Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='polubek']To czekam na fotki. Gdyby nie był problemem podpisać które jest które to byłoby super[/QUOTE]
Przekaże Grażynie ;). Nie wiem co kombinujesz ale bardzo dziękuję :lol:.

Posted

[quote name='alfals']przekaże grażynie ;). Nie wiem co kombinujesz ale bardzo dziękuję :lol:.[/quote]

jak to co? Nic banerek chociaż po jednym dla każdego :)

Posted

[quote name='polubek']jak to co? Nic banerek chociaż po jednym dla każdego :)[/QUOTE]
Ale ja gapa jestem :oops:. A o taki "zbiorczy" to można się uśmiechnąć?

Posted

[quote name='alfals']ale ja gapa jestem :oops:. A o taki "zbiorczy" to można się uśmiechnąć?[/quote]

hmmm a chcecie?
Coś takiego jak u temidy z 11 psiakami? Taki może być?

Posted

[quote name='polubek']hmmm a chcecie?
Coś takiego jak u temidy z 11 psiakami? Taki może być?[/QUOTE]
Nie znam tego u Temidy ale jak Cię znam to będzie super!

Posted

AlfaLS bardzo, bardzo dziękuję. Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję.

I szczerze mówiąc nie wiem co więcej mam napisać, więc przepraszam, że się powtarzam, ale naprawdę dziękuję!!!:loveu:

Posted

[quote name='grazyna9915']AlfaLS bardzo, bardzo dziękuję. Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję.

I szczerze mówiąc nie wiem co więcej mam napisać, więc przepraszam, że się powtarzam, ale naprawdę dziękuję!!!:loveu:[/QUOTE]
Ty nic tu nie pisz tylko posprawdzaj czy wszystkie dane dot. kociaków dobrze wstawiłam, czy np. wiek się zgadza itd. i dawaj te kociaki, których tu brak :mad:.

Posted

[quote name='AlfaLS']Ty nic tu nie pisz tylko posprawdzaj czy wszystkie dane dot. kociaków dobrze wstawiłam, czy np. wiek się zgadza itd. i dawaj te kociaki, których tu brak :mad:.[/QUOTE]

Dobrze proszę Pani posprawdzam, chodziarz czytałam i wydaje się wszystko ok. Jedynie bardzo bym chciała by Rudolf i Narrator znaleźli razem dom. To przekomiczna para, ale bardzo ze sobą związana. Narrator (pseudonim: Dziadunio) od początku wylizywał Rudolfowi uszy, futerko i pupcię, zresztą robi to dalej. Jak mi się uda to wgram filmik jak razem szaleją.

Posted

Jestem na wezwanie wujka Ubocze - trzeba coś pokombinować, tyle ślicznych kociaków. Czy ktoś wstawił je na kocie forum ?
Widziałam gdzieś bazarek ogłoszeniowy - idę poszukać ;)

[B]edit. znalazłam :[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189765-50-ogłoszeń-banerek-gratis!!!-do-08.08.10-do-g.22.00[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189938-OGŁOSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-ogloszeń-za-grosze!-)-na-2-cele!-do-15.08[/URL]

Posted

[quote name='Blood']Cudne kociaki u mojej imienniczki....piekne sa!!;)
Czy sa jakies kotki ktore sa wychodzace??[/QUOTE]

niestety żadne nie sżą wychodzące, bo mieszkają w bloku

Posted

[quote name='Blood']Cudne kociaki u mojej imienniczki....piekne sa!!;)
Czy sa jakies kotki ktore sa wychodzace??[/QUOTE]

Koty u mnie są niewychodzące, mają tylko zabezpieczony balkon do dyspozycji, ale jeżeli, któryś mógłby być wychodzący to chyba tylko Narrator, którego chcę wydać z Rudolfem. Może maluchy by się przyzwyczaiły, chociaż do domów wychodzących to wydaję z bijącym sercem, ale jeżeli okolica jest bezpieczna to dlaczego nie? A i jeszcze jedna kotka, Kaja555 co myślisz o Rózi? Czy ona nadawałaby się do wychodzącego domu, czy raczej nie?

Posted

Czy możliwe byłoby zrobienie kociakom zbiorczego allegra? Ale takiego z wyróżnieniem, pogrubieniem i podświetleniem - wszystkim, co możliwe. Na bazarku u lilk_i są szablony do allegra- może dobrze byłoby wykorzystać? Ja nie znam sie na tym, ale jeśli ktoś wie, jak za to się wziąć, to - jak obiecałem wcześniej - mógłbym pokryć wszelkie koszty...

Posted

Tu jest bazarek z szablonami allegro. Zerknijcie, proszę, może coś się przyda, bo dla mnie to ciemna magia...:oops:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188746-IV-EDYCJA-szablony-allegro-montaż-filmow-na-KUNDELKOWĄ-SKARBONKĘ-do-6.08.10-do-24.oo[/URL]

Posted

Wpadłam na wątek z zaproszenia Alfy, muszę się zorientować jak mogę pomóc. Na razie mój zwierzyniec pozdrawia kociaki Grażyny :-) Te koty to kotki :-), a pies to pies . Razem żyją jak 'pies z kotami' czyli w pełnej harmonii i zgodzie :evil_lol:
[url]http://a.imageshack.us/img713/5974/obraz002m.jpg[/url]
zlikwidowałam pełny obrazek żeby sie nie pomyliło zdjęcie z kotami Grazynki:razz:

Posted

UBOCZE - zaglądałam na ten bazarek ale dla mnie to też czarna magia - nic nie kumam :shake:.

Marysiu serdecznie witamy i o pomysły bardzo prosimy :lol:.