monia&nero Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 nie podoba mi się nowe dogo :( Quote
lula2010 Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Fotki Maluszkow sliczne :-) nowego DOGO nie ogarniam....nie podoba mi sie.... :pissed: Quote
Vilena Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Też jeszcze nowego dogo nie ogarniam. Ale piaskowe bulewki słodziutkie :D Quote
monia&nero Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Mój Neruś kochany skończył w sierpniu 5 lat. Wczoraj był na badaniach kontrolnych u weta i usłyszeliśmy to co rozgrzało nasze serca. Neruś jest całkowicie zdrowy. Serduszko czyste, bez płynu w osierdziu, bije jak dzwon!!! Oskrzela, płuca czyste, Wątroba i trzustka w porządku. Nawet prostata był przebadna ( co mu się nie podobało :) ) Pan doktor powiedział że Nerusia wiek zdradza tyko jego siwa mordka bo wyniki ma jak modzieniaszek :) Powiedział też że jest w doskonałej kondycji i należy do grupy jego najzdrowszych pacjentów. To wspaniale usłyszeć takie słowa. Zrobimy wszystko żeby Neruś zawsze był tak dobrego zdrowia. Mój synuś kochany <3 Quote
Oscar Patric Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Super że Neruś jest w pełni zdrowy :) Quote
Kaaasia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Nic tak nie cieszy jak dobre zdrówko :loveu: Quote
monia&nero Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 oj tak :) zdróko najważniejsze :) Batmany pozdrawiają :) Quote
monia&nero Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Uciekam z dogo znajdziecie mnie na FB i pupileo :) Niestety nowe dogo jest paskudne w kwestii technicznej. Nie mogę dodawać zdjęć edytować postów itp. Przy każdym wejściu na dogo mój antywirus blokuję jakąś próbę włamania więc nie będę ryzykowć. Pozdrawaim wszystkich do zobaczenia na FB :) Quote
phase Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Na pupileo bede Was szukac :) moze nie pisac ale sledzic co u Was :) Quote
Recommended Posts