Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Chciałam poinformować, że Teklila od kilku tygodni jest w nowym, super domu. Była nawet na szkoleniu i bardzo dobrze jej poszło:-)
Kazan też znalazł swoje miejsce na świecie. Po odejściu mojej Berty zdecydowałam się a własciwie mój Maż na adopcję Kazanka :-)

Posted

asiaf1 napisał(a):
Chciałam poinformować, że Teklila od kilku tygodni jest w nowym, super domu. Była nawet na szkoleniu i bardzo dobrze jej poszło:-)
Kazan też znalazł swoje miejsce na świecie. Po odejściu mojej Berty zdecydowałam się a własciwie mój Maż na adopcję Kazanka :-)

Ale super wieści ! Ciesze się, że Kazan znalazł taki wspaniały dom :multi: .

• 2 years later...
Posted (edited)

Nie mogę się z tym pogodzić...
Miała ciężkie życie, prawie 2 lata czekała na dom, gdy go już znalazła długo się nim nie cieszyła...
Od jakoś czasu siedziała mi w głowie, prosiłam Lidkę, żeby zadzwoniła, bo ona miała kontakt, ale zawsze nie było czasu, dziś ja to zrobiłam i nigdy bym się nie spodziewała tego co usłyszałam...
Tekila wypadła z 8- go piętra...
Tak straszni mi jej żal, tak strasznie...
Żegnaj Kochana, nigdy Cię nie zapomnę [']

Edited by asiaf1
Posted

Straszny dramat, pamiętam tą letnią sesję w trawach, takie szczęśliwe psiaki wyszły na zdjęciach.

Nie wiem jak to się mogło stać :( niebywale. Strasznie mi przykro
[*] :(