Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 my będziemy być może we wrześniu jechać, ale też być może rodzinka w sierpniu jeszcze przyjedzie, to jakbyś na dniach dostarczyła to może bym ich skołowała żeby zabrali wracając :) Quote
sacred PIRANHA Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 agada to ja nie wiem jak my to zrobimy bo ja w niedzięle wyjeżdzam na miesiac buuuu Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 A gdzie się nasza Ewunia podziała?? Ona zdaje się kursuje na tej trasie. Albo Lady Swall.? Quote
sacred PIRANHA Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ladyS owszem ale busem z takim wielkim transporterem i bagażami to nie da rady za cholere... Ewa na urlopie w jakiejś dziczy była ostatnio Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 szkoda, że nie zgadałyśmy się wcześniej, już nie chciałam mieszać, a mąż był wczoraj w Zamościu mógł spokojnie go zabrać :( A teraz to nie wiem, no w każdym razie jakoś to tam ugadujcie. W międzyczasie Nellie do góry! Ten namuł dzisiaj mi przysłał smsa "I co nie da rady bez sterylki?" Odpisałam "Nie proszę pana.Ta kwestia nie podlega dyskusji. Pozdrawiam." Co za jakiś facio??? To ten od pragnienia oczywiście. Ale mu się Nelka spodobała no no. Myślicie, że warto go na CK wrzucić? Quote
agada Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Lidka podrzuć go , jeśli nic innego nie znajdziesz do zadry do przychodni, tam jest tez mój kontenerek po kotach, muszę go zabrać, to i to wezmę i zatargam do Rodziców, postaram się jak najszybciej. Quote
rita60 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Witajcie,mała jest sliczna,ale to nie foksterierka,to najprawdopodobniej mix teriera walijskiego i niemieckiego. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Ciężko widzę powiedzieć co to za "rasa" :) W każdym razie Nellie znalazła sponsorkę - pewna pani zlitowała się nad jej ogłoszeniem i opłaci sterylkę małej. Potem może weźmie ją do siebie, do Katowic, ale to nie jest pewne. Wszystko się zobaczy. Jutro lub pojutrze odbędzie się zabieg, mała się wykuruje i może pojedzie do tych Katowic. Trzymajcie mocno kciuki!!!! Quote
rita60 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 No to w takim układzie trzymam kciuki za malenka....... A "rasa" jest "mieszana ";) Quote
agada Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Cieszę się, ze z małą coś się ruszyło i oby dom to był ten! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Nie wiem czy kogokolwiek interesują losy Nellie, ale gdyby się ktoś taki znalazł to informuję, że Sponsorka Nellisona przeznaczyła na nią 200 zł :) W poniedziałek Nellison jest umówiona na sterylkę, mam nadzieję, że będzie wszystko zgodnie z planem. Sterylka ma kosztować 150 zł, reszta pójdzie na karmę, ewentualne dodatkowe wzmacniacze, obróżkę przeciwpchelną. Prawdopodobnie 28 sierpnia Nellie pojedzie ze swoją sponsorką do Katowic, gdzie albo zagrzeje miejsce na stałe albo będzie na DT :) - to przede wszystkim zależy od tego czy pokochają się z rezydenckim Cainterierem :) Quote
agada Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Jakie wiesci u małej, jak sterylka i czy plany wyjazdu nadal aktualne? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Nic nieaktualne :( Psica przelazła jakoś między 9cm prętami i od tamtej pory jej nie ma. Dwa razy przekładałam sterylkę, wierząc, żę wróci, ale niestety. Jest mi bardzo głupio zarówno przed p.Elżbietą, która jest bardzo ufną osobą, skoro nie znając mnie przelała mi pieniądze jak i przed wetami. Ciągle czekam mając nadzieję, że wróci, ale to już minął tydzień. Jestem zła na sytuację, bo gdyby sterylka była dwa dni wcześniej to suńka by się kurowała, a teraz czekała na wyjazd do DS/DT. a tak koooooopa:( Quote
agada Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Qrczę niedobrze, może ona dostała cieczki i ją poniosło? Miała żarcie namiastkę domu, gdzie ją poniosło, a może tak myślę była czyjaś? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 rita - jak tylko się znajdzie to dam znać. Przepadła jak kamień w wodę, jakby się pod ziemię zapadła. Tyle razy zjeździliśmy za nią okolice - masakra jakaś. Jestem zła, bo jak dostanie cieczkę to będzie kolejny liczny kłopot. Ale cóż, skoro jak wąż przełaziła przez cienkie pręty :( Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Szkoda,miałabym potencjalny domek dla niej....... Quote
MaDi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tez tu przyszłam ze względu na Pana z Łodzi... Quote
rita60 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 MaDi napisał(a):Tez tu przyszłam ze względu na Pana z Łodzi... No własnie,miałysmy te same mysli.....ta mała jest najbardziej podobna do Nutki:razz: Quote
MaDi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tylko z tego co wyczytałam to przepadła.... Quote
Recommended Posts