Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

1506936_10201884244003981_29155190515794

Mój Neruś kochany skończył w sierpniu 5 lat. Wczoraj był na badaniach kontrolnych u weta i usłyszeliśmy to co rozgrzało nasze serca. Neruś jest całkowicie zdrowy. Serduszko czyste, bez płynu w osierdziu, bije jak dzwon!!! Oskrzela, płuca czyste, Wątroba i trzustka w porządku. Nawet prostata był przebadna ( co mu się nie podobało :) ) Pan doktor powiedział że Nerusia wiek zdradza tyko jego siwa mordka bo wyniki ma jak modzieniaszek :) Powiedział też że jest w doskonałej kondycji i należy do grupy jego najzdrowszych pacjentów. To wspaniale usłyszeć takie słowa. Zrobimy wszystko żeby Neruś zawsze był tak dobrego zdrowia. Mój synuś kochany <3

Posted

Uciekam z dogo znajdziecie mnie na FB i pupileo :) Niestety nowe dogo jest paskudne w kwestii technicznej. Nie mogę dodawać zdjęć edytować postów itp. Przy każdym wejściu na dogo mój antywirus blokuję jakąś próbę włamania więc nie będę ryzykowć. Pozdrawaim wszystkich do zobaczenia na FB :)