetny do kontaktu nei byl, zaczepial lapa kraty i moje rece, jakby chcial wyjsc...
Ech, jak widac po komentarzu iwci, czeka go sporo pracy... i Gabi przy okazji tez...

Jak poniformowałam juz Gabi, Bruno ma zdjęcie szwów dopiero 16 pazdiernika. Dopiero po tym pojedzie go hoteliku. Szukamy dogodnego terminu na transport.