Ellig Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='asiaf1']dziękuję bardzo:-)[/QUOTE] Asiu, nie ma za co:) Quote
mysza 1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 A ja własnie o tym samym myślałam i przyszłam. Telefony tez milczą :( Quote
asiaf1 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Kurcze nikt się psiakami nie interesuje :-(. Kiedy wreszcie i do nich uśmiechnie się los. Quote
asiaf1 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Chciałam poinformować, że Teklila od kilku tygodni jest w nowym, super domu. Była nawet na szkoleniu i bardzo dobrze jej poszło:-) Kazan też znalazł swoje miejsce na świecie. Po odejściu mojej Berty zdecydowałam się a własciwie mój Maż na adopcję Kazanka :-) Quote
Ellig Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Wspaniale wiadomosci!!!!!!!!!!!Gratuluje serdecznie!:) Quote
*Gajowa* Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 asiaf1 napisał(a):Chciałam poinformować, że Teklila od kilku tygodni jest w nowym, super domu. Była nawet na szkoleniu i bardzo dobrze jej poszło:-) Kazan też znalazł swoje miejsce na świecie. Po odejściu mojej Berty zdecydowałam się a własciwie mój Maż na adopcję Kazanka :-) Ale super wieści ! Ciesze się, że Kazan znalazł taki wspaniały dom :multi: . Quote
asiaf1 Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 (edited) Nie mogę się z tym pogodzić... Miała ciężkie życie, prawie 2 lata czekała na dom, gdy go już znalazła długo się nim nie cieszyła... Od jakoś czasu siedziała mi w głowie, prosiłam Lidkę, żeby zadzwoniła, bo ona miała kontakt, ale zawsze nie było czasu, dziś ja to zrobiłam i nigdy bym się nie spodziewała tego co usłyszałam... Tekila wypadła z 8- go piętra... Tak straszni mi jej żal, tak strasznie... Żegnaj Kochana, nigdy Cię nie zapomnę ['] Edited January 21, 2014 by asiaf1 Quote
mysza 1 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Straszny dramat, pamiętam tą letnią sesję w trawach, takie szczęśliwe psiaki wyszły na zdjęciach. Nie wiem jak to się mogło stać :( niebywale. Strasznie mi przykro [*] :( Quote
Ewa Marta Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Matko Boska.... to się po prostu nie mieści w głowie:-( Koszmar:-( Quote
asiaf1 Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Wszystkiego mogłam się spodziewać ale taka śmierć? To się nie mieści w głowie...Nie mogę się z tym pogodzić:-( Quote
Recommended Posts