Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZCZENIAKI Z OŚWIĘCIMSKIEGO SCHRONISKA CZEKAJĄ NA NAJLEPSZE DOMKI...

Adres Schroniska:
ul. Kamieniec (bez numeru), 32-600 Oświęcim

E-mail: [email protected]

Godziny otwarcia od poniedziałku do niedzieli:
od 8.00 do 16.00 ( w tym godziny techniczne od 8.00 do 11.00)

Adres siedziby Oddziału OTOZ Animals:
ul.Partyzantów 1, 32-600 Oświęcim

telefony:
691-485-682
602-373-129
505-982-729

Animals Oddział Oświęcim:
PKO BP SA O/ Oświęcim 73 1020 2384 0000 9502 0091 8698

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NUKA- sunia 3 miesiace MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!:):)

opis:
Psinka została podrzucona do budynku Straży Miejskiej. Jest słodką i bardzo grzeczną dziewczynką. Będzie pieskiem średniej wielkości. Bardzo pilnie szuka domku, lub tymczasowego opiekuna.

Posted

SONIA - sunia 4 miesiace

FERSTI - piesek 10 miesięcy

PUSZEK - PIESEK 6 miesiecy

Prześliczny, bardzo energiczny, wesoły i łagodny szczeniak. Drobnej budowy, średni, piękny biały włos. Charakterystyczne ubarwienie dodaje mu niewątpliwie uroku i wdzięku - piękny makijaż na jednym oku i czarny paseczek na ogonku sprawia , że mocno zapada w pamięć. Można pomyśleć, że każdy chciałby takiego pieska, a jednak nawet taka piękność trafiła do schroniska.. Piesek nie urośnie już wiele większy, a może nawet pozostanie już obecnego wzrostu. Doskonały zarówno do domu jak i do bloku. Nie nadaje się do kojca ani budy. To typowy mały pieszczoszek - przyjaciel człowieka.

MAJA - SUNIA 6 miesiecy

KAJTUS _ PIESEK 1 miesiac - [COLOR=#ff0000][B]MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Ok. 6 tygodniowy szczeniaczek - został pozostawiony na klatce schodowej jednego z osiedlowych bloków. Szczeniaczek juz samodzielnie je lecz wymaga dużo uwagi i opieki. Tęskni bardzo za swoją mamą i chwilowo trzeba mu ją zastąpić - głaskać, przytulać, nosić na rękach....

Posted

i kolejna sprawa. dzwonili do mnie z czechowickiego pck. po powodzi majowej zawozilismy do sztabu, który oni prowadzili karme dla zwierząt. teraz organizują zbiórkę dla Bogatyni. my sie oczywiście przyłączamy, ile nam sie uda zebrac do soboty, tyle zawieziemy. zaraz zakładam osobny wątek i Was zaprosze:)

Posted

W górę dzieci!

Akcja w Oświęciumi przesunięta na następny weekend, bo w ten macie odpust i fajerwerki i inne "przeszkadzajki" mogłyby płoszyć maluszki. (nic więcej nie wiem... ale, by pusty post nie był to napisałam :P )

Posted

Diego ma DOM!
Oficjalnie dopiero od poniedziałku, ale już jutro idzie tam na cały dzień.
No to może od początku...

Rano zadzwoniła Pani z pytaniem o psiaki i czy można je zobaczyć? Zaproponowałam, że wpadnę z maluszkami bo przy okazji zrobię im spacer (chodziło oczywiście o obejrzenie domku ;)) Gdy dostałam adres to aż mnie zamurowało, bo DOM okazał się być 2 ulice ode mnie! Ucieszyło mnie to, bo gdyby to był ten DOM to miałabym maluszka cały czas na oku :cool1: Gdy doszłam pod podany adres to znowu mnie zamurowało, bo... to DOM mojej koleżanki z czasów podstawówki :razz: i to właśnie ta moja koleżanka dzwoniła :lol:

Pomimo tego, że Ela jest bardziej kontaktowa i żywiołowa to jednak zdecydowali się na Diego (faceci mają łatwiej w życiu...).
Diego będzie spał w domu, na swoim posłaniu lub z dziećmi :multi: Dzieci w wieku 11 i 3lat - bardzo fajne chłopaki, do tego trzy koty - spotkanie psiaków z kotami raz jeszcze potwierdziło, że psiaki nadają się do domu z kotami :cool3:
Diego na stałe idzie dopiero w poniedziałek dlatego, że ludzie w ten weekend jadą w miejsce do którego nie mogą zabrać psiaka (a gdy planowali wyjazd to jeszcze nie wiedzieli, że będą mieć psa)
Jedzenie preferowane gotowane + suche, ogródek OGROMNY, jednak i tak będą chodzić na spacery z (starszy syn już nie może się doczekać)
Mieli wcześniej dwa psy, oba dożyły bardzo sędziwego wieku.

Chaos w wiadomości, bo jestem bardzo podekscytowana - więc wybaczcie :eviltong: