ChiqDeeWikiXenia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No ja też dłuuuugo nie wiedziałam a to ponoć Towarzysz życia/ tylny zderzak:D hahhaha Quote
monia&nero Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 tylny zderzak :megagrin::laugh2_2::roflt:dobre ! Quote
monia&nero Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 [quote name='deer_1987']Czesc! Co tam slychac? :)[/QUOTE] Witam! a dziękujemy! Narazie odpukać dobrze! Nerus od dluższego czasu dusił sie tylko raz i to krótko i bez pomocy wyszedł z ataku. Ogólnie korzystamy z pięknej pogody i jak najwięcej spacerujemy. Dzisiaj mój tz ma wolne więc zabiera Nerusia do lasu na długaśny spacer. A no i powiem Wam, że kupiliśmy Nero nową zabawkę pod tajemniczą nazwą running egg. Powinna dzisiaj przyjść. Nagramy i pokażemy Wam ten wynalazek. Pozdrawiamy i życzymy Wszystkim miłego dzionka :) Quote
taxelina Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 No to czekam na filmik :) U nas wlasnie pogoda nie dopisuje zimno szaro buro.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dzień dobry ;) To super, że Nero się świetnie czuje, oby tak dalej :D Widziałam tą zabawkę, ale na moje laski to ona jest za duża... czekam na filmik:) Quote
monia&nero Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 strasznie mi się to podoba:loveu: [IMG]http://i42.tinypic.com/fun81w.jpg[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Po filmiku wnioskuję, że dżentelmeński :D Quote
monia&nero Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Neruś to taka pocieszka, która kocha wszystko i wszystkich. Uwielbia wszystkie psy i ufa wszystkim psom - przez co trzeba na niego uważać bo jest wykastrowany i niektóre psy są przez to wobec niego agresywne. Bardzo lubi dzieci i traktuje je bardzo delikatnie. Jeśli chodzi o sąsiadów to z każdym się przywita i sie cieszy. Jednak widac że ma swoich ulubionych :) Quote
monia&nero Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Tak jak obiecałam wstawiam filmik z running egg. To super zabawka dla psa. Kształt i rozmiar piłki jest tak skonstruowany, że pies nie może chwycić jaja w zęby i i jajo ciągle przed nim ucieka :) także dobra zabawa gwarantowana :) [video=youtube;cgscJM0jWB4]http://www.youtube.com/watch?v=cgscJM0jWB4[/video] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ale super:loveu: Szkoda, że nie ma wersji dla chiłek:roll: Mówiłam, że Neruś wygląda na Dżentelmena :loveu: Miłego wieczorku;) Quote
FredziaFredzia Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Super, widać że mu się jajo podoba :) Quote
sabinka40 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam bardzo buldożki:iloveyou:, no oczywiscie zaraz po boksiach:eviltong: są rozkoszne, no i jeszcze pręgusek, poprostu cudo:loveu: Quote
monia&nero Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='sabinka40']Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam bardzo buldożki:iloveyou:, no oczywiscie zaraz po boksiach:eviltong: są rozkoszne, no i jeszcze pręgusek, poprostu cudo:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy! Witamy serdecznie! Miłego niedzielnego leniuchowania dziewczyny! Quote
sabinka40 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Witamy sie wieczorkowo:lol: Nie bylo czasu na leniuchowanie:razz:, Sabina jako specjalistka sprawdzała dziś domek dla boksia:lol:, no i okazało sie że dobry i to nawet bardzo:multi: Buziaczki przesyłam w ten pomarszczony konolek cudowny:loveu: Quote
monia&nero Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 [quote name='sabinka40']Witamy sie wieczorkowo:lol: Nie bylo czasu na leniuchowanie:razz:, Sabina jako specjalistka sprawdzała dziś domek dla boksia:lol:, no i okazało sie że dobry i to nawet bardzo:multi: Buziaczki przesyłam w ten pomarszczony konolek cudowny:loveu:[/QUOTE] to Sabinka dzielna dziewczyna jest z dobrym nosem do ludzi :) Quote
sabinka40 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='monia&nero']to Sabinka dzielna dziewczyna jest z dobrym nosem do ludzi :)[/QUOTE] No stara się dziewczynka:lol: :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Buziolki wieczorne dla Nerusia przystojniaka:D Quote
monia&nero Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 buziolki od cioteczki przekazane :) Quote
Recommended Posts