Nastkak Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Wiesz co,Rufus nie ma ogloszen,ale jest u nas osoba ,ktora sie tym zajmuje i na pewno beda,spokojnie:) Quote
kameralna Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Skoro wszystko pod kontrolą, to bardzo dobrze. Oby tylko piesek znalazł dom. Quote
kameralna Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Witaj Rufusie :) Może nowy tydzień przyniesie dla Ciebie dobre nowiny? Quote
kameralna Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Nastka a widziałaś się ostatnio z Rufusikiem? Jak się ma? Quote
Onaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ciężko mi się teraz wchodzi na wątki bydgoskich psiaków :(. A Rufuska nikt nie chce :(. Quote
kameralna Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Dogo07']Ciężko mi się teraz wchodzi na wątki bydgoskich psiaków :(. A Rufuska nikt nie chce :(.[/QUOTE] I mnie ciężko bardzo :-( Dogo, przecież wiesz, że ja dla Rufusika (i wszystkich brodatych mordek) mam szczególną słabość ;) Quote
kamilka91 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Tak, Nastka widziała się z Rufikiem wczoraj. Dodaję ich zdjęcie, mam nadzieję, że Nastka się nie obrazi ;) [IMG]http://img299.imageshack.us/img299/1637/p1050599k.jpg[/IMG] Rufus ma się dobrze :) Quote
Igiełka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 O jaki Rufusek zadowolony. :loveu::loveu: Quote
kameralna Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kamilko, dziękujemy za zdjęcie. Ale ten Rufus wyrósł, zapamiętałam go jako niewielką pchełkę :D Bardzo bym chciała, żeby psinka znalazła dom. Może macie w pobliżu jakiś dt? Nie chciałabym, żeby Rufusa spotkało, to co Majorka. W razie co, to wiecie, że u mnie kącik się znajdzie. Quote
kamilka91 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Niestety, nie ma żadnego DT, ani w pobliżu, ani daleko... Quote
kameralna Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Naprawdę nie da się go ulokować gdzieś w miarę blisko Was? Może trzeba jeszcze popytać? Quote
Nastkak Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Nie wiem, bedzie mial niedlugo te ogloszenia(jak nie w ciagu miesiaca to sama w koncu zrobie).Bo nie wiadomo,ze przez to ,ze pogryzl tego wieznia moze zostac uspiony ,jak drugi raz ugryzie kogos:-( Quote
Onaa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Al on tak jakoś poważnie go ugryzł czy tylko tak capnął zębami ? Quote
Nastkak Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 No tak do krwii go nie pogryzl. Quote
Onaa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No to takie tam kąśnięcie jest, ale nie pogryzienie, ani ugryzienie. Po prostu capnął psiak ząbkami bo go facet pewnie chwycił za futro boleśnie i bez ceregieli i tyle. Każdy normalny pies by tak zrobił. Ale w schronisku to już mu pewnie łatkę przypieli. A przecież spędza z Wami trochę czasu i żadnych takich zachować niemiłych nie miałyście z psiakiem, prawda ? Quote
kameralna Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Nastkak']Nie wiem, bedzie mial niedlugo te ogloszenia(jak nie w ciagu miesiaca to sama w koncu zrobie).Bo nie wiadomo,ze przez to ,ze pogryzl tego wieznia moze zostac uspiony ,jak drugi raz ugryzie kogos:-([/QUOTE] No nie... toż pytałam o ogłoszenia Rufusa. Nie ma na co czekać, mijają kolejne dni a w schronisku nie jest lekko. Quote
Nastkak Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Dogo07']No to takie tam kąśnięcie jest, ale nie pogryzienie, ani ugryzienie. Po prostu capnął psiak ząbkami bo go facet pewnie chwycił za futro boleśnie i bez ceregieli i tyle. Każdy normalny pies by tak zrobił. Ale w schronisku to już mu pewnie łatkę przypieli. A przecież spędza z Wami trochę czasu i żadnych takich zachować niemiłych nie miałyście z psiakiem, prawda ?[/QUOTE] Nas nie gryzie ;) Quote
kameralna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Coś ciszej u Rufusa. Nie zpapominajmy o nim. Quote
kameralna Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No a jak z ogłoszeniami? Czy ta osoba odpowiedzialna za nie ruszyła z akcją? Quote
kameralna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ...czyli cisza, brak ogłoszeń? W takich warunkach Rufus nie ma szans na adopcję. Quote
Recommended Posts