Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szkoda, że nie zgadałyśmy się wcześniej, już nie chciałam mieszać, a mąż był wczoraj w Zamościu mógł spokojnie go zabrać :( A teraz to nie wiem, no w każdym razie jakoś to tam ugadujcie.
W międzyczasie Nellie do góry! Ten namuł dzisiaj mi przysłał smsa "I co nie da rady bez sterylki?" Odpisałam "Nie proszę pana.Ta kwestia nie podlega dyskusji. Pozdrawiam." Co za jakiś facio??? To ten od pragnienia oczywiście. Ale mu się Nelka spodobała no no. Myślicie, że warto go na CK wrzucić?

Posted

Lidka podrzuć go , jeśli nic innego nie znajdziesz do zadry do przychodni, tam jest tez mój kontenerek po kotach, muszę go zabrać, to i to wezmę i zatargam do Rodziców, postaram się jak najszybciej.

Posted

Ciężko widzę powiedzieć co to za "rasa" :) W każdym razie Nellie znalazła sponsorkę - pewna pani zlitowała się nad jej ogłoszeniem i opłaci sterylkę małej. Potem może weźmie ją do siebie, do Katowic, ale to nie jest pewne. Wszystko się zobaczy. Jutro lub pojutrze odbędzie się zabieg, mała się wykuruje i może pojedzie do tych Katowic. Trzymajcie mocno kciuki!!!!

Posted

Nie wiem czy kogokolwiek interesują losy Nellie, ale gdyby się ktoś taki znalazł to informuję, że Sponsorka Nellisona przeznaczyła na nią 200 zł :) W poniedziałek Nellison jest umówiona na sterylkę, mam nadzieję, że będzie wszystko zgodnie z planem. Sterylka ma kosztować 150 zł, reszta pójdzie na karmę, ewentualne dodatkowe wzmacniacze, obróżkę przeciwpchelną. Prawdopodobnie 28 sierpnia Nellie pojedzie ze swoją sponsorką do Katowic, gdzie albo zagrzeje miejsce na stałe albo będzie na DT :) - to przede wszystkim zależy od tego czy pokochają się z rezydenckim Cainterierem :)

• 2 weeks later...
Posted

Nic nieaktualne :(
Psica przelazła jakoś między 9cm prętami i od tamtej pory jej nie ma. Dwa razy przekładałam sterylkę, wierząc, żę wróci, ale niestety. Jest mi bardzo głupio zarówno przed p.Elżbietą, która jest bardzo ufną osobą, skoro nie znając mnie przelała mi pieniądze jak i przed wetami. Ciągle czekam mając nadzieję, że wróci, ale to już minął tydzień. Jestem zła na sytuację, bo gdyby sterylka była dwa dni wcześniej to suńka by się kurowała, a teraz czekała na wyjazd do DS/DT. a tak koooooopa:(

• 3 weeks later...
Posted

rita - jak tylko się znajdzie to dam znać. Przepadła jak kamień w wodę, jakby się pod ziemię zapadła. Tyle razy zjeździliśmy za nią okolice - masakra jakaś. Jestem zła, bo jak dostanie cieczkę to będzie kolejny liczny kłopot. Ale cóż, skoro jak wąż przełaziła przez cienkie pręty :(