Jump to content
Dogomania

Rufus juz 3 lata w Bydgoskim Schronisku Dla Zwierzat,pilnie potrzebny dom!Dodano film

Recommended Posts

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Ciężko mi się teraz wchodzi na wątki bydgoskich psiaków :(.
A Rufuska nikt nie chce :(.[/QUOTE]

I mnie ciężko bardzo :-(
Dogo, przecież wiesz, że ja dla Rufusika (i wszystkich brodatych mordek) mam szczególną słabość ;)

Posted

Tak, Nastka widziała się z Rufikiem wczoraj.
Dodaję ich zdjęcie, mam nadzieję, że Nastka się nie obrazi ;)
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/1637/p1050599k.jpg[/IMG]
Rufus ma się dobrze :)

Posted

Kamilko, dziękujemy za zdjęcie. Ale ten Rufus wyrósł, zapamiętałam go jako niewielką pchełkę :D
Bardzo bym chciała, żeby psinka znalazła dom. Może macie w pobliżu jakiś dt? Nie chciałabym, żeby Rufusa spotkało, to co Majorka. W razie co, to wiecie, że u mnie kącik się znajdzie.

Posted

Nie wiem, bedzie mial niedlugo te ogloszenia(jak nie w ciagu miesiaca to sama w koncu zrobie).Bo nie wiadomo,ze przez to ,ze pogryzl tego wieznia moze zostac uspiony ,jak drugi raz ugryzie kogos:-(

Posted

No to takie tam kąśnięcie jest, ale nie pogryzienie, ani ugryzienie. Po prostu capnął psiak ząbkami bo go facet pewnie chwycił za futro boleśnie i bez ceregieli i tyle. Każdy normalny pies by tak zrobił. Ale w schronisku to już mu pewnie łatkę przypieli. A przecież spędza z Wami trochę czasu i żadnych takich zachować niemiłych nie miałyście z psiakiem, prawda ?

Posted

[quote name='Nastkak']Nie wiem, bedzie mial niedlugo te ogloszenia(jak nie w ciagu miesiaca to sama w koncu zrobie).Bo nie wiadomo,ze przez to ,ze pogryzl tego wieznia moze zostac uspiony ,jak drugi raz ugryzie kogos:-([/QUOTE]

No nie... toż pytałam o ogłoszenia Rufusa. Nie ma na co czekać, mijają kolejne dni a w schronisku nie jest lekko.

Posted

[quote name='Dogo07']No to takie tam kąśnięcie jest, ale nie pogryzienie, ani ugryzienie. Po prostu capnął psiak ząbkami bo go facet pewnie chwycił za futro boleśnie i bez ceregieli i tyle. Każdy normalny pies by tak zrobił. Ale w schronisku to już mu pewnie łatkę przypieli. A przecież spędza z Wami trochę czasu i żadnych takich zachować niemiłych nie miałyście z psiakiem, prawda ?[/QUOTE]

Nas nie gryzie ;)