Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Czesc! Co tam slychac? :)[/QUOTE]
Witam! a dziękujemy! Narazie odpukać dobrze! Nerus od dluższego czasu dusił sie tylko raz i to krótko i bez pomocy wyszedł z ataku. Ogólnie korzystamy z pięknej pogody i jak najwięcej spacerujemy. Dzisiaj mój tz ma wolne więc zabiera Nerusia do lasu na długaśny spacer. A no i powiem Wam, że kupiliśmy Nero nową zabawkę pod tajemniczą nazwą running egg. Powinna dzisiaj przyjść. Nagramy i pokażemy Wam ten wynalazek.
Pozdrawiamy i życzymy Wszystkim miłego dzionka :)

Posted

Neruś to taka pocieszka, która kocha wszystko i wszystkich. Uwielbia wszystkie psy i ufa wszystkim psom - przez co trzeba na niego uważać bo jest wykastrowany i niektóre psy są przez to wobec niego agresywne. Bardzo lubi dzieci i traktuje je bardzo delikatnie. Jeśli chodzi o sąsiadów to z każdym się przywita i sie cieszy. Jednak widac że ma swoich ulubionych :)

Posted

Tak jak obiecałam wstawiam filmik z running egg. To super zabawka dla psa. Kształt i rozmiar piłki jest tak skonstruowany, że pies nie może chwycić jaja w zęby i i jajo ciągle przed nim ucieka :) także dobra zabawa gwarantowana :)

[video=youtube;cgscJM0jWB4]http://www.youtube.com/watch?v=cgscJM0jWB4[/video]

Posted

[quote name='sabinka40']Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam bardzo buldożki:iloveyou:, no oczywiscie zaraz po boksiach:eviltong: są rozkoszne, no i jeszcze pręgusek, poprostu cudo:loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy! Witamy serdecznie!
Miłego niedzielnego leniuchowania dziewczyny!

Posted

Witamy sie wieczorkowo:lol:
Nie bylo czasu na leniuchowanie:razz:, Sabina jako specjalistka sprawdzała dziś domek dla boksia:lol:, no i okazało sie że dobry i to nawet bardzo:multi:
Buziaczki przesyłam w ten pomarszczony konolek cudowny:loveu:

Posted

[quote name='sabinka40']Witamy sie wieczorkowo:lol:
Nie bylo czasu na leniuchowanie:razz:, Sabina jako specjalistka sprawdzała dziś domek dla boksia:lol:, no i okazało sie że dobry i to nawet bardzo:multi:
Buziaczki przesyłam w ten pomarszczony konolek cudowny:loveu:[/QUOTE]
to Sabinka dzielna dziewczyna jest z dobrym nosem do ludzi :)