NightQueen Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='dog193']Zobaczycie, jak męczące jest towarzystwo zrzędzących ludzi. Te domki naprawdę są blisko siebie, my będziemy przeszkadzać im, a oni nam.[/QUOTE] to już nei będzie nasz problem, tylko problem właściciela ośrodka, skoro się godzi na grupę młodych ludzi z psami, musi się domyślać że będzie głośno. Po za tym zdjęć na stronie jest mało, więc może są gdzieś bardziej oddalone domki, zobaczymy Quote
NightQueen Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='dog193']Small, to będzie nasz problem, jak zaczną nam robić wyrzuty i nam truć doopy, że im przeszkadzamy. To będzie nasz problem, ja zwrócą się z tym do właścicieli ośrodka, a oni do nas. A właściciele nie zawsze wiedzą, na co się godzą - pamiętacie pierwsze ognisko, jak chłopaki tańczyli? Przyszedł facet nas uciszyć, bo już była cisza nocna. A bylismy daleko od innych domków.[/QUOTE] to w takim razie nie ma nigdzie dla nas miejsca bo wszędzie będziemy za blisko recepcji czy innych domków... Chyba że wynajmiemy jeden domek w kompletnej dziczy, bez właściciela i 2 km od kolejnych domków Quote
dog193 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Small, to będzie nasz problem, jak zaczną nam robić wyrzuty i nam truć doopy, że im przeszkadzamy. To będzie nasz problem, ja zwrócą się z tym do właścicieli ośrodka, a oni do nas. A właściciele nie zawsze wiedzą, na co się godzą - pamiętacie pierwsze ognisko, jak chłopaki tańczyli? Przyszedł facet nas uciszyć, bo już była cisza nocna. A bylismy daleko od innych domków. Quote
dog193 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Nie o to chodzi, że nie ma nigdzie dla nas miejsca, tylko o to, że te domki są koło siebie za blisko. Jeśli będą jakieś na uboczu, to ok, ale jeśli nie, to czarno to widzę, one są jeden przy drugim. Quote
Tepes Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='dog193'] No, to kto dzwoni i załatwia? :diabloti: Wybraliście ośrodek, to teraz załatwiajcie, ja z wielką chęcią tylko wpłacę kasę i t[B]ym razem przyjadę na gotowe, myślę, że Anula także [/B]:diabloti: [/QUOTE] [COLOR=blue]z miłą chęcią:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [QUOTE]Witam w okresie wakacyjnym grup z psami nie przyjmujemy, jeśli jesteście Państwo zainteresowani początkiem czerwca bądź września jesteśmy do dyspozycji. [/QUOTE] Czyli Starą Wieś mamy z głowy.. Co teraz ? Quote
Tepes Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [COLOR="blue"]no to lipton -.- Dębno w takim razie:diabloti:[/COLOR] Quote
Berneska Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dębno w zachodniopomorskim ? bo mi na mapie nic innego nie wyskakuje Quote
Berneska Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Okej już znalazłam :) Koło Nowego Targu Quote
Sweet Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Nie. Gdzieś na samym dole Polski prawie to jest. Quote
Avaloth Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 tie ludu i co ? bo mi osobiście Dębno odpowiada tylko się boję że dużo osób zrezygnuje ze względu na odgległość ... pozdrawiam z gór xd jakieś 20-30km od dębna jestem xd Quote
Tepes Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [COLOR="blue"]jo jest za Dębnem Ewa tyż;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Ja oficjalnie rezygnuję :-( niestety muszę Quote
dog193 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Iśka, no ale niektórym będzie dalej, a niektórym może bliżej, nie możemy patrzeć na to takimi kategoriami. Na razie nie ma kto rezygnować, bo jeszcze zapisów nie było :diabloti: Może do tego czasu jeszcze komuś się coś pozmienia i akurat będzie mógł jechać. Nie widzę lepszych propozycji. Quote
Avaloth Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]jo jest za Dębnem Ewa tyż;)[/COLOR][/QUOTE] to chyba już każdy wie :diabloti: [quote name='NightQueen']Ja oficjalnie rezygnuję :-( niestety muszę[/QUOTE] ale jeśli będzie w Dębnie czy w ogóle ? szkoda:-( [quote name='Sweet']ja pewnie też będę zmuszona zrezygnować.[/QUOTE] w tamtym roku też miałaś nie jechać a się udało :eviltong: [quote name='dog193']Iśka, no ale niektórym będzie dalej, a niektórym może bliżej, nie możemy patrzeć na to takimi kategoriami. Na razie nie ma kto rezygnować, bo jeszcze zapisów nie było :diabloti: Może do tego czasu jeszcze komuś się coś pozmienia i akurat będzie mógł jechać. Nie widzę lepszych propozycji.[/QUOTE] Bliżej by było osobom które mieszkają pode mną czyli południowa małopolska, a raczej mało ludzi z gór i okolic jest na dogo ^^. Mi chodzi tylko o to że to jest tak centralnie w dupie no xd na kompletnym południu. W tamtym roku było u góry śląska, opcja Starej Wsi była prawie w środku, wiadomo że dużo większej ilości centralne tereny by bardziej pasowały. Jeśli ludziom z wrocka etc będzie się chciało przyjeżdżać w góry na tydzień to ja nie mam przeciwwskazań, ale wiem że mi by się nie chciało jechać taki kawał (tak jak mi by się nie chciało jechać na tydzień nad morze ode mnie). ale jak chcecie to mi pasi, będę mogła podskoczyć sobie do koleżanki i 'moich' terenów ^^ to dzwonić do Dębna z terminem 11-17.07, rezerwować i zakładać wątek? Tylko w ogóle na ile osób ? koło 15 na razie ? Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 w ogóle muszę zrezygnować, szkoda że nei w SW bo to kawałek ode mnie i mogłabym was odwiedzić, no ale trudno :shake: Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='dog193']Róbcie jak chcecie, ja mam w tym roku wszystko gdzieś i chcę sobie przyjechać na gotowe, jako normalny zlotowicz. Tyle ode mnie :evil_lol:[/QUOTE] powtarzasz się :diabloti: Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Róbcie jak chcecie, ja mam w tym roku wszystko gdzieś i chcę sobie przyjechać na gotowe, jako normalny zlotowicz. Tyle ode mnie :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Regularne powtarzanie daje najlepsze rezultaty :cool3::evil_lol: Quote
Tepes Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [COLOR="blue"]ja bier 11-17 i na razie te 15 osób;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Avaloth'] w tamtym roku też miałaś nie jechać a się udało :eviltong: [/QUOTE] Tak tyle że mimo wszystko było bliżej... I nie wiem jak z kasą i z moimi planami na wakacje będzie... [quote name='dog193']Róbcie jak chcecie, ja mam w tym roku wszystko gdzieś i chcę sobie przyjechać na gotowe, jako normalny zlotowicz. Tyle ode mnie :evil_lol:[/QUOTE] W sumie i tak Iśka wszystko załatwia z tego co widzę. Bo będzie dzwonić do ośrodka i rezerwować oraz zakładać wątek. Quote
Sweet Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]Ada nie marudź... jakbyście zrobili w Sopocie to do mie nie było by problemu jechać...[/COLOR][/QUOTE] Lubie sobie pomarudzić....:D Quote
Tepes Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [COLOR="blue"]Ada nie marudź... jakbyście zrobili w Sopocie to do mie nie było by problemu jechać...[/COLOR] Quote
Tepes Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Sweet']Lubie sobie pomarudzić....:D[/QUOTE] [COLOR="blue"]no ale bez przesady... jak Ci nie pasuje to nie jedziesz i tyle nie marudzisz nom sam...choby nie wiadomo co sie stało... Is jo pogodom z tatą czy by na jego konto forsa szło dować;)[/COLOR] Quote
Recommended Posts