Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och Maupa4 serdecznie dziękuję za te zdjęcia! :Rose::loveu::modla:Jest ich tak dużo i są takie śliczne!!! Mam pytanie czy mogę je wykorzystać na FB a w przyszłości na stronie internetowej? Chciałbym się też w jakiś sposób odwdzięczyć bo zdjęcia są prześliczne!!! Ja byłam tam w takich nerwach, że wyszły mi chyba jako tako tylko ze 3 zdjęcia :(

Yuki_ witaj :) :multi: Dziękujemy za gratulacje i zaglądanie do naszej galerii :) :loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się zaglądać częściej.
Podobają mi się buldogi ale to nie jest pies jakiego szukam, bo nie nadaje się do takiej pracy jakiej bym chciała. Winą jest też pysk. Ale są przesympatyczne :loveu:

Posted (edited)

aaa :) Neruś uwielbia frisbee i ma niespożytą energię. Tylko jest mały problem bo po jakimś czasie nie che już mi oddać frisbee he he
Z agility też nie najgorzej sobie poradził (próbowaliśmy kilka razy) ale nie przypadło mu do gustu :) a rally-obi nie wiem co to jest :)

Edited by monia&nero
Posted

[quote name='monia&nero']aaa :) Neruś uwielbia frisbee i ma spożytą energię. Tylko jest mały problem bo po jakimś czasie nie che już mi oddać frisbee he he
Z agility też nie najgorzej sobie poradził (próbowaliśmy kilka razy) ale nie przypadło mu do gustu :) a rally-obi nie wiem co to jest :)[/QUOTE]
Coś jak obedience tylko na luźniejszych zasadach ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kaaasia'][URL]http://images52.fotosik.pl/419/1c778fade2a0a2e9med.jpg[/URL] Nie tylko śliczna ale jaka całuśna :loveu:[/QUOTE]
rozdaje całuski na lewo i prawo :)

[quote name='unikatowydiament']:multi::multi::multi::multi::multi:
dla Teqili za WDS
:laola::laola::laola::laola:[/QUOTE]

Dziękujemy :)

Posted

[quote name='Alicja']Zaglądam i ja przed wyjazdem :)[/QUOTE]
Alicjo i Ozzulku udanych wakacji :)

[quote name='lula2010']BULWY pieknieja z dnia na dzien ,Panciostwo rosnie w dume .....
a powaznie .....jeszcze raz GRATULACJE dla WAS ,a TEKILA na zywo jeszcze piekniejsza !!!:loveu:[/QUOTE]
Krysiu dziękuję :)
a tu moja druga duma i syneczek mój kochany
[IMG]http://www.pupileo.pl/attachment.php?attachmentid=62394&stc=1&d=1408222295[/IMG]

• 2 weeks later...