Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia&nero']oj tak ! już nie mogę sie doczekać pierwszych relacji o Mileczce u Was:loveu:[/QUOTE]
To beda dopiero w sobote wieczorem chyba ze padniemy obie po tak dlugiej podrozy... :) To jest dzis, czwartek, piatek i cala sobota....

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Deer teraz to już lepiej się pakuj:multi:[/QUOTE]
To nie ja mam sie pakowac a Milka, ja tylko bilet i paszport biore ze soba. Co bym wiecej miala? :razz:

Posted

[quote name='deer_1987']To beda dopiero w sobote wieczorem chyba ze padniemy obie po tak dlugiej podrozy... :) To jest dzis, czwartek, piatek i cala sobota....[/QUOTE]
będziemy cierpliwie czekac :)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja myślę, że Neruś po prostu by chciała mieć całą kanapę, a nie jakieś tam posłanie małe:evil_lol::evil_lol: to jest jego sprzeciw:loveu: hihi

Deer teraz to już lepiej się pakuj:multi:[/QUOTE]

wszystko możliwe :) teraz smiesznie wyglada jak spi na samej poduszcze :) Tz powiedział że już żadnego więcej posłania mu nie kupi no ale nie powiedzial że ja nie mogę:cool3:

[quote name='deer_1987']To nie ja mam sie pakowac a Milka, ja tylko bilet i paszport biore ze soba. Co bym wiecej miala? :razz:[/QUOTE]
Milka pewnie już zwarta i gotowa. Walizkę ma spakowaną :)

Posted

[quote name='monia&nero']będziemy cierpliwie czekac :)

Milka pewnie już zwarta i gotowa. Walizkę ma spakowaną :)[/QUOTE]
Milka pewnie tak :) Ona wyjezdza wczesniej niz ja bo ma duzo km do pokonania na prom. Wszystko mozliwe dzieki niesamowitej kobiecie ktora jezdzi po calej polsce za koszt benzyny.

Posted

[quote name='monia&nero']Witamy:lol:
Tak Neruś codziennie rano towarzyszy mi przy suszeniu i prostowaniu włosów. Siedzi do mnie tyłem i się wgapia:lol: Czasami siedzi też pod umywalką:lol:

u mnie Tosia siada koło wanny jak się kąpiemy , suszy nas jak wychodzimy a w czasie jak susze włoski czasem z nudów sie kładzie na stopach i czeka aż skończę:)))

Miłego dzionka :)) i pozdrowienia z zasypywanego ciągle śniegiem południa:))

Posted

[quote name='deer_1987']Milka pewnie tak :) Ona wyjezdza wczesniej niz ja bo ma duzo km do pokonania na prom. Wszystko mozliwe dzieki niesamowitej kobiecie ktora jezdzi po calej polsce za koszt benzyny.[/QUOTE]
Oby więcej takich Aniołów!!!

[quote name='KASIA&TOSIA']
u mnie Tosia siada koło wanny jak się kąpiemy , suszy nas jak wychodzimy a w czasie jak susze włoski czasem z nudów sie kładzie na stopach i czeka aż skończę:)))
Miłego dzionka :)) i pozdrowienia z zasypywanego ciągle śniegiem południa:))[/QUOTE]
buldożek to taki cień człowieka chodzi za nim krok w krok i chce być ciągle ze swoim Pańciem/Pańcią :) Również pozdrawiam! Szkoda, że u nas nie ma śniegu:shake:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zapraszam :)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/221342-Tequilka-mikro-chihuahua-szuka-kochaj%C4%85cego-domku?p=18425904#post18425904[/URL][/QUOTE]
już pędzę :painting:

[quote name='Alicja']Kup Nerusiowi plastikowe posłanko i do tego wkładaj podusie[/QUOTE]
Dzięki za poradę. Tylko czy mu wygodnie będzie w tym plastiku:evil_lol: bo wiesz bulwy to farncuskie pieski:evil_lol: he he

Posted

Będzie wygodnie . Serio te legowiska nie są złe , tylko trzeba do nich fajne grube poduchy dopasować .
Ja mam z eko skóry dla Ozzulka , bardzo sobie chwalę , po prawie roku używania nie widać żadnych zniszczeń . Wprawdzie kupiłam o rozmiar za małe ale trudno .

Posted

Możesz jeszcze taką opcję wziąć pod uwagę , kupić w ikei materacyk do łóżeczka dziecięcego za 25 zł
[URL]http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10150287/[/URL]