Kajusza Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='sundayrose']Bruno w nowym, wiekszym boksie z innym psiakiem ma sie lepiej :) Widzi wiecej, poszczekuje, nie warczy, merda ogonkiem :) Zbieramy na hotelik. Na razie stan ten sam, ja powysylam kolejne pw :S[/QUOTE] a pamiętasz o deklaracji Kropki?? bo niema jej w 1szym poście Quote
iwcia93 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 przepraszam że tutaj ale Kajusza dawno temu założyła wątek Saby [url]http://www.dogomania.pl/threads/136105-MA-DOM!!!!!-***-weso%C5%81a-saba-szuka-domu-***[/url] która oczywiście znalazła już dom, i nie wiem czy Kajusza wie, ale Saba jest teraz w Niemczech i ma wiele serc do kochania, ponieważ Saba znajduje się w niemieckim domu seniora więc na pewno ma wiele uwagi i rąk które ją głaszczą. ;D a tu jej zdjecie : [IMG]http://www.not-hund.de/images/daisy2.jpg[/IMG] i przy okazji Bruna podnosimy ;] Quote
IVV Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 dziekuje za zaproszenie postaram sie podeslac jednorazowo 50 zl w ,prosze o przypomnienie jak bedzie na to czas... tak czytam o tych niemieckich adopcjach i az mi skora cierpnie... jest interesujacy watek ktory polecam w tej sprawie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/89321-Co-powinnismy-wiedzieć-wyadoptowując-poza-granice-Polski[/URL]!!! Quote
sundayrose Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Kajusza']a pamiętasz o deklaracji Kropki?? bo niema jej w 1szym poście[/QUOTE] Pamietam pamietam, ale edycja nie dziala - probowalam kilka razy i probuje nadal - mieli, mieli i nic :((((( Moze za ktoryms razem wyjdzie :( Quote
sundayrose Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='IVV']dziekuje za zaproszenie postaram sie podeslac jednorazowo 50 zl w ,prosze o przypomnienie jak bedzie na to czas... tak czytam o tych niemieckich adopcjach i az mi skora cierpnie... jest interesujacy watek ktory polecam w tej sprawie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/89321-Co-powinnismy-wiedzieć-wyadoptowując-poza-granice-Polski[/URL]!!![/QUOTE] Dzieki, dzieki :) Przypomnimy o sobie - edytuje tez pierwszy watek w sprawie deklaracji jednorazowych, jak tylko bedzie to technicznie mozliwe :S Quote
Agnezia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dzięki za zaproszenie.Na razie zaznaczam potem poczytam;) Quote
koelka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Pytałam moich znajomych, którym proponowałam Bruna. Mieli spytać rodziców i nie oddzwonili:( Quote
marzenkap Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 dzieki za zaproszenie,narazie stałych nie mogę zadeklarować ale moze cos w październiku uda mi się coś przelac.... Quote
shani Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Witam dziękuję za zaproszenie. Narazie zaznaczę potem poczytam Quote
Kajusza Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='iwcia93']przepraszam że tutaj ale Kajusza dawno temu założyła wątek Saby [URL]http://www.dogomania.pl/threads/136105-MA-DOM!!!!!-***-weso%C5%81a-saba-szuka-domu-***[/URL] która oczywiście znalazła już dom, i nie wiem czy Kajusza wie, ale Saba jest teraz w Niemczech i ma wiele serc do kochania, ponieważ Saba znajduje się w niemieckim domu seniora więc na pewno ma wiele uwagi i rąk które ją głaszczą. ;D a tu jej zdjecie : [IMG]http://www.not-hund.de/images/daisy2.jpg[/IMG] i przy okazji Bruna podnosimy ;][/QUOTE] Iwona nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś tą wiadomością - aż się popłakałam, Saba to był pies mojego dziadka, i ciągle mi to spokoju nie dawało, że mój wujek oddał ja do schroniska, wiedziałam że poszła do adopcji, ale nie wiedziałam gdzie!!!!!!!!!! jeszcze raz dziekuję!!!!!!!!!!!!!! Quote
paulinken Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Jestem na zaproszenie. Psiak ma jechać na DT i tam się troszkę uspokoić? Później będzie do adopcji? Ja sobie obiecałam, że już nie będę składać deklaracji stałych... no ale... 10 zł miesięcznie ma u mnie "maluch". Jednorazowo może też mi się coś uda, ale raczej nie w tym miesiącu. Quote
koelka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Bardzo dziękujemy:) Bruno ma miejsce w dobrym hoteliku, ale potrzebujemy deklaracji, a potem mamy nadzieję znajdzie dobry DS. Quote
Olena84 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ech, ja to już nie wiem w co rece wlozyc, ale jednorazowa jaka moge przeslac. Quote
wujek & ciocia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 witam , jestem na zaproszenie koelki :) później wrócę i przejrzę ! Quote
paulinken Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='koelka']Bardzo dziękujemy:) Bruno ma miejsce w dobrym hoteliku, ale potrzebujemy deklaracji, a potem mamy nadzieję znajdzie dobry DS.[/QUOTE] To niech szuka, bo już niedługo przezrocza z chleba będę jadła:cool3: Quote
sundayrose Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Kajusza']Iwona nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś tą wiadomością - aż się popłakałam, Saba to był pies mojego dziadka, i ciągle mi to spokoju nie dawało, że mój wujek oddał ja do schroniska, wiedziałam że poszła do adopcji, ale nie wiedziałam gdzie!!!!!!!!!! jeszcze raz dziekuję!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Kajusza, to ta Saba o ktorej nam opowiadalas???????????? O kurcze, ale news! Kochana psinka :) Myslicie, ze one tam maja dobrze w tym domu seniora? To nie jest poprostu schronisko dla starszych psiakow? Quote
sundayrose Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='koelka']Pytałam moich znajomych, którym proponowałam Bruna. Mieli spytać rodziców i nie oddzwonili:([/QUOTE] No zobaczymy, moze sie odezwa... Brunik mysle wcale nie bedzie agresywny - teraz bardziej mi przypomina psiaka, ktorego znam z ulicy :) W razie co, mozesz im powiedziec, ze jak nie Bruno, to jest w schronie Kora, Chudzinka... i cala reszta schroniskowych psin - ktorykolwiek - zawsze to ktorys bedzie mial dom :) Moze sie uda! Quote
monika083 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 jestem i ja na zaproszenie koelki. ...Bruno- immiennik mojego wariata. Co to za hotelik do ktorego ma jechac Bruno? Jesli juz tam sie znajdzie deklaruje 10zl /msc. edit: juz znalazlam link do hoteliku w 1wszej stronie. Quote
koelka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Bardzo dziękujemy:):):) Musimy go wyciągnąć ze schroniska, on nam marnieje w oczach:( Quote
maarit Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Jestem i ja... wiadomo "od kogo" :D Poczytam ale niestety na stałe pomóc nie mogę. Dopiszcie mnie najwyżej do grupy "Coś-ów" Quote
kameralna Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Koelko, dziękuję za zaproszenie. Zaraz przeczytam całość. Quote
kamilawa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dzięki za zaproszenie. Finansowo pomóc nie mogę. Gdyby były potrzebne ogłoszenia proszę o PW. Quote
Saththa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 bardzo podobny jest do znanego przeze mnie psa ehhh niestety nie mogę pomóc, ale będę zaglądać. Quote
Kajusza Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Sundeyrose - tak, to właśnie o Sabci wam opowiadałam, co do domu seniora - ja zrozumiałam że to dla ludzi dom seniora, a nie dla psów :-), a Saba tam za pupilka robi??? Dzisiejsze info o Brunie: cieszył się na mój widok, pokarmiłam go parówkami (niedługo w sklepie zaczną dziwnie sie patrzeć, na tą częstotliwość zakupowanych przez mnie parówek hihihihi) ...... ale pracownik mówił mi, że nikt do niego nie wchodzi, bo się boją, bo jest nieprzewidywalny!!!!!!może poprosze o przeniesienie go do boku gdzie można wiekszy mieć z nim kontalkt, tak aby powoli przyzwyczić go do dotyku, bo przez ta siatkę to nie robota :-( ...........ale przenieść go (o ile się zgodzą) to ciężka sprawa, jedna osoba to za malo :-( a tak przy okazji: mam zgodę na ogłaszanie Zeusa, więc zakładam wątek dla niego i zapraszam wszystkich chętnych!!!!!! Quote
sundayrose Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Jak nas duzo! :) Kajusza, on byl taki mily na ulicy, teraz widze wlasnie, ze jakby wraca do siebie... mysle, ze mozna probowac z nim powoli. Kupilam mu obroze. Jutro bede wiedziala, czy mam wolny piatek. Moze sie uda razem wybrac... A opiekunowie w schronie moga miec takie zdanie, bo on rzeczywiscie boi sie mezczyzn i na nich warczy i moze szczekac... kto wie... no nic. Zobaczymy. Quote
Recommended Posts