Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam ! Poproszono mnie o pomoc w ogłaszaniu niemłodej (10- letniej ) zaniedbanej :-(rodowodowej suni . Koleżanka zabrała ją od faceta, który groził że się jej pozbędzie....nie całkiem humanitarnie :angryy:
Spróbuję zrobić jej zdjęcia w weekend...tam gdzie jest nie może niestety zostać, ale póki co zaopiekują się nią i będą czekać na pomoc. To tyle na teraz........

Aktualnie :
przebadana, odrobaczona, zaszczepiona.... z dokumentami . Potrafi zachować się w domu, dogaduje się z psami , bardzo przyjazna dla ludzi

Posted

Czekam na zdjęcia....wiem, że została doprowadzona do porządku przez fryzjera i zdecydowanie lepiej się czuje :) Ale tam gdzie jest może zostać tylko do końca wakakacji, więc gdyby ktoś mógł pomóc....jak będą zdjęcia może ktoś by zrobił ogłoszenia, podam wszystkie dane kontaktowe.

Posted

póki co jest bezpieczna w domu tymczasowym.....i zaczyna wyglądać na to, że jest coraz bardziej kochana - może będzie szansa żeby tam została ...ale nie chcę zapeszać :)

• 2 weeks later...
Posted

właśnie znalazłam ten watek jak tam sunia jak się meiwa nadal w domu tymaczasowym?? dajcie na priv numery tatuażu jesli nei znacie hodowcy jeśli znacie to tez podajcie na pw chętnie pomogę ,a hodowca jesli prawdziwy to pomoże, ja polatach "swoja " sunię tez przyjełam i znalazłam jej nowy cudny dom taka jest rola hodowcy ! Jeśli to porządny człowiek zawsze pomoże nawet jesli sunia zostanie na stałe w DT czego życze to i tak hodowca powinien się dowiedziec że takie zdarzenie miało miejsce każdy z nas ma czarna liste i takim osobom juz psów się nie daje! trzymam kciuki za dziewczynkę :))