Jump to content
Dogomania

Warsik pakuj manatki, po 11 latach schroniska jedziesz do swojej chatki! :D

Recommended Posts

Posted

warsik pewnie bedzie myslal ze trafil do raju :) co do samochodu to jak ktos przyjedzie to mozna poprosic. Pamietaj zeby dokladnie informowac o postepach^^ mam nadzieje ze niedlugo powiedza czy przyjada w sobote czy w niedziele i o ktorej

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasne, o wszystkim bedę informowac. Jutro jak nie bedzie padało tak jak dzis to sie wybiore i w koncu go zmierzę bo pan nie wie jaką budkę dużą dla niego zrobic :evil_lol:

Posted

Dzisiaj miedzy 12.30 a 13.00 wars pojechal do nowego domu :) hurraaa!!! panstwo bardzo mili, przyjechali ze swoim pieskiem. ladnego kolege bedzie mial wars. troszke byl przestraszony ale dzielnie sie trzymal

Posted

Przed chwilą miałam telefon od nowych właścicieli Warsa. Chłopak idealnie zniósł podróż, przez pierwszą godzinę cały czas spał, nie sprawiał kłopotów, zachowywał się tak jakby samochodem jeździł od zawsze. Dwie godziny temu państwo dojechali z nowym domownikiem na miejsce. Wars okazał się bardzo dzielny, wszystko skrzętnie obwąchuje, nie sprawia wrażenia wystraszonego- wrecz przeciwnie, jest bardzo ciekawski, wie już, gdzie jest jego koszyczek do spania. Wars generalnie pilnuje pana żeby nie uciekł mu gdzieś daleko (przynajmniej tak panu się wydaje ;) ). Wars próbuje znaczyc teren w domu ale państwo pilnują go aby tego nie robił i starają się jak mogą aby pokazac mu łagodnie, ze w domu nie wolno i za każdym razem wychodzą z nim na dwór. Jutro mamy dostac zdjęcia Warsika z nowego domu i relacje jak mały zniesie noc :)
Generalnie Państwo są z niego zadowoleni, są bardzo optymistycznie nastawieni co do postępów Warsa i aklimatyzacji w nowym miejscu. A no i Wars dogadał się już z drugim psiakiem państwa- był mały zgrzyt w aucie ale już jest wszystko w porządku.

Ufff- udało się! :loveu::loveu:

Dziękuję jeszcze raz bardzo wszystkim którzy angazowali sie w szukanie domu dla Warsa, dla wszystkich którzy pomagali mi szukać osoby do wizyty przedadopcyjnej ( tu największe podziękowania dla mru :loveu:) no i oczywiście dla osoby przeprowadzajacej wizytę czyli gos :loveu:

Warsiu po 11 latach schronu trafił do raju :multi:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dostałam kilka zdjec i krótką relację, Warsik jest nadal bardzo nieufny ale państwo cierpliwie czekaja aż się przełamie. Zresztą jutro wkleję relację i zdjęcia ;)

Posted

Wars jest nadal bardzo nieufny ale państwo są bardzo cierpliwi i się mu nie narzucają. generalnie problemów nie ma, Wars spisuje się doskonale, państwo wg mnie też ;) Warsik woli spac na dworzu w swojej budce niż w domku także państwo nie wciągają go na siłę do domu. Budka Warsa jest porządnie wykonana, zabezpieczona przed wiatrem przedsionkiem, przed przemakaniem i jest ocieplana także narzekać nie można. ;)
Ciagle nie mogę uwierzyc, że udało się. :)

Kilka zdjęc:

w podróży do nowego życia:

Wars na włościach :evil_lol:

kolacyjka:

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Pamietacie tego pana jeszcze? ;)

Mały ma się dobrze ale zdecydowanie woli przebywać na dworze. Nie przekonał sie jeszcze 100% do nowych właścicieli ale państwo są dobrej myśli. Pana z reguły stara sie unikac, byc moze jakieś niemiłe wspomnienie. Ale jest przekupny i za smakołyczki podchodzi. Generalnie u Warsika w porządku. :)

• 4 months later...