Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DREDZIK-to bardzo zaniedbany psiaczek w typie teriera walijskiego,który od niedawna jest w fundacji Medor w Zgierzu.
Psiaczek jest cały w dredach , stąd jego imię ,ale pod masą skołtunionych kłaków kryje się piękny ,terierowaty psiak.
Dredzik jest znaleziony w Łodzi , na osiedlu 650-lecia.
Znakomicie dogaduje się z kotami ,wręcz je uwielbia.
Bardzo lubi także dzieci oraz inne psiaki.
Jest młodziutki , ma około roku.
Świetnie potrafi chodzić na smyczy , jest bardzo dobrze ułożony -widać ,że był wychowywany w domu.
Wszyscy nadal liczymy ,że to czyjaś zguba - ale zguba tak zaniedbana..? :shake:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, Boróweczko on nie jest w typie foksteriera:shake:to zupełnie nie ten typ. Dredzik po ostrzyzeniu i wykapaniu bedzie slicznym psiakiem,takim w typie teriera walijskiego.
Najbardziej mnie dziwi te jego dogadywanie sie z kotami:razz:

Posted

rita60 napisał(a):
Witam, Boróweczko on nie jest w typie foksteriera:shake:to zupełnie nie ten typ. Dredzik po ostrzyzeniu i wykapaniu bedzie slicznym psiakiem,takim w typie teriera walijskiego.
Najbardziej mnie dziwi te jego dogadywanie sie z kotami:razz:

Dzięki ,Rita ,że przyszłaś do Dredzia :)
Sorry , mój błąd - nie zbyt znam się na terierach :shake::oops:
Zaraz zmienie ;)
A śliczny to on już teraz jest ,a po ostrzyżeniu - no cud ,miód i orzeszki :loveu:
Rita , znasz jeszcze jakieś dziewczyny od terierów ? Można byłoby zaprosić je na wątek ,nie ? ;)

Dogo07 napisał(a):
Jaki słodziak :).

Witam na wątku ;)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ja też bardzo lubię teriery :lol:.
Teriery i kudłacze a Dredzik to dwa w jednym czyli kudłaty terier :).

Bo teriery są cudne , mają w sobie to coś ,to coś w czym ja się zawsze zakochuje :loveu:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Szkoda tylko, że tak niewiele ludzi chce adoptować terierowate psiaczki :shake:.

No niestety :-(
Fundacja Medor napisał(a):
dredzik już jest wykąpany obcięty mialam go na 1 dobę w domu koty nie interesowały go polubił moje dwa psy i sunie

Oj ,to on na koty jest obojętny...a ja napisałam ,że je bardzo lubi ,bo tak było na stronie - zaraz zmienię ;)
Szkoda ,że nie masz fotek po ostrzyżeniu...

Posted

Dogo07 napisał(a):
150zł ??? ! Tak dużo za schroniskowego psa ?

150zł - to mało za to co psiak ma zrobione w schronisku.
Psiak jest już wykastrowany , zachipowany ,zaszczepiony itd.
A już za samą kastrację przyszły właściciel u weta musiałby zapłacić ok.200zł.
Fundacja Medor ma bardzo dobre warunki dla psiaków , bo pieniądze z adopcji idą na to.

Posted

Borówka16 napisał(a):
150zł - to mało za to co psiak ma zrobione w schronisku.
Psiak jest już wykastrowany , zachipowany ,zaszczepiony itd.
A już za samą kastrację przyszły właściciel u weta musiałby zapłacić ok.200zł.
Fundacja Medor ma bardzo dobre warunki dla psiaków , bo pieniądze z adopcji idą na to.

No wiesz, w różnych schroniskach są różne ceny. Ale dobrze, że chociaż psiak ma już te rzeczy zapewnione w schronisku.
Tylko tak się zastanawiam, czy taka cena to nie odstrasza potencjalnych chętnych. Często na dogomanii widzę, jak jest problem z wykupieniem pieska.

Posted

Dogo07 napisał(a):
No wiesz, w różnych schroniskach są różne ceny. Ale dobrze, że chociaż psiak ma już te rzeczy zapewnione w schronisku.
Tylko tak się zastanawiam, czy taka cena to nie odstrasza potencjalnych chętnych. Często na dogomanii widzę, jak jest problem z wykupieniem pieska.

Hmm...raczej nei wystraszy ;)
Bo jeśli ktoś się na psa decyduje to musi się liczyć z kosztami przecież ,a jeśli go nie stać na danie tego 150zł to jak da radę utrzymać psa ? ;)