Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu masz odpowiedź.
[quote name='Avilia']

Treść maila od znajomej:

[I]Suka jest generalnie słodka, miła i serdeczna. Przy okazji ma kupę
energii. Nie boi sie ruchu ulicznego i autobusów... Wygląda na to, że
lubi dzieci... Na koty reaguje piszczeniem, niestety na konie gorzej, bo
szczeka.

Nie ma żadnych ogłoszeń.
Potrzebna jest osoba która mogłaby suni doglądać.Ja nie przebywam w Warszawie.Informację dostałam od znajomej,która suczkę znalazła.Jednak znajoma dzisiaj wyjeżdża.Nie będę miała żadnych informacji co z suczką.Proszę,czy ktoś ze Służewca lub Ursynowa mógłby podjechać tam do podziemi?To jest przejście od strony murów wyścigów konnych na druga stronę do Kopy Cwila (pot.zwanej Górką Ursynowską),żeby zajrzeć do suni?Proszę!Ja nie mam takiej możliwości!

Posted

ja mogę spróbować ale na razie nie orientuję się zbyt gdzie to jest. Kope Cwila znam, ale noclegowni tam nie kojarze... Ta noclegownia to na Puławskiej jest? mogłabyś mi podać jakieś wskazówki jeszcze? może załapię ;)

Posted

Puławska jest długa i szeroka i podziemia też właśnie są na Puławskiej.To przejście podziemne jest niedaleko pętli tramwajowej,przy Wyścigach Konnych.Niedaleko jest kładka.Podziemia te są wymalowane Graffiti.Kurczę nie wiem jak bardziej to wytłumaczyć.Z tego przejścia wychodzi się na Dolinkę Służewiecką.
Kojarzysz?

Posted

Ja też w sumie mogłabym tam podjechać... Mam całkiem niedaleko... Tylko nie wiem czy dziś czy jutro. Mam pytanie- chcecie żeby tam podjechać i sprawdzić czy sunia jest? I tyle? Czy coś jej trzeba zawieźć?

Posted

Avilia napisał(a):
Puławska jest długa i szeroka i podziemia też właśnie są na Puławskiej.To przejście podziemne jest niedaleko pętli tramwajowej,przy Wyścigach Konnych.Niedaleko jest kładka.Podziemia te są wymalowane Graffiti.Kurczę nie wiem jak bardziej to wytłumaczyć.Z tego przejścia wychodzi się na Dolinkę Służewiecką.
Kojarzysz?

moja koleżanka wie gdzie to jest zdaje się, znaczy ona kojarzy dwie noclegownie i jedną jadłodajnię, ale spróbuję...

redcat napisał(a):
Ja też w sumie mogłabym tam podjechać... Mam całkiem niedaleko... Tylko nie wiem czy dziś czy jutro. Mam pytanie- chcecie żeby tam podjechać i sprawdzić czy sunia jest? I tyle? Czy coś jej trzeba zawieźć?

Redcat ty wiesz, o którą chodzi?

Posted

Na Paluchu?!Dzisiaj jeszcze pisałam ze znajomą mówiła,że sunia jeszcze jest....;/ No to pięknie;(

EDIT.
Właśnie do niej dzwoniłam.Mówiła,że suka była jeszcze w piątek jak tam była.Ale to ok południa.
Ehh w takim razie przepraszam wszystkich za zamieszanie;( Nie udało nam się suni pomóc...Nie wiem jakie są realia na Paluchu,mam nadzieję,że trafi do dobrego domu-o ile trafi;(