wykrywka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Czy już wiadomo coś pewnego? Wiadomość z pierwszej ręki, uzyskana od kierowniczki schronu: Giżmo już adoptowany. Trafił do rodziny z Sulechowa, ma do dyspozycji domek z ogródkiem i osobistego lekarza :evil_lol:, jego nowy pan jest weterynarzem. Myślę, że to dobra wiadomość. Quote
Sankja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 wykrywka napisał(a):Wiadomość z pierwszej ręki, uzyskana od kierowniczki schronu: Giżmo już adoptowany. Trafił do rodziny z Sulechowa, ma do dyspozycji domek z ogródkiem i osobistego lekarza :evil_lol:, jego nowy pan jest weterynarzem. Myślę, że to dobra wiadomość. Lepszych się nie spodziewałam :) Kolejny psi kaleka uratowany! Quote
Sankja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 a emilka dalej szuka łatwych pieniędzy: http://www.dogomania.pl/threads/190696-3-miesi%C4%99czny-bernardyn-zdycha-pomocy-!!!-potrzebne-210-z%C5%82-deklaracji-jednorazowych!?p=15167836#post15167836 Quote
Asia & Ginger Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 wykrywka napisał(a):Wiadomość z pierwszej ręki, uzyskana od kierowniczki schronu: Giżmo już adoptowany. Trafił do rodziny z Sulechowa, ma do dyspozycji domek z ogródkiem i osobistego lekarza :evil_lol:, jego nowy pan jest weterynarzem. Myślę, że to dobra wiadomość. To przewspaniała wiadomość! :multi: :multi: :multi: Proszę o zmianę tytułu wątku. ;) Quote
Recommended Posts