monia&nero Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']To pewnie duchy zjadly :razz: Milego dnia! :loveu:[/QUOTE] Pewnie tak :) Również miłego dzionka :) Quote
taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='monia&nero']Pewnie tak :) Również miłego dzionka :)[/QUOTE] Dobrze ze juz coraz blizej do soboty popoludnia :) Quote
monia&nero Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']Dobrze ze juz coraz blizej do soboty popoludnia :)[/QUOTE] oj tak ! już nie mogę sie doczekać pierwszych relacji o Mileczce u Was:loveu: Quote
taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='monia&nero']oj tak ! już nie mogę sie doczekać pierwszych relacji o Mileczce u Was:loveu:[/QUOTE] To beda dopiero w sobote wieczorem chyba ze padniemy obie po tak dlugiej podrozy... :) To jest dzis, czwartek, piatek i cala sobota.... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ja myślę, że Neruś po prostu by chciała mieć całą kanapę, a nie jakieś tam posłanie małe:evil_lol::evil_lol: to jest jego sprzeciw:loveu: hihi Deer teraz to już lepiej się pakuj:multi: Quote
taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Deer teraz to już lepiej się pakuj:multi:[/QUOTE] To nie ja mam sie pakowac a Milka, ja tylko bilet i paszport biore ze soba. Co bym wiecej miala? :razz: Quote
monia&nero Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']To beda dopiero w sobote wieczorem chyba ze padniemy obie po tak dlugiej podrozy... :) To jest dzis, czwartek, piatek i cala sobota....[/QUOTE] będziemy cierpliwie czekac :) [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja myślę, że Neruś po prostu by chciała mieć całą kanapę, a nie jakieś tam posłanie małe:evil_lol::evil_lol: to jest jego sprzeciw:loveu: hihi Deer teraz to już lepiej się pakuj:multi:[/QUOTE] wszystko możliwe :) teraz smiesznie wyglada jak spi na samej poduszcze :) Tz powiedział że już żadnego więcej posłania mu nie kupi no ale nie powiedzial że ja nie mogę:cool3: [quote name='deer_1987']To nie ja mam sie pakowac a Milka, ja tylko bilet i paszport biore ze soba. Co bym wiecej miala? :razz:[/QUOTE] Milka pewnie już zwarta i gotowa. Walizkę ma spakowaną :) Quote
taxelina Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='monia&nero']będziemy cierpliwie czekac :) Milka pewnie już zwarta i gotowa. Walizkę ma spakowaną :)[/QUOTE] Milka pewnie tak :) Ona wyjezdza wczesniej niz ja bo ma duzo km do pokonania na prom. Wszystko mozliwe dzieki niesamowitej kobiecie ktora jezdzi po calej polsce za koszt benzyny. Quote
KASIA&TOSIA Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='monia&nero']Witamy:lol: Tak Neruś codziennie rano towarzyszy mi przy suszeniu i prostowaniu włosów. Siedzi do mnie tyłem i się wgapia:lol: Czasami siedzi też pod umywalką:lol: u mnie Tosia siada koło wanny jak się kąpiemy , suszy nas jak wychodzimy a w czasie jak susze włoski czasem z nudów sie kładzie na stopach i czeka aż skończę:))) Miłego dzionka :)) i pozdrowienia z zasypywanego ciągle śniegiem południa:)) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Zapraszam :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku?p=18425904#post18425904[/url] Quote
Alicja Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Kup Nerusiowi plastikowe posłanko i do tego wkładaj podusie Quote
monia&nero Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 [quote name='deer_1987']Milka pewnie tak :) Ona wyjezdza wczesniej niz ja bo ma duzo km do pokonania na prom. Wszystko mozliwe dzieki niesamowitej kobiecie ktora jezdzi po calej polsce za koszt benzyny.[/QUOTE] Oby więcej takich Aniołów!!! [quote name='KASIA&TOSIA'] u mnie Tosia siada koło wanny jak się kąpiemy , suszy nas jak wychodzimy a w czasie jak susze włoski czasem z nudów sie kładzie na stopach i czeka aż skończę:))) Miłego dzionka :)) i pozdrowienia z zasypywanego ciągle śniegiem południa:))[/QUOTE] buldożek to taki cień człowieka chodzi za nim krok w krok i chce być ciągle ze swoim Pańciem/Pańcią :) Również pozdrawiam! Szkoda, że u nas nie ma śniegu:shake: [quote name='Chiquita&DeeDee']Zapraszam :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku?p=18425904#post18425904[/URL][/QUOTE] już pędzę :painting: [quote name='Alicja']Kup Nerusiowi plastikowe posłanko i do tego wkładaj podusie[/QUOTE] Dzięki za poradę. Tylko czy mu wygodnie będzie w tym plastiku:evil_lol: bo wiesz bulwy to farncuskie pieski:evil_lol: he he Quote
Alicja Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Będzie wygodnie . Serio te legowiska nie są złe , tylko trzeba do nich fajne grube poduchy dopasować . Ja mam z eko skóry dla Ozzulka , bardzo sobie chwalę , po prawie roku używania nie widać żadnych zniszczeń . Wprawdzie kupiłam o rozmiar za małe ale trudno . Quote
monia&nero Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 to muszę spróbować bo zbankrutuję przez te posłania :) Quote
Alicja Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Możesz jeszcze taką opcję wziąć pod uwagę , kupić w ikei materacyk do łóżeczka dziecięcego za 25 zł [URL]http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10150287/[/URL] Quote
monia&nero Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 poszukalam w necie, te plastikowe poslanie nie są złe. Są do nich fajne poduchy. Spróbuję, dzięki za radę Quote
Alicja Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='monia&nero']poszukalam w necie, te plastikowe poslanie nie są złe. Są do nich fajne poduchy. Spróbuję, dzięki za radę[/QUOTE] .....:cool2: Quote
monia&nero Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [B][COLOR=red]Milego dnia!!![/COLOR][/B] Quote
taxelina Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='monia&nero'][B][COLOR=red]Milego dnia!!![/COLOR][/B][/QUOTE] A Twoj sie milo zapowiada? :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja od dziś do wt mam weekend;) Quote
monia&nero Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 oj to ale masz dobrze. Ja jeszcze jutro od 10:30 do 18:30 i dopiero weekend :/ Quote
monia&nero Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Też bym chciala się tak cieszyć z każdej błachostki :) [video=youtube;2Ns7za7h99A]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2Ns7za7h99A[/video] Quote
monia&nero Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Jeszcze 10,5 godz. i weekend :) Miłego dzionka Dziewczęta! Quote
Recommended Posts