Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten Saba jest w domu dla seniora (ludzi) i robi za 'przytulankę' ;]
więc na pewno ma dobrze.
ja w piątek będę w schronie od ok. 11 więc w razie co to tez mogę chwilę z nim posiedzieć i pomóc ;]

• Replies 731
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super by było spotkac się w piątek, bo ja wsobote niebęde mogła zajechać!! a mnie coś choróbsko męczy, mam nadzieje, że do piątku przejdzie chociaz katar!!!

a tutaj zapraszam do Zeuska (mam nadzieje, że Bruno się nie obrazi :-) ) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193218-ZEUS-łaciaty-amstaff-szuka-nowego-domu-(Gorzów-WLkp.)?p=15416768#post15416768[/URL]

Posted

dziewczyny..może nie przenoscie go do innego miejsca...
to wywoła u niego kolejny stres
1. przenosiny - faceci wezma go na chwytaki i przeniosą
2. zaklimatyzował sie juz w swojej budzie

poczekajcie z tym...
on musi stanąć na nogi i dopiero przenosiny

chyba, ze pojdzie sam za jedną z was na tej obrozy..ale jak wy mu ją założycie ???

bruno się pokazuje i ludzia poszukuje///chociażby sponsora :)

Posted

[quote name='iwcia93']ten Saba jest w domu dla seniora (ludzi) i robi za 'przytulankę' ;]
więc na pewno ma dobrze.
ja w piątek będę w schronie od ok. 11 więc w razie co to tez mogę chwilę z nim posiedzieć i pomóc ;][/QUOTE]

No to cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
kamień z serca :)

Posted

[quote name='sundayrose']No to cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
kamień z serca :)[/QUOTE]
jedna z radośniejszych wiadomości ostatnio!!!!!!!!!!

[quote name='anita_happy']dziewczyny..może nie przenoscie go do innego miejsca...
to wywoła u niego kolejny stres
1. przenosiny - faceci wezma go na chwytaki i przeniosą
2. zaklimatyzował sie juz w swojej budzie

poczekajcie z tym...
on musi stanąć na nogi i dopiero przenosiny

chyba, ze pojdzie sam za jedną z was na tej obrozy..ale jak wy mu ją założycie ???

bruno się pokazuje i ludzia poszukuje///chociażby sponsora :)[/QUOTE]
z uwagi na ilośc psów (nie ma wolnych boksów) to napewno nie były przeniosiny tak sobie, zresztą niesądze, że pracownicy będa sie chcieli "bawić" w takie zamiany, także w zależności od reakcji Bruna na Sundeyrose (na nią reaguje najlepiej od samego początku, pewnie pamięta, że go dokarmiała) może na kolejnej wizycie będzie mozna spróbować (nie tej jutrzejrzej).

Posted

[quote name='iwcia93']ten Saba jest w domu dla seniora (ludzi) i robi za 'przytulankę' ;]
więc na pewno ma dobrze.
ja w piątek będę w schronie od ok. 11 więc w razie co to tez mogę chwilę z nim posiedzieć i pomóc ;][/QUOTE]

Ja mam troszke problemow nagle w pracy (jakby to byl odpowedni czas na to ;) ) wiec nie wiem jeszcze , czy bede miala wolne jutro... ale w razie co jestesmy w kontakcie tu :) kajusza bedzie w schronie w pt tez chyba...
Oczywiscie, iwcia, zajrzyj do Bruna jak bedziesz :)

Posted

[quote name='sundayrose']Ja mam troszke problemow nagle w pracy (jakby to byl odpowedni czas na to ;) ) wiec nie wiem jeszcze , czy bede miala wolne jutro... ale w razie co jestesmy w kontakcie tu :) kajusza bedzie w schronie w pt tez chyba...
Oczywiscie, iwcia, zajrzyj do Bruna jak bedziesz :)[/QUOTE]

tak, ja powinnam być w schronie tak ok. 12, dzisiaj walczę z przeziębieniem to jutro powinno być juz ok!
dzisiaj to dzień dobrych zdarzeń: co do pracy - dzisiaj się dowiedziałam,że dostałam tą pracę o którą sie starałam!!!!!!!!!!!!!!! dzieki temu adopcja Chudziny jest prawie pewna!!!! a na mieści spotkałam chłopaka z suczką, którą znalazłam na łakach! zadowolona, dała buziaka na przywitanie!!! super dzień!!!

Posted

Ogromnie dziękuję wszystkim za odzew i wsparcie dla Bruna!!!:loveu::loveu::multi:

Nadal brakuje nam 210zł stałych deklaracji aby psiak mógł dostać swoją szansę :-(

Dziewczyny czy Bruno jest już umówiony na kastrację??
Trzeba mniej więcej określić się kiedy Bruno mógłby jechać do Gabi!

Posted

[quote name='anett']Ogromnie dziękuję wszystkim za odzew i wsparcie dla Bruna!!!:loveu::loveu::multi:

Nadal brakuje nam 210zł stałych deklaracji aby psiak mógł dostać swoją szansę :-(

Dziewczyny czy Bruno jest już umówiony na kastrację??
Trzeba mniej więcej określić się kiedy Bruno mógłby jechać do Gabi![/QUOTE]

No, jak Gabi tak czeka na Bruno, to trzeba szybko zebrac pelna deklaracje. Ode mnie bedzie 40zl miesiecznie.

Posted

melduje sie na wątku, słuchajcie, skoro tak jest z tym psiakiem, to w hoteliku może wcale nie być lepiej, on po prostu jest przyzwyczajony do wolności... ew. trzeba mu na gwałt szukać domu. w pracy nie widzę zdjęc, wieczorej obejrze, wstawie go na fejsbuk do mnie. deklaruje tez 20 PLN co miesiąc, ale od 10go pazdziernika dopiero, bo jestem juz zadeklarowana po brzegi a przy okazji pięknie spłukana... potrzebuję nr. konta. najchętniej na priv.: [email][email protected][/email]
Pozdrawiam Was serdecznie, Brunowi życzę powodzenia. Będę do niego zaglądać..

Posted

Jutro pogadam z administratorem żeby Bruno szedł następny do kastraci (prawdopodobnie w przyszłym tyg. jak zwolni się miejsce w sterylizacji (tak nazywamy szpitalik)).
Kajusza, a kto będzie adoptował Wegę (Chudzinkę) ?? ;]

Posted

Super :) :) :) Sundayrose, uzupełnij proszę pierwszy post o stałe deklaracje, a także o "coś-ów" (Gonia13-coś i marzenkap-coś w październiku).
Kajusza - gratuluję !!!!! Tyle szcześcia Cię ostatnio spotkało:) Czynienie dobra wraca:) Więc i do Chudzinki się może szczęście szybko uśmiechnie:) Super nowiny!!!

Posted

Kaczadupka:loveu: wielkie, wielkie dzięki!!:loveu::multi:

Myślę, że w hoteliku Bruno szybko dojdzie do siebie, w schronie jest praktycznie pozbawiony kontaktu z człowiekiem; jego zachowanie przed trafieniem do schronu nie wskazuje na żadne głębsze problemy - jedynie nieufność i dystans w stosunku do mężczyzn czemu trudno się dziwić jak Bruno był przeganiany kopniakami i pewnie nie raz oberwał:angryy::angryy: