Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć ja tu po raz pierwszy, ale pewno nie ostatni.
Musze przyznać, że bulwę masz przecudna. Neruś jest prześliczny :loveu: a jaki fotogeniczny
[url]http://i55.tinypic.com/25sws8w.jpg[/url]
Ja w bulwach zakochałam się gdy poznałam jedną taką Ninę i jej dzieciaki od pewnej z naszych dogomaniaczek i od tamtego czasu napatrzec sie nie mogę. Jak nie daj boże w przyszości (mam nadzieję, że jak najodleglejszej) odejdzie moja zrzęda to kolejna będzie bulwa. Nawt ostatnio przekonałam mamę do tej rasy :D

Wycałuj ode mnie pokurcza :loveu:

Posted

[quote name='Patikujek']Cześć ja tu po raz pierwszy, ale pewno nie ostatni.
Musze przyznać, że bulwę masz przecudna. Neruś jest prześliczny :loveu: a jaki fotogeniczny
[url]http://i55.tinypic.com/25sws8w.jpg[/url]
Ja w bulwach zakochałam się gdy poznałam jedną taką Ninę i jej dzieciaki od pewnej z naszych dogomaniaczek i od tamtego czasu napatrzec sie nie mogę. Jak nie daj boże w przyszości (mam nadzieję, że jak najodleglejszej) odejdzie moja zrzęda to kolejna będzie bulwa. Nawt ostatnio przekonałam mamę do tej rasy :D

Wycałuj ode mnie pokurcza :loveu:[/QUOTE]
Neruś wycałowany :)
Witam serdecznie! Polecamy bulwy bo jak mówią bulwa to nie pies to sposób na życie :) Bulwy uzależniają i jak się ma jedną to koniecznie chce się mieć drugą :) My też koniecznie chcemy siostrzyczkę dla Nera :)

Posted

Czesc dziewczyny :)
Nerus śliczniutki :)
Monia a bedziecie w niedziele na cytadeli?O 16 pod dzwonem?Na spacerku z buldożerkami?
Aniao a Ty? Moze tez wpadniecie?

Posted

adav bardzo bym chciała wpaść ale Rafała wczoraj w krzyżu coś pogięło i leży :( dzisiaj zawiozłam go do kręgarza . Jest trochę lepiej ale nie wiem czy do niedzieli się polepszy

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Normalnie się zakochać można:loveu: Ta mimika, uszka, leżenie na podłodze jak żabka, bieganie... Szok jak on ślicznie wygląda w każdej sytuacji;) i do tego wiecznie uśmiechnięty:) Mizianka dla komandosa;)[/QUOTE]
Witamy serdecznie :)
Dziękuję w imieniu Nero. Mizianka przekazane:)

Posted

Cioteczki zajrzycie do tego psiaka. Ona tak bardzo ukochał człowieka że mimo iż ten go wyrzucał i maltretował to on ciągle do niego wracał. Może jakoś pomożecie?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowie!Zmasakrowane-oczko-poniewierany-!-pomocyyyyyy[/url]!

Posted

:BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG:[SIZE=6][B][COLOR=purple]:BIG::BIG::new-bday::new-bday:Moje Szczęście ma już 2 latka!!!!!:BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG:[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=6][B][COLOR=purple]:BIG:[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=6][B][COLOR=purple]:BIG::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG:[/COLOR][/B][/SIZE]