sheltia12 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Hej, hej Olsztyniacy !!! Kto chetny na spacerki? ;) Quote
marcelllll Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja bywam w Olsztynie ;) a może jest tu ktoś z Iławy albo Ostródy? ;) Quote
sheltia12 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czy w olsztynie jest ktos chetny na spacery z urocza szetlandka? Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Zrobię małego offa, ale może ktoś się skusi: [INDENT][B][SIZE=3][COLOR=red]Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków![/COLOR][/SIZE][/B] :cool3: [U][COLOR=#810081][URL]http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE[/URL][/COLOR][/U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE"][COLOR=#4444ff][/COLOR][/URL] [img]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/zlot-banner.jpg[/img] Miejsce: Bobolin koło Darłowa Data: 5-11 lipca 2010 r. Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy) [B]ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3:[/B] Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: [URL="http://www.morskiedomki.pl/index.php?domki_letniskowe_main"][COLOR=#4444ff]Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
liwus Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='sheltia12']Czy w olsztynie jest ktos chetny na spacery z urocza szetlandka?[/QUOTE] Może i chętny ale gdzie? Quote
Squ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Znajdzie się w Olsztynie ktoś chętny na spacer? Najlepiej ze średnio-dużym zabawowym psem. Quote
madzioszek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Squ']Znajdzie się w Olsztynie ktoś chętny na spacer? Najlepiej ze średnio-dużym zabawowym psem.[/QUOTE] A może być prawie średnia suczka z ADHD? ;D Quote
Olga RaQ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witam Olsztynian! jesteśmy na wczasach w Olsztynie, w końcu robi się pogoda, został nam jeszcze tydzień. Szukamy miejsca nad wodą gdzie będą mogły być z nami psy, tak żeby mogły wchodzić do wody... jesteśmy z małym dzieckiem więc musi tam być też łączka na której się rozłożymy z plażowym namiotem, sami chcemy się opalać i też się oczywiście kąpać. Znacie takie miejsce? ustronne, na uboczu ale z fajnym wejściem do wody? miejskie kąpieliska odpadają a jak oglądamy okolicę na zumi to wszędzie szuwary i krzaki... błagam, pomóżcie :P Quote
Evelienn Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Odświeżam temacik : ) Mieszkam w Olsztynie na jarotach (os. Generałów) i szukam kogoś na wspólne spacery z psem, albo nawet psami w większej ilości ;> Byle psiak nie był agresywny i średniej wielkości, bo mój z małymi bawić się nie umie i nie czuje ile waży :D Quote
Squ Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Masz aussie, no nie? Mieszkałam na os. Generałów i chyba Cię widywałam z psem ;) W każdym razie kogoś z aussie :eviltong: Mam whippeta skorego do zabaw, więc jak czas pozwoli do chętnie was poznam. Choć nie wiem jeszcze gdzie będę mieszkać od października :/ Quote
Evelienn Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ausika, ausika : ) Jeżeli to była ruda dziewczyna z czekoladowym psem to tak, to byłam ja ; P To fajnie byłoby się jakoś spotkać ; ) Quote
klaudynka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Witamy! Szukamy cierpliwych towarzyszy do wspólnych spacerów w sumie nie ma znaczenia gdzie, dojedziemy ;) Jesteśmy trzyosobową rodziną z rudym Ozkiem na czele. Szukamy cierpliwych kompanów, bo Ozi ma lekkie problemy z przystosowaniem. Nie zawsze umiemy przewidzieć jego reakcje na inne psy. Bo jak tylko zobaczy je z daleka zaczyna ujadać, skomleć, ciągnąć i... albo grzecznie obwącha obcego psa... albo od razu rzuca się z zębami... (Ozi jest małym psem)z psem koleżanki po dłuższej chwili się oswoił i bawili się w ogrodzie. Aha. Ozi jest ze schroniska. Znajdzie się ktoś odważny...?:razz: Quote
tu_ania_tu Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 moze ktoś bedzie mógł pomóc właścicielom w poszukiwaniach czarnej dożycy [url]http://www.dogomania.pl/threads/218852-Biskupiec-40-km-od-Olsztyna-zagin%C4%99%C5%82a-czarna-suczka-dog-niemiecki?p=18130079#post18130079[/url] Quote
Pinesk@ Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Hej, hej Olsztynie, czy ktoś chetny na wspólne spacery od stycznia? :) Quote
Squ Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Wątek chyba umarł :( Może znajdzie się ktoś chętny na spacery? Quote
Misia&Ruby Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Wraz z Ruby chętnie możemy kiedyś wpaść do Olsztyna na psi spacer :) Jeśli znalazłby się ktoś chętny. Quote
free Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 witamy.spacer...zawsze.zapraszam,tym bardziej,że robia namsciezki rowerowo-spacerowe wokół jeziora. Quote
Giraffriela Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Sądzę, że ja bym mogła się spotkać, ale w Ornecie (będę tam od 14 lipca). Nie obiecuję, że mój pies polubi innego psa, prędzej suczkę, ale można spróbować. Quote
Skago Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 A może orientujecie się, czy w Olsztynie są jakieś szkoły, osoby zajmujące się jakimiś psimi sportami? Z góry bym była wdzięczna za jakieś informacje :) Quote
Pinesk@ Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Klub Dimico ;) Poszukaj na facebook'u.Jakby co od października chętna na spacery ze świrnietym pozytywnie średniakiem ;) Quote
Skago Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Dzięki za info. :) Dowiadywałam tam się już (bo to było jedyne co znalazłam w Olsztynie :) ) i jak na razie nie prowadzą żadnych szkoleń.....:( Quote
Pinesk@ Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 oo to wielka szkoda, myślałam, ze się załapię z moim adhd :( Quote
Squ Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Pinesk@']Klub Dimico ;) Poszukaj na facebook'u.Jakby co od października chętna na spacery ze świrnietym pozytywnie średniakiem ;)[/QUOTE] Od października ja bardzo chętnie :) Masz psa czy sukę? Quote
Recommended Posts